Cind nu-ti iese din prima, mai trage-ti doua. Tepe.

Wednesday, 27 June, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Da, tot despre Diablo III vom discuta. Pentru ca asta conteaza, si cui nu-i convine... hm. Aici este o problema. Daca zic "cui nu-i convine" am introdus prin dativ ceva relatie de posesie, ar fi corecta in fraze precum "cui nu-i convine ii apartine imparatia cerurilor". Asa ar merge. Da' eu aveam de gind sa introduc ceva acuzativ, si deci nu pot spune "cui nu-i convine sa-mi giugiuleasca birzoiu'" pentru ca nu-i o problema de "cui sa-mi giugiuleasca", aia-i clar : mie. E o problema de cine sa giugiuleasca, si aia ar trebui sa comunicam noi : ca cui nu-i convine ala cine sa giugiuleasca. Pai si-atunci cum facem, nici se nu-i bine nici se nu-i bine ?!

Ce sa facem, iaca vorbim aspectuos, spunind "si cei carora nu le convine sa-mi giugiuleasca birzoiu'". Da, e mai lung, dar este si corect, plus ca are avantaju' ca nu-i zgirie-n urechi cu betisoru' fara vata pe cei trei-patru oameni care si-au luat Bacalaureatu-n tara asta.

Revenind la tepe, teapa prima : un Witch Doctor de nivelu' 60, cu +145% extra gold find pe echipament + 5x Nephalem Valor ala inseamna in total +220% (sau cu alte cuvinte pentru fiecare 100 de bani pe care-i gasea inainte ar gasi acum 320) in echipa cu un Monk tot de nivelu' 60, cu 128% extra magic find pe echipament + 5x Nephalem Valor ala inseamna in total +203% (sau cu alte cuvinte unde inainte gasea o oala fermecata acum va gasi cam 3 si-un pic).

Teoriile astea cu nustiucit la suta in plus sunt foarte bune asa teoretic, dat fiind ca daca io gasesc ceva astfel nu prea am cum judeca daca e "mai mult" sau "mai putin" tot asa cum odata insurat nu mai poti compara cu cit de fericit erai daca nu te insurai, dat fiind ca nimeni nu poa' sa se si insoare si sa se si neinsoare simultan. Da' uite sa vezi chestie ca-n scenarii precum cel discutat, in care ambii au fost atenti si-au cules tot mergind de minuta asa frumos ar trebui sa se vada diferenta intre +200% si +75%. Ca-i relevanta statistic.

Mnoa frate, si deci io cu gold findu' descopeream la fiecare venire-n oras ca am facut mai putin aur. Deci, io 15k ? Ea 17k. Io 33k ? Ea 41k. Tot asa si iar asa, de vreo 3-4 trip-uri. In schimb in ce priveste obiectele magice, pai ea sase albastre si trei galbene io noua albastre si cinci galbene. Ea optsprezece albastre si patru galbene, io douazeci albastre, sase galbene si un legendar de-ala oranj. Si tot asa. Deci, eu trebuia sa scot cam 50% mai mult aur, am scos cam 30% mai putin. Eu trebuia sa scot cam 50% mai putine obiecte, am scos cam 40% mai mult. EXACT PE DOS!

Asta dupa ce am stat ca fraieru' si mi-am facut gear de gold find, pai este o insulta si-o calomnie injurioasa ce se petrece aici! Tot il dau jos si pun altceva, pastele si dumniezaii ei de batjocura ca basitii aia or implementat invers sa vezi de nu iti scade in loc sa-ti adauge.

Da' sa lasam asta si sa revenim la obiectu' oranj legendar care-i de altfel si Teapa II. Faceam aia cu Jar of Souls si hop ce vad eu pe jos ? Oranjada!!! Thunder God's Vigor. Cind am vazut titlu' mai mai sa lesin, voi mai tineti minte ce cureaua vietii era aia pentru amazoane-n Diablo 2 ? 'Ai sa va reamintesc :

Defense: 137-159 (varies)(Base Defense: 41-52)
Required Level: 47
Required Strength: 110
Durability: 24
+160-200% Enhanced Defense (varies)
Adds 1-50 Lightning Damage
5% Chance To Cast Level 7 Fist Of The Heavens When Struck
+20 Lightning Absorb
10% To Maximum Lightning Resist
+20 To Strength
+20 To Vitality
+3 To Lightning Fury (Amazon Only)
+3 To Lightning Strike (Amazon Only)

Salivam deja, vai frate ce-o fi ce-o fi sa vezi acuma ca nu-i buna decit pentru Demon Hunter da' lasa nu-i nimic ca o vind etc.

Si cind colo ?

teapa-oranj 60 str 60 vit ? Pai ce-i aia ? Ticule, eu am 2100 int, tot ce am e peste 200 int, ce poate face cineva cu 60 ? E o gluma, nici ultimu' nub al nubilor care n-o ajuns macar la nivelu' 55 nu ca 60 nu poarta pe el albastre (nu galbene, rare, albastre!) care sa nu-i dea macar 150 si la atribute. 100 int 50 vit aveam la nivelu' 30 tune-o zeii tunetelor s-o fulgere si s-o trazneasca curea. Ce e legendar la cacacelu' asta ? 12 Maximum Fury ? Reduce lightning damage 3% ? Uite care-i problema, eu am cam 250 rezistente. Un tank serios are 5-600 sau pe-acolo. O reductie de 3% ar veni poate in cel mai fericit caz un sa zic 35-40 rezistenta, ca n-avem 500`000 de rezistenta sa zici ca vai, dar 3% e imens. Nu e imens, nu e nici macar notabil, cureaua are 37 Lightning resist ce sa mai povestim.

Bai, e o batjocura pur si simplu, singura chestie legendara e cit de mare teapa poate fi. Mnoa, cam asta fu prima mea chestie legendara. Legendar de proasta.

Vedeti ce naspa ii sa joci Diablo ? Numa' tepe si iara tepe.

Category: Trolloludens
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

4 Responses

  1. Zuji cum ai zuzo sicu alalaltul pe browser.

  2. mda, diablo suckeaza rau la legendare. chiar ma uit si vad ca nimeni nu poartea legendare, toata lumea vinde rare sau set de le lvl 60. nu inteleg faza cu cei de la blizzard, adica-s chiar prosti. stii cat mf am eu? 0, mircicule. stii de ce? pen' ca nu vreau sa imi cada legendare ci rare de lvl 60. :D

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 27 June 2012

    @Freud Ahaha detaliaza.

    @Mihai B Sa plagiem din clasici

    Asta inseamna ca din punctul de vedere al Blizzard fiecare unealta buna este o investitie. Ea le poate aduce in cursul vietii de n ori valoarea ei de piata inapoi in pamint, stabilizind astfel valoarea valutei virtuale in pofida faptului case produc milioane si numarul de jucatori va scadea probabil in timp. Jocul fiind de asa natura construit incit nu conteaza nimic altceva decit uneltele fiecarui erou, putem lesne presupune deci ca Blizzard are ceva program de introducere treptata de unelte tot mai performante care sa asigure deci o convectie, mutind incet-incet in jos pe ierarhia jucatorilor obiectele, ce fusese 1 merge la 2 si ce fusese la 2 merge la 3, asigurindu-si astfel extractia banilor din joc.

    Jocu-i inca tinar, vor mai scoate rare tot mai bune o luna-doua-trei dupa care incep cu legendarele si-o tin asa poate un an sau doi. N-am idee cit si-or planificat sa suporte jocu'.

  1. [...] aveti primul meu drop Legendary. Jucasem peste o suta de ore cind mi-a picat, m-am surescitat cum v-am povestit da' s-o dovedit teapa. Asa ca de suparare stiti ce-am facut ? Ce-ati fi facut de suparare, ia, hai, [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.