A se slabi cu dumele proaste ca exista mafie in Romania si de-alea

Tuesday, 01 May, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Am gasit fe pain un articol de pe ceva blog de avocat intre timp abandonat. Deh, crixa.

Omu' zice niste chestii bune pe-acolo, da' spre final o da cu oistea-n gard ca

Daca factura a fost platita din conturile proprii, daca Becali a cumparat masina din buzunarul propriu si i-a donat-o lui Borcea imi cer scuze in avans si recunosc ca sunt un dobitoc. Dar daca nu este asa, inseamna ca traim intr-o tara de kakaoklu, cu o presa de kakaoklu kremali si cu autoritati fiscale de kakat. Inseamna ca traim intr-un stat mafiot in care mafiotii fac legea si in care fiscul strange cureaua doar pe seama celor care nu fac parte din sistemul clientelar.

Bai, mafiotii ? I-auzi colo. Derpspre cine vorbim, herpeliticu' asta de exemplu ? "Eu sunt mafiot, pentru ca sunt mafiot prin modul meu de a ma comporta. Parchez masina, dau un milion spaga", ala ?

Pare rau sa va dau cu apa usor sarata peste parada, da' mafiotii is niste unii cu onoare, cu omerta, cu chestii.

O hoarda de tigani corditi, o tirla de melteni cocliti, un cird de nereusiti incapabili sa adune trei cifre cu trecere peste unitate-n capsorul lor inecat in osinza nu-s mafioti acuma, draga. Is niste poseri cum se zice pe englezeste (ca noi n-avem notiunea in limba romana, dat fiind ca tot romanu-i suferind de impresii). Niste fakeri.

Stiti cum tot studentu' flamind e director de marketing delo negocios ? Stiti cum toata proasta e artista creativa, face bratari vintage autentice de mina si pula mea ? Stiti cum tot prostu' ii fotograf profesionist, are un dslr luat in rate si face poze la chiuvete si presuri sugestive prin bai ? Si asa mai departe, lista poate sa too-ooo-ooot continue, cu tarancuta de se crede sefa de banca si tarancuta de se crede experta-n probleme si multe toate ? Noa. Cam tot asa si-n aceeasi masura is si nespalatii astia mafioti.

Feriti-va de periculosul si amenintatorul si infricosatorul porc mistret!

Feriti-va de periculosul si amenintatorul si infricosatorul porc mistret!

Pe post de incheiere apoteotica : care te crezi mafiot ia-ntreab-o pe curva de ma-ta cit o incasat in seara-n care te-o facut, de la citi si-n care sant. Asa, de control.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

4 Responses

  1. Aia cu mafiot parca-i de la antene. Dupa expertii de acolo Base e dictator.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 1 May 2012

    Si gusteru' om de afaceri, sau cum il cheama pe ala.

  3. cata perfecta dreptate ai.cunosc cativa care se cred mari mafioti si care s-ar potrivi perfect descrierii tale

  1. [...] ii inveti sa bea si sa traga pe nas ca asa fac fotbalistii, ca ei is un fel de "mafioti" gen, nu-i ca si cum atletu' e exact, da' exact opus stilului de viata epicureic si tot asa si iar [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.