Ginduri disparate

Monday, 24 September, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

M-am trezit pentru ca ma durea capul. Ma rog, cumva in spatele ochilor, ca un fel de presiune. Problema supraoamenilor asa ca mine este ca pe de-o parte craniul inceteaza de-a mai creste ca la toti oamenii, cindva in copilarie in timp ce pe de cealalta creierul continua sa tot creasca. Banuiesc ca de la o vreme mi s-or bulbuca ochii.

Am constatat fara surpriza ca nu-mi tre' sa ma pis. Stiu o gagica care se scoala de cite 3-4 ori pe noapte sa se pise, si pisa frate cit o vaca, zici ca-i deluviu. Auzind-o parca te astepti sa se ridice citiva centimetri de pe colac, ca reactie.

family-guy-i-m-a-tumorAsa ca zaceam eu in pat pe jumatate treaz si meditam la cele de mai sus, daca vi se par niste considerente oarecum ciudate-i probabil din cauza ca de-aia.

Pe urma am inceput sa ma intreb daca te dor ochii oare ce-i mai probabil, ca orbesti sau ca ai o tumoare ?

Nu, ca-i logic, daca ai o tumoare in cap unde oricum nu este loc ca creieru' tot creste iara craniul bas deloc, normal ca apasa pe-acolo fara drept cauzindu-se conflicte. Iara daca orbesti ar face bine sa si doara-n ma-sa, ce orbire-i aia, tacuta ? Va dati seama, ce-ar fi sa te duci seara la culcare bun-nevinovat, poate usor ametit, si sa te trezesti dimineata ca-i... noapte. Gata, adio soare, noapte 4 ever. Desteptatorul suna si liliacul a-nflorit, ciripelele ciripesc dar nu e dimineata, e cam ca la pol asa, cind ii noapte. Minus stelele. V-ati pus vre-odata problema ? De altfel se si intimpla de-astea, de exemplu la aia care beau alcool ieftin ce se dovedeste a fi metilic.

Noa si deschizind ochii de curios am constatat ca n-am orbit. Deci ii tumoare. Pai nu ? Si mi-am pus niste cereale-n blid, am mai bagat diverse nuci peste sau ce-am avut, stafide, cacaturi. Nu inainte de-a extrage ce cacaturi or bagat ei si nu-mi doresc eu, si-asa mai departe. Dupa care le-am mincat cam de jumatate pina m-am plictisit a mai mesteca... da' am insistat. Si noa, cetatencele interesate au stabilit ca probabil racesc, asa ca am luat niste Biseptol preventiv asea. Ce-i drept si nasu' mi-era infundat, probabil ca de la aia ma dor ochii, nu de la tumoare. Sau poate dimpotriva, de la tumoare mi-i infundat nasu'. In fine.

Dupa care mi-or cazut ochii pe nustiuce cacat in care era un pulete atroce imbracat "elegant" sezind la ceva masa. Cu care ocazie venim si la subiectu' acestui articol, sa zicem.

Dragi "dizainari" si alti experti in cacat pe bat :

Un pulete prost nu poate fi un barbat elegant.

Pe bune, oricum imbracati un ciochist penibil de 20ji de ani, "manechin" sau ce pizda ma-sii o fi fiind el, rezultatul nu are cum sa fie "barbat elegant". Va iese "ciochist penibil impopotonat". Indiferent ca puneti pe el costum de cinci mii sau de cinci sute de mii de dolari, intiferent cu ce prafuri il dati si cu ce uleiuri il ungeti, indiferent de orice chestii care tin de exterior, adica de ocupatia voastra de cacat. Indiferent. Eleganta barbatului e o chestie care vine din interior, si-un barbat elegant va face de ris manechinele si de-ar fi imbracat in rachita.

Asa ca renuntati la a mai incerca. E oricum degeaba, si e o trista antireclama. Toate pozele alea cu puleti "la costum" de le publicati urla publicului cunoscator o singura chestie : Priviti, suntem degeaba, toata "industria" noastra de piei de closca nu serveste la absolut nimic.

Asta-i tot. Umorile va saluta.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

13 Responses

 1. Fericitule, esti printre norocosii care nu prea au dureri de cap! Am auzit ca exista, de crezut n-am crezut! Tu si Yeti.
  Pe cealalta parte, e valabil si inversul concluziei tale. Ai mai vazut tu pulete mai tras la 4 ace ca Becali? E unul dintre cei mai eleganti indivizi din Rumunia! Imi repugna profund si ma uit cu greu la el, daca se poate deloc. Dar de fiecare data e imbracat im-pe-ca-bil!

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Monday, 24 September 2012

  Da' sa stii ca nici n-am, De fapt in prima faza am citit ce-ai scris tu ca "Am auzit ca exista, de crezut n-am crezut!" in sensu' ca despre durerile de cap. Am auzit de la gagici c-ar fi asa ceva, da' din punctu' meu de vedere is ca ciclu' menstrual : niste minciuni inventate de pizdele perverse care vor sa se asigure ca macar de doua-trei ori pe luna iau pula-n cur.

  Mie nu mi se pare ca Becali ar fi elegant. Asta ? Zici ca-i ceva cimpanzeu imbracat.

 3. E un cimpanzeu. Dar cine-i cumpara imbracamintea, ala stie ce face. Stiu ca te dezgusta,( si pe mine), dar incearca sa faci abstractie, data viitoare când il vezi. Uita-te numai la outfit.

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Monday, 24 September 2012

  Dar de ce sa fac abstractie ?

  Asta-i ca si aia ca "bai, e proasta, da' fa si tu abstractie". Pare rau, sunt prea bogat si prea grabit sa fac abstractii.

 5. Pai, daca vrei sa vezi un pulete prost elegant...nu vad alta cale!

  Si nu uita, "cei din urma vor fi cei dintâi"... Asta apropo de "prea grabit"

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Monday, 24 September 2012

  Atita ca io nu ma grabesc sa ma duc, io ma grabesc sa stau.

 7. Parca tu nu luai medicamente.

 8. Mircea Popescu`s avatar
  8
  Mircea Popescu 
  Monday, 24 September 2012

  Cu citate, tinere.

 9. Deci tata lumea o scris pufulete gresit.

 10. Parca cacand ziceai ca nu racesti de ani buni si etc.

  Grijulie fetele. Sa-ti umple podul de algocalmin si ce drajeuri mai cumpara copiii din ziua de azi.

 11. Omega Peter`s avatar
  11
  Omega Peter 
  Friday, 28 September 2012

  Daca la o simpla durere de cap ajungi la concluzia ca-i o tumora, inseamna ca nu prea ai stiut tu la viata ta ce-i sa te mai doara cate ceva :P
  Si poate sinusurile erau infundate tot de la tumora LOOOL :))))))))))))))))))))

 12. Mircea Popescu`s avatar
  12
  Mircea Popescu 
  Friday, 28 September 2012

  @Freud Pai nici n-am racit, pina la lunch imi trecuse.

  @Omega Peter Nuca este posibil. Nu intelegi tu umorul.

 13. totu-i bine, doar ca: Creieru nu mai creste odata cu craniu. creste numaru de oferte la numere favorite intre neuroni.

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.