Sunt un cochon...

Thursday, 07 July, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

... stiu ca sunt un cochon, dar nu poci pentru ca sa ma abtin.

Priviti aceasta poza fotografica ilustrativa!!!

braila-1s

Dati chiar si click pe ea, ca s-o puteti degusta in toata superba-i stralucire!

sclava : ce e mizeria aia?
Stapin : ajhahahaha
Stapin : are braila sosele, blogmeet, terase, TATATAT
sclava: astia din Braila zici ca s-au nascut cu 3 coaie (ei) si cu trei tate (ele).
Stapin : ca-n reviste, FERI TU CACUCERESC LUMEA

Sa traducem, pentru orbi, precum si pentru cetatenii lipsiti de orice simt al ridicolului (ca sunt sau ca nu sunt originari din sau actualmente localizati intr-o anumita suburbie a Galatiului) :

plz-kill-mehDoi copchii cu moace de viitori infractori si fosti orfelini sed flancati de doi tipi constind intr-o burta bilioasa la care s-au alaturat alte parti componente ale corpului uman, pe niste mobile cazute dintr-un camion intr-o margine de maidan, intr-un colt de mahala. De-a dreapta lor care-i stinga noastra sed doua exemplare egal departate de idealul genului pe care teoretic il reprezinta : o cucoana grasa si-o prepubera dizgratioasa. Sau invers. De cealalta parte, o tinara ne arunca o privire care se poate traduce eventual prin plz kill meh, afara de cazul ca ea-si inchipuie ca-i seducatoare, ingenua si strengarita. In care caz plz kill her. Cafele se lafaie pe cutii salvate din - cum se zice apropo in romaneste la ocupatia aia bolnava de-a scoate lucruri din gunoi si a le "da o noua stralucire" ? America-i plina de ticniti de-astia, fac din cutii vechi "coffeetables" si alte minuni.

Fata cu atita opulenta splendoare, apasati de luxul rafinat al metropolei stralucitoare nu putem decit sa ne ferim ochii.

A, apropo, SUNT SI MASINI!!! Ati remarcat ? Oamenii astia au masini, automobile de-alea. Cu roti! Anul viitor este posibil sa se demareze un larg program, cu participarea primariei, a sefului ocolului silvic, a domnului sefului de post precum si a altor notabilitati, pentru a invata subtilitatile artei parcarii. S-a zvonit prin ziarul local ca in unele orase exista de exemplu cutuma ciudata de-a parca toti la acelasi unghi. Cica asa incap mai multe masini. Brailenii au comentat amuzati - hahaha ce probleme au oamenii din orasele alea inghesuite unde probabil ca sunt mai multe masini chiar si decit strazi!!!

Da, stiu ca nimeni nu-si alege cum sa arate, unde sa traiasca sau cum sa se comporte. Inteleg ca in raport cu locuitorii Brailei toate aceste spuse ale mele sunt rautati gratuite.

Da' nici nu pot sa ma abtin.

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

14 Responses

  1. Dar de curiozitate, faza cu maşinile care ar trebui parcate sub acelaşi unghi într-un colţ de mahala este din ceva considerente estetice? Că mă bate gândul că dacă le-ar fi parcat în acest mod, ai fi râs de ei că uite, le parchează în linie şi au tot spaţiul la dispoziţie... Dar fireşte, s-ar putea să fie doar imaginaţia mea.

  2. mitzaabiciclista`s avatar
    2
    mitzaabiciclista 
    Thursday, 7 July 2011

    mie-mi place tipul în tricou roz ce s-a ridicat de la masa (vecină?) şi se roieşte aşa, tiptil tiptil, pe nevăzute.
    Da ejti rău. Hai că prima tipa, asta din dreapta nu arată rău de loc. Şi pariez că e înaltă că se vede după picioarele lungi

  3. Şi eu am vrut să zic că e simpatică, dar m-am abţinut, că eu mă mai şi abţin. Dar chiar aşa, mă gândesc ce i-or fi făcut acei oameni... ;)

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 7 July 2011

    @Lotus Chestie de obisnuinta, vezi tu ? Cine circula cu masina prin oras o parcheaza de cite o suta de ori pe zi, asa ca actul parcarii devine reflex, nu se mai gindeste la asta. Daca actul parcarii nu-i un reflex, ci un comportament care inca reflecta "creativitatea" omului rezulta de-aici ori ca nu-i suficient de expus respectivului proces, care-i inca pentru el o sarbatoare a noului si prospetimii lumii, ori ca-i atit de limitat incit din lipsa de spatiu mai sus se manifesta si el unde are loc.

    @mitzaabiciclista Nu neg ca merge o tura, da' pe de alta parte asta nu te apara de cinci-sase ture de misteau, cum iti pot de altfel confirma gagicile care-au mers minim o tura in trecut.

    @Lotus Nu mi-o facut nimic mei.

  5. Ori că-i o fiinţă superioară şi nu mai e condiţionat aşa de mult de reflexe, adică nu acţionează tot timpul ca un automat. Asta în teorie.

    Acuma pe bune, trebuie să recunosc - chestia cu reflexele e o explicaţie, dar mă gândesc că reflexul ăsta nu se manifestă tot timpul ca atare decât în anumite conjuncturi. Spre exemplu când mergi la un picnic cu maşina, în verde, nu mai parchezi din reflex că e altă atmosferă acolo, ai tot spaţiul în faţa ta. Poate chiar savurezi momentul alegerii locului de parcare, loc care să îţi creeze o cât mai mare senzaţie de libertate, ex maşina să nu te încurce, să nu îţi blocheze priveliştea, să nu fie prea departe etc. Dar aceeaşi acţiune de a parca maşina însă în oraş, când mergi la job, este automată, pentru că atunci te circumscrii altor mecanisme. Aşa că explicaţia e bună dar nu-i sigur că se aplică şi în cazul de faţă, unde respectivii s-au dus să se relaxeze, au ales un loc izolat etc...

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Thursday, 7 July 2011

    Pai pina la urma teza mea asta si era, ca Braila nu-i oras, ci padure.

  7. taci ba hatere ca scaunul liber de langa duduia kill meh era al tau.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Thursday, 7 July 2011

    Da' ce-s io, ubicuu ?

  9. troll. am zis eu ceva ca erai asezat, scaunul e liber, tu in picioare. doing it wrong nigga.

  10. Florin`s avatar
    10
    Florininsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Thursday, 7 July 2011

    Hater, ce mai. Radem, glumim, alea alea, da' puteai sa o bestelesti pe Poina Dopescu fara sa te legi de copii. Pacat pentru "Doi copchii cu moace de viitori infractori si fosti orfelini" "si-o prepubera dizgratioasa".

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Thursday, 7 July 2011

    Da' ce treaba are aia ?!

    Nu i-o fi cumparat tac-su Braila acuma, nu ma timpi de cap.

  12. piticig wanabee braila bashing post

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Saturday, 9 July 2011

    Pfoai ce hater...

  1. [...] Sunt un cochon... [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.