Diverse

Monday, 03 September, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

1337Deci intru a potoli pseudocuriozitatile stupide ale tineretului inutil, si anume citez :

Bine bine, ce figuri pe tine specialule.

Deci copii anali, copii tratati prosti, toti la fel, tot e naspa dar tu raza de lumina perfecta. Ma sa fie.

am adaugat ilustratie aici in partea dreapta, ca sa fie clar si lamurit. Pai io cind ma dau cu taxiu' las un leu spaga, ba!

Intr-o alta ordine de idei, Timperia Timisoara (pentru ca-s timpiti, chiar daca ei cred c-ar fi "primaria timisoara") repara ceva strada. Cum se procedeaza in aceste conditii ? Se taie capacul de asfalt, se sapa un metru adincime, sau chiar doi, se arunca pe fundul gropii niste tevi. Si gata.

Daca ar fi vorba de o primarie si de-un oras, nu de Pulisoara si timperia ei, procesul ar decurge cam precum urmeaza : se constata necesitatea de neinlaturat de-a sapa o strada ; se planifica in amanunt aceasta operatiune in asa fel incit fiecare moment pe care interiorul strazii il petrece in contact cu atmosfera sa fie folosit pentru ceva scop util (ca si cum ar fi compus interiorul ala din fosfor alb, exact la fel) ; se demareaza lucrarile ; toata lumea se agita ca furnicile in jur, facind tot ce-i de facut, zi si noapte fara oprire, cu maxima economie de miscari si intr-o coregrafie care-a fost pregatita deja din timp, la pasul anterior, ala cu planificarea. La nevoie echipele de interventie sunt scoase preventiv la antrenamente coregrafice in curtea intreprinderii lor de imbunatatiri stradale, unde danseaza ca niste imbecili in jurul unor tevi de mucava saptamini, luni sau chiar ani de zile, in tot cazul pina cind invata la perfectie succesiunea exacta de miscari pe care vor avea a o executa fara gresala o data ce se monteaza piesa asta sub privirile neinteresate ale publicului deranjat.

Cum se desfasoara lucrurile in Pulisoara reala ? Pai, niste unii sapa o strada. Si gata. Asa sede. Nici tipenie pe-acolo, gropanu' cu niste tevi aruncate pe fund.

De ce ? Pentru ca locuitorii sunt toti si cutotii niste gunoaie care nu merita nici denumirea de om nici consideratia pe care cineva ar arata-o fiintelor umane, mai ales pe banii lor. Deci cu alte cuvinte ca handicapatii care merg la saormerie, platesc doua saorme si primesc ceva din gunoi. Dragi pulisoreni, respek. Sunteti fruncea.

Intr-o si mai alta ordine de idei, jumatate de oras pute noapte de noapte de parca s-ar fi basit o curva de dimensiunea aproximativa a mamei primarului, dupa ce niste tractoristi beti i-au umplut gaozul cu anvelope uzate si apoi i-au dat foc. Acest lucru se intimpla pentru ca firma Continental, care se ocupa cu exploatat niste gunoaie care nu merita nici denumirea de om nici consideratia pe care cineva ar arata-o fiintelor umane (totul sub pretextul ca "se creeaza locuri de munca", de parca faptul ca astia isi angajeaza niste muncitori in Uniunea Europeana la 1/4 spre 1/10 din salariul minim pe ramura in Uniunea Europeana e un favor de ni-l fac ei noua, nu invers) deverseaza aer uzat in atmosfera pe linga filtre, ca sa economiseasca ceva de ordinul a mii de euro, ca mai mult de-atita nu-i. Adica aproximativ banii pe care-i arunc eu pe-o mina de poker daca am o pereche si-i vad tertina-n masa. Dar iata tristetea capitalismului, aceste sume de nimic sunt mult mai mult decit valoreaza gunoaiele scl etc, nu mai repetam c-ati inteles. Fruncea, aia. Pulisorenii.

Noapte de noapte, ma-ntelegeti voi ? Noapte de noapte, peste masinile parcate in drum pentru ca parcare inchisa la o suta de euro pe luna e mult, printre cutiutele de beton in care niste gunoaie etc scl isi fac laba in fata televizorului ca deh, atita au atita pot si mai mult nici nu le tre' (fruncea!!!) se scurg norii imputiciunii finale, cre' ca vine Belzebut sau care-i demonu' putorii in vizita de lucru sa se instruiasca si el cum sa faca Iadu' comparabil cu viata astora. Gunoaielor care nu merita nici denumirea de om nici consideratia pe care cineva ar arata-o fiintelor umane. Fruncea.

Abandonind aceste teme absolut mexicane (pe bune acuma, oricine vine din SU in Romania ride ca-i un fel de Mexic asa, ceea ce-i destul de adevarat de altfel), sa vedem niste sapun.

all1-1all1-2 all1-3

Deci sapunul magic de cinepa al curateniei si divinitatii absolute sanatatea este bogatie in 9 minute veti economisi 90% din apa calda intreaga rasa umana morala ABC al toti-unul-religiei-credinta.

Nu te face sa te intrebi daca autoru' n-o fi baut mostrele ? Si da, e un brand de-ala foarte vestit prin SU, oricine-i stie.

Ps. Va vine sa credeti ca am scris ~6`000 de cacaturi pina sa ajung si la titlul asta ? Nici mie.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

 1. Mircea Popescu`s avatar
  1
  Mircea Popescu 
  Monday, 3 September 2012

  A, ca mi-am uitat, stiti ce maninca grasshopperii (ie caii de iarba) frantuzi ?

  Grassants.

 2. Ce plm saorma de articol.

  Nu cacanepa e droguri rele.

 3. Apropo de sapun, tocmai mi s-a ivit o curiozitate: cine spala in casa ta?!

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 5 September 2012

  Pai in general masina.

 5. ?

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.