Viata grea a sclavului P.

Tuesday, 25 January, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Cu citate, bine ?

In loc de concluzii...
Posted by dan pacurariu on June 15, 2010 at 9:41 AM

Speram sa nu fie cazul sa scriu aceste randuri, insa, dezamagirea pe care o resimt astazi 15 iunie - data la care se incheie perioada inscrierii la Concursul "Cele mai frumoase picioare" - ma determina sa imi exprim acesta stare de profunda dezamagire....

De ce dezamagire?
...din mai multe motive...
- am facut aceasta pagina din dorinta de a reuni intr-un spatiu virtual (cel putin ), cati mai multi care au o pasiune sau o atractie speciala pentru picioarele femeii. Am mai spus ca nu am facut aceasta pagina pentru mine (chiar nu am reusit sa cunosc pe nimeni cu ajutorul site-lui), dar am sperat sincer, ca pe aceasta pagina vor scrie, vor posta cati mai multi care au aceasta pasiune comuna. NU S-A INTAMPLAT ASA!

In afara de 2-3 membri care au postat atat comentarii cat si fotografii sau filme, ceilalti (marea majoritate) nu au avut absolut nici un fel de activitate pe site.

Celor 2-3 membri le multumesc si ii rog sa imi ofere in continuare sprijinul!

- revenind la Concurs....dezamagirea mea este cel putin la fel de mare...

Cu mari eforturi de convingere s-a reusit "adunarea" a 6 participante! Conditia de acordare a premiilor a fost sa fie minim 10 participante. De ce au participat doar 6?...ar fi mai multe motive...

Oricum - le multumesc foarte mult celor 6 participante si regret sincer ca acest Concurs nu a mai avut loc!

Concursul nu a reusit sa adune nici macar interesul membrilor inscrisi si autodeclarati ca "mari fetish-isti", ca "sclavii ideali" s.a.m.d. Toti s-au rezumat sa se inscrie ca membri crezand ca astfel vor fi asaltati de Stapane dornice sa fie servite...Am constatat ,cu parere de rau, ca acei "sclavi ideali" sunt foarte dezamagiti de acest site, deoarece - asa cum mi-au spus - e un site de 2 lei...pentru simplul motiv ca nu au fost cautati de nici o Stapana!!!

Ma voi gandi in perioada urmatoare daca mai merita sa muncesc pentru acest site sau in ce directie sa dezvolt acest site.

Dan. P

Trece vara, vine toamna, sclavul Dan. P (Dan fiind prescurtarea, P fiind numele, nu va impacientati) revine in forta :

Anunt !
Posted by dan pacurariu on August 21, 2010 at 1:24 AM

Intentionez sa relansez Concursul "Cele mai frumoase picioare!" la data de 15 septembrie a.c. Din acest motiv as dori ca cei interesati de acest concurs sa imi trimita pe mail sugestii, propuneri pentru organizarea acestui Concurs. Ca termeni generali, de aceasta data Concursul va dura mai mult timp - aproape 4 luni - de la 15 sept pana la 31 dec 2010. As dori sa mentionez inca de pe acum ca orice sponsor este binevenit! Pe data de 15 septembrie voi publica Regulamentul de desfasurare a acestui Concurs.

Ma bucur sa aud ca iata, problema care a impiedicat desfasurarea normala a editiei precedente a fost identificata : lipsa timpului! si de indata remediata : 4 luni!

Dar chiar cind ne pregateam sa uram succes retroactiv stimatului Dan. P, iata ca realitatea cruda loveste nemilos, precum si reciproc :

Concurs "Cele mai frumoase picioare" - editia a II-a
Posted by dan pacurariu on September 15, 2010 at 5:12 PM
comments (0)

Concurs!!! Cele mai frumoase picioare!!!

Desi prima editia a acestui concurs nu a fost tocmai un succes (in sensul ca nu s-au inscris numarul minim de concurente si astfel concursul nu s-a mai organizat, incerc astazi sa lansez o noua provocare - un nou concurs - pe aceasi tema: picioarele femeii !!!

Editia a II-a a Concursului Cele mai frumoase picioare se va desfasura in perioada 15 septembrie 31 decembrie 2010.

Care este ideea? Invit domnisoarele/doamnele sa se inscrie la Concursul "CELE MAI FRUMOASE PICIOARE" si sa trimita poze cu picioarele sale, iar cei ce viziteaza site-ul le pot admira si pot vota pozele cele mai reusite.... picioarele cele mai frumoase!

In functie de voturile pe care le vei primi de la membrii acestui site,si de la juriul format din sponsorii concursului, vei avea sansa sa castigi unul din cele 3 premii puse in joc

Sponsorii acestui Concurs:
1. Dan Pacurariu - organizatorul principal si autorul acestei pagini - 200 euro !!!
2. Make - 100 euro !!!
Sponsorii acestui Concurs vor fi prezenti la premiere iar votul lor va "cantari" mai greu in nota finala acordata fiecarei candidate!

Asigura-ti locul la festivitatea de premiere a celor 3 castigatoare, participand ca sponsor la acest Concurs!

Regulament Concurs:
1. Trimite cel putin 5 poze cu picioarele tale, poze facute in variante la alegere, cum consideri ca iti arati mai bine frumusetea picioarelor tale.
2. Pentru ca, o concurenta san nu se inspire din pozele trimise de alta concurenta, pozele le voi posta pe site incepand cu data de 31 decembrie, in ordinea in care le primesc. Termenul limita de inscriere la Concurs (trimitere a pozelor) este 31 decembrie 2010.
3. Pana la data de 31 ianuarie 2011 cei care doresc vor putea vota picioarele favorite! Votarea va incepe in 01 ianuarie 2011 dupa ce pozele vor fi postate pe site, daca sunt minim 10 participante la Concurs. Regulamentul de votare il gasiti in sectiunea " VOTARE"
4. Pe data de 1 februarie voi anunta castigatoarele Concursului, astel:

  • castigatoarea locului I, va primi 50% din suma stransa in fondul de premiere.
  • castigatoarea locului II va primi 30% din suma stransa in fondul de premiere.
  • castigatoarea locului III va primi 20% din suma stransa in fondul de premiere.

5. In data de 8 martie 2011 se vor inmana premiile castigatoarelor (in cadrul unei mici petreceri alaturi de cativa invitati dintre cei mai activi pe aceasta pagina). Printre persoanele participante la Eveniment vor fi invitate toate concurentele precum si toti "sponsorii" acestui Concurs.
6. Conditia pentru a se acorda premiul este sa existe minim 10 participante!
7. Fondul de premiere va fi reactualizat pe aceasta pagina de fiecare data cand suma va fi suplimentata de catre un sponsor.

Pozele se trimit la adresa: dan.pacurariu@yahoo.com urmand ca aceleasi poze fiecare concurenta sa le trimita inca unui membru al juriului care va fi unul din viitorul sponsor.

Am ales sa fie trimise pozele la doua adrese de mail pentru a fi sigure concurentele ca acest concurs va fi correct si castigatoarea va fi aleasa in urma votarii si nu a preferintelor vreunui iubitor de picioare.

Va asteptam sa participati la acest concurs!

Ei bine, oricit de improbabila v-ar parea eventualitatea ca nu s-or gasi intre zece milioane de romance un total de zece (deci una la un milion, da ?) interesate de-a participa la o mica petrecere cu "sponsorii", totusi, cruda, trista realitate loveste din nou :

Anunt
Posted by dan pacurariu on December 31, 2010 at 8:33 AM
comments (0)

Anunt !!!

Am incercat sa organizez pentru a II- a oara Concursul celor mai frumoase picioare si cu toate ca perioada pentru inscrieri a fost foarte lunga (3 luni si jumatate!!!!!!) , s-au inscris doar 5 concurente...In aceste conditii premiile puse in joc nu se vor acorda nici de aceasta data...

Mnoa frate, pai sa nu-ti bagi picioarele ?!

In tot cazul, am consemnat aceasta aventura aici pentru nevoile dumneavoastra atit psihologice cit si de auto-incurajare : de cite ori aveti impresia ca nu va merge blogul chiar cum trebe', bagati un ochi pe aventura stimatului Dan. P si reveniti-va : se poate si mai rau.

In loc de PS, ca sa nu ziceti ca m-am inmuiat la batrinete.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

10 Responses

 1. Din lipsa de picioare participante, concursurile se anuleaza in toata tara in fiecare clipa. Ce mai, romancele nu-si baga picioarele unde nu le fierbe oala. Eu zic ca problema lui D. P. e ca cere doua picioare din doua de la fiecare participanta - poate incerca cu 1 din 4 si deja are mai mari sanse de succes.

 2. E vorba de nisa, Mircea. Un concurs cu cele mai frumoase glezne, cei mai frumosi genunchi sau cele mai frumoase coapse ar fi fost mult mai potrivit.

  Sau daca concursul s-ar fi numit "Cele mai urate picioare" iar premiile ar fi fost diverse lotiuni, creme, lame de ras si alte produse din sfera igenico-medicala, concursul s-ar fi bucurat de mult mai mult succes.

 3. E, asta e. Picioarele erau despartite in majoritatea timpului si nu s-au intalnit destul sa se hotarasca.
  Si ieu am avut un fail de concurs si-l mai fac odata la anu ca are potential. Si daca nare nare da ideea e a mea.

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 25 January 2011

  @Diana Coman Daca ne prefacem pentru o clipa ca io ma pricep la cerut, mi-oi permite sa zic ca problema-i intotdeauna cum si niciodata ce anume se cere.

  @Vlad Pai poate ca este o idee acolo atunci ;)

  @cipslim Iti zic si tie ce-i zisem Dianei dinsus.

 5. @Mircea Popescu Aia e cu siguranta, dar eu am zis sa-i iasa sansele mai mari lui D.P. la modul in care calculeaza dansul, nu la modul real.

 6. S-o preia aia pe care i-ai descris in titlu ;)

 7. pai nu ca eu am printip si le zic onest la oameni despre ce e vorba.

 8. Mircea Popescu`s avatar
  8
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 26 January 2011

  @cipslim Da' n-are a face una cu alta.

 9. sa stii ca si eu regert, dar ce dumnezeu nu s-au gasit 10 prietene? numai eu am in pc poze cu fete si implicit picioarele lor (apropiate sa nu existe confuzii) trimiteam eu si luam banii! pfff mare fraier sunt!

 10. Mircea Popescu`s avatar
  10
  Mircea Popescu 
  Thursday, 27 January 2011

  Cu timpul ai sa descoperi ca resursele se diminueaza pe masura ce anii de liceu se afunda in negura memoriei. Motiv pentru care majoritatea oamenilor isi regreta tineretea.

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.