Traditii de martisor.

Thursday, 06 January, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

capsuni-cu-iubire

Tot asa cum sarmalele "nu trebuie sa lipseasca de pe masa nici unui roman" de Craciun, tot asa cum de Anul Nou se maninca peste si orez si copanel de domnisoara si ce se mai maninca, asa cum de ziua de nastere neaparat se aglutineaza hrana sub forma de tort felie plus sampanie, tot asa cum de ziua onomastica se bea mastica, tot idem si cu ocazia zilei de 1 Martie, popular cunoscut drept martisor, renasterea naturii, alea-alea, traditia din batrini indica obligativitatea unei portii de capsuni cu iubire.

Pentru preparatia tratatiei aveti nevoie de un bol (orice culoare), o cantitate de capsuni si o cantitate de iubire. De preferinta capsunii se tin la frigider, dupa care se taie si se stropesc repede si cu grija ca sa nu se incalzeasca. Nu este nevoie de zahar (in cazul in care aveti diabet, faceti bezele).

Va spun din timp ca sa va puteti pregati.

PS. Cine nu inghite sa-i fie rusine.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

14 Responses

  1. iubirea asta i'un produs asa de ambiguu prezentat ca mi s-a facut brusc o senzatie de voma pe fondul unui atac de vertigo.

  2. O alta varianta ( mai cruda ) pentru bolnavii de diabet : stau si se uita...

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Thursday, 6 January 2011

    @cipslim E pai asa-i la prepubertate, nu te impacienta, cresti tu mare :D

    @i4ever Da' ce, ei nu e oameni ? Daca se taie nu curge singe ? Dulce, ce-i drept, da' singe!

  4. căpşune, bre, că simt gust de pământ cand citesc că vrei să mănânci căpşunii.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Thursday, 6 January 2011

    Bai deci sa moara ragioner Fantocci Ugo! Cind urmez gramatica Academiei ca de ce-o urmez, cind n-o urmez ca de ce n-o urmez, arza-o-ar focu' s-o arza de lume si de viata, io ce sa mai stiu face ?!?!

  6. nu stiu ce au a face plantele cu gramatica. e ca si cum ai spune ca vrei sa mananci un bananier in loc de o banana. ca poate e mai logic daca vorbesc in dimensiuni mai mari.

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Thursday, 6 January 2011

    Da' asa o hotarit astia, ca se zice capsuni. Si de asemenea, ciresi. Da, fructelor. Pe cuvintu' meu, am citit cu ochii mei!

  8. bre, e nevasta-mea insarcinata, esti nebun vrei sa ma trimita pana-n Congo sau unde s-or gasi capsuni d-astea... ce dai imagini din-astea asa mari pe ecran, fa-le si matale mai micute...:))))

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Thursday, 6 January 2011

    Cind sunt mici ca de ce-s mici, cind sunt mari ca de ce-s mari, incep sa suspectez ca bloging-ul e de fapt un surogat de mariaj si audienta un surogat de Tamara Buciuceanu.

    Pentru conformitate : http://www.youtube.com/watch?v=R2I8pD8atOM

    PS. Da-i in prima faza iubirea, si promite-i tu capsunii, pina la primavara te descurci cumva.

  10. :))

  11. https://en.wikipedia.org/wiki/Race_and_health#Multifactorial_polygenic_diseases

    Non-insulin dependent diabetes: High risk - African Americans, West Africans, Peninsular Arabs, Pacific Islanders and Native Americans ||| Low risk - European Americans, Europeans

    Lol astia de la de cate milioane de ani tot fac diabet li s-a obisnuit organismul dar tot nu pot elimina boala per complet prin propii anticorpi?

    This is sorta amusing.

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Thursday, 12 April 2012

    Anticorpii au treaba cu infectiile si cu neoplasmele, nu prea au treaba-n probleme metabolice.

  13. Ma rog, prin propii mijloace. Evolutia n-a putut evita boala, dar s-a adaptat la ea. Darwin werks.

  1. [...] Well... actually, it varies. For instance, one year they got into the entire bukkake thing for some reason, so all the girls did all day was lick and suck and gargle. They spent all their days covered in sticky film, cause for weeks on end it never even got to dry. You know how if you don't wash it off your tits right away it dries there and then holds your skin together when you try to move ? Well, they never got to that, because it never actually dried. Because more kept splashing in. How's that for a companion to your breakfast cereal! [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.