Strictly for the lulz

Friday, 18 February, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Hai sa va pun un film, de-ala vechi de epoca :

Episodul intii :

filmul-cu-prosti

Explicatie scripturala : Sebi Prostalau se apucase sa scrie un articol in care incerca sa stoarca ceva atentie din momentul poetic in care un tinar aspirant isi incerca coltii pe-un soi de hiena amuzata* cu state mai vechi in club.

Episodul doi :

filmul-cu-prosti-ep2

Explicatie scripturala : Sebi Prostalau se supara ATIT DE TARE pe-un comentariu al unui oarece anonim pe ceva sait care nu conteaza incit isi petrece Revelionul scriind furios un articol cam de cinci ori mai lung decit maslina obisnuita, in care explica ce si cum. Pentru viitor. Ca sa stiţ!

Episodul 3 :

filmul-cu-prosti-ep3

Explicatie scripturala : Au trecut aproape doua luni de la ultima bagare gratuita in seama, si Sebi Prostalau recidiveaza : se baga gratuit in seama. Cea mai amuzanta chestiune e legatura dintre "cele citeva caramizi" si singurul "claim to fame" al acestui "formator de opinie" : faptul c-a zidit cindva usa unui vecin. Asta e unicul element de-i compune CV-ul, asta e implinirea lui, chestia pe care-o va lasa mostenire nepotilor (sa speram ca Mufica e fertil). Atit a putut Sebi in viata asta. Da' nu-i suparare, ca e nevoie si de zidari la temeliile internetilor.

Interludiu :

filmul-cu-prosti-interludiu

Explicatie scripturala : Zoso face pe desteptul la articolul autorului intregii distractii, "un om cu opt clase", dupa propria lui marturisire. Anonimosu, comentator de elita pe-aici pe Trilema nu gusta glumita, si-i raspunde cu aceeasi moneda. Cu care ocazie aflam ca el cunoaste email-ul gravatarului lui Prostcu. (Da, teoretic si eu ar trebui sa-l cunosc, ca mai posteaza pe-aici, da' sa vedeti chestie : dupa ce l-am facut de ris acum un an de zile sau cam asa, si-a schimbat respectiva adresa, si comenteaza strict sub pseudonim. Asa se gindeste el ca-i mai sanatos, sa isi asume ce scrie. Baiat curajos si cu responsabilitatea unui interlocutor, ce mai).

Episodul ultim (pe naiba) :

filmul-cu-prosti-ep4

Explicatie scripturala : Sebi P. a sters comentariul, bineinteles, dar avem copii. Bineinteles.

Va multumim ca ati urmarit emisiunea Strictly for the lulz si va asteptam cu drag la editiile viitoare!

Tralalala... Trolololo...

---------
* Cum traduceti "laughing hyena" ?!

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. Anonimosu`s avatar
    1
    Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Friday, 18 February 2011

    http://polimedia.us/dtng/c/src/129799408644.jpg ;)

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Friday, 18 February 2011

    Hahaha teh butthurt is strong with this one.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.