Sa discutam un aspect

Monday, 17 January, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Intii problelele, cum se face pe interneti. Primo :

picspam1s

Secundo :

picspam2s

Numai pe intinderea sfirsitului asta de saptamina care tocmai ce s-a incheiat cu succes am primit icsprezece astfel de cacaturi. Privit asa, omeneste, un sfirsit de saptamina tinde in general sa fie prea ingust din perspectiva temporala, stare cunoscuta vulgar drept "scurt". Privit tot omeneste, un numar de icsprezece comunicari la nivelul asta tinde sa fie prea larg din perspectiva (ati intuit) numerica, stare cunoscuta tot vulgar drept "mai dati-o-n pula mea".

Ca o concluzie : Nu ma intereseaza pe mine, cum nu intereseaza pe nici un crestin botezat sa vada nustiu ce poze prin intermediul nustiucarui serviciu idiot, shtyle.fm, fanbox.com (asta in principal e un gunoi funest cum nu s-a mai pomenit, "profit from your passion" auzi la ei), picz.ro si asa mai departe.

Ca nici macar nu-i serviciu, e o metoda de-a va momi - si aici ma adresez direct celor mai prostovani asa dintre voi, aia care ati trecut direct de la tirnacop la tastatura si le folositi pe ambele cam cu aceleasi miini si in aceleasi moduri - e o metoda de a va momi zic sa va faceti publica lista de adrese de email cunoscute ca sa poata ei trimite spam semnat de voi, aparindu-se astfel si de responsabilitatea legala si de filtrele pe care mai oricine a fost silit sa le instaleze pentru ca tot voi, astia cu glodu' sub unghii, dati clickuri ca niste idioti ce sunteti pe "produse" "vindute" prin spam, dind bani pe gratis gunoaielor subumane din Africa Subsahariana sau de unde dracu' mai salasluiesc ei. Dupa care faceti reclamatii la OPC ca nu v-a ajuns miliardu' de dolari in lingouri de yppriu pe care ceva Sierra Leonez urma sa-l puna la posta da' n-avea bani de timbru.

Uite ca eu am bunavointa de-a va proteja adresele de email chiar si acum, in ceasul al doisprezecelea. Nu va este asa putin rusine obrazului (ba chiar mai mult, cit sa va bagati in pamint si sa mai iesiti de-acolo cind ati fi invatat cum se foloseste Internetul) ca voi nu mi-o protejati pe a mea ? Aud ?

Regula e foarte, foarte simpla : Niciodata, in nici un fel de conditii, nicaieri nicicind niciunde nu este permis sa oferiti acces unei aplicatii terte asupra casutei dvs. de mail pentru a trimite "notificari" nenorocitilor gasiti pe-acolo pentru ca au avut poate proasta inspiratie sa va raspunda cine stie cind la vre-un email. Cum nu este permis nici sa le introduceti adresele alora ca sa "fie notificati".

Hai ca nu-i chiar asa de greu. Tot ce se cere e sa gindim putin in pasul unu si sa actionam abia in pasul doi. Cred ca nu toti am trecut de la maimuta la om in aceeasi zi, da' mai cred si ca nu ne obliga nimeni sa facem chestii care s-o dovedeasca, bine ?

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

6 Responses

 1. loool
  Daca la tine treaba asta se intampla in vikend, la mine se intampla lunea, adicatelea cand oamenii cica incep muncile.

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 January 2011

  Pai se intimpla si Lunea. Si Martea. Si-n general, de intimplat se intimpla.

  Dupa care cetateanu' de bine se minuneaza de ce nu primeste raspunsuri la email, ca el doara o scris o chestie importanta!!!

 3. Sa citeasca asta si utilizatorii Facebook la cate aplicatii exista.

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 January 2011

  Cumplit mestesug de spamare si feisbuc ala.

 5. scuze, mi-a luat dracu mintile.

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 18 January 2011

  Hm ?

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.