Supunem la vot

Saturday, 10 September, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Nu stiu citi blogari romani din Romania scriind in romaneste au mai facut asa ceva, da' am o impresie vaga ca iara se petrec premiere pe Trilema. Vorba ceea, ce nu fac eu pentru trafic...

Ideea-i cam asa : am fost aseara sa-mi cumpar piine. Adica eu de fapt eram la plimbare si daca tot eram la plimbare, mnoa, 'ai sa luam si niste piine. Brutaria era pe inchise, doua fete, una brunetica, pe care o mai vazusem si una blonda, mai inaltuta, dragutica, pe care n-o mai vazusem. Prima era chiar in spatele casei de marcat, a doua n-am idee, apare de undeva din dreapta ca un uliu cind ma vede intrind.

Cu ce ma pot servi ? Eu ma uit cam confuz in jur, ca' io cumpar exact o singura chestie, si anume niste baghete care-s facute din piine adevarata, restul fiind diverse degradeuri de spuma poliuretanica vopsita amestecata in proportii variabile cu sproturi din cazaturi de la productia furajelor animaliere. Ce, omu' nu-i tot animal si el ?! Ei, si locu' unde singura mea chestie exista de obicei era gol. Trist, ma gindesc. Ma uit la bruneta-n ochi s-o-ntreb de baghetele mele, ca nu stiu daca ati observat da' fetele astea de fac pe vinzatoarele, ospataritele scl nu prea reusesc sa inteleaga sau sa retina ce le spui daca nu li te uiti drept in ochi si nu le implantezi telepatic in memorie ce te intereseaza.

Deci, ma uit la ea, si cu un drum observ baghetele, ca adunasera cam toata marfa la un loc asa intr-o singura etajera. Asa ca-i zic, baghete. Cite, ma intreaba plina de solicitudine ai' blonda ? Pai, cite aveti acolo, da-le-ncoace. Aveau sa zic juma' de duzina sau ceva. Asta se uita complet, dar complet pierduta la mine. Asa ceva n-ati vazut decit in filmele cu Disney, deci pe bune daca nu m-am uitat in jur sa vaz unde paste-un cal alb. Bruneta, faptura de maxima eficienta, ambalase deja trei (ca se ambaleaza in ceva pungi de hirtie care-mi ajung mie hapt in compost pile de indata ce-ajung acasa, da-n fine, vorba-i ca au fost ambalate ?) cind zic io ca "si da-mi si o punga". Asta sare ca din arc, ia punga, io i-o tin, ea mi le baga, io ma gindesc "uite dom'le, rasturnarea rolurilor de gen la nivel textual", ea continua sa se uite la mine ca la sfintul Maivreaucordit Mavrocordat, eu le urez un cald "spor la lucru, dragelor" si ma duc in treaba mea.

Discutia de dupa inchiderea usii, cu gagica (ei, da, pe bune acuma, credeati ca ma plimb singur de nebun asa ?) :

m: could she have looked any stupider?
h: the girl who bagged you the bread?
m: yeah, it wasn't that big of a deal.
h: no, it was pretty major. i mean they're almost closing, there's nobody there, there's been nobody there for hours, and in comes this tall guy in a suit who buys the rest of their bread. it's like...
m: but does she realize how stupid she made herself look, do you think? what was she, 18, 19?
h: yeah.
m: these people...
h: but it's like a total fantasy. except i ruined it.
m: you?
h: yeah, if i hadn't been there you would have fallen in love and asked her to marry you and lived happily ever after
m: yeah, you're too slutty.
h: i mean i'm an easy scapegoat.

Mnoa, si-acum, partea interesanta : nu ma costa nimic sa-i cer numaru' de telefon si s-o invit in oras. Imi este oarecum lene, pe de-o parte, si reprezinta o investitie (in principal de timp si efort). Pe de cealalta parte, vasta majoritate a gagicilor care orbesc prin competenta lor astazi si-au inceput viata sub mine in circumstante ingrijorator de similare. Nu e clar de ce, da' e verificat si rasverificat : e foarte dificil pentru o gagica sa-si tina firea cind ma vede, si mai ales pentru prima data.

Deci, din punctul meu de vedere e ceea ce-n englezeste se numeste a wash : ori ase, ori ase. Motiv pentru care am decis sa las chestiunea la dispozitia publicului. Puteti vota in comentarii daca sa-i cer numaru' de telefon si s-o invit in oras, sau daca sa nu-i. Luni fac socoteala voturilor (cetatenii cu insigne primesc in plus cite un vot pentru fiecare insigna), si asa cum iese asa procedez.

Aveti ocazia sa decideti in direct viitorul blogarului dvs. favorit. Este ca-i excitant incitant ? Si nici macar nu tre' sa platiti SMS-uri, Internetul bate televiziunea. Asa ca, pe cai!

PS. Nu lasati teoria ca daca o seduc ii veti vedea titele in poze pe-aici pe blog sa va influenteze, ca nu-i probabil sa v-o arat, indiferent.

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

84 Responses

  1. m: but does she realize how stupid she made herself look, do you think? what was she, 18, 19?

    y u no fresh cock hole? what is wrong with you people these days, moar xenu.

  2. da

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 September 2011

    Scorul pina acum : da 1 ; nu 0.

  4. Eu nu pricep: care-i treaba "votantului" in chestiunea telefoanelor tale (ori ale vanzatoarei de paine)? Daca supuneai la vot cumparatul de baghete si cred ca era mai interesant de votat.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 September 2011

    Pai nici eu nu pricep.

    Da' nu-i problema, ca nu pricep nici care-i treaba votantului in compozitia Parlamentului, daca-i pina acolo. Si totusi...

  6. Sa zic altfel: care-i beneficiul? Ca-mi pare totusi ca votantii de care amintesti extrag ceva beneficiu fie el si in aceea ca se simt bine/importanti.

  7. Da, dar doar daca imi trimiti si mie niste baghete din alea. Daca nu-mi trimiti, atunci nu.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 September 2011

    @Diana Coman D'apoi io nu ma preocup de partea ceea, il priveste pe fiecare : daca-si vede beneficiul sa voteze, daca nu nu, ce-am eu de-acolo ?

    (Sau cu alte cuvinte, ce beneficiu am eu sa-mi pese de-asa ceva ?)

    @Vlad Deci nu.

    Scorul pina acum : da 2 ; nu 1. (uitasem sa-i adaug un vot pentru insigna lui f dinsus).

  9. deci da

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 September 2011

    Scorul pina acum : da 4 ; nu 1.

  11. Nu. Mai stai si pe acasa in plm.

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 September 2011

    Scorul pina acum : da 4 ; nu 4. Palpitant, ca nu m-am gindi ce voi face in caz de balotaj... Hmm... ce poti face in caz de balotaj la asa ceva ?!

  13. cum nu 4 ba, de unde le scoti. si tu multiplici voturi acuma?

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 September 2011

    Omu' cu 2 insigne are 3 voturi bre. Tu ai avut doua.

  15. LOL

  16. Eu nu-nțeleg de ce vorbeai cu gagica în engleză. E vreuna adusă din Africa sau Asia? Ce, te crezi Brad Pitt sau Angelina Jolie?

    Aș vota da, dar nu-s încă hotărât. Ce gânduri ai cu ea?

  17. 11/10

    ie directorul tehnic la poolimedia.us

  18. P.S. Mi se pare mie sau vrei să-i demonstrezi ceva cubului deschis?

  19. Aaaa, tipic românesc. Directorul tehnic care face și alte chestii netrecute în fișa postului precum mâncatul acadelelor și cumpăratul pâinii. Și se mai miră de ce nu merg lucrurile în țara asta.

  20. exact, subscriu intrutotul lui Cristian!

    votam da. what can go wrong?

  21. Mi-a mai venit încă o idee. Eu te cred că fata fost vrăjită de tine, dar hai să facem lucrurile mai interesante. Du-te la ea peste cel puțin o săptămână în care să-ți lași barba să crească. Adaugă niște șlapi, pantaloni scurți și maiou tip plasă dacă se poate. Ideal ar fi și un lanț de aur la gât; hai că la valoarea ta ți-l permiți.

    Dacă se poate încearcă și o filmare cu telefonul. La fel cum am îndurat propaganda aia pENEListă, putem îndura și niște pâine proaspătă.

  22. nu inteleg de ce nu ai spus din start ca fata a fost fermecata de statusul lui social nu el in sine.
    bine, ala aparent : burghez protector si etc.

  23. Nu neapărat. Aia putea să fie atrasă de te miri ce* sau să fie într-o stare mai deosebită în care avea chef de diverse. Sau poate că era cititoare de Trilema și era uimită că-și vede idolul în carne și oase costum. Sau poate că a citit cubul și doar a vrut să-l tachineze nițel.

    *Cred că cea mai tare chestie pe care am auzit-o a fost cu mâinile frumoase.

  24. @Freud: în caz că nu am fost suficient de clar, chiar n-am vrut să fiu hater mai devreme.

    Apropo de statutul social, mi-a mai venit o idee. Să se meargă acolo așa cum am sugerat mai devreme și să ia niște pâine pe datorie. Să spună că nu are suficienți bani ca să ia pâine și să ceara cu împrumut 1 leu să zicem. Ziua următoare sau peste două zile se poate întoarce să dea banii înapoi și să ia numărul de telefon. Bineînțeles cu aceeași costumație ca mai devreme. Mă-ntreb dacă o s-o invite să asculte niște manele Bach.

  25. Mircea Popescu`s avatar
    25
    Mircea Popescu 
    Sunday, 11 September 2011

    @Cristian De fapt e cehoaica. Si cum engleza ei e mult mai buna decit ceha mea, mnoa.

    N-am nici un fel de ginduri. Ce, acuma tre' sa am si ginduri ?!

    @Freud Mnope.

    @Cristian, dAImon Sa n-o dam in penibil, zic.

    @Freud Zici tu ?

    @Cristian Io fac [relativ] frecvent faza asta. Rar am intilnit sa nu-mi dea. Pina la urma de ce nu mi-ar da ?

    Da' pe bune daca nu sunteti complet deplasati in reprezentarile voastre, din cap in coada. Lumea chiar nu-i asa. Din fericire.

  26. Jayszus Rollerblading Christ, eu/noi glumeam. Da' fie.

    N-a trecut inca anul de cand ai cehoaica alaturi? :D

  27. Pe cehoaică unde ai găsit-o, la berărie sau pe bordură?

  28. a deci mircea nu-i jidan, e soldat nazist acuma? anu stai ca cica feromonii nu exista, iexcuse moa not.

  29. @Freud: Mircea e un jidan aflat în slujba lui Hitler :-)

    @Mircea: deci tu ai pasiune pentru brutărițe? :-) Îți dă, nu zic că nu-ți dă, da' să nu-ți dea țeapă.
    Cu ce am fost deplasat în reprezentările mele? Lumea nu-i chiar așa cum?
    P.S. Rămâne cum am stabilit cu șlapii, da?

  30. Eu cred că asta are de gând Mircea cu ea.

  31. Mircea Popescu`s avatar
    31
    Mircea Popescu 
    Sunday, 11 September 2011

    @dAImon NU! NU GLUMEATI! NU EXISTA GLUME PE INTERNETI!

    Mai mai c-a trecut da' lucrarea ghiavolului ca noi vorbim in engleza si eu invat ceha cita invat si de la tine. Pe de partea cealalta nici nu mi-am propus s-o invat, da-o-n ma-sa, oi supravietui fara a citi Karel Capek in original. Si altceva oricum n-ai ce.

    @Cristian Pe cehoaica am gasit-o in Serbia. Ca sa vezi chestie.

    @Freud Apropo de care chestie, sa te invat o smecherie daca cumva cindva agheti o evreica. Deci, sunteti voi in pat, va distrati nustiuce pe-acolo. Cind simti ca-ti vine o basina calumea, apuc-o sanatos, acoper-o cu plapuma, trage-i racheta-n nas si tine-o acolo pina nu se mai zbate.

    Partidul ti-o cere!

    @Cristian Imi da toata lumea bre. Am fost cu taxiu', n-am avut decit de sute, "lasa domnu' ca noi tot mereu ne intilnim, imi dati atunci". Am fost la ziare, "dom'le, da-mi Dilema ca-ti dau data viitoare", mi-o dat. Si asa mai departe, orice practic, am mincat la restaurant fara sa platesc, la citeva fete care-s curve de-astea escorte ma rog plm avem faza pe post de gluma deja, hai pisi o tura ca-ti platesc la salar. Cu una de vreo doi ani tot asa, aparent salar inca n-am avut. Ceea ce nici nu-i uimitor, dat fiind ca io n-am nici un salar, da' vorba ceea, cit timp ridem amindoi ie ok.

    Chestia ceea din link nu se prea incarca, ce e ?

    A, si sa nu uit : scorurile! Da 7; Nu 4.

  32. ahaha iote cum de avea mircea tencalau de dinari, sa impresioneze fetele.

    @cristian : mircea e maghiar da' nu vrea sa recunoasca.

    @mp : lol. comunistii erau evrei.

    ps : una in porbagaj la poza

  33. @Mircea Popescu: ți-a schimat niște coroane în dinari?

    Cum era cu și oamenii vor plăti? Te știe lumea de băiat bun, cum ziceau ăia de la nu știu ce gazetă: om de afaceri din Timișoara. În fine, rămâne cum am stabilit: șlapi plus pâine pe datorie.

    Ciudat, deși nu ești singurul. Încearcă asta.

  34. Mircea Popescu`s avatar
    34
    Mircea Popescu 
    Sunday, 11 September 2011

    PS. Intr-un final s-a incarcat poza lui Cristian. Daca am vazut fake mai penibil de gagica cetluita-n portbagaj sa mi se rupa sfoara.

  35. @Mircea Popescu
    Ar putea fi inceputul intr-un nou roman: "Viata la tara."
    Eu zic sa-i ceri numarul.

  36. Sau sa il dai pe al tau.

  37. @Mircea Popescu: e vorba de gest în sine, nu te mai lega de tot felul de detalii.

  38. Mircea Popescu`s avatar
    38
    Mircea Popescu 
    Sunday, 11 September 2011

    @Dr.A Nu-mi place faza asta cu sa ii dau numaru' meu. Cine fute pe cine aici ?

    @Cristian Lol gest in sine, mbine. Si tu cam care crezi ca-i gestul in sine dintr-un fail ?

    Scoruri : Da 12; Nu 4. Devine dastul de clar zic eu.

  39. Ce fail tată. Ilustrează ceva, atâta tot. Că nu te-ai prins tu, e altceva. Chiar trebuia să dau link către spânzurătoare și așteptatul fetei la aeroport?

  40. Mircea Popescu`s avatar
    40
    Mircea Popescu 
    Sunday, 11 September 2011

    Bine, bine. Ilustreaza, cit poti si tu ilustra cu experienta-ti modesta.

    Uite, alte exemple, care si ele ilustreaza :

    http://polimedia.us/dtng/c/res/1405.html
    http://polimedia.us/dtng/c/res/57.html
    etc.

  41. Dar eu nu inteleg de ce trebuie sa ii ceri numarul de telefon. Ia-o acasa si gata. Ce atatea complicatii.
    Raspunsul ar fi NU, mai bine scrie niste articole ca lumea.

  42. Si eu zic nu. Cine stie ce sculament iti mai da.

  43. pletzalcoatl`s avatar
    43
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Sunday, 11 September 2011

    Nu nu nununu

  44. @Mircea Popescu: vezi cum recunoști ce gânduri murdare ai cu ea?

  45. Mircea Popescu`s avatar
    45
    Mircea Popescu 
    Sunday, 11 September 2011

    Mnoa frate da' ce aspru se vede diviziunea dupa gen, fetele contra, baietii pentru, hmm... oare e din cauza ca stiu ele ceva ?

    Oricum, scorul Da 12 Nu 9. Pam-pam.

  46. @Luka D
    Tu n-ai trait la tara sa siti cum ii de mare plictiseala in sat la Mircea.

  47. Mircea Popescu`s avatar
    47
    Mircea Popescu 
    Sunday, 11 September 2011

    Haters, haters and vultures everywhere!

  48. Roberta Anastase`s avatar
    48
    Roberta Anastaseinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Sunday, 11 September 2011

    Mai votez încă o dată DA în șlapi :-)

  49. Mircea Popescu`s avatar
    49
    Mircea Popescu 
    Sunday, 11 September 2011

    Mai bine sugi pula, din slapi.

  50. @Dr.A Apai si asta e drept.

  51. mbun, deci (pletz) e tanti din polon... cehia? ca tot incurc tarile alea.

  52. :))))
    mdeci si tot ea ar fi zbarcita aia goala de cand pune mircea poze cu casa lui? :>

  53. Mircea Popescu`s avatar
    53
    Mircea Popescu 
    Sunday, 11 September 2011

    @Luka D Hater.

    @dAImon Pletz e de fapt din California, mi se pare ca ai si cunoscut-o. Sau ma rog, daca ai fost la adunarile astora cu tmnustiucit pe cind mergeam si eu acu doi ani, nu mai retin.

    @Freud Ha ?!

  54. Vreau insigna de hater :D

  55. @mp : postai tu poze cu una cam zbarcita, o fi varsta sau ai incins-o prea mult la batai sado

    @61666 1/2 jude: subscriu

  56. Mircea Popescu`s avatar
    56
    Mircea Popescu 
    Sunday, 11 September 2011

    @Luka D Denied.

    @Freud Undie bre ?

  57. Cum unde, în dreptul numelui, nu asta e convenția pentru insigne?

  58. @mp : ultima oara le-am vazut in postarea aia in care ziceai ca te-ai mutat. de erau poze cu monitorul tau ala de sticla si o duduie in canapea, doar cu bucile.

    @cristian : io am inteles altceva.

  59. Te pomenești că nu vrei insignă de hater.

  60. ori esti troll, ori n-ai inteles ca el cerea link unde-s pozele de le-am vazut.

  61. Niciuna nici alta. Ai zis că vrei insignă și i-am zis lui Mircea unde să ți-o pună.

  62. @Mircea Popescu: auzi, dar ăia de la PETA nu protestează când văd animalele alea în cușcă?

  63. +1

  64. Mircea Popescu`s avatar
    64
    Mircea Popescu 
    Sunday, 11 September 2011

    @Freud Si bucile erau zbircite ?!

    @Cristian "Aia" de la PETa is alea, si ba da, protesteaza. Aparent nu le place in cusca.

  65. Da' unde le place, la cinematograf?

  66. Mircea Popescu`s avatar
    66
    Mircea Popescu 
    Sunday, 11 September 2011

    Feministelor nu le place nicaieri, asta-i si definitia termenului.

  67. Nici măcar în cur? Hai că asta ar trebui să le facă egale cu bărbații.

  68. Hai că azi îs plin de idei rahat că-s constipat. Dă-l undeva de număr de telefon, pune-o să-și facă și ea cont pe prostia aia de dtng.

  69. Mircea Popescu`s avatar
    69
    Mircea Popescu 
    Sunday, 11 September 2011

    Nu ie nevoie de cont pe dtng.

  70. ce hater e google sa mor de gasesc link.

  71. Și mai râdea de tine alaltăieri că nici măcar Google nu-ți bagă blogul în seamă.

    @Mircea Popescu: eu încep să cred că nu e nevoie de dtng.

  72. Mircea Popescu`s avatar
    72
    Mircea Popescu 
    Sunday, 11 September 2011

    @Jew Na ma, nubule http://trilema.com/2011/mutatis-mutandis/

    @Cristian Depinzind cum definesti nevoia, e destul de clar ca nu-i "nevoie" de nimic de pe Internet.

    Mai ales de facebuc nu-i nevoie.

  73. cum sa nu, blogul meu e relevant. e un domeniu in franceza, pe tld belgian, cu host si scris in romania si titlu in engleza.
    am toate sansele sa fiu indexat.

    singura pagina de mi-a indexato google e aia cu /eu-mircea-popescu.

  74. Mircea Popescu`s avatar
    74
    Mircea Popescu 
    Sunday, 11 September 2011

    Lol asta deja spune multe.

  75. cacat, nu erau astea. sa fi fost aia pe un balcon? meh. whatever.

  76. da mircea pupescu, esti cel mai <3 din blogosfera.

  77. @Piarista: cum ar spune MP e și ura o formă de iubire.

  78. @cr : lol:

    ba apropo. ca m-am uitat in log-ul de accesari, aprobarea de comentarii mai dureaza ca da rateuri muia aia de server unde am parcat blogul.

  79. mdeci scorul final a ramas 12-9 ?

  80. pai pentru ce se vota aici?

    daca e ca pe fain, votez si eu da la tot.

  81. Mircea Popescu`s avatar
    81
    Mircea Popescu 
    Thursday, 22 September 2011

    @dAImon Deah.

    @Mr. Reading Comprehension #1 Tardiv domnu'.

  82. @dAImon: oricum a dispărut fata.

  1. [...] de avantaje, care-s chiar mai insemnate. De exemplu, cer unei gagici numaru' de telefon (nu, nu aia de la piine, alta, in ceva bar aglomerat). Abia se aude om cu persoana, n-avem pixuri, chelnerii nu se vad, [...]

  2. [...] which are rather significant. For instance, I ask some chick her phone number (no, not the one in the breadshop, a different one, in some loud bar). Can barely hear anything, we've no pencils, there's no [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.