1 Milion de fisuri Paco Rabanne anale.

Sunday, 24 June, Year 4 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Voi credeti ca io vorbesc serios si io chiar vorbesc serios, spre deosebire de cazurile in care tot credeati ca glumesc si io de fapt vorbeam serios. Sunt un cetatean cu un serios simt al umorului.

Hemorrhoids and what to do about them
A few simple strategies can help ease the pain and trouble associated with these bothersome bulging blood vessels.

Asta de pe health.harvard.edu, nu de pe ceva sait de trei lulele si-un futac. Nu ca n-am avea si de-alea :

spamblog-infect

Vedeti de ce-s io trist & nefericit ? Ca din lipsa de stralucire stralucitoare de aur cit si nuante de aur care sa reprezinte bogatie de lux. Ma consolez intr-o oarecare masura cu faptu' ca felatia este totusi limitata. Sau trepanatia ?

Pe post de incheiere va las cu o maslina calda de la unu' dintre nenumaratii cetateni cu o inalta conduita morala care ma vorbesc pe mine pe la colturi, de intelectuali ce is ei.

un-dobi

Initial scrisesem o concluzie despre cum ideea de a-i invata pe toti prostii sa scrie nu-i neaparat buna. N-am idee de ce-am sters-o.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

4 Responses

 1. Miroase bine parfumul hatere.

 2. Fiecare dacie 1310 este separat numerotata si editia "a fost" limitata. Mai limitata decat editia 1 million de la Paco dupa toate probabilitatile.

 3. Mircea Popescu`s avatar
  3
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 26 June 2012

  @Freud Nuntelegi tu.

  @Dr.A Ahaha, buna asta. Dar era de bogatie de lux ?

 1. [...] tot ma plingeam ca mi-o picat 1337 de bani de aur de bogatie valoroasa de lux sau cum era si-am facut screenshot da' nu mi-e clar unde l-am pus sau daca nu cumva l-am copiat ca [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.