Doriti o stapina mai soft ?

Saturday, 17 March, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu
the-humblerEu : Ahaha ia uite
Ea: Lol ti-am zis de ala de vroia ballsbusting? Imi intra unul acum 3 zile ca vrea si el ceva bdsm, ballbusting, d-astea ... ca nu a incercat real dar ca ar vrea, numai ca in Elvetia la el gagicile sunt plictisite de atatia fake slaves.

Eu : Cred.
Ea : Si imi intra in vid, la la la lu lu lu, si imi da camera ... si zic sa trecem la treaba, el foarte bucuros tot numa' un zambet ... si ii zic: get naked .... moment la care efectiv i-a cazut toata fata ....

Eu : Lol ? Da' el ce-o crezut ?
Ea : Se indeparteaza de camera si imi zice: are you serious? :)))

Eu : Ahaha
Ea : Ca el vrea o stapana mai soft :)))

Eu : Bwaghahahahaa deci public.
Ea : Mdeah. Si mi-a stat totusi in privat o ora ca sa ii povestesc ce fac eu cu sclavii mei ... dupa care m-a mai barait o ora la cap ca el vin in B si cat il costa :)))

Eu : Da' tu ai sclavi ?
Ea : Nu am tu sclavi dar ala e roleplayul lol.

Eu : Grea viata celor 99%.
Ea : Lolz dap ...

Dincolo de lasitatea imanenta imaturitatii, ideea chestiei asteia e deosebit de buna. Ar trebui aplicata, de exemplu in scoli. Citi copchii zvapaiati credeti ca ar mai face scandal si figuri, imbrincindu-se pe coridoare, tragind fetele de codite, fumind sau ce porcarele mai fac ei dac-ar sti ca risca o ora-doua-n dispozitiv, cu partile moi la dispozitia oricui are un ac in mina si-un dinte pe ei ?

Hm ?

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

 1. Asta-i NSFW, mai animalule!

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Saturday, 17 March 2012

  Ce, si coaiele is nsfw ? Io credeam ca numa' titele is nsfw si ca coaiele is chiar foarte cerute la lucru. Pentru ca trebuie sa ai coaie, mai ales la birou. Nu ?

 3. Metaforice, iar nu pe ecran. Ejti ghei ca Perfu?

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Saturday, 17 March 2012

  Da' cind am zis de Alaptarium nu ai protestat, nimic! Asta e un fel de Coitarium. Opusul, cum ar veni. Coaiele jmecherilor la dispozitia publicului.

 5. Păi să vină în România, că doar se zice că avem cele mai mai femei.

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.