Cheesecake

Tuesday, 15 May, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Mai devreme sau mai tirziu trebuia sa se intimple si acest titlu, iata dar ca deci.

Cheesecake inseamna doua chestii mai importante, din care una e poze provocatoare-n general in costum de baie facute de actrite de la razboi pina la marea dezbracare generala (cind s-au inventat videoclipurile "leaked") ca sa-si creasca cota de piata si mai ales importanta-n atentia publicului. Ca de exemplu concret :

elizabeth-taylor-nude

Cheesecake mai inseamna si-un soi de prajitura. Apropo de care chestie : gagicile mi-s plecate la plimbare, le-am dat bani si drumu', is pe undeva prin tara. Iar eu eram singur, pina ieri, cind m-am dus in piata sa-mi tirgui una-alta, si mi-am luat deci telemea proaspata precum si urda si rosii si capsune si cirese si diverse altele.

Inclusiv o fata.

Ca asa s-a nimerit, nu eram eu neaparat iesit dupa ceva prospatura (adica ba da, da' de bagat in gura) da' te pui cu intimplarea fortuita de eveniment ?

Ea este o tinara gazela de saptesprezece anisori, de ocupatie studenta la scoala, pe alocuri vinzatoare, profesiune inca incerta (da' lucrez la asta, ca mie imi plac profesionistele). Faza cu potential de haiosenie este ca eu nu le-am spus niciunora : nici fetelor ca m-am ales cu una noo pe cap (spre disperarea mea, vai, vai) cam a doua zi dupa ce-au plecat ele-n expeditie prin tara, nici ei ca lol, stii o faza tu ? Io mai am fo' citeva. Sclave. A, ce-s alea sclave... pai stai sa-ti povestesc. Da' aseaza-te pe ceva sa nu te lovesti cind lesini.

Noa si deci, avem o relatie foarte vanilla, halim cheesecake, de-alea.

cheesecake-nude

Vinul ala s-a dovedit o porcarie falsificata, l-am dat la chiuveta spre socul fetei... pai cum adica nu-i bun ? Si il arunci ? Dar e vin! Am baut in loc niste Feteasca Regala, dat fiind ca este precum si aveam.

Va fi foarte interesant mai spre sfirsitu' saptaminii cind revin astea. Is sincer curios ce iese.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

4 Responses

  1. Fara legatura cu fata sau titlul, prajitura cheesecake nu poate iesi mai buna decat cea produsa de mine. E un fel de standard unanim acceptat (de mine :P)

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 16 May 2012

    Meri ba ? Asta-i trolism, te bag in spam :D

  3. Sa-i fie recunoscute meritele lui Krossfire sau sa i se dea insigna de troll.

    Muscat Ottonel era unul dintre cele mai proaste vinuri baute-n stundentie. Scarbos de dulce (si ramanea mereu un praf alb in paharele - cu putintel vin - care apucau sa se usuce nespalate, de ti se facea sila). Rusine Marcel Popescu, nici dujmanii nu trebuie tratati cu astfel de posirca. Huo!

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 16 May 2012

    Taci ba ca pizda, bine ?

    Lacrimati-ar Ovidiu pe uretra-n sus cu barca.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.