Gigli

Friday, 10 August, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Giglii este un ahahahahaha

Esteehehehehehe

Eheheesteeeheheheee

Dati-mi cinci minute sa imi revin.

Mda. Deci, Gigli este un fiihihihihih. Vai nu se poate. In acest... cum dracu' sa-i zic. In aceasta prezentare in superpowerpoint... in acest proiect de licenta la facultatea de biznis, in acest vis umed al unui soarece de laborator se desfasoara Ben Affleck, in rolul de gangster. Un gangster care zice "perchance" si incearca neizbutit sa-i imite pe ciudatii maniacali pina aproape de savantlic autist ai lui Tarantino. Arata cam ca o grasa obeza unsuroasa si slinoasa care incearca sa danseze la bara cu ambele picioare mereu pe sol. L-o legat pe unu' la gura peste barbie asa de bine ca vorbeste ala prin calus. E un dur, se fute-n cur, ce sa mai, Sultan of Dick.

Mai joaca si o pizduta faimoasa in principal pentru faptu' ca ma-sa o cistigat marele premiu la loterie de doua ori, care se prezinta neaparat cu mijlocu' gol conform traditiei tribului in care s-o nascut. Ea face o impresie mai buna in virtutea faptului ca tace mai mult. Impreuna cei doi reusesc sa transforme filmul (despre gangsteri, ati retinut, e cu enforceri si chestii dure gen alea ale lui Ritchie) intr-o scena conjugala in care puletele urla ascutit ca el e un special si-un deosebit si nu ii spune lui nimeni ce sa faca.

Christopher Walken incearca sa joace un fel de Miss Maple. Rezultatul e dubios spre indoielnic. Am rezistat pina la momentul masturbarii-n baie. Daca cineva are impresia ca negrii-s un fel de maimute e invitatul meu sa constate prin intermediul acestei traznai ca nici evreii nu-s cu nimic mai buni.

Daca priviti Gigli veti deveni niste oameni mai prosti.

———
  1. 2003, de Martin Brest (scenariu Martin Brest) cu Christopher Walken []
Category: Trilematograf
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

4 Responses

  1. Jean Muc Picant`s avatar
    1
    Jean Muc Picant 
    Friday, 10 August 2012

    Domnu' Pircea, mai lasa trilematograful si mai baga niste cripstograme, un conscurs de tunat bloggeri, ceva de descretit fruntile.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 11 August 2012

    Ce, ii cu dedicatii ?

  3. Cum ai putut bre sa te uiti? Eu n-am putut sa rezist mai mult de 5 minute si, la vremea respectiva, voiam sa-l vad fix pentru ca era prost si incercam sa testez cat rezist psihic :D

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 12 August 2012

    Am facut un futaton. Gen, gagica si filmu'. Cre' c-o ales curva asta numa' sa ma troleze.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.