40 vs 80

Thursday, 22 March, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Intrucit inteleg ca o buna majoritate dintre cititorii Trilemei care se gasesc de genul masculin se gasesc si cu ata-n buna regula pe capu' pulii respectiv virginitatea la ei, m-am gindit eu asa sa ma apuc a scrie o descriere a diferentelor dintre gagici sa aiba si dinsii cu ce-si impresiona colegii de inocente suferinte prin baruri igrasioase cu bere ieftina. Nu e nevoie sa-mi multumiti.

Deci, sub aspectul sensibil al trupului lor cald, moale si bine mirositor, gagicile se impart in doua categorii : 40 si 80. De kile. Sa vedem mai departe, pe puncte, cu avantaje si dezavantaje.

  • Gagicile de 40 sunt in general scunde, ceea ce-i un dezavantaj marcat din urmatorul motiv simplu : daca sunteti inalti va vine greu sa le futeti din picioare, ceea ce-nseamna ca o larga plaja de distractii erotice prin parcurile si gangurile patriei va este nu neaparat interzisa da' practic incomoda. Una-i sa-i ridici fusta si sa i-o bagi cu incredere in tramvai in timp ce priveste la pietoni cu nasucul lipit de geam si le face cu mina, alta-i sa trebuiasca s-o intinzi pe scaunele alea incomode. Mai ales in Romania varianta din urma-i imposibila dat fiind ca pensionari surzi si oricum prea adinciti in universul lor televizionistic propriu ca sa observe ce faci gasesti pe toate gardurile, da' pensionari cu curu' nelipit de un scaun prin ceva mijloc de transport in comun nu gasesti, ca zici ca pe-acolo le baga perfuzia cu apa vie sau ceva. Iar cit ce priveste gangurile sigur ca poti sa incerci s-o futi de mai jos de pe scara da' asta introduce o distanta, probleme mecanice, faceti o experienta si va veti convinge.
  • Gagicile de 80 au dezavantajul ca adesea nu-s inalte. Daca-s inalte is ok, da' daca nu-s...
  • Gagicile de 40 au dezavantaju' ca n-au tite. Fizic, nu-i posibil, intre un sfert de kila de splina si un sfert de kila in plus la tite care le-ar scoate mai inspre umanitate organismu' asa-i construit sa prefere splina. Si tot asa ba cu rinichii ba cu ficatul ba cu alte organe cavitare, asa ca tite intr-un numar viitor. Ceea ce-i naspa, mie-mi plac titele.
  • Gagicile de 80 au aproape intotdeauna tite, da' nu-i sigur ca-s ale lor. Uneori is ale grasimii, daca slabesc zece kile ramin cu un fel de steaguri mai triste asa fluturind pe piept. Ca eroii, daca ne gindim bine.
  • Gagicile de 40 au avantaju' ca au intotdeauna talie, da' si dezavantaju' corespunzator ca n-au aproape niciodata fund. Pe de cealalta parte gagicile de 80 au avantaju' indiscutabil ca au intotdeauna fund fara exceptii, da' si dezavantaju' marcat ca rareori au talie. Sigur, la prima vedere mai usor sculptezi purcica decit sa rotunjesti scoaba, da' de-aia si sunteti virgini, pentru ca iata cit sunteti naivi.
  • Gagicile de 40 au avantaju' ca pot umbla pe tocuri oricit de inalte, dat fiind ca-s usurele si-atunci din simple motive de fizica cu presiuni, greutati si aria suprafetei de contact nu le dor degetele chiar asa de la platforme de 12-15 centimetri. Pe de alta parte ele au si dezavantaju' ca tot degeaba, un metru si-o frunza + 15 centimetri revine la un metru si doua frunze. Ce-i drept niste frunze mai groase asa, da' ...
  • Gagicile de 80 au dezavantaju' ca e infernal de dureros sa poate tocuri vero, da' asta poate fi si un avantaj, depinde cum priviti chestiunea. In tot cazul au avantajul ca in caz ca-s inalte is inalte, si-atunci proptite-n inca 12 tenti au sanse bune sa va priveasca drept in ochi in timp ce se schimonosesc de durere. Ceea ce iarasi, poate fi si un avantaj, depinde cum priviti chestiunea.
  • Gagicile de 80 au dezavantajul marcat ca pot ramine insarcinate si naste fara sa observe nimeni (nici macar ele). Nu rideti ca s-au vazut cazuri, nu inventez.
  • Gagicile de 40 au avantaju' ca is foarte usor de futut atita timp cit nu le futeti in public ci-n ceva pat. Pur si simplu le pui palma sub intresini, bratu' pe sub diafragma si cotu' pe sub buric pe-acolo si futi la ele ca si cum ar fi o rata la cuptor sau o manusa de baseball mai masiva. Gagicile de 80 au avantaju' ca is calde, oricit de infrigurat te gasesti daca te ia una de-asta in brate ti-ai revenit in zece secunde.
  • Gagicile de 40 au dezavantaju' ca daca le futi din spate cit ele-s in genunchi asa cacateii se poate intimpla sa te tai in palma cum te sprijini cu palma pe curu' ei. Ceea ce-i neplacut. In schimb gagicile de 80 au avantaju' deloc de neglijat ca pozitia asta le scoate in evidenta foarte frumos curu' lor cel exceptional. Si celulita, daca nu le bateti suficient de des.

Cam asta, intr-o prima faza. Sper ca v-am fost de ajutor. Salut.

Category: Trilenciclopedia
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

24 Responses

  1. :D De ajutor la ce?! Se putea si o dimensiune de mijloc, buna pt toata lumea :P

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 22 March 2012

    Nu discutam despre idealuri aici, asta-i blog realist.

  3. Blog realist scris de un umanist (filozof).

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 22 March 2012

    Deci iata ca se poate.

  5. Stiu ca-i pentru baieti mai mult, dar am profitat si eu ca sa rad cu lacrimi ;)) Avand bafta sa ma nimeresc intre cele doua valori, dar in prima jumatate, am putut trece peste unele trimiteri care ma "ating" intrucatva si sa rad sincer, suficient ca sa ceara si colegii link-ul. Dar nu-l dau, sa puna mana sa caute singuri. Informatia, desigur :D

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Thursday, 22 March 2012

    Vezi, de-aia nu creste Trilema. CA SUNT CITIT DE EGOISTI!!!1

    lolz

  7. Anonimosu cel Bun`s avatar
    7
    Anonimosu cel Buninsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Thursday, 22 March 2012

    Gagicile de 80 au dezavantajul ca adesea nu-s inalte. Daca-s inalte is ok, da’ daca nu-s…

    ... parca futi un dop de sampanie ambulant.

  8. Și nu doar că nu crește, ba mai și dă faliment. Huă!

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Thursday, 22 March 2012

    @AcB Pai cine fute dopuri fute dopuri, noa. Ce treaba avem noi cu sampizda ma-sii ?

    @Cristian Esti divina.

  10. Divina comedie?

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Thursday, 22 March 2012

    Nu blyad, esti divina ca mi se falimenteaza aci-ni proiectu' divina ta.

  12. Blyad is the Russian word for whore (ho)?
    Data viitoare să pui și varianta audio.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Thursday, 22 March 2012

    Sa invatam limba rusa.

  14. Avem si curva, tot de aici din popor slavon.

  15. Deci de asta se duce Mircea până la sârbi după curve.

  16. In pozitia capra nu se vede celulita lolz

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Thursday, 22 March 2012

    Faci o proba ?

  18. Sa nu uitam dezavantaje 80: nu o poti lua in carca/pula si fute-o contra perete ca-ti cocoseaza spatele, unde la 40 o pui cum vrei tu, eventual o tii cu o mana.

    Asta si alt dezavantaj la fetele de 80 e neosocialismul asta de cacat cu 1 popor global, 1 ban, 1 limba, 1 saorma si 1 cola, ca de obicei vacile astea stau asezate la scoala, munca si acasa astfel curul ala mare se face din ce in ce mai plan, paralel cu 2 randuri de solduri late(solduri late ca stat jos si redistributie grasime, doua ca nu putam noi pantalonii pan' la buric ca babalacii, ci ii lasam cat mai jos spre floci si mai si strang zona aia de grasime) si vreo 3 burti ca e naspa alergat astea, mancam activia si cereale integrale ca se slabeste mancand mai nou.

    A si vacile transpira. Mult. Iara tite, da’ nu-i sigur ca-s ale lor. Uneori is ale grasimii, asta-i deja filozofica ca nu stii daca ce bagi in gura ii real sau nu.

  19. *r

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Thursday, 22 March 2012

    unde la 40 o pui cum vrei tu, eventual o tii cu o mana.

    Gagicile de 40 au avantaju’ ca is foarte usor de futut atita timp cit nu le futeti in public ci-n ceva pat. Pur si simplu le pui palma sub intresini, bratu’ pe sub diafragma si cotu’ pe sub buric pe-acolo si futi la ele ca si cum ar fi o rata la cuptor sau o manusa de baseball mai masiva

    #2 cistiga. Da' mnoa, incercarea moarte n-are.

  21. Io am inteles dupa descrierea ta ca pe la spate, le inconjori ca o imbratisare, io vroiam sa zic prin fata si ea cu spatele lipit de perete. Oi fui io difect la minte. Si mana sub cur ziceam gen.

    A si am uitat, in caz ca nu aveti cine stie ce mastodont de puloi, sa futi pe la spate din picioare si fara fese desfacute ii cam greu la cur dala mare de balena, in special daca nu-i bine aplecata ca pula aia cam da in clit nu inauntru ca-i scurta lol.

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Thursday, 22 March 2012

    Apai a mea nu-i chiar asa scurta.

  23. Da pai stiam ca o sa raspunzi asta, ca sa vezi. Ai uitat link la xxl alea.

    Tu erai bun de ghey, aia au nevoie de lungi si subtiri sa nu-si rupa pielea la gaura de intrare si tu insuti recomanzi ca pula buna la fete ii aia groasa butuc.

    Este interneti ironici? Este! Dixit! DDDD

  24. There are no virgins on the Internets!

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.