Falsele suferinte ale adevaratului om de bine care-s eu

Tuesday, 21 August, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Initial urma aseara sa traduc un prapadit de interviu, zece mii de cuvinte-n limba engleza, pai ce-s alea pentru mine, trei ore. Am apucat sa fac cam o treime, vezi de treaba, de unde sa apuc eu trei ore linistite ?!

Am trei gratii de mi-s verisoare, toate trei fete de-o virsta din femei disjuncte, or luat bacu' si-acum se marita ca pe unde traiesc ele asa curge viata, in continuare, ca si-acum douazeci, ca si-acum cincizeci de ani. Duminica urma sa ma duc in frumoasa zona deluroasa subcarpatica unde se petrec festivitatile, sa ma relaxez in gratioasa companie. Ai de unde ? Apuc io sa... bai frate, eram la pensie da ?! Bag picioarele.

De ce ? Pai pentru ca al treilea IPO pe MPEx. Primul fu MPEx insusi, cum ar veni, megaconglomeratul chaebolic amalgamat cu optiuni scl etc. Al doilea (sau dupa o anumita numaratoare primul) fu BitVPS, care-i un provider chiar competent de servicii de hosting. Asta n-o fost asa de grav, adica a generat ceva interes da' mnoa, toata faza-i un sfert de milion de dolari cu totul ei tot, ce mare chestie.

Da' m-o pus dracu' de-am listat SatoshiDICE! si cu asta ma vede Sisoie. Adevaru-i ca-i pe de-o parte destul de mare, pe la vreo trei sute si ceva de mii de bitcoin in total (o idee sub S.MPOE, care-i pe la patru sute de mii - mi s-or apreciat actiunile lolz) ceea ce mnoa, inseamna bani. Da' pe de cealalta parte si produc bani (cam la doua mii, doua mii si ceva de bitcoin pe luna, care-i mai mult decit face S.MPOE, de fapt) plus ca au majoritatea tranzactiilor realizate vre-odata. Pe bune, daca te uiti la o tranzactie de bitcoin e mai probabil sa fie cu ei decit de-a altcuiva. Mor astia pe capete de ciuda lor, chestie care-i de altfel destul de amuzanta.

Mnoa si cam asta. Partea buna-i ca MPEx se apropie incet-incet de milionu' de bitcoini in valuatii totale (cam 800k pina acuma, plus-minus), ceea ce nu-i de colea. Cred ca exista state africane care n-au atita sau ceva. Partea rea... partea rea... partea rea e ca acuma... cum era ? A, da. Partea rea e ca pina am scris prapaditu' asta de articol m-am intrerupt de sase ori. O data ca sa intaresc ce zicea un tip pe irc care ofera servicii de brokeraj pentru tipii ce n-au conturi pe MPEx. A doua oara ca sa introduc fo' trei noi semnaturi in sistem. A treia oara ca sa anunt & notez ca un tip o facut un pachet de discutat cu MPEx si-n perl (ca-n python este deja, plus compile pentru win si mac). A patra oara ca sa aprob niste depuneri. A cincea oara ca sa raspund la un email urjent. A etcetera.

Viata este greu, din pacate. Dar asa greu cum este el, viata este si frumos. Tot din pacate, doar ca pentru alti oameni.

Am de gind sa continuu cu traducerile din Zappa de indata ce am putin timp. Nu neaparat liber, sa nu exageram acuma, da' macar in sensu' ca fac numa' doua chestii simultan, si atunci poate fi aia a treia.

Pina una alta va pup cu dor, c-am remarcat ca ramine draga blogu' fara cititori si mai ales fara hateri, si-or gasit cutotii slujbe, femei si recunoastere publica si pe cale de consecinta nu mai simt nevoia sa se bage-n seama pe-aici. Asta e, viata este si frumos.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. Pina una alta va pup cu dor, c-am remarcat ca ramine draga blogu’ fara cititori si mai ales fara hateri, si-or gasit cutotii slujbe, femei si recunoastere pubica si pe cale de consecinta nu mai simt nevoia sa se bage-n seama pe-aici.

    FTFY.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 24 August 2012

    Lolty.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.