Filosofia din budoar : O femeie...

Wednesday, 11 July, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

de Mirvel : O femeie... o singura, unica femeie... Dar in tot cazul : marchizul auzi de nu se stie unde de inclinatia mea pentru acel anumit serviciu si intilnindu-ne intimplator in salonul doamnei de F. imi propuse cu generozitate sa-l insotesc intr-o aventura interesanta. Un om de-al lui de incredere, batrin si vicios spargator de locuinte, cu care din cite mi-a povestit apoi lucreaza de multi ani - o colaborare reciproc avantajoasa, varul marchizului este Secretarul Particular Juridic al Regelui - reusind printr-un imens noroc sa ridice chiar din patul ei o tinara, minunata domnita de treisprezece ani i-a si adus-o in aceeasi noapte, inca ametita de spirit de eter si legata de glezne si sub palme la un loc cum ai lega un miel de dus la piata. Fata, imi explica marchizul, se gaseste in fiare in vechea sala de tortura a castelului strabunilor sai si fara indoiala isi plinge ultimele clipe, se roaga scirbavniciei pe care-o propovaduiesc mizerabilii de iezuiti si tremura de mii de groaze, cite una pentru fiecare aparat si scula spinzurind pe-acolo pe mucezii pereti.

Madame : A, ce desfatare. Cit farmec are acest de Courval...

de Mirvel : Intrucit marchizul a jurat raposatei sale matusi, doamna de V, ca niciodata nu va viola o femeie decit in ordinea prescrisa, incepind cu floarea femeiasca si-abia apoi venind la rind roza Gomorei (masura prin care buna doamna isi inchipuia fara-ndoiala c-a reusit sa limiteze impietatile pe care voluptuosul nepot le va aduce sexului ei) marchizul a gasit aceasta ingenioasa metoda de-a o viola de doua ori : intii prin intermediul meu, ca adaptor intre organul fetitei si-un organ mai convenabil marchizului si-apoi fara mediatori, caci iata ca intr-adevar sodomitii sunt cei mai completi ibovnici : in timp ce toti ceilalti - femeile neavind incotro si multi barbati din naivitate - se limiteaza la un singur sex, sodomitul se bucura-n egala masura de amindoua, nebucurindu-se de nici unul.

Madame : Minunat plan.

de Mirvel : Ajunsi la castel am gasit-o pe fetita, dar nu plingind cum cineva s-ar putea astepta. Era linistita si ne privea cu ochii mari, ne-a spus ca Dumnezeu a abandonat-o vadit, ca s-a rugat toata noaptea sa se trezeasca iarasi in patul ei din casa parinteasca dar rugaciunile sunt o minciuna si-o pierdere de timp. Apoi ne-a intrebat ce-i vom face, si dac-o va durea.

Madame : Ah, minunat, minunat.

de Mirvel : I-am spus ca adevarul este ca oarecum o va durea, dar este o durere dulce si minunata, amestecata cu placere, de care doar fetitele se tem, iar femeile viseaza si-si doresc s-o retraiasca...

Madame : O, ce adevar!

de Mirvel : Ea credea ca o vom pune pe cine stie ce instrument de tortura acoperit de praf din pivnita bunului amic si-a fost vizibil usurata sa afle ca nici vorba de asa ceva. Am dezlegat-o - era deja dezbracata complet - si-am dus-o-n brate, urmindu-l pe marchiz, intr-un elegant dormitor. Pe pat fetita ne-a sarutat pe amindoi cu buze fierbinti si mai apoi mi-am potrivit pumnalul intre buzele ei si de indata l-am simtit si pe marchiz atingindu-mi propria mea inflorescenta. Oh... M-a impins usor, am asteptat sa ma penetreze pentru ca miscarile lui sa fie cele ce vor rupe pielita fetei

Madame : Cit esti de curtenitor, dragul meu

de Mirvel : Gasesc ca-i mai placut asa. Fetita m-a strins tare in brate si-a lacrimat, dar adevaru-i ca lacrimam si eu. Marchizul este, scumpa sora, mare.

Madame : E mare ?

de Mirvel : Are sa te doara, draga mea.

Madame : OH! Sper sa ma doara, sper, sper! O doresc, sper sa rupa ceva in mine, sper sa nu mai fiu niciodata la fel precum am fost dupa ce voi ingenunchea in fata celebrului marchiz.

de Mirvel : S-ar prea putea asa ceva.

Madame : Si-apoi ?

de Mirvel : A, dupa ce-am consumat-o ca femeie marchizul i-a inchis acea poarta cu o straveche para de argint (pe care insa n-a deschis-o deloc), s-a asezat pe spate si-a invitat-o sa se aseze singura pe madularul lui. Ea l-a incalecat in picioare si s-a lasat incet pe vine pina cind l-a atins, apoi s-a intins spre mine, l-a apucat pe-al meu si l-a sarutat.

fdb-2-2

Madame : Ce frumos!

de Mirvel : Si-a lins singele ca o pisica in timp ce se patrundea de-a-ncetul de bunavointa marchizului, suspinind cu ochii inchisi. Dupa citeva minute marchizul a prins-o de solduri si i-a impus un ritm saltaret iar eu am coborit intre picioarele lor, returnindu-i ei favorul si stimulind testiculele marchizului intru o mai fericita si mai degraba insamintare a tinerei convertite. Odata pipota ei astfel innobilata marchizul i-a inchis si aceasta poarta cu o dubla bila destul de considerabila, parte raminind afara si parte ajungind complet inauntru, zavorul stringindu-se astfel intre cele doua si fara nici o speranta c-ar putea iesi ceva afara.

Madame : Minunat. Si apoi ?

Category: Cuvinte Sfiinte
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.
Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.