Voi ce-ati facut in viata asta, ba ?

Wednesday, 02 February, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Titlul are, precum probabil ca nu intuiti, o vasta respiratie culturala. Nu-i chiar identic cu foarte puternicul si foarte rusescul Кто ты по жизни?, dar e intrucitva asemanator. Si intrucitva deosebit.

Inainte de-a trece la discutia respectiva, ingaduiti-mi insa o plicticoasa, indelungata si sinuoasa introducere, care sfirseste prin a inghiti neoplastic cea mai mare parte a articolului, lasind dintre partile normale ale discursului doar concluzia cit de cit recognoscibila, lipita in viteza la coada. (Precum vedeti, in urma perfectionarii continue introducerile mele au acum, la rindul lor, introduceri).

Acum niste timp, nu chiar asa de foarte mult am suferit un soc cultural din care precit se vede nu mi-am revenit chiar deplin. Deci, eu sedeam, si-n brate tineam o pustoaica de liceu roza si palpitinda, iar pe ecran se derula un interviu ca parte a unei disputatii cu altcineva. Probabil ca stiti interviul respectiv, mai ales daca aveti virsta necesara pentru ca acest articol sa insemne ceva pentru dumneavoastra : e acela in care un oarecare cu voce insistent-obositoare de tircovnic prea incintat de propriile-i abilitati vocale il siciie pe Emil Cioran, nu inainte de-a fi repetat pe post de generic si intr-o forma pop perfect adaptata micilor ecrane prostioara aia cu micul Paris interbelic de-a pierdut in deserturi imaginare o generatie de zarghiti cu pretentii, daca nu chiar doua.

Si cum sedeam noi asa si discutam, la care discutie domnita din brate-mi participa ascultind, cum le sta de altfel bine copiilor, iata ca simt ca o intrebare-si face loc, bolborosind, prin trupul dinsei spre gura. Si da, intr-adevar, daca-i ie permis sa intrebe ar vrea sa stie ce-i chestia aia. Care ? Aia! Chestia aia, dragii si scumpii mei tovarasi de suferinta momentan lipsiti de povara rozalie este in fapt un telefon care zace cuminte in etajera la cotul nihilistului, reducind, daca e pina acolo, tabloul la derizoriu, cel putin din aceasta perspectiva. Ce rost are telefonul, pina la urma, daca nu exista Divinitate care sa te caute pe el ?

Un telefon. Un telefon de-ala cu disc. Singurul model de telefon pentru cit, douazeci ? treizeci ? o suta, o mie de ani de existenta vnoastra ? Fata de saispce ani stie tot felul de chestii, parte invatate de la mnoi parte date ei zestre de la natura, dar nu stie ce-i ala telefonul cu disc. N-a prins, pe cind facea ea ochi pe lumea asta celularele erau de mult regula. Cind ati invirtit la un disc ultima data, apropo ?

Chestie care ne aduce o idee mai aproape de discutie. Stiti cum se tot fac an de an topurile alea despre "cei care implinesc astazi optsprezece ani n-au condus niciodata o masina nesubmersibila, nu au la ce folosi o harta pe hirtie si nu au prins vremurile dinaintea traducerii electronice automate din orice limba in orice limba (nu, nu ca-n Hitchhiker's*, ci altcumva)". Stiti, da ?

Bun. Am o bomba pentru dumneavoastra : cei care implinesc astazi optsprezece ani n-au prins vremea cind nu se sugea pula.

Nu stiti despre ce vorbesc ? A, sigur ca nu stiti. Pentru ca sunteti fundamental inclinati spre a va minti, cum sunt toti oamenii. Dar sa va reamintesc : Acum douazeci-si de ani faceati sex cu nevasta sau cu mina, dragii mei. Omul nu-i indeobste dispus sa recunoasca din ce hal de troglodeala s-a ridicat incet-incet, si mai ales romanul nici nu vrea sa auda. Da' nu-i problema, ca ma are pe mine.

Deci, acum douazeci-si de ani romanul minca in cazurile fericite, cind avea noroc sa prinda picioare de gaina, tacimuri adica, pe care acum le dam ciinilor. Minca din blidul ciinilor, si era fericit ca a prins loc. Sigur ca ne place sa pretindem, sezind asa pe scaun cu o bere in fata ca noi de fapt acolo sedem dintotdeauna, am fost in bar in veci stapini si importam bere belgiana in '88 pentru ironicii de-atunci. Nimic mai fals. Ironicii de-atunci, dumneavoastra cei de astazi faceau practica agricola si cereau prietenia unei gagici care se bucura daca avea o pereche de chiloti ne-tetra. A, chilotii tetra, va mai amintiti ? Ce dresuri de matase erau pe-atunci, ce asternuturi de satin, vai, vai...

Acum douazeci-si de ani faceati sex cu mina, pentru ca nevasta, biata, dar stati sa citam din fapt, sa nu ziceti ca va mintesc ca sa nu aveti a confrunta cum va mintiti. Deci :

Portretul unei zile banale de iarnă din viaţa unei neveste în comunismul anilor ’80 era cam acesta: trezit la ora şase dimineaţa, coadă la lapte, pregătit copii pentru şcoală, plecat la serviciu pe scara autobuzului, îngheţat de frig iarna, coadă între orele 16-18, întors, hrănit familie, curăţenie, încălzit paturile cu sticle cu apă caldă, culcat copii, spălat cu apă din oală, încălzită cu fierbătorul, stat să facă bărbatul sex (pentru „liniştea casei“), spălat părţi intime cu apă rece, iar la 12 noaptea, deşteptarea să faci mîncare fiindcă atunci venea presiunea la gaze. Nuditatea era exclusă din cauza frigului. Doar teoretic se mai revoltau tinerele neveste pe zisele mamelor lor conservatoare. Practic, ajungeau la vorba lor: da, sexul e o corvoadă şi un mare risc. Iar această percepţie repetată se resimţea, producînd sloiuri în relaţia intimă şi, cu timpul, o reciprocă lehamite de amorul conjugal.

Stiti ce m-a intrebat, nu aceeasi domnita, ci alta, la fel de dulce povara dar cu un an-doi mai in etate ? Ei bine, confruntata cu o descriere instructiva pentru nevoile educatiei ei a ce si cum era "pe vremea comunismului", prima intrebare a fost "Si o faceau numa' anal ?!". Ma intelegeti voi ? Iar a doua, cind i-am explicat ca nu e probabil sa existe o suta de barbati in viata prin Romania care sa se poata lauda ca impingeau namolul la deal in femeie in anii optzeci a fost "Si nici muie nu faceau ?! Da' dice ?!"

Uimita, ma intelegeti voi dragilor ? Nu reuseste ea sa inteleaga, cum nu reuseste nimeni sa inteleaga dintre astea care-s la virsta de tras in chip si pus prin reviste astazi, de ce nu sugea pula nevasta dumneavoastra din 1985. De ce n-o futeati in cur, draga ? Stiti raspunde ?

Spre deosebire de problema cu banii, tacimurile de gaina, chilotii tetra si restul de umilinte economice, financiare si de stil de viata pe care le-ati indurat cot la cot cu restul nefericitilor de dupa cortina de fier, problema cu muia, si intr-o oarecare masura cu restul practicilor sexuale moderne ati indurat-o cot la cot cu restul barbatilor din toata lumea. Revedeti de-o curiozitate O mie si una de nopti**, sa vedeti acolo sex disfunctional intre doua bucati de scindura. Aia era regula, pina sa aparem noi pe lume "asa se facea" sexul.

Pentru ca in 198x nici dracu' nu facea bot, si cu atit mai putin nevasta dvs. Astazi, cind "la mine in clasa cam toate fetele au incercat in fund" si ea-i in clasa a XI-a - tocmai ce-a inceput-o adica (clasa, zic) - e usor sa ti se para ca e un lucru normal. E usor, cind vezi muie scrie pe toate zidurile sa ai impresia ca muia face parte din viata ta, si chiar daca n-ai mai dat la muie de-un an sau de-un deceniu totusi, macar prin apartenenta, macar faci parte dintr-un grup, dintr-o populatie, dintr-un popor care da la muie. Frecvent. Zilnic. Macar echipa ta de fotbal cistiga neintrerupt.

Dar nu a fost un lucru normal. In 198x, unde x poate fara probleme sa fie 8, 9, si in 199x, unde x poate iarasi fara probleme sa fie 4-5-6 nu se pomenea supt pula ca preconditie obligatorie a sexului, nu se pomenea curul ca finalizare normala si comuna a unei distractii incepute-n pizda, nu se pomeneau tot soiul de chestii. Priviti doar la Seinfeld ca sa va faceti o idee, hai sa va extrag o imagine pentru a improspata memoria.

gee-i-hope-you-have-the-keys-for-these

Sezonul 3, deci anul 1993, episodul 13, deci prin vara. "Subway". Vi-l amintiti ? Nu ? Poate c-ar fi cazul sa-l revedeti. Poate c-ar fi cazul sa revedeti urmele pe care le-au lasat practicile sexuale ale perioadei, ca sa va amintiti cam care erau pe-atunci distantele dintre barbati si femei si respectiv dintre oameni si placere, si sa nu mai rid eu singur de istoria dumneavoastra. Sa ridem impreuna, e mai sanatos. Tot de istoria dumneavoastra, ca eu bietul n-am inca anii necesari ridicolului.

Asta am facut noi, astia de treizeci de ani astazi. Am schimbat fata lumii, am adus om cu om, si eventual dar fara a ne limita la barbat cu femeie mai aproape. Mult mai aproape. Doua grade de magnitudine mai aproape. Am facut ceea ce se laudau aia prin 1960 c-or face si n-au reusit nici cit o ceapa degerata. Si cind spun noi ma includ cu nesimtire, chit ca-i mai degraba meritul fetelor. Meritul fetelor care au azi treizeci si ceva, douazeci si ceva, si care-au supt mai multa pula decit toate femeile din familia lor, de la Eva incoace, la un loc. Fetele pe care le imita si pe ale caror urme pasesc pustoaicele de vin azi la rind, saispce, optscpe, aproape douazeci.

In aceasta ordine fetele si baietii care au azi douazeci/treizeci si ceva au schimbat lumea, dragilor. Noi am schimbat lumea, dragilor.

Voi ce-ati facut in viata asta ?

---------
* Ca exercitiu, gasiti un cuvint in limba engleza care contine dublu-h.

** Il fiore delle mille e una notte (1974), de Pier Paolo Pasolini, cu Ines Pellegrini.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

99 Responses

  1. Mircea Popescu`s avatar
    1
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 2 February 2011

    Fara prea mare legatura cu subiectul, da' daca tot am descoperit-o : http://ayjw.org/articles.php?id=644773

  2. ufff! ti-as raspunde, ce ti-as mai raspunde...da' chiar nu pot! nu pot s-o fac in felu' asta, al tau, cu atatea explicatii si explicitari mult prea explicite. jur ca-ti citeam cu placere postarile da' mi se pare ca se poate vorbi despre toate astea si altfel. try me, try us! o sa intelegem cu totii! nu cumva tu scrii pentru pustoaice de liceu roze si palpitande?
    ps1 ieri am invartit la un disc ultima oara. da, sigur ca da, am facut-o si pentru ca am (si) varsta necesara.
    ps2 zilele banale de iarna ale nevestelor de atunci erau si asa, cum zici tu si...altfel. pour les connaisseurs.

  3. N-am mai zambit demult si se pare ca am facut o alegere buna sa intru pe blogul tau. Dragule si eu am treizeci si ceva si recunosc ca la 16-17, habar nu aveam de sexul oral. Cit despre anal- nici atat! Acu nu stiu ce sa zic... poate generatia asta noua o fi mai precoce... Ca nu cred ca sexul oral si cel anal au fost inventate de generatia noastra. :D
    Auzi.. ai grija sa nu intri la corupere de minore! :P

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 2 February 2011

    @coralie Da' de ce sa nu-mi poti raspunde ? Si mai ales, cine te obliga pe tine sa raspunzi intr-un fel anumit, daca-i pina acolo ? Imi place sa cred ca fondul alege forma care-i convine, nu idiosincraziile autorilor ori cele ale cititorilor imaginati de ei.

    PS. Daca nu ne adresam pustoaicelor decit separat si-n mod special, vorbind altfel lor decit vorbim "intre noi" nu avem a ne uimi daca pustoaicele se zarghesc de cap.

    PS2. Niciodata vietile oamenilor asa cum sunt ele nu se vor putea rezuma la niste cuvinte, ca nimeni nu-i personaj literar.

    @Luisa Sa-mi permiti sa-ti citez din istorie (un an de zile aproape la fix!) :

    Intr-un satuc din Japonia traia un macelar batraaan-batran. Foarte batran. Fierarul satului, un om batran si el, veni intr-o zi in vizita, si-l intreba

    -Macelare-san, cum se face ca in ultima jumatate de veac nu mi-ati calcat pragul niciodata ? Eu va tin minte, om in etate, cu parul alb si barba alba, ca si astazi, din ziua in care tanar ucenic am ajuns aici in sat. Si de atunci pana astazi, niciodata sa nu aveti a ascuti nici un singur cutit ? Cum este posibil ?

    -Fierare-san, eu regret nespus ca n-am avut ocazia sa va vizitez atelierul, dar ce pot sa fac daca nici unul dintre cutite nu s-a tocit ?

    -Totusi, cum este posibil sa junghii in fiecare zi cateva animale si totusi cutitele sa nu se toceasca ?!

    - Eu nu fac taieturi noi, fierare-san. Eu pur si simplu urmaresc taieturile care sunt deja acolo.

  5. Am adus metaaaaaalul :D

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Thursday, 3 February 2011

    Lol da, si apa calda :D

  7. bathhouse
    beachhead
    fishhook
    highhanded
    hitchhike
    overwithhold
    roughhouse
    sleuthhound
    touchhole
    withhold
    withholding

    simple regex, now ..

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Thursday, 3 February 2011

    Overwithhold ?! Those be fightin werds!

  9. Bune intrebari, grele raspunsuri! De curand am auzit ceva de genul: decat sa ne straduim sa le dam copiilor conditii, mai bine ne-am stradui sa dam tarii copii mai buni. Mi se pare ca se potriveste aici.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Friday, 4 February 2011

    Interesanta abordare, chit ca mi se pare interpretabila si-ncolo, si-ncoace. Cum zici sa "dam copii mai buni" ?

  11. Exista metode brevetate. Nu cred ca e cazul sa apelam, inca, la...selectia naturala sau la cea spartana :D

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Friday, 4 February 2011

    Nu pot zice ca-s lamurit. Deci cum ?

  13. Tata lu
    13
    Tata lu' Marcel Popescuinsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Friday, 4 February 2011

    Copii

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Friday, 4 February 2011

    Merge.

  15. Porcul de York`s avatar
    15
    Porcul de York 
    Saturday, 5 February 2011

    yo am facut ce am vrut ... in general.. dar si in civil

  16. Da' te referi doar la .ro sau în general? Că Deep Throat a apărut în '72 din câte știu; sau ăla-i vreo excepție?

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Saturday, 5 February 2011

    Ei, stai putin, sa nu confundam distractiile elitelor, si cu atit mai putin ale Mafiei cu ce facea pulimea.

  18. Principala metoda brevetata este in legatura cu cei sapte ani de acasa. Apoi, ar trebui sa renuntam a le mai face toate voile, pe motiv ca "am unul singur si trebuie sa aiba tot ce nu am avut eu". Dar, cum scoala pentru parinti nu exista, face fiecare dupa cum il taie capul, convins fiind ca asa e cel mai bine. Hai sa fim seriosi, nu e vorba de nicio ruptura intre generatii, pana la urma vina ne apartine. Recunosc, mi-a placut sa cochetez putin cu ideea ca am putea sa-i facem mai buni din start. Ghinionul este ca procesul de fabricatie nu se termina atunci.
    Felicitari pentru imaginea cu domnita rozalie, e foarte sugestiva :)

  19. True that, numai ziceam că filmul a ajuns și la privirile pulimii și mi-e greu să cred că respectivii au fost chiar așa scârbiți de scene. Mă gândesc că în subconștientul unora a răsărit un pic ideea că dacă tanti aia o face, apăi trebuie să meargă. Măcar în subconștient dacă nu mai mult.

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Saturday, 5 February 2011

    @xxl :p

    @spyked Aia garantat.

    PS. http://www.definebabe.com/video/835/emma-heart/

    PPS, c-am uitat ce vroiam sa zic cu donsoara heart cu tot. Deci, faptu' ca se mai facea nu intra in discutie, clar ca se mai facea, da' eu discutam norma sociala, aia-i marea chestie, cind se trece de la "supt pula = curva" la "nusupt pula = proasta" in mentalul colectiv, aia-i marea rupere.

  21. Dacă mergem și mai mult în urmă, cam în antichitate, astea erau la ordinea zilei pentru greci și romani. Acum nu știu și cât de plăcute erau că sexul oral era am impresia umilitor și sexul anal cred că era mai mult între bărbați, dar asta-i deja altă discuție. Interesant e cum de s-au pierdut asemenea obiceiuri. Bănuiala mea e că din cauza creștinismului.

  22. P.S. Încă ceva: minora liceană parcă era și în 2010 în clasa XI-a, deci cum se face că în 2011 e tot în clasa a XI-a? Doar n-a repetat anul. Sunt eu hater sau ai tu o afinitate pentru minore? :-)

  23. Mircea Popescu`s avatar
    23
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 6 September 2011

    Pai pe de-o parte tu esti banui foarte curios mai degraba decit hater, pe de cealalta minorele au mai degraba o afinitate pentru mine decit eu pentru ele, cum e si normal de altfel, ca ele au a descoperi lumea nu eu, si-n fine minora poate ca-i aceeasi, sau poate ca-i alta.

  24. ♊ sunt curioși.

  25. si in constelatia taur dupa calendarul modern, constelatie care defapt nu exista dupa ce s-a constatat ca spatiul nu e glob de sticla cu luminite si are mai mult de 3 dimensiuni, nici macar in cele 3 nu se sustin proportiile desenate pe cer.

    herp.

  26. Da' cine-i taur pe aici?

  27. tu?! baietii din astrologie inca incep anul cu soarele in constelatia berbec.
    ala de se taie de paste cu ocazia futaiului si etc.
    niste triburi de pe iran-arabia etc pe acolo mi se pare ca inca mai taie animale la solstitiu, nu sa le manance, ci pentru succes.

    decalajul real e de vreo 2000 de ani, 30 de grade. soarele incepe anul in constelatia pesti de o gramada de timp si in curand in varsator.

    teoria zeilor pulii cade.

  28. Ăla-i simbolul pentru Gemeni. Prima oară când l-ai mai văzut pe Trilema* l-ai recunoscut.

    Fiecare om cu obiceiurile sau ticurile sale precum cele de la poker.

    *Trilema = locul unde au loc toate premierele. Sau era premierile?

  29. Mircea Popescu`s avatar
    29
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 7 September 2011

    Da' chiar ca.

  30. ma rog. traiasca teoria chibritului a sistemelor religioase.

    plm noi masuram zilele in nume de 7 pentru ca 7 planete se vedeau vizibile cu ochiul pe cer(soare-saturn), 12 luni pe cer pentru ca atatia zei erau pe cer intersectati cu ecliptica pamantului si 365* de zile pentru ca astrologii pulii au facut calendarele sa coincida 360 de zile cu 360 grade pe un cerc matematic, sa poata computa influenta zeului soare ca 1 zi - 1 grad pe cerc.

    *initial anul nu avea atatea zile, au scos niste cretini luna a 13-a, lunile avand in jur de 28 de zile ca sa coincida 1 luna = 1 rotatie completa a lunii in jurul pamantului.

    eterna lupta din religiile soarelui si lunii. mda.

  31. Bun și care-i problema? E clar că e o împărțire arbitrară. Preferai să nu exista asta și să folosim în schimb numărul de secunde scurse de la începutul erei noastre?

  32. Eu preferam sa se explice asta in scoli. Plus faptul ca km/h, metrul, kilogramul, etc; sunt constructii sociale si nu exista nici o "stiinta" in spatele lor, doar niste masuri potrivite .. in anumite epoci, dupa caz.

    lmao si mai multe sisteme religioase, acum prin calculatoare.

  33. @cr : pai suntem in anul 4.5 miliarde, cam pe acolo, de cand s-a format pamantul si ceva inainte soarele.

    perfecta masuratoarea.

    va disparea si calendarul asta in curand. cum popii erau plictisiti de calenderale vechi au pus anul 0 cu isus, arabii cu muhamad si tot asa.

    o sa ne plictisim si noi pe la vreo anul 10.000 sau ceva de genul si iar schimbam calendarul.

    sunt curios cu ce o sa fie.

  34. @Juice: doar în alea cu Linux (și alte variante de Unix). Cum ar spune Bill Gates, fericiți cei cu Windows.

  35. Mircea Popescu`s avatar
    35
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 7 September 2011

    @Juice

    Eu preferam sa se explice asta in scoli.

    Se chiar explica.

    PS. Anul 3 d.Tr.

  36. Ha ha ha sau ROFL cum spun americănizații.

  37. @mp : partea cu isus salvatorul lumii e anul intai si cel 0 nu exista, da.

    si pamantul are 7000 de ani btw, potopul a fost in -5000.

    acum vreo 500 de ani spuneau ca era prin -2000, da' au ajuns francezii in egipt si etc.

  38. Mircea Popescu`s avatar
    38
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 7 September 2011

    Nu, partea cu kilometrul sau kilogramul alese arbitrar.

  39. minti. metrologia e o stiinta. socialismul e o stiinta.

    io nu tin minte da posibil.

  40. O ilustrație pentru telefonul cu disc.

  41. Mircea Popescu`s avatar
    41
    Mircea Popescu 
    Monday, 26 September 2011

    @Cristian De fapt http://catalinbaboianu.files.wordpress.com/2010/11/telefon-fix-cu-disc1.jpg

  42. Ăsta e interviul cu Cioran? Iar cel care îl ia e Gabriel Liiceanu cel care se dă cu cremă, vorba lui Badea?

  43. 1. zici de interviul luat de liiceanu lui cioran? unde la final apare si genialul petre tutea citand ,,sa te autodispretuiesti zilnic pentru ca in golul din tine sa poata intra Dumnezeu.''?
    2. si eu sunt liceanca si am prins telefonul cu disc. ce mai invarteam la el in joaca si eram destul de maricica..

  44. Mircea Popescu`s avatar
    44
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 28 September 2011

    @Cristian Nu stiu daca-i fix ala ca n-am flash, dar da, era cu Liiceanu.

    @Lilly Pai tu esti din Baragan, parca stabilisem.

  45. Cristian da nu ti-e rusine sa iei tu laudele cand stii de la mine? Scarba!
    @Mp si daca sunt din baragan la noi nu ieste cu tehnologie daista noua?

  46. Mircea Popescu`s avatar
    46
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 28 September 2011

    Pai este si pe la voi da' nu in acelasi an :D

  47. Recunosc aici în fața poporului că Lilly a zis prima că e Liiceanu, iar eu am verificat după aia că într-adevăr el e. Felicitări Lilly! Meriți o decorație pentru asta.

  48. Mircea Popescu`s avatar
    48
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 28 September 2011

    Dice esti hater acuma ?

  49. Cristiane
    habar n-am cu linku sub tecst..

  50. @Mircea Popescu: nu sunt deloc hater, chiar e o fată de toată isprava. Poate doar cu decorația am cam exagerat, dar merită să ne uităm în gura ei, nu crezi?

    @Lilly: nu sunt eu ăla din poză.

  51. Poza era ca sa ai ce face diseara.. un mic stimulent pentru imaginatia ta fecunda ..

  52. Mircea Popescu`s avatar
    52
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 28 September 2011

    Lol ce ma distreaza asta, cum vinde el castraveti gradinarului. Da, bre captain Cristian, stiu ca ie o fata de toata isprava. Ca sa vezi chestie lol

  53. Mircea, daca tot nu-l lasi pe Cristijan sa-si vanda karma poti sa mi-o dai mie? :D

  54. Mircea Popescu`s avatar
    54
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 28 September 2011

    Lol. Tu ii ajunge hangita, sa vezi de nu.

  55. @Mircea Popescu: păi tu știi că știi, dar păreai nesigur de ce cred eu despre ea. N-aș vrea să fiu catalogat hater pe nedrept.

  56. My milkshake brings all the boys to the yard.. Mdeci sa iau raspunsul ca pe un da?:))

  57. Mircea Popescu`s avatar
    57
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 28 September 2011

    @Cristian A, asa ? Bun, vom tine in vedere sa fii acuzat de haterism doar cind e drept.

    @Lilly Pai tu ia-l cum iti convine, ca esti frageda si te tratam mai cu mila :D

  58. Fie trilema ta, faca-se voia mea, da-mi karma lu' cristian(a).. ca sa rimeze!
    Da, stiu ca nu-i corect gramaticalmente

  59. Mircea Popescu`s avatar
    59
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 28 September 2011

    Ti-o dau dupa ce expira.

  60. Pai da expirata? Daca fac toxiinfectie? O vreau frageda, mustind a viata!

  61. Mircea Popescu`s avatar
    61
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 28 September 2011

    Apai tu vrea ca vrutu-i pe gratis :D

  62. Pai si karma lu nea Cristian in contu meu îi gratis:))

  63. hmm. gratis si mircea jewesque in aceasi fraza.

  64. Faceti ceva sau nu faceti (pe gratis???!!!!)?

  65. cretinul`s avatar
    65
    cretinul 
    Sunday, 18 December 2011

    Pe mata

  66. Mircea Popescu`s avatar
    66
    Mircea Popescu 
    Sunday, 18 December 2011

    Si cum o fost ?

  67. Mircea Popescu, acest deschizator.. de drumuri al generatiei actuale de treij da ani.

  1. [...] in pat pina la ora noua (o specie raspindita pina la ubicuitate chiar si acum douazeci de ani, daca va mai amintiti), mamzel Wright are a gestiona un unchi pe care-l iubeste si care-o iubeste doar ca... pai... lui [...]

  2. [...] Din nefericire asta inseamna si ca dintre cele doua filme noi l-am vazut pe ala relativ mai putin interesant. Dar asta e, ce sa-i faci, mentalitati de dinaintea Marii Revolutii. [...]

  3. [...] cincisprezece ani incepea o revolutie, o chestie mai importanta decit caderea Cortinei de Fier, mai importanta decit razboiul din Irak, [...]

  4. [...] acum treizeci. Din pacate n-a pozat nud, ca nu se inventase inca nudul obligatoriu pentru fetiscane pe vremea aia, asa ca va trebui sa va multumiti cu ilustratia din [...]

  5. [...] fericire, problema este in curs de rezolvare. Din nefericire, s-ar putea preabine sa fie o rezolvare prin eludare, inlocuindu-se hainele cu [...]

  6. [...] fericire aceste idiotenii au murit, ucise fix de generatia din care cu nedisimulata mindrie fac parte. Ca atare, filmele bune in care sexualitatea isi are locul ei normal si cuvenit, expusa-n toata [...]

  7. [...] sta asa in pat si sfirsind cu orice film doriti ales la intimplare de la inceputurile lumii si pina am rezolvat noi problema, toate femeile, dar toate femeile filmate in asternuturi au intotdeauna o grija dementa de-a isi [...]

  8. [...] punctuala de ridicol mai exista problema grava si de neinlaturat a tuturor filmelor dinainte de marea rasturnare. Deci o domnita uda toata se lasa convinsa sa-si dea jos rochita, dupa care ezita daca sa-si dea [...]

  9. [...] titele goale, ceea ce banuiesc ca pentru momentul de timp la care discutam o fi fost mare chestie. Azi e asa, scene din bucataria mea episodul 79. In schimb scena-n care underboss-ul mafiot e complet [...]

  10. [...] celuilalt gen si nu purtatorului, si nici doar pentru ca voi, fetelor, sugeti pula astazi pentru ca asa fac celelalte fete, si n-ati suge-o daca n-ar suge-o si ele, cum de altfel nici n-o sugeati pe cind nici ele n-o [...]

  11. [...] sinteza intre o inimioara de-aia de orfevrarie-n care-si tineau strabunicii poza vre-unei hide ce nu stia face minette si un scorpion de otel, a fost produs "de un alchimist". Care a murit mai apoi, cinci sute de ani [...]

  12. [...] faceau in Germania si mai ales in Elvetia niste filme cu futai. Ceea ce nu, nu inseamna pornografie asa cum intelegem azi termenulii, porn. E cu totul si cu totul altceva, se numea porno, deci cu o la final, si era un lucru rau, [...]

  13. [...] "luna de miere" precum nici nu traiau impreuna barbati cu femei ca amanti daca nu erau si insurati, alte vremuri, n-ati prins) o ciulama de pui cum nu s-a mai pomenit, cu mamaliguta linga si tot dichisu'. Asta [...]

  14. [...] diferenta draga ? Ca nu-i in titele goale ? Pai pe-atunci nu se stia ca femeea are tite. Mai tirziu s-a descoperit asta. Fraților de când iubesc, aoleu, măi Măi neică dragă, am speriat un județ, Aș iubi, tot [...]

  15. [...] disparate, fara vre-un cap sau vre-o coada da-n fine, din nou cu valoarea documentara. Telefon de-ala. Camasa securistului venit la tara cu portbagajul montat pe plafonul Daciei ca poate se mai lipeste [...]

  16. [...] anii '60, dar totusi. Ce cicat ?! Rezistenta prin cultura, alea ? [↩]Bai... pe bune ?! Voi ce-ati facut in viata asta!!! [↩] Kinda young, kinda wild... Charlie! Kinda hip, kinda wow... [...]

  17. [...] raspunsul dinsus : Leah Cairns in 88 Minutesi. Vedeti ce bine ca-i 2007 ? Voi ce-ati facut in viata asta, ba [...]

  18. [...] I am well convinced she never sucked him off. Because yes, idiots. [...]

  19. [...] even suck cock in the 80s (ie, pre porn revolution) whereas schoolgirls today take it in the ass as a matter of course today. Clearly nothing was expanded. The very tools that "feminists" depend on to survive through [...]

  20. [...] the other girls just for a chance at your attention!" - a marked improvement since, oh, I dunno, 1980. [↩]Some lulz straight from the horse's mouth : $ cat g-stix.txt | sort -u > g1-stix.txt $ [...]

  21. [...] to co-op it (in a subordinate role, of course), it soon found the way to light. Supported by far reaching societal changes driven by the very production of the previous decade, homemade porn drove business porn straight [...]

  22. [...] suck cock, men who never in their born days enjoyed a blowjob ? How about the utter losers, utterly incomprehensible for my pack ? They needn't complain [...]

  23. [...] of white pumps (it was not just Kim Basinger, yo!). For the 80s this isn't all that bad, taking that issue into [...]

  24. [...] these idiocies died, killed precisely by the generation to which I take pride in belonging to. As such, good movies in which sexuality has its normal and [...]

  25. [...] urolagnia became the third sexual "perversion" to cross into mainstream, after oral and anal sex in this order. McDonalds came up with the new McPiss (synthetic product with identical flavouring, of course) [...]

  26. [...] article was published originally in 2011, in Romanian, as Voi ce-ati facut in viata asta, ba ? I opted for the Russian version over the English chiefly because the English doesn't exist -- not [...]

  27. [...] as well as age peers, was nevertheless a little boy (his fate is not exceptional -- all Romanian "men" of the 80s were in fact little boys) got butthurt that I was, supposedly, eavesdropping on his [...]

  28. [...] of the tedium canon in the terms of "they don't even do anal" -- as it happens an expression I've heard before. Perhaps unsuprisingly the math postdoc in question hadn't heard it before, which might've set the [...]

  29. [...] not ?!" pitches feminine despair. "You're indecisive." [↩]Yes, me and my boys, we invented this. We invented it, and I'm owning that fucking inventing. [↩]I was going through those scary [...]

  30. [...] and "be political" was exactly the pillar needed in that corner of the grand edifice. We were doing the whole sexual revolution thing back then, we were, and it was a genuine revolution -- unlike, say, the "black liberation" lulz. A [...]

  31. [...] benefit soundly rests with doing the work, not with "enjoying the fruits". Unlike the case of pre-us fucking (and like the case of post-us fucking), there are no fruits. [↩]A historical [...]

  32. [...] thing in Miami) campus or somesuch, if you're from the 90s (and if you're not from the 90s... well...). Needless to [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.