Delicioasa aventura a lui Robert - XIV

Tuesday, 28 February, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

[...] verticala isi muta mina pe pula si-l duse asa, tragindu-l de pula, in sus pe scari pina la usa, care se deschise singura.

Intrara in hol, si-aici Robert suferi un soc de zile mari : un tinar blond si foarte chipes, cu musculatura frumos lucrata (in trist contrast fata de pieptul de pui de Gostat al captivului Danei) ii intinse mina foarte afabil. Era la fel de gol-golut ca si Robert insusi, cu deosebirea ca era si descult dar in schimb avea ceva pe penis, ca un fel de teaca metalica.

Dana facu prezentarile :
- Robert, prietenul meu, Anton, prietenul [...]

Category: Prz arhscrt
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. [...] lui, deschise portiera, il apuca solid de coaie si-l trase frumos afara. Odata ce-l aduse la [...] Category: Prz arhscrt Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a [...]

  2. [...] [...] Dorei. Ti-am povestit de Dora, sora mea, iti amintesti ? il intreba pe complet paralizatul Robi. Gindurile i se involburau in minte, nu stia pur si simplu ce sa faca, era blocat. Reusi sa clatine din cap cumva aproximativ vertical. - Dora n-a ajuns inca ? muta Dana tirul spre Anton care se gasea in mod evident mult mai in masura sa sustina o conversatie. - Vine mai spre seara cu niste prietene de-ale ei a zis. Eu o astept credincios, susura Anton cu o emfaza menita parca sa scoata in evidenta statutul lui de umil supus al Dorei, sora invizibila [...] Category: Prz arhscrt Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.