Trei filme in care mi-ar fi placut sa joc

Wednesday, 29 June, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Deci, imposibilul s-a produs : scriem la o leapsa de-aia cum ii zice. Va vine sa credeti ?! Nici mie.

Chestia-i ca m-a surprins cu o intrebare inteligenta pe care nu mi-o pusesem nicicind. N-am idee de ce nu mi-am pus-o, pur si simplu nu mi-a tunat mie prin scafirlie. Ca atare, nu va mirati ca primeste omu' un link de 1175 RON, ca-l primeste pe merit. Si cu asta, purcedem in materie :

Trei filme in care mi-ar fi placut sa joc.

bronx-tale

Hai sa va vad, ca-s curios, care personaj din filmul asta-l joc, in mod cu totul improbabil si absolut inexplicabil, in filmul numit viata, de pe la 15 anisori asa (adica vreo zece ani inainte sa vad filmul, pentru curiosi) ?

Nu ma pling, nu ma laud... eventual imi face placere, in masura-n care-i face placere calului sa fie cal, banuiesc. Pina la urma, ce sa si fii ? Mai ales daca te-ai nascut cal. Cunosc o fata care era sa-si rupa mina in copilarie incercind sa-si pupe cotul, pentru ca buna-sa ii spusese ca daca se saruta-n cot devine din fata baiat, si ea chiar isi dorea cu patima sa fie baiat, sa se poata catara in copaci si sa nu trebuiasca sa se pieptene ori sa poarte fusta. Pe mine nu m-a deranjat niciodata, nici sa fiu baiat, nici sa fiu ce-am mai fost, chit ca-n general am fost tot chestii de-alea din care oamenii-si doresc sa fie (asa ca observatia s-ar putea sa n-aiba mare valoare in ochii lor, "pff si eu dac-as fi bogat nu mi-as dori sa fiu altceva decit sunt" gen).

old-man-and-the-sea

Mereu ma gindesc ca asa am sa ies la pensie.

N-am inca virsta, ce-i drept, da' nici n-am mari indoieli pe tema. Oricum asa a fost, asa e si asa va fi ca asa a fost sa fie.

casablanca

Si-n fine, sa tratam si tema asa cum a intentionat propunatorul. Deci, mi-ar fi placut sa joc in Casablanca, pentru ca faceam tototot la fel, inclusiv gheiala de final cu Renault ala (si orice ati spune e gheiala clara, ce sa mai), da' o puneam pe pizda la locul ei.

Pentru ca pizda mai nesuferita decit femeia aia de serviciu - pe bune acuma, are Ingrid Bergman mutra de altceva decit de femeie de serviciu ? poate de contabila la AVAS - nu cred ca se poate concepe pe lume. Femeia fara absolut nici o utilitate, fara absolut nici o competenta sau capacitate, fara vointa, fara inteligenta, practic vorbind o pizda ambulanta. Nu face nimic tot filmu' decit ca se incurca printre picioarele oamenilor, ca o mita de-aia proasta. Literalmente, fiziologic, fara nici o exagerare, e compusa din pizda si life support system pentru pizda.

Pai daca n-o chinuiam eu ca pe hotii de cai, fratii mei albi, n-aveti voi idee. La final donsoara Ilsa se prezenta sub forma unei gramajoare de span. Da' macar stiam o treaba.

Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

23 Responses

  1. heheh, da sa il vezi pe ala in care tu esti mare bancher si invarti la bani cacalau, si p-orma iti vine ideea: ia hai sa le dau si la greci ca ei n-au. sa vezi acolo drama cu rasturnari de situatie...

  2. Stai sa zic oficial ...

    1. Sonny
    2. Manolito

    Si atat :)

  3. mitzaabiciclista`s avatar
    3
    mitzaabiciclista 
    Wednesday, 29 June 2011

    Hehehehe. Dar drept să-ţi spun mi-ar fi plăcut să te văd, prin absurd că joci rolul tipei în Casablanca. Nu că nu ţi-aş da dreptate în ce priveşte contribuţia ei din film, dar numai aşa de-a naibii ce sunt :D

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 29 June 2011

    @Mihai B Ce rasturnari de situatie ? Nici un rasturnari de situatie.

    Biznis as usual babeh.

    @Luka D Manolito ? Care Manolito ?

    @mitzaabiciclista Mie mi s-o ghicit ca daca as fi fost femeie aveam tite mari.

    Daca eram in Casablanca si cu tite mari imi faceam bordel. Si-i ziceam De Puta Madre.

  5. Auzi, ca e insuportabila Ilsa aia sunt absolut de acord, dar e insuportabila pentru ca asa o vor tampitii aia doi. Ca imi pare ca si musiu Bogart isi merita mutata fata la spate cand vine cu replici idioate gen "here's looking at you, kid". Mie filmul mi s-a parut o expunere clara a ideilor din alt veac despre "ce ar trebui sa fie femeia ideala si barbatul ideal", nicidecum o poveste de dragoste.

  6. mitzaabiciclista`s avatar
    6
    mitzaabiciclista 
    Wednesday, 29 June 2011

    Măi dar insensibili mai sunteţi, zău aşa! Păi până şi ţiganu' ăl bătrân şi bogat din "Pisica albă, pisica neagră" al lui Kusturica iubea filmul ăla. Răutăţilor!

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 29 June 2011

    @Diana Coman Sa-ti fie rusine ca la virsta, cultura si inteligenta ta minti generatia tinara cu abureli de-astea incalificabile.

    Pai ce conteaza, om bun, cum "o vor", un timpit, doi timpiti sau o suta ? Ea ce-i ? Pai metavalidam aici sau ce facem !?

    @mitzaabiciclista Tiganu' ala batrin e o epava.

  8. Ma scuzati, eram in alt film lol Rectific Felipe.

  9. io ma uit asa la filme cam din an in paste, asa ca nu stiu ce sa zic.

    cred ca ceva rol permanent la seinfeld sau mai hardcore, Candyman.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 29 June 2011

    @Luka D Tsk tsk.

    @Critic George Costanza gen ?

    Sau Pimplepopper, MD ?

  11. dupa header, constanta esti tu, claaar.

  12. Multumesc ca ai preluat leapsa.
    In Bronxul anilor 60 mi-ar fi placut sa fiu oricine.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 29 June 2011

    @Critic Da, io si cu Marsellus Wallace.

    @m@ri@n Chiar si curva ?!

    PS. Pentru conformitate : http://www.flickr.com/photos/spiderwebz97/59110823/

  14. esti negru mai nou sau cum.

  15. Parca mai iesisei la pensie odata. Te-or bagata-n sperieti idea de uzinele patriei in scoala?

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Sunday, 22 April 2012

    Pai nu da' uite care-i nedreptatea funciara prostiei omenesti : unii is capabili sa-si stringa cit sa le-ajunga pentru tot restu' vietii in citiva ani, altii nu-s capabili s-o faca-n cincizeci si asteapta sa li se deie. Dupa care li se da o pula si ei se pling de nedreptatea lumii.

    Care lume n-are nici o treaba in chestie.

  17. terminator`s avatar
    17
    terminator 
    Thursday, 24 May 2012

    Ba gaozarilor - Nu va potoliti . Ca gaoaza o beliti
    Si ramineti rastigniti

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Thursday, 24 May 2012

    Nici n-am stiut ca se poate beli.

  19. Garfield`s avatar
    19
    Garfield 
    Thursday, 24 May 2012

    think prolapse

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Thursday, 24 May 2012

    In acest film nu vreau sa joc.

  1. [...] Trei filme in care mi-ar fi placut sa joc [...]

  2. [...] Si bineinteles daca "credeti in el" adica va duceti pe-acolo pe la conacu' lui si-i faceti anturaj si-i sugeti pula (mai mult servitorilor, da' noa) veti ajunge si voi bine, ca stiti cine-i tac-su ? Iar ca bonus, singurul lucru rau pe care-l poti face din punctul de vedere al acestei familii de inamici publici este sa gindesti cu capu' tau si sa-ti vezi de treaba ta. Sa nu te intereseze sa faci parte din clubu' lor de retardati. Mai rau ca la mafioti, ca macar aia-l respecta pe De Niro cind nu vrea sa se amestece. [...]

  3. [...] just his pretext to be always on the street. Remember that, "always be closing" ? That's the job : always be close. [↩] Category: Trilematograf Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.