Illyriad, sau ce ma mai joc

Wednesday, 09 May, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

illyriad

Illyriad e un joc de browser dragutel. M-a atras initial pentru ca se bazeaza pe html5 - e uimitor mai frate cita lume dezvolta cu incapatinare orbeasca pe pseudo-platforme gen flash (si chiar adobe air!) - da' el e dragutel asa pe puterea lui.

E un joc tipic de dezvoltare, tot construiesti pe-acolo upgrade-uri peste upgrade-uri. Eu sunt cam noob asa, n-am inca 24 de ore vechime, deci nu prea am idee ce-i ce, da' mi-a placut faptu' ca e mult de cercetat, o groaza de stiinte pe-acolo, faptu' ca exista comandanti cica la armate care primesc experienta si se dezvolta da' sunt promovati din rindul chiar armatei in discutie si faptu' ca aparent nu exista limita la cit tot upgradezi cladirile pe-acolo, sau in tot cazul daca exista e indepartata rau. A, si de asemenea faptu' ca merg destul de repede constructiile, 5-10-15 minute ca regula generala, nu e rau.

Comunitatea e foarte simpatica, mie imi tot trimit resurse,

illyriad-1

Alea din jos ca-i mai completa lista sunt in ordine lemne, lut (ca aici se construieste mult din lut bag seama, e cam ca la ragateni sau ceva), fier, piatra, griu, cai, carti si bere. Primele se folosesc evident la constructii si chestii, caii cica pentru armata si spioni si de-alea, cartile pentru cercetare si magie (ca este si ceva magine, da' io n-am ajuns inca) iar berea pentru questuri (ca poti face taverna si capeti ceva questuri, deocamdata eu am doua de trimis materiale incolo-incoace, nu e clar daca mai vin si altceva). Noa da-n fine, aia is cetateni care io habar n-am cine-s, da' mi-au trimis o groaza de chestii, ala cu 400 de cai de exemplu... pai e cam 200 de gold bucata, e o avere acolo, cel putin in ochii mei.

Noa si-n rest cam asta, nu-i pe bani, au ceva sistem ca un fel de game shop da' cica n-are prea mare influenta-n joc.

Is curios cit ma tine.

Category: Trolloludens
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

3 Responses

  1. Mircea Popescu`s avatar
    1
    Mircea Popescu 
    Friday, 11 May 2012

    Ps. Petrecerea continua.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 11 May 2012

    Socialism maxim :

    http://trilema.com/wp-content/uploads/2012/05/illyriad-3.png
    http://trilema.com/wp-content/uploads/2012/05/illyriad-4.png

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 15 May 2012

    http://elgea.illyriad.co.uk/#/World/HeraldStatus o idee foarte faina dupa parerea mea.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.