Tabu si contextul de aur

Wednesday, 03 August, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

tabu-si-contextul-de-aur-1s

Problema cu aceasta imagine este precum urmeaza : Nicole Kidman, Angelina Jolie si Selma Hayek, actrite competente si respectabile cum se gasesc, nu au ce sa caute intre trompete precum Megan Fox si Britney Spears, lucratori in constructii reprofilati precum Amy Winehouse sau Ben Affleck respectiv produse agroindustriale cu data de expirare incerta dar sigur trecuta precum Paris Hilton sau David Duchovny. Ca nu au cum.

Ce ne prezinta toapele de-au alcatuit numarul respectiv din Tabu e echivalentul unei combinatii de stafide cu holzsuruburi si taieturi de unghii pe post de platou rece. Nu orice se amesteca oricum cu orice altceva, mai draga. Furadanul nu-i bun ca chaser. Fenobarbitalul nu merge la ouzo. Mucii nu au treaba-n fasole.

Chiar daca incompetenta e la ea acasa in Romania, nu cred ca exista domeniu al activitatii umane in care ea sa fie mai evident rabolita si mai indolent expusa decit in revistele glossy. As vrea sa stiu si eu cine-i tarancuta cu noroi in obrajori de-a alcatuit spread-ul ala ? Se poate ?

tabu-si-contextul-de-aur-2s

Tipul asta sustine despre sine, si citez

Mihai Dan Zarug, artizan, 30 de ani. Cu un MBA in Marketingul si Managementul Luxului obtinut la ESG Paris, Mihai Dan Zarug este autorul aclamatei colectii twenty(2)too. Despre insemnatatea acesteia Mihai spune - 22 e o cifra care ma bintuie. E cifra destinului meu, se presupune a fi cifra invingatorului, a destinului special.

Deci mai frate. Un hipstar obosit si cam grasuliu, ajuns la 30 de ani numa' cu corpu' puhav si crestetu' chelios are impresia despre sine ca are oarece destin special. Si ca ceea ce face el, imbracindu-se ca o cocota de douaji de lei partida are vre-o treaba cu luxul.

Pe bune acuma, la o privire atenta cam ce diferente puteti gasi intre Mihai Dan Zarug, cu un MBA in MML la ESG si Dorel Cirvasile, muncitor disponibilizat de pe platforma IMGB ? Dungile alea aiurite ? Strass-ul din piept ? Debutul la 30 de anisori ?

Lumea teoretizeaza ca, si sa citez,

eu zic ca pulanul s-a “dovedit statistic” ca are o eficienta nula si de fapt e contraproductiv. Iti dai seama ca daca-l bate tacso pe unu ca a luat 4 la matematica, ala o sa se gandeasca la orice numai la limitele dinsus si filosofie sociologica nu.

Lumea se inseala. De exemplu daca primea doua peste cap la timpul potrivit, "artizanul" Mihai Dan Zarug n-ajungea chiar in halul asta. Statistic demonstrat, ca-n 1970 nu exista asa ceva. Si nu-mi veniti cu teorii ca "exista da' nu se stia" : chiar nu exista. Stiti cum era in anii 70 ? Uite-asa :

tabu-si-contextul-de-aur-4

In incheiere va las cu o observatie simpla :

tabu-si-contextul-de-aur-3s

Category: Trilema Presei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

19 Responses

 1. S-a inventat intre timp, mai progreseaza si societatile astea.

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 3 August 2011

  Halal progres.

  Sa-mi alegi tu la intimplare sapte pizde intre saptespce si douajisapte de anisori azi care sa arate ca alea sapte din prima linie, sa te vaz. Pricepi cum zic ?

 3. E de la dioxina.

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 3 August 2011

  E de la indolenta. Doara e bine si cu curu' cit casa, ce, n-o iubesti asa cum e ea ? E ok si de la fastfood, ce, tre' sa gateasca acu' !? In fiecare zi ?! Da' ce-i ea, ma-sa ?!

 5. Celalalt Hipsterilor`s avatar
  5
  Celalalt Hipsterilorinsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Wednesday, 3 August 2011

  Ce-ai ma cu Britnei Spirt? Da de Jack Black di ce n-ai zis ca-i simpatic? Cat despre David Bucoi sau plm ii zice, numa prin faptu ca-i maritat cu Tea Leoni si-i scos deja de la agrocopitate expirate.
  Abar n-ai tu cat de especial ii Mihai Dan Zarugan, de fapt, mai toti is especiali, numa' ca niiiimeni nu-i intelege.

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 3 August 2011

  Jack Black o fost ok spre simpatic in HiFidelity, da-n rest ... mnoa, actor de serie B imo. Faptul ca s-a maritat cu Tea Leoni (care da, e o acadea de femee, s-o lingi ziua toata si mai multe nu) n-are nici un fel de treaba. Nu-i meritul lui, e prosteala ei.

  Cum nu e nici meritul lui Dan Mihai Zarugan faptu' ca-i special. E prosteala lui.

 7. Celalalt Hipsterilor`s avatar
  7
  Celalalt Hipsterilorinsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Wednesday, 3 August 2011

  Dan Zurgan plm cred ca-i atat de especial precum negul de pe degetul meu mic de la piciorul stang. Ce naiba bre, glumem si io, poste ca-i special in prosteala lui.
  In rest, da, ar fi de lins la femeea aia toata ziua, da si faptul ca s-o lasat prostita de unu ca Davit il scote putin din rahat.

 8. Mircea Popescu`s avatar
  8
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 3 August 2011

  Ochii iei manebuneeeeesc...

 9. Hipsterilor`s avatar
  9
  Hipsterilor 
  Wednesday, 3 August 2011

  alea erau naziste

 10. anonimosu`s avatar
  10
  anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
  Wednesday, 3 August 2011

  Oioioi cata pula ar fi supt nazistele alea pentru o guma americaneasca...

 11. Mircea Popescu`s avatar
  11
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 3 August 2011

  @Hipsterilor Stii ce ? Daca vezi vre-o nazista de-asta pe strada, in cafenea etc mergi la ea si intreab-o.

  @anonimosu Pai si-acuma sug inainte de fapta insasi, care-i marea deosebire ?

 12. anonimosu`s avatar
  12
  anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
  Wednesday, 3 August 2011

  Ca inainte sugeau la unu ca sa se poata fute cu altu

 13. Mircea Popescu`s avatar
  13
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 3 August 2011

  Zic sa revezi materialul fotodocumentar pus la dispozitie.

 14. anonimosu`s avatar
  14
  anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
  Wednesday, 3 August 2011

  Ma duc sa conspectez

 15. Hipsterilor`s avatar
  15
  Hipsterilor 
  Wednesday, 3 August 2011

  ma refeream tineretul hitlerist. oricum problema nu era ideologia.

  erau invatate sa gateasca, calce, aibe grija de copii, sa faca pe plac la barbat, etc etc. ala da liceu.

 1. [...] am ajuns la concluzia ca s-ar putea prea bine ca taranetele lipsit de proprietatea termenilor discutat recent sa fie intre altele si vina mea. De ce ? Pur si simplu pentru ca n-am explicat niciodata pentru [...]

 2. [...] se masturbeaza, si nu aia de se masturbeaza devin slabi ca muierile. De exemplu sa-l luam pe baiatul asta : ce credeti voi, ca-i prost pentru ca se-mbraca asa sau ca se-mbraca asa pentru ca-i prost ? Hm [...]

 3. [...] Tabu si contextul de aur [...]

 4. [...] moda ; Jurnalist = labagiu. [DOVEZI] ; Preocupari sanatoase in presa ; Momentul delicate ; Tabu si contextul de aur ; Indescriptibila Academie Catafailencu ; Continut sexi pornografic, nu intrati! [↩]Before [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.