Solutia cu adevarat finala

Thursday, 06 October, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu
    Aşa că vă rog să fiţi implacabili, omenia siropoasă, vaporoasă, filozofică nu are ce căuta aici... Cu riscul de a nu fi înţeles de unii tradiţionalişti care mai pot fi printre dv., eu sunt pentru migrarea forţată a întregului element evreu din Basarabia şi Bucovina, care trebuie zvârlit peste graniţă... Veţi fi fără milă cu ei....Nu ştiu peste câte veacuri neamul românesc se va mai întâlni cu libertatea de acţiune totală, cu posibilitatea de purificare etnică şi revizuire naţională... Este un ceas când suntem stăpâni pe teritoriul nostru. Să-l folosim. Dacă este nevoie, să trageţi cu mitraliera. Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari... Îmi iau răspunderea în mod formal şi spun că nu există lege... Deci, fără forme, cu libertate completă.

Citatul survine din Judenfreunde, opereta bufa intr-un singur act parte a operelor orale ale lui Mihai Antonescui, un energoterapeut si astrolog-cutremurolog amator din perioada imediat anterioara marelui razboi antihitlerist si antifascist, care obisnuia sa-si petreaca timpul liber costumindu-se in si jucindu-se de-a vice prim ministrul si ministrul afacerilor straine (de externe, cum ar veni). Cum premiera respectivei creatii de arta angajata, tezista, s-a sustinut in fata Consiliului de Ministri, care Consiliu de Ministri isi permitea la vremea ceea serviciile unei stenodactilografe, iata ca intimplarea face ca ne-a survenit si noua, peste timp. Ba stim chiar si data : 8 Iulie 1941.

Asa cum puteti de altfel sa va convingeti si singuri, in Romania nu au existat nici un fel de persecutii ale evreilor in timpul celui de-al doilea razboi mondial, teoriile contrare fiind simple inventii antinationale si iredentist-maghiare ale unor agenturi straine. Si ca tot ziceam de agenturi straine,

Modul în care românii se comportă cu evreii este complet lipsit de metodă. Nu am avea nimic de reproșat numeroaselor execuții dacă pregătirile tehnice și execuțiile ar fi suficient de corecte. În general, românii lasă cadavrele celor uciși pe locul în care au fost împușcați, fără să le îngroape

Citatul survine din hirtogaria documentativa a procesului de la Nurnberg, si asa cum va puteti convinge si singuri cruzimea, rapacitatea, coruptia și ineficienta romanilor nu erau niste probleme care sa-i inchieteze pe colegii lor germani, precum nici nu se poate pune problema ca romanii sa fi actionat neplanificat, sa fi comis jafuri, violuri sau impuscari pe strazi, sa nu ingroape cadavrele sau (Doamne fereste!) sa fi primit sau chiar cerut mita de la evrei. Nici intr-un caz nu se ajunsese sa nu mai existe apa de baut pentru nevoile armatei din cauza de infestare de la muntii de cadavre lasate-n aer liber.

Ei, dar sa venim la subiect : toata agitatia asta a fost in principal ineficienta : desi "nu se stie cind vom mai avea ocazia", desi "nu ne pasa de istorie", desi "fara forme si libertate totala", totusi agitatia a esuat. N-a reusit. Fis. Evrei exista in continuare. Trei ani de razboi, mizerie, foamete si pogrom n-au reusit sa extermine evreii.

Bun, si-atunci, ce-i de facut ? Ei, nevoia te-nvata :

templul-bordel

Cind e ultima data cind ati vazut templu cu felinar rosu la poarta ? Pe bune-acuma.

———
  1. Care nu a fost ruda cu Ion Antonescu, ci l-a cunoscut intimplator, in 1938, cu ocazia ca l-a aparat intr-un proces de bigamie. Avem deci in fata o interesanta coincidenta de nume. []
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

10 Responses

  1. mitzaabiciclista`s avatar
    1
    mitzaabiciclista 
    Thursday, 6 October 2011

    :))))))))) Mortal!

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 6 October 2011

    :p

    C'est la vie.

  3. ce mincinosi pula mea, cum n-am persecutat noi evreii. lol, gemea moldova de evrei mosieri si cuza chiar intarziase codul civil pentru a se face ceva vanzari si terenuri, etc.

    oricum forma suprema de a ii desfiinta pe evrei nu a fost holocaustul, ca oricum ce am trimis noi din moldova pana-n rusia pe tren, stiau sa sara si singuri din vagon.

    desfiintarea evreilor a fost desfiintara sclaviei. cand n-au mai avut tigani sa le munceasca pamanturile, herp. dupaia s-au declarat victime de holocaust si bagajele in israel, unde nu, nu era utopia zionista, ci dat cu sapa.

  4. ps : http://polimedia.us/dtng/c/src/131784784679.jpg

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Thursday, 6 October 2011

    Minus faptul ca vasta majoritate a tiganilor erau robi la boierii locului, nu la evrei, minus faptul ca evreii tineau in general chestii burgheze, comert, iara nu chestii feudale, mosii, minus faptul ca liberarea robilor s-a facut in 1848 iara genocidul din 1930-40 incolo si asa mai departe.

    Da'n rest ai perfecta dreptate, ce sa-ti povestesc.

  6. lol.

  7. Mbine, deci de ce n-a fost bun Israzionelul si 'repatrierea'?

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Saturday, 10 March 2012

    Aici ba : In general evreii trec drept oameni destepti,.

  9. "ete fis".

  1. [...] aia din Europa centrala si de est, pe care i-or omorit nazistii de-or mai ramas in viata numa' evreii care nu conteaza, chestie de pe urma careia spatiul cultural al lumii nu si-a revenit inca chiar complet, saptezeci [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.