Doua idei de scurtmetraje

Tuesday, 03 April, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Eu n-am timp cum n-am nici chef de filmari. Iar cind am chef si deci imi fac timp prefer sa filmez gagici futind, asa ca nu-s sanse sa folosesc ideile astea vre-odata la ceva. Si-atunci decit sa le tin legate sa se strice prefer sa le dau drumu' sa se imperecheze cu altii. Daca vi se potrivesc foarte bine, va doresc coabitare placuta.

I. Un tip dragutel / tinerel, ceva plete de-astea mai cirliontat-rebele si-un zimbet larg de om prost naiv tinar sade la o masa-n ceva cafenea stradala prin Europa stereotipica. Pe linga el trece o femeie frumoasa, ciorapi cu dunga, fusta rosie strinsa pe cur. El arunca ceva bani pe masa si se ia dupa ea. Ea se-ntoarce si-i zimbeste a fute-ma, tipul o urmareste, se mai joaca ei prin fata a ceva vitrine, intr-un final tipa intra intr-o cladire veche cu doua etaje, caramida expusa pe alocuri de lucrarea ploii, o varuiala ocru stravechi, obloane scorojite de lemn atirnind in lateralele geamurilor, scara de fier forjat. Intra tipul dupa ea in ceva apartament, se pupa si se dezbraca ei in mare efuziune, se arunca in pat, fadeout pe black.

Fadein grosplan cu tipa asezata molcom cu capu' pe un pintece de femeie, cu nasucu' indreptat spre pizda perfect vizibila.

I CAN'T BELIEVE I ATE THE WHOLE THING.

II. O tipa dragutica da' imbracata laliu merge pe strada prin ceva ghetou tipic, o masina de jmecheri opreste linga ea, sar jos doi gealati, o fugaresc, o tiriie in masina, asta urla si se zbate da' nu scapa, rup hainele de pe ea in mers si le arunca afara, asta dezbracata plinge si tremura toata "vai nu ma futeti nu ma futeti" astia nu zic nimic, masina opreste in fata la ceva garaj dubios, o tiriie inauntru goala pusca si tot plingind urlind etc, acolo o tintuie de-o masa pina un tip o tatueaza cu un ceva ce seamana a bullseye fix pe buric si-n rest tinta normala de darts de sub tite pina-n pizda. Dupa care o leaga de-un stilp, vine sefu (ceva dubios a la daddy fizz) si joaca o partida de darts pe ea cu markare. Pe bani sau whatever, cu ceva prieteni de-ai lui, nu conteaza.

Partida se termina, astia bosii pleaca, tipii de la inceput care proptisera si ei zidurile pe-acolo o iau, o baga iara in masina unde ii leaga ceva fieratanii de picioare, o scot afara hapt pe-un pod de unde-o tipa jos in timp ce asta urma ca "nu ma futeti nu ma futeti" pe alt ton.

Totu' filmat din unghiuri strinse.

Cam asta. Numa' bine.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

 1. makes one think...

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 3 April 2012

  Cea mai indicata ocupatie.

 3. Astea sunt intamplari de-ale tale? :D

  Ba esti cam afeminat in headerul ala.

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 3 April 2012

  Ce e aia afaminat ? Afemeiata-i ma-ta!

 5. Esti cam afemeiat man, daca ai un blog nu trebuie sa vorbesti sau sa folosesti cuvinte aiurea. Vai s'amar ! Halal blog

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Sunday, 15 March 2015

  Cuvinte aiurea nu se exista. Capete aiurea, doar.

  Tu pari tinerel asa, lasa cacaturile cu care ti-or impuiat gaitele capul, ca lumea nu apartine pizdelor putrezite de veacuri. Lumea apartine barbatilor tineri.

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.