They see me rollin, they hatin...

Monday, 14 November, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Daca nu stiti ce inseamna titlul nu-i suparare, ca va traduc explicit si lamuritoriu, cum fac eu pe-aici (ati observat, apropo, ca din explicatiile mele invatati mai mult si mai bine decit din toate dictionarele de limba engleza existente adunate impreuna ? hm ? mnoa, o fi din cauza ca io chiar stiu ce vorbesc [nu va mai intreb daca ati observat ca asta vine la pachet cu obligatia recunoasterii situatiei, in termeni proprii spus, sau cu "aroganta" mea, in termeni probabil mai familiari, ca aia sigur ati observat, bien sur, certes]).

see-me-rollin-they-hatinDeci, original to roll insemna a se rostogoli, si a primit o aplicatie in jocurile de noroc, ca adica let it roll, lasi miza si mai joci o partida. Asta inseamna ca esti norocos, daca-ti permiti de-astea, si la scurta vreme s-a nascut "you're rolling", adica iti merge bine, ai noroc, soarta te favorizeaza, Fortuna e de partea ta. Si pasul urmator, introdus de reparii dragi inimii lu' proletaru' de Maricari : they see me rollin, they hatin, adica "ma vad ca imi merge bine, li-e ciuda". Un fel de viata mea/dusmanii mei in alt univers lingvistic. (Pic related, apropo, multumiri @J-Scott-Campbell).

Mnoa, si-acuma sa procedam la trolat umpic lumea, daca tot am construit notiunile de baza pe care lumea sa-si poata intelege trolarea (ca aici in Romania la noi in tara asa e, daca vrei sa mergi cu trenul tre' sa-ti construiesti tu insuti tren).

Imaginea numarul 1 :

trolololo-1

Imaginea litera B :

trolololo-2

Capturile survin de la Diana si respectiv de pe fain.

Mnoa, deci... dey see me rollin, dey hatin!

PS. Unsprezece ieri (pentru cunoscatori precizez). It's lonely at teh top. Multe fete, putine haine, mult alcool, putina bere, probleme.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

4 Responses

  1. amu sa fiu hater la hateri? apoi nici chiar asa, trolule...

  2. @Uracios, io zic ca se intelege destul de clar ca-i vorba de normalitatea omilor. Sub nici o forma nu-i vorba de neomi, aia mi-o si raspuns Diana, la normalitate, nu la omi sau neomi, cum trollezi. Dublu hater.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 16 November 2011

    Ta-nanana

  4. :P

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.