Responsabilitatea si Serban Huidu

Sunday, 16 October, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Asa precum probabil ca ati aflat deja, Serban Huidu (ceva realizator de emisiuni pe la TV) a fost implicat intr-un accident de circulatie pe linga Predeal. El conducea un SUV, asfaltul era umed, a iesit pe contrasens (ori intr-o depasire iresponsabila, cum par sa indice faptele, ori intr-un derapaj necontrolat, cum sustine, pro pars suai, el insusi) unde s-a suit pe un prapadit de Logan, din care-au iesit doi morti si-un ranit in stare grava. Ocupantii SUV-ului, recte Serban Huidu, copii lui si bona copiilor lui sunt in stare buna, suferind nimic altceva decit sperietura, chiar daca se afla internati in spital "acuzind politraumatisme", chestie care-mi pare mai degraba un exercitiu de CYAii ca nu se stie cum e cu procesele.

Aici intervine deja primul punct apropo de responsabilitatea ceea. Daca tu conduci o masina care poate omori niste oameni ar trebui s-o conduci de asa natura cit sa nu-i omori. Mi se pare ca atitudinea la moda este "ce conteaza ca ma risc in depasire, oricum ma scoate masina". Atitudinea adecvata ar fi bineinteles "eu am o masina care-i mai periculoasa pentru altii decit pentru mine, trebuie deci sa fiu mai atent si mai conservator decit sunt ei".

Acelasi Serban Huidu a fost implicat acum ceva timp intr-un accident de ski, intrind cu capul intr-un copac si raminind lat. Cu complicate interventii medicale la o clinica din strainatate a fost restabilit, raminind cu ceva sechele neurologice manifeste-n vorbire, de exemplu.

Aici intervine deja al doilea punct apropo de aceeasi responsabilitate : daca n-ai voie sa te sui la volan dupa ce-ai consumat oricit de putin alcool, pentru ca alcool-ul impieteaza asupra functionarii normale a creierului, atunci ce cauti tu la volan dupa un accident care te-a lasat incapabil sa vorbesti lamurit ? Lasind la o parte problema "ce cauti tu facind depasiri riscante", ramine pur si simplu intrebarea "daca iti permiti o bona, de ce nu iti permiti sofer" ? A, pentru ca ne intereseaza mai mult educatia copiilor proprii decit viata altora ?

Mi se pare inadecvat, si mai ales mi se pare iresponsabil.

Dupa care mai aflam si ca acelasi Serban Huidu a avut permisul ridicat pentru o depasire asemanatoare in acelasi loc acum doi ani, care din fericire nu s-a soldat cu victime (de exemplu pentru ca atunci nu se lovise inca la cap).

Parerea mea este ca Huidu trebuie sa isi petreaca restul vietii in spatele gratiilor, meditind la tema responsabilitatii personale. De copii se poate ocupa intre timp bona, care eventual poate angaja pe cheltuiala proprie un sofer, de preferinta un cetatean mai responsabil decit realizatorul de emisiun TV.

PS. A realiza emisiuni de TV e o proasta scuza pentru lipsa unei activitati utile.

PPS.

PPS. Tot la subiect, cam la acelasi moment : Radu Tudor.

———
 1. Expresia latineasca s-ar traduce drept "in favoarea sa", literalmente "pentru partea lui", unde parte are sensul din sala de judecata. Expresia impamintenita in justitie ar fi "pro domo sua", da' aici nefiind vorba de case ci de masini am adaptat putin. []
 2. Cover your ass. []
Category: Breaking News
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

287 Responses

 1. anonimosu`s avatar
  1
  anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
  Sunday, 16 October 2011

  Fazele astea imi amintesc de Andrei Gheorghe.

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  DEci plm. TOCMAI discutam asta pe mess. Bai auzi, tu hacui calculatoare gen ?

 3. Probabil l-or fi ajuns, vorba zicalei, înjurăturile celor pe care i-a luat peste picior la Cronica Cârcotaşilor.

  Nu cunosc personajul şi nu i-am urmărit evoluţia. Dar dacă într-adevăr a rămas cu sechele pe creier în urma acelui accident, probabil ar trebui dusă chiar mai departe problema responsabilităţii, asupra celor care i-au dat permis de reintegrare în societate în aceste condiţii. Dacă accidentul suferit nu-i mai permite să conducă maşina în condiţii optime (ceea ce se traduce prin faptul că nu-i mai permite să conducă maşina deloc) atunci cine poate spune că acelaşi accident nu i-a afectat într-o anumită măsură şi discernământul?

 4. Deci plm tocmai vroiam sa comentez aici la fel ca ar trebui inchis ca-i un pericol si nu-i cine stie ce chestie folositoare societatii, dar am zis sa bag proxy sa vad ce ai scris.

  Ba voi va trace-uiti intre voi?!?!?!!??!!?

 5. Mircea Popescu`s avatar
  5
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  @Lotus Ie posibil, desi nu neaparat probabil. Discernamintul e destul de diferit de controlul motor, cel putin din ce intelegem pina acuma.

  @Freud Two minutes late, two dolla short, eh niggere ?

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  &Updated for da BUG.

 7. cum de se materializeaza mereu jewtubul pe html5 numai cand mircea vrea si mereu 'n-am flash'....

 8. Mircea Popescu`s avatar
  8
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  Ce, nu se vede clipu' ?

 9. nuuu, zic ca mereu bagi tu strambe de n-am flash dar cum de se nimereste fix numai la linkurile tale pe blog sa aiba si html5.

  configuratie astrala, jewish spells.

 10. Mircea Popescu`s avatar
  10
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  Embedul asta de exemplu l-am primit cado pa mess.

 11. bai esti fenomenal cu textele tale.

 12. Mircea Popescu`s avatar
  12
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  Pe bune ba. Ce esti tu asa suspicios, a ?

 13. belgianca`s avatar
  13
  belgianca 
  Sunday, 16 October 2011

  Huidu nu e nici primul nici ultimul iresponsabil la volan pe lumea asta. Ce nu inteleg (de fapt inteleg, dar ma prefac ca nu de dragul conversatiei) este de ce toata presa romaneasca face din subiectul asta o stire de prime-time si il dezvolta la nesfarsit...

 14. Mircea Popescu`s avatar
  14
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  Posibil sa fie din cauza ca-i un bun exemplu, chiar daca nu-i singurul. Iara daca nu, poate fi din cauza ca-i un exemplu convenabil ales. Iara daca nici, poate fi si din lipsa de subiecte.

 15. Nu prea cred eu ca il asteapta gratiile. Se va gasi o portita: traim in Romania, nu-i asa?

 16. Mircea Popescu`s avatar
  16
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  Apai nu e vorba de portita, ucidere din culpa, se condamna cu suspendare pentru aproape oricine.

 17. Ironicblonde`s avatar
  17
  Ironicblonde 
  Sunday, 16 October 2011

  Din câte ţin minte, acum câţiva ani, într-un accident similar nevasta lui Adrian Păunescu a omorât nişte oameni cu jeep-ul şi parcă n-a suferit nici o condamnare...

 18. Se poate intampla oricui: unui anonim cu un jeep SH, unui anonim cu un Logan sau Duster sau unui anonim cu o caruta....Este pur si simplu o neatentie + o iresponsabilitate la volan.

  Ce este sigur, un om intr-o masina "mare" se crede Dumnezeu pe sosea si uita ca, cu cat masina este mai mare cu atat gradul de nesiguranta pentru cei din jur si chiar pentru cei din masina creste

  Pacat de victimele moarte si rudele acestora....

 19. Mircea Popescu`s avatar
  19
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  @Ironicblonde Parca pe trecere de pietoni sau ceva, tin minte ca s-a discutat la articolul premergator mortii purcelului.

  @HL Teoria asta cu "se intimpla" apropo de accidentele soldate cu morti si raniti nu e acceptabila. Cei care considera ca "se intimpla" sunt rugati insistent sa isi depuna carnetul de sofer, si sa-i lase sa conduca exclusiv pe ceilalti.

 20. Daca tu conduci o masina care poate omori niste oameni ar trebui s-o conduci de asa natura cit sa nu-i omori.

  Citisem undeva că în Belgia sau altă țară europeană, dacă are loc un accident între o mașină și un biciclist, ăla cu mașina e considerat bun de plată pe motiv că el conduce ditamai mijlocul de transport.

  Șerban Huidu nu are cumva doi copii? Dacă da, înseamnă că în mașină erau deja 1(ȘH) + 1(nevasta) + 1(bona) + 2(copii) = 5 persoane. Unde să mai pui și șoferul ăla? De costuri și de ce s-ar fi scris prin ziare pe tema asta nici nu mai vorbesc.

  Păcat că indiferent de ce-a fost acolo, în cele din urmă au murit sau s-au rănit niște oameni.

  P.S. Ai vreun șmen cu cei de la BUG Mafia?

 21. Mircea Popescu`s avatar
  21
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  A, era si nevasta ?

  Ce smen, adica ?

 22. Eu așa știu că era și nevasta. Da, era și nevasta conform Gândul (nu dau link că oricum au ei grijă să-l tot schimbe :-))):

  Şerban Huidu împreună cu şoţia şi cu cei doi copii ai săi au fost duşi la Spitalul Judeţean Braşov, având diverse traumatisme.

  Mi se pare că îi cam promovezi pe gândacii mafioți.

 23. Mircea Popescu`s avatar
  23
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  Deci atunci stai, erau cinci oameni ? Mnoa.

  Eu promovez tot soiu' de chestii. In marea majoritate, bune.

 24. Pyuric dă de înțeles că fost mai degrabă ghinion decât de condus prost, deci și un șofer mai răsărit putea s-o pățească.

  Apropo de șoferii ăștia personali, auzisem că Ludovic Orban nu are șofer pentru că atunci când a avut s-a întâmplat nu știu ce rahat și de atunci a renunțat. Ca un fost PNList ce ești, ai vreo idee despre ce-i vorba?

 25. Mircea Popescu`s avatar
  25
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  Gen asta ? DISCLAIMER : FREUD, DACA DAI CLICK ITI VOR FI FURATE CHESTII DIN CALCULATOER!!1

  Parerea lui Chipurici se pune pe raft linga parerea lui Siminel.

 26. Tot legat de ce scriu, alții sunt uimit de articolul din Jurnalul Național. Au pus filmuleț cu testele EURO-NCAP pentru Mercedes, o hartă cu zona. Textul nu l-am citit încă, dar sunt oricum plăcut surprins de elementele alea două.

  Trăiască Google Maps cu imaginile luate la nivelul solului. Nu știu zona respectivă, dar poate că vreun cititor mai umblat confirmă sau dă un link către curba cu pricina.

 27. Nu mă, nu era vorba de accidentele provocate de Orban, ci de cele făcute de șoferul său. Ciutacu parcă spunea că Orban are un motiv pentru lipsa șoferului personal. Poate că Ciutacu doar abera sau făcea propagandă ori poate că măcar o dată spunea și el ceva adevărat.

 28. Mircea Popescu`s avatar
  28
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  Apai n-am idee de Orban.

  Nu mi-e clar cit de relevante-s chestiile de le-au presarat JN prin articol, da' pot fi de acord ca se straduiesc.

 29. Mue Mircea.

  Ba astia care-aveti facebook, nu-i nimica Huidu Puscarie 1234 likes etc?

 30. @Freud: ăștia în anul de grație 2011, încă mai dau drept premii console PlayStation 2? Chiar că merită pârnaie :-) Consolele astea sunt mai ceva ca mașinile la mâna a doua aduse din Germania.

 31. Sa stii ca inca se mai vinde. PS3 e mai greu de piratat, pentru PS2 deja comanzi duzina de chipuri cu vreo 10 dolari sau soft direct si memory card.

  Bai, requesting help from internets : deci era o stire cu Cuza, zilele trecute cu noul cod civil, cum ca el il intarziase pe ala vechi din nu stiu ce motiv.
  Tot dau de cateva ore search si nu regasesc.

 32. Mircea Popescu`s avatar
  32
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  http://lmgtfy.com/?q=cuza+intarziat+cod+civil

 33. Enable javascript to use LMGTFY.

  lasam si http://donttrack.us si http://dontbubble.us (daia cred ca n-am mai gasit)

  + http://lmddgtfy.com
  duckduckgo.com/html

 34. Chestia de retinut e ca in judecarea faptelor desi lumea se pozitioneaza in raport de afect pentru invinuit, reflezul ce trebuie educat e pozitionarea in raport cu legea.

 35. Mircea Popescu`s avatar
  35
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  @Freud Ti-am lasat query-ul in clar nu fi retard.

  Si-n rest, nu m-am uitat la ddgo aia, da' ca teorie e o idee buna. Ca practica e o idee ce nu poate fi implementata, pentru motivul simplu ca utilizatorii vor plati. Ei, nu se poate gratis. Cumva tre' sa platesti. Pentru absolut tot si pentru absolut orice.

  @Dr.A Aia da.

 36. Mdeci muie, tot nu gasesc, degeaba imi dai tu termeni.

  Eu bagasem mai concret cu de ce intarziat, cod civil 1859 intarziat, etc.

  Ma rog, mue internets.

 37. viorel gaita`s avatar
  37
  viorel gaita 
  Sunday, 16 October 2011

  Io zic ca e normal, atunci cand ai familie sa fii preocupat de o masina care-ti confera siguranta in caz de accident. Nu in asta sta vina lui Huidu.Si daca s-ar fi aflat intr-un Logan (ca cei care au murit) impactul ar fi fost la fel de devastator (60km pe ora el, 40km pe ora cel putin celalat, imaginati-va si voi cam cum ar arata crash-testul unui logan la 100km pe ora). Probabil ca ar fi fost mult mai multi morti. Cui foloseste?
  PS: Nu pot sa ma impiedic sa ma gandesc ca daca Huidu n-ar fi iesit din coma datorata accidentului de ski, mortii de azi n-ar fi existat.

 38. Mircea Popescu`s avatar
  38
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  Poate ca nu m-am exprimat eu bine, da' ideea nu-i "rusine Huidu ca ai SUV". Foarte bine ca are, sa-si mai cumpere unu' din partea mea.

  Ideea e

  Mi se pare ca atitudinea la moda este “ce conteaza ca ma risc in depasire, oricum ma scoate masina”. Atitudinea adecvata ar fi bineinteles “eu am o masina care-i mai periculoasa pentru altii decit pentru mine, trebuie deci sa fiu mai atent si mai conservator decit sunt ei”.

 39. Eu una nu inteleg de ce toata lumea se leaga de "sechelele" de la ski de parca s-ar cauta scuze, motive, explicatii.

  Indiferent ca-i "Huidu" sau alt smecher cu nume de scena, e o persoana, un tata, ce conduce iresponsabil cu proprii copii in masina. Asta spune tot.
  E un "om" vinovat al carui loc e dupa gratii. Eu nu vad alte nuante despre cum ar trebui sa stea lucrurile.

 40. Mircea Popescu`s avatar
  40
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  Apai si zici tu ca ii cautam scuze ?

 41. @MeetTheSun
  1. locul nu-i automat dupa gratii pentru cineva care a facut un accident indiferent de consecinte. Se rediscuta in caz de recidiva.
  2. faptul ca nu sunt drumuri in romania pe care sa conduci masini e o vina mai importanta decat condusul "iresponsabil". In sensul ca e deja iresponsabil pur si simplu sa conduci in romania.

 42. Mircea Popescu`s avatar
  42
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  Eu chiar cred in teoria aia cu adecvare la conditiile de drum. Deci, esti pe o saracie de drum neseparat, cu o singura banda, la deal si-n ploaie ? Pai mergi tati cu 50 la ora, nu te obliga nimeni sa faci depasiri. Faci frumos coloana si in loc sa ajungi in trei ore ajungi in patru. Ce mare chestie ?

  La cealalta chestie : nu scrie in lege 2 pina la 5 ani sau 7 sau 15 cu suspendare. Ca s-a incetatenit cutuma intre magistrati de-a da suspendari la prima e adevarat, da' nu are totusi putere de lege, e doar traditie. Nici nu cred ca-i neaparat o traditie nociva, nici nu propun sa se schimbe, da' propun, chiar militez pentru ca oamenii sa inteleaga ce fac si asa mai departe.

 43. @Dr.A: Eu nu zic sa se intample mai mult decat scrie in lege, dar sa se intample. Pe data ce incalci legea te supui consecintelor. Iar daca cineva are chef de raliu pe ploaie, sa-si lase copiii acasa, sa se inscrie ca Ponta la concursuri si sa apese acceleratia in curbe etc. etc.

  Se intampla sa fiu in aproape fiecare week-end pe diferite drumuri prin tara si de fiecare data asist la depasiri care nu au nici o legatura cu drumurile din tara asta, ci doar cu soferi ce isi "arata" muschii - unii ori au super masini si nu stiu ce naiba sa mai faca cu ele ca sa fie observati, iar altii se cred super soferi si trebuie sa afle toata lumea asta.

  Revin la o idee anterioara, cine vrea adrenalina si nerv pe sosea, sa se bage la raliuri, sa-si cultive hobby-ul si sa nu mai omoare oameni nevinovati.

 44. Până la urmă poate să-mi arate cineva exact pe Google Maps unde a avut loc accidentul cu pricina? Ca să mă lămuresc și eu cât de mult a fost condus iresponsabil și cât de mult ghinionul de a circula pe un drum nasol. Nu că n-ar putea să facă așa cum sugerează Mircea și anume să conducă precum un melc, dar și atunci riști să-ți umbli portbagajul de carne.

 45. Mircea Popescu`s avatar
  45
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  @Cristian Explica urmatoarea chestie simpla : tu mergi pe sosea. La un moment dat, ajungi intr-o situatie in care poti depasi. Asta inseamna cu necesitate ca exista un cineva in fata ta, circulind pe acelasi sens.

  Tu, smecher, deci fii atent ca aici e spiel-ul, ma urmaresti ? Smecherie jidoveasca asta : in loc sa depasesti tu CONTINUI SA MERGI IN URMA LUI LA ACEEASI VITEZA (cu el) !!!! Deci frate, iti dai seama ?! E revolutionar.

  Exercitiu la latitudinea cititorului : explicati ce participant la trafic te-ar injura in situatia asta si din ce cauza.

 46. Mircea Popescu`s avatar
  46
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  PS. La cealalta chestie : daca nu esti intirziat cauti de exemplu Pensiunea Gil Predeal pe google maps. Avind in vedere ca masinile erau parcate chiar in fata...

 47. Numa zic ca accidentele nu-s cu intentie. Si un accident de circulatie nu-i tot una cu a incalca legea ca nu-i o lege impotriva accidentelor.
  Neglijenta nu-i tot una cu asumarea unor riscuri suplimentare.
  + Faptul ca mergi incet nu reduce neaparat riscul de accident.

 48. Mircea Popescu`s avatar
  48
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  Da' faptu' ca nu depasesti pe ploaie reduce riscurile de accident. Cum le reduce si faptu' ca nu depasesti in curbe. Cum le reduce si faptu' ca nu conduci daca nu esti tocma' limpede de cap. Dreptu-i ?

 49. Troll LvL`s avatar
  49
  Troll LvLinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Sunday, 16 October 2011

  Deci somebody is wrong on the internet, hang on.

  Voi sunteti niste puleti cu idei inchipuite si traznite care nu stiti ce vorbiti.

  Serban Huidu este un personaj important al societatii romanesti, respectabil, care a suferit
  de pe urma unui accident de ski in timp ce incerca sa evite niste copiii austrieci tolomaci.
  Are o familie de ingrijit, poate ca devine invalid, e sub presiune. A facut si el o mica greseala la volan.

  Asta e. Il stim, il vrem la televiziune, e unul din rromii societatii romanesti realizati, un om serios, cu studii, de baza, etc.

  Nu-l putem condamna si nicidecum baga la inchisoare.

  Il vom lasa liber pentru ca asa este corect.

 50. anonimosu`s avatar
  50
  anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
  Sunday, 16 October 2011

  @Cristian : Coordonate GPS: 45.5321, 25.57927

 51. @Dr.A Omorul prin imprudenta e oarecum cu un accident iar omorul prin imprudenta in anumite circumstante este pedepsit de lege.

 52. similar* papat

 53. Mircea Popescu`s avatar
  53
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  Ba omoru' prin imprudenta e pedepsit de lege in absolut toate cazurile.

 54. Sau asa ... nu cunosc cu exactitate legea dar unii mai scapa ... si nu-s putini.

 55. Ai dreptate si nu ai. Riscul de accident e de doua feluri.
  Aia din logan au facut totul corect si totusi s-au ars.

  Mersul in coloana e super riscant cel putin comparativ cu alternativa executarii depasirii.

  Sa ne lamurim in caz ca nu m-am facut inteles. Omul e responsabil de consecinte. Doar zic ca nu-i musai cea mai folositoare idee sa-l bagi la puscarie. Si ca reducerea numarului accidentelor la nivele civilizate depinde de existenta unor cai de rulare civilizate.

 56. Mircea Popescu`s avatar
  56
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  @Ukavra Pai nu e chestie ca scapa, e chestie ca asa-i cutuma sa fie suspendate sentintele, cel putin prima oara. Ce nu citesti tu comentariile dinsus.

  @Dr.A Ei, sunt probleme. In primul rind deseneaza-mi cum adica e riscul imens in coloana, ca nu ma prind. E drept ca nici nu-s sofer, deci solicitarea-i onesta. In al doilea rind, pot fi de acord ca sa-l bagi dupa gratii nu-i neaparat o solutie pentru cazul concret, da' mi se pare ca in general ar da un semnal. Sigur, e discutabila toata povestea asta cu semnalele, da' cumva trebuie revizuita opinia gresita dar raspindita ca soferia e un drept. Nu este un drept. In fine, teoria cu civilizatia care-i o functie de mijloace imi repugna. Ce spui tu e un fel de "da-le salarii mari si atunci nu mai fura". Multumesc frumos, eu vreau oameni, nu hoti prea lenesi ca sa se oboseasca.

 57. @Mircea Popescu: cred că vorba de riscul unei tamponări în lanț.

  Nu e nimic revoluționar în a merge în spatele cuiva, dar sunt o groază de disperați care se grăbesc și care te claxonează din orice, chit că nu ai unde să te duci.

 58. Ah dar ma scuzati :P

  Dar eu tot ma intreb asa, nevasta-sa nelovita la cap cum de il lasa pe el in conditiile date sa conduca?

 59. Mircea Popescu`s avatar
  59
  Mircea Popescu 
  Sunday, 16 October 2011

  @Cristian Totusi, nu te agheti la remorca aluia, a merge in spatele lui nu inseamna la 15 centimetri in spatele lui. Si o tamponare in lant se face la niste viteze care ingaduie si unei masini facute in China sa reziste onorabil.

  @Ukavra Te scuzam caci te iubim.

  Si eu zic ca sotia si cu bona ar fi facut bine sa tina un consiliu de familie sau ce au ele acolo si sa-i explice animalului ca ba Ghita, am inteles, nu tre' sa ne demonstrezi nimic, nu tre' sa ne arati ca inca mai poti, ca esti tot barbat, ca alea. Las-o-ncet si cu rabdare, ca nu-i nici o graba.

 60. Poate bagam violenta domestica pe lista si ma rup in doua de ras.

 61. @Mircea Popescu: așa ar trebui să fie cum spui tu, dar nu prea există acest lux. Chiar săptămâna trecută era să văd un accident dintr-ăsta în oraș. Unul a frânat brusc la o trecere de pietoni și ăla din spate era cât pe ce să între în el. La fel e și cu prostiile astea de drumuri spre munte care nu au decât o singură bandă și mai sunt și pline de mâzgă în sezonul rece.

  @Luka D: nevasta-sa nelovită la cap? De unde știi tu că n-a bătut-o la cap Șerban să-l lase pe el să conducă? :-)

 62. @anonimosu: mulțumesc!

 63. Întrucât pe fain nu pot răspunde la

  caci pt a aduce o masina de genul jeepului ala intr.un stadiu de fier contorsionat e nevoie de vitez

  o s-o fac aici. Din câte știu eu mașinile noi sunt gândite din start pentru a fi moi în partea din față astfel încât să absoarbă cât mai mult din șoc.

 64. Să nu uit, sunt tare surprins că zoso n-a profitat de ocazie pentru a mai spune ceva despre cauciurile de iarnă.

 65. Esti un incapabil,un dobitoc si un cretin! Ai impresia ca Serban a intrat intentionat in cealalta masina,avand in vedere ca avea intreaga familie alturi de el? Crezi ca vroia sa incerce duritatea bolidului "cu gandul ca il scapa masina"? Esti absurd si stupid ! Nu ai dreptul sa judeci pe nimeni! Poate odata ti se va intampla si tie,sa vedem atunci cum o sa te simti...

 66. Mircea Popescu`s avatar
  66
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  @Cristian Bine, aici incape o discutie apropo de omoritul celor din Dacie : se poate observa ca nu SUV-ul i-a omorit, ci proasta calitate a masinii in care rulau ei. SUV-ul si-a facut treaba corect si decent, a absorbit socul elegant, n-a detasat parti, alea alea. Ca Dacia nu-i capabila sa ofere conditii de supravietuire participantilor daca-i decelerata brusc e o problema mai degraba de constructie a ei decit altceva. Si de-aici incolo putem duce discutia intr-un "pai foarte rau ca circula intr-o conserva de masina" scl etc. Pana mea, daca putem vorbi de faptu' ca-i iresponsabil sa circuli pe drumurile romanesti, merge observat si ca-i iresponsabili sa circuli cu pocnitori de masini.

  @andreea Domnita, am dreptul sa judec pe absolut oricine, in virtutea faptului ca am un cap pe umeri, chestie pe care ti-o doresc si tie.

  Mi se pare ca fiind angajat in depasire cetateanul facea exact ce zici tu ca nu facea. Faptele, cu alte cuvinte, iti contrazic opinia. Ce ne facem acum ?

 67. bravo andreea, corect. cititi si comentariul #49.

  bravo!111111111111111111111231242523634

 68. Huoooo Popescule, huuuuaaaaaaaaaaa.

 69. 69

 70. Vezi, ai gândit fix ca un american. Sugerez cu această ocazie ca supraviețuitorul din Dacie și rudele decedaților să dea în judecată Dacia pentru că fac mașini necorespunzătoare.

  Profit de această ocazie pentru a adresa o întrebare: cum ar fi dacă toți nu am circula decât cu un singur model de mașină, unul stas aprobat de stat astfel încât să nu mai avem ciocniri între mașini prea „dure” și mașini prea „moi”?

 71. Mircea Popescu`s avatar
  71
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  @Freud Te rog sa nu coborim discutia la acest nivel!!

  @Luka D Repede tu cu pixda.

  @Cristian Ar fi fara indoiala prost.

 72. @Troll LvL: am impresia că domnul Huidu scârțâie puțin la capitolul studii întrucât nu e licențiat sau a durat ceva până și-a luat-o. Nu că asta ar fi ceva rușinos.

  @andreea: Mircea încearcă să spună că Huidu trebuie să fie și mai precaut decât insinuezi tu că era deja. Ce să-i faci, asta e viața, uneori merită riscul sau cel puțin nu e urmat de consecințe grave, iar alteori... Apropo, câți dintre noi nu era să fim călcați de mașini când traversam mai mult sau mai puțin regulamentar?

 73. @Mircea Popescu: bine, știam deja că tu ești hater pe comuniști și mărețele lor realizări.

 74. 1. mersul in coloana produce deficiente de atentie si adoarme soferul sau cel putin atentia lui. Daca vrei exemple de ciocniri in lant cu numar mare de victime pe autostrada gasesti pe google.

  2. Eu am facut observatia ca numarul de victime e mare in RO comparativ cu EU / nr de participanti la trafic si ca solutia de a-l reduce se gaseste mai degraba in imbunatatirea drumurilor decat in congestionarea traficului (care e exact fapctorul ce creste stresul soferilor si favorizeaza isteria la volan).

  3. In ce priveste masinile, e important de retinut ca sunt optimizate pentru a obtine maximum de stele la ncap si nu pentru a proteja pasagerii.

  4. Sunt curios ce ziceai de accident, daca era provocat de directorul FMI.

 75. Mircea Popescu`s avatar
  75
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  @Dr.A 1. Si aia e drept.

  2. Eu presupun ca cea mai buna solutie e reducerea numarului de participanti. Deci, avem drumuri de zece mii de oameni ? Dam zece mii de carnete de condus. Cind mai facem drumuri, mai dam carnete. Pina atunci, mumu si la munca, platiti impozite sa avem bani de drumuri. Sa fie examenu' de carnet mai dur decit Bacalaureatul cam cu un ordin de marime, nu vad problema.

  3. Si aia e drept.

  4. Exista un motiv pentru care directorul FMI are un sofer : sa ma fereasca pe mine de situatia penibila in care tre' sa zic ceva despre chestii de-astea.

 76. Bai responsabilitate, tu sa verifici ceva tag-uri la mesajele alea de tot apar sus deasupra sidebar.

  Unul trebuie sa aiba ceva probleme la tag-ul bold, ca trece in bold tot ce in sidebar care de felul lor nu sunt.

 77. Și totuși săracul Ludovic Orban a pățit-o.

  @Mircea Popescu: dacă-s așa puține carnete cu ce te mai deplasezi după aia? Te bazezi doar pe taxiuri, trenuri, autocare și avioane?

 78. #77 vezi ca te contrazici cu lipsa de dar dai over 9000 exemple.

 79. Mircea Popescu`s avatar
  79
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  @Freud Ne uitam.

  @Cristian Care-i problema ? De ce sa nu fie profesionalizata o indeletnicire de care atirna viata oamenilor ? Cum ti s-ar parea daca de miine oricine ar avea "dreptu" sa opereze in spitale, ca facem stomatologie cetateneasca scl ?

 80. Mircea Popescu`s avatar
  80
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  Dap, gasit, reparat. Multumiri.

 81. @Mircea Popescu: întâmplător nici cu reglementările astea medicale nu prea sunt de acord. Mă disperă faptul că în străinătate îți trebuie rețetă pentru orice rahat. Și Dojo s-a plâns pe tema asta, iar copila blondă bineînțeles că și-a văzut de interes. Din punctul meu de vedere atâta timp cât medicamentele nu sunt otravă pură sau aproape și totul e specificat foarte clar în prospect, nu am vreo problemă cu asta. La fel și cu medicii, inclusiv cei stomatologi. Dacă omul e bun, mi se rupe de acreditări. De altfel și cu toate hârtiile astea, tot sunt sunt o groază de nemulțumiți de medici. E plină blogosfera de așa ceva.

 82. Mircea Popescu`s avatar
  82
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  Deci tu ai merge la un dentist care n-o facut scoala ?

 83. @andreea... Huidu mi s-a parut putin iresponsabil si la faza cu schiul. Din cate-mi aduc aminte, a mers niste multi metri pana sa pupe copacul. Oare nu-i putin orgoliu la mijloc? Primul lucru pe care l-am invat la schi a fost sa cad cand numai pot controla schiurile. Adica... o cazatura buna e mai sanatoasa decat un sarut pasional cu copacul. Monitori de schi si-au impartit pareri si asta era o solutie salvatoare atunci.
  Apoi... lovit la cap, inca nerezolvat complet... oare nu asta-i prima chestie iresponsabila? Cu sau fara familie dupa el, cand stii ca poti sa o comiti, stai in banca ta. Totusi gandesti, chiar daca uneori se intampla sa mai apara nesincronizari intre "comanda" si "executie". Apoi, daca tot o faci (alta iresponsabilitate).... stai lipit de ala din fata ta, nu te bagi tu sa depasesti pe linie continua, ca nu degeaba au consumat aia vopseaua pe asfalt. Si daca tot o faci, si ai o masina capabila, de ce nu faci o ghidusie sa iesi in decor? Sau lovesti pe unu care-i pe sensul tau, unde impactul nu-i asa de mare. Te pui ca berbecu sa te iei cu ala mic care vine din fata?
  Am permis de 15 ani. Sunt profesionist, am fost sofer multi ani. Multe sute de mii de km. Am trait si vazut multe pe sosele. Totusi, ma declar invins cand vine un bolid d-asta spre mine, cu exceptia cazului in care eu conduc linistit un TIR. Oare daca veneau 30 tone spre el, se mai aventura asa cum a facut-o la 1 tona?
  Astazi am citit un interviu cu Titi Sur, si el spunea ca marea problema in educatia soferilor din Romania este lipsa invatarii tehnicilor de condus defensiv. Am avut marele noroc sa fiu antrenat in sofatul defensiv in timpul armatei, cand am fost sofer de general. Ulterior, de multe ori condusul defensiv m-a salvat de la coliziuni, si in majoritatea cazurilor n-ar fi fost vina mea. Ii multumesc lui Dumnezeu si i-am multumit de multe ori ca am avut privilegiul sa fiu antrenat sa am sange rece si sa pot lua deciziile optime in situatii critice.
  So... parerea mea este ca Huidu este o persoana iresponsabila. Si parerea asta mi-am format-o inca de cand am auzit despre cum putea foarte usor sa nu se puna berbec cu copacul. Acum... iar berbec, cu loganul. A invatat ceva? sau urmeaza si berbec cu tir-ul?
  A doua parere... impartasesc ideea dezvoltata de Titi Aur cu condusul defensiv. Pe langa ca te face sa fii constient de ce poti pati in trafic, te invata si cum poti lua deciziile corecte in situatii critice.

  Acum... cine-i incapabil? cretin? dobitoc? Omul care si-a spus parerea? Sau cel care nu intentionat, dar iresponsabil conduce pe drumurile publice?

 84. Parca poveste opencube cum practicile la dentisti se faceau intre studenti si alegeau baietii cu ceva dantura stil SF.

 85. Doar dacă știu că este bun. De altfel câte diplome sau certificări ai văzut tu prin cabinetele medicale?

 86. *adica o duduie in practici era buna si unii mai tip cristi asa au vrut sa faca 007 +1 intre picioare dar s-au ales cu ceva dinti fututi.

 87. Mircea Popescu`s avatar
  87
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  @Dan Primele ore de calarie le-am petrecut invatind cum sa cad de pe cal. Bai frate, am cazut de pe cal cu instructoru' capsoman si incapatinat pina mi-o venit acru, n-am cazut in viata mea, nu ca de pe cal, n-am cazut in general cit am cazut in saptamina aia de pe biata Mara. Care privea placid ca se invatase cu chestia. Oamenii is ciudati, parerea ei.

  Mare dreptate pe tema asta, avind in vedere ca inca si azi citim imbecilisme precum "accelerezi si ce-o fi o fi" pe bloguri tinute de tipi care daca-i intrebi nu stiu ca-s idioti, ci dimpotriva, se cred soferi de elita.

  @Freud Nu crede chiar tot ce citesti pe interneti. Mai ales nu crede chestiile pe care le publica mincinosii dovediti.

  @Cristian Mnoa, mie imi pare absurda abordarea. Cum poate "sa fie bun" fara sa fi facut scoala ? L-a blagoslovit sf. Paraschiva ?

 88. Că tot vorbim de condus, voi știați că Dennis Ritchie fusese și șofer de camion?

 89. Soferii romani nu sunt mai prosti decat cei straini, sau isi asuma riscuri mai mari, sunt pur si simplu mai putin pregatiti. Daca 80% din straini stiu cum sa reactioneze intr-o situatie limita cu masina, 80% dintre soferii romani fac exact ce nu trebuie intr-un astfel de eveniment. - "Titi Aur"

  Articolul despre sofatul defensiv: http://www.wall-street.ro/articol/Auto/110319/Sofatul-este-un-joc-pentru-romani-dar-ai-o-singura-fisa.html

 90. what is this shit nigga get the fock out now.

 91. Mircea Popescu`s avatar
  91
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  @Cristian Pare un fel de atractor straniu asta, multi coderi de elita au fost tiristi la un moment sau altul.

  @dan Sunt MULT mai prosti decit cei straini. Nici sa parcheze nu sunt capabili, mergi unde doresti tu si masoara distanta intre roti si bordura. Vezi daca dintr-o suta de masini gasesti trei parcate corect. Si-atunci ce sa mai vorbim de condus ?

  A, si cauciucuri resapate, chestie ilegala in tarile civilizate de exemplu, si miriieli si "smecherii" la cauciucuri de iarna, si "reparatii" si "modificari" care mai de care mai inteligente... romanii sunt mai iresponsabili decit copiii de gimnaziu din Vest.

  Nici nu se reduce la masini, cam cit de prost e unu' care firezuie in craca de sub picioare ? Si cam citi romani nu au cumparat bormasinin "la promotie" sa poata gauri in zidurile cacarezelor in care stau ei si asteapta cutremurul ?

  @Freud Ce te roade, tinere ?

 92. :)) Da, mare dreptate.
  In Viena, in centrul centrului, benzile de circulatie erau parca pe jumatatea alora de pe Magheru. Masini parcate pe dreapta, parca la sfoara. Cred ca daca trageam o sfoara de la prima la ultima, toate atingeau cu oglinda.
  Ce sa mai spunem de masinile din trafic, care mergeau la o distanta laterala de parca-ti venea sa-l tragi de mustati pe vecinu. Si la noi sunt cat pt tancuri si tot n-au loc.
  Deh...educatia aluia care vorbeste nemteste....

 93. Esti un mare idiot !!! Ma jur!!!! Oricui i se poate intampla sa faca un accident. chiar si tie!!! Nu judeca inainte sa stii ce si cum!!! Cum suntem noi romanii, ne bucuram si sapam groapa celui aflat la necaz!! Rusine sa-ti fie!!!!

 94. @lotus
  fututi pe matan cur
  au murit 3 oameni, dar pe huidu l-au ajuns blestemele?
  La bulau tati, 7 ani.exe

  Daca era un tir era huidu mort acuma si cu copi si cu bona si cu nevasta.
  Deci esti cu copii in masina si tu te bagi in depasiri de astea?
  Trebuie facut un exemplu si creat un precedent. Maine ma apuc sa invart un topor deasupra capului la un concert cu intentia sa ma dau mare, daca omor pe vo careva sa-mi dea si mie cu suspendare ce pula mea, ca intentia mea nu a fost sa-i omor, au avut ei ghinion.

 95. Mircea Popescu`s avatar
  95
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  @dan Ei da.

  @Alina Domnita, lasa prostiile ca aici e blog nu prostie de-aia cu care esti invatata tu. Citeste, gindeste si abia apoi vorbeste.

  @cipslim Si daca era un tir, evident, soferu' era tinut in oala ca "di ce o omorit talentatu' poporului". Eu cunosc un numar de soferi de tir, si li-i frica de bizonii cu nustiuce masini ca de dracu', ma jur. Mai ales in Romania.

  Si eu cred ca mai devreme sau mai tirziu va trebui belit urit un bizon de-asta, sa incepem cumva reabilitarea bizoniadei, ca la cinci milioane plus-minus citi sunt nu putem astepta sa moara toti. Un cinci ani acolo cu executare, dus funduletu' grasun al lui Huidu frumos la Rahova sa faca bot&cur pentru baietii aia un an-doi asa, reportaje saptaminale la TV despre cit de naspa ii sa fii pe jumatate paralizat si mut la inchisoare in timp ce te umplu aia de sloboz si toate astea pentru ca ai trecut linia continua!!! si iote cum am recuperat o generatie. Tipul e un exemplu convenabil ales ca-i destul de cunoscut, s-or identifica aia cu el, e ok.

  Statu' tre' sa inceapa sa gindeasca mai capitalist asa.

 96. Nu prea m-a interesat subiectul, insa din punctul meu de vedere, Huidu a accidentat mortal doi oameni și a pus in pericol altii. Nu se poate sa face un referendum national pe tema asta. Omul e vinovat. (punct)

 97. Eu zic pur si simplu sa te duci in pizda mati!Esti prost nicaieri nu scrie ca era beat cu am zis tu,nu ai fost acolo sa stii exact ce a vrut sa faca asa ca inchideti blogul,apucate de taiat lemne si dispari

 98. Mircea Popescu`s avatar
  98
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  @Madalin Blidaru Apai nici nu se face referendum, doara ieste judecatori (la Berlin!).

  @Mata Dai in mine, dai in viitor.

 99. hai ca a reusit si CTP sa scrie ceva fara caeterum censeo basescu Dalalailam sau cum era aia :D

 100. Mircea Popescu`s avatar
  100
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  Io vreau sa stiu cine ma-sa face piaru' la chestia asta, pentru ca deja is impresionat, de la comentarii pe bloguri si pachetele pentru ziaristi si pina la "ce-am facut doamne ce-am facut" si alte expresii excelent alese in context se cunoaste o mina profesionista. E Rogalski ? Hai ca mie puteti sa-mi spuneti. O miros. Ea e ? Hm ?

 101. Ghinion a mai avut baiatu asta. cred ca trebuie iertat pentru ca el e o valoare pentru tara. Ce rost are sa-l pedepseasca, oricum aia nu mai invie, dar el poate face ceva util pentru romani.

 102. Mircea Popescu`s avatar
  102
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  Vezi, mare dreptate ai. Chestia-i cam asa : omul a dovedit (comportindu-se iresponsabil) ca nu el e cel care tre' sa conduca operatiunea "Huidu face ceva util". Pentru ca el insusi, Huidu, e un manager prost al propriei existente.

  Ramine deci societatii sa stabileasca la ce este ori poate fi util inca un iresponsabil. Exista unii care-s de teorie ca ar fi util continuind ca si pina acuma, cu ce emisiuni sau etc facea el, si exista altii (ca de exemplu autorul articolului de fata) care is de parere ca ar fi cel mai util daca i s-ar taia un picior, scoate un ochi si ar fi lasat legat undeva in piata publica sa-si urle nenorocirea si disperarea tata noaptea, sa nu poata dormi nimeni de raul lui.

  Pentru ca, zic inumanii astia, in acest fel diversi altii la fel de iresponsabili ca si el ar avea ocazia nepretuita a interactiunii cu consecintele iresponsabilitatii personale in forma experimentala directa. Un mare, incalculabil cistig.

 103. Trebuia sa pun referendum in niste ghilimele. Cat despre judecatori, sa speram ca vor respecta legile si vor fi obiectivi, cu toata presiunea care se pune pe caz zilele astea...

 104. Uite asta e expert in macelarit bizoni: http://gawker.com/392237/?tag=television

 105. MP tu faci o greseala mare, si anume pui semnu egal intre un om care a murit si un om care a ramas cu grave probleme psihice si in special probleme care-i afecteaza functionalitatea in societate.
  Pentru ala care a murit nu mai conteaza nimic, pentru rudele lui conteaza cativa ani. Eventual se poate usura suferinta cu ceva bani si vre-o juma de psiholog.
  Da pentru ala care ramane cu sechele e mai naspa sa-i mai accentuezi si tu problemele prin chestii de gen: tribunal, huiduiala, politie, parnaie, etc.
  Ar trebui gasita o solutie de mijloc, cum ar fi sa faca niste rugaciuni si sa se pocaiasca pentru cele facute si apoi sa devina un om mai bun.
  credinta e o solutie la multele probleme de justitie ale lumi moderne.

 106. Mircea Popescu`s avatar
  106
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  Deci apropo de nimic anume sau cum se zice in blogosfera oftopic, ca mi-i lene sa fac articol separat si nici twittar nu mai am : m-am apucat sa-mi sap in gradina. Parte din ea n-o fost sapata cre' ca niciodata, restu' o fost sapata asa usor de gagici cind s-or apucat ele sa planteze chestii!

  Nu ie mult, poate vreo zece metri de lunga, nici atita. Bai frate si dupa primu' rind ma dureau deja toate de zici ca mor. Incercati odata faza asta care sunteti de-astia cu curu' pe scaun 10 ore pe zi, sa vedeti de curiozitate.

  Da' dupa ce-am depasit momentu' ala o fost chiar placut. Am tras poate vreo 50 de metri liniari cu sapa, am scos niste pietroaie de 5-6 kile bucata, bazalt prima. Am deranjat chiar si-un greiere, da' macar atita noroc ca nu l-am taiat. Am distrus o pereche de pantofi, da' oricum erau la naspa, lasati pentru gradina scl. Am indoit hirletul. Da' poci spune cam-am distrat, si ca ajuta fix muschii care sufera de la sezut, salele, alea.

  Pe scurt, se recomanda din plin internautilor. Mergeti draga si sapati intr-o gradina, e toamna, e frumos si cald afara, soare...

  @gheorghe Animalele bizoni is chiar simpatice. Noi avem probleme cu oamenii bizoni.

  @Cristi Problema cu abordarea ta este ca-i naiva pina dincolo de orice masura, sau cu alte cuvinte daca copilu' vrea vipera a-l face fericit pe copil revine la a-i da vipera. Acest soi de rationament defect e foarte raspindit, si responsabil pentru generatia curenta de copii inutili si inutilizabili. Cind iese lumea sa demonstreze impotrvia faptului ca nu are viitor, impotriva ta si a ideilor tale demonstreaza, asa sa stii.

  Oamenii tre' sa sufere uneori ca sa poata fi fericiti.

 107. @ cristi
  i put on my wizard hat

 108. Cum sa fie DUMNEZEU CEL MARE naiv? |Tu te auzi ce spui. Poveste cu Huidu este o incercare data de dumnezeu ca sa vada care arunca primu cu piatra si tu ai cazut in ispita. Imi pare rau pentru sufletu tau. Pedeapsa deja a inceput de la faza cu sapa, care cred ca era o cazma ceva, dar fie cu zici tu.

 109. Mircea Popescu`s avatar
  109
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  Apropo de discutia cu monitorizarea : faptu' ca am avut unde sa remarc ca 2/3 din utilizatorii care ies de pe pagina o fac ca sa caute in google "pro pars sua" mi-a permis sa adaug o nota de subsol utila, si in plus am acum si niste informatii punctuale despre cam ce fel de note de subsol sunt utile. Eu zic ca nu e putin lucru.

  @Cristi Vrei de-aia de trol ?

  Era hirlet.

 110. sabina anton`s avatar
  110
  sabina anton 
  Monday, 17 October 2011

  bai,coaie, cine iti da dreptul sa il judeci pe hiudu???numai dumnezeu o poate face si daca ar fi sa plateasaca, o sa plateasca in fata lui dumnezeu. nu cred ca ai vrea sa fii in locul lui sa realizezi ce i se intampla! e in stare de soo si acum ! si pana la urma e un om sa si noi! nu zic, o sa se aleaga cu ceva sanctiuni,dar mai rau e sa traiesti cu constiinta ca din cauza unei greseli au murit trei oameni....tu ai putea sa treci peste asta???? tie nu ti se putea intampla???? nimeni nu e perfect,dar nu trebuie judecat (acest drept il are judecatorul si dumnezeu) ci inteles! profitati de faptul ce e cunoscut si va faceti reclama si de ce nu si bani de pe urma acestei tragedii! RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HUOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!

 111. Mircea Popescu`s avatar
  111
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  A da ? Pai eu sunt Dumnezeu atunci.

  Incintat de cunostiinta, domnisoara Anton.

  Dai o cafea ?

  PS. Bonus la #109.

 112. anonimosu`s avatar
  112
  anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
  Monday, 17 October 2011

  Cine este Hiudu???

 113. Cine-s proastele care tot comenteaza ca sa se afle si ele-n treaba? Plm, parc-am nimerit la gradinita aici.

  Lol, muistu' de Huidu face rahatul prastie si acuma tot pizdetul ii ia apararea cum ca "sa nu vorbim despre el". Ba hai sa vorbim.

 114. Mircea Popescu`s avatar
  114
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  Piarismul in actiune. Nu i-ai vazut nici la articolul cu Paunescu nici la cel cu Stanculescu nici la alte multe.

  Daca aia or fost fraieri si n-or dat bani...

 115. neversaynever`s avatar
  115
  neversaynever 
  Monday, 17 October 2011

  V-ati trezit si voi destepti sa comentati. oamenii mor zilnic. E doar o chestiune de timp. oamenii cu loganul? daca nu mureau acum mureau in alta zi, si poate altfel sau poate la fel dar loviti de o alta masina. asa lea fost lor scris.
  doar pentru ca e vorba de Huidu vi se pare mai firesc sa faceti din asta un subiect principal al discutiilor voastre.
  consider ca mare parte din cei care ati comentat sus nu sunteti soferi, sau daca sunteti probabil ca nu ati iesit din oras. ori iarna nu va folositi autovehiculul. iesiti si voi si mergeti pe vreme de iarna in zona montana sau in zone in care este zapada sau polei si apoi sa comentati si sa fiti destepti.
  vedeti-va de tereburile voastre si urmariti pasii vostri si aveti grija de voi si familiile voastre. pretuiti ce aveti si preocupati-va mai mult de voi ca pierdeti momente importante din viata voastra si a lor preocupandu-va cu vietile altora.

 116. Mircea Popescu`s avatar
  116
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  Problema nu-i ca "asa le-a fost scris". Problema a fost ca asa le-a fost scris de catre Serban Huidu, pe care nu retin cine l-a votat pe post de omu' cu coasa. As fi riscat sa zic ca "banuiesc ca nimeni", da' tu pari genu'.

  Hai sa facem o faza : tu da-ti o palma. Ca asa ti-o fost scris, tocmai ce ti-am scris eu. E bun ?

 117. neversaynever`s avatar
  117
  neversaynever 
  Monday, 17 October 2011

  Hai sa facem un exercitiu: trage-ti tu o palma si citeste din nou.
  Nu am zis ca el e cel care e omul cu coasa. Era un om care mi-a spus odata ca atunci cand Dumnezeu vrea sa ia la el pe cineva, il ia in orice fel. Asta a fost felul lui de a-i lua pe ei.
  Mai bine citesti niste statistici cu accidentele din ultima luna si cu persoanele decedate si incepe sa scrii despre fiecare, daca atat de tare de deranjeaza responsabilitatea/iresponsabilitatea. S-ar putea sa iti ia ceva timp..

 118. Mircea Popescu`s avatar
  118
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  Omul ala ori te-o mintit ori asa era el, mai prost. Posibil ambele, da' aia e o alta discutie.

  A omori pe cineva pe sosea nu e o chestie de "o fost scris", de dumnezeu si de alte cacaturi de aceeasi natura. Pozitia contrara nu e acceptabila in conversatie. Asta e tot.

 119. iesiti si voi si mergeti pe vreme de iarna in zona montana sau in zone in care este zapada sau polei si apoi sa comentati si sa fiti destepti.

  Pe tine cine te-a pus in pozitia de a da lectii altora?

  Hai ca-ti povestesc si tie: am un amic ce are carnetul de 5 ani, si conduce pe drumurile din Timisoara si din jurul Timisorii de prosteste, zeci de kilometri zilnic. Pana acu' a avut fix un accident pe gheata, si atunci fiindca s-a crezut mai destept decat era.

  Ce nu pricepi? Serban a omorat niste oameni din culpa lui, pe contrasens, fara scuza. Faptul ca e persoana publica inseamna ca i se suge pula de catre doritoare cand e pe val si e scrutat pana la sange cand face o magarie. Acu' a facut o magarie, care-i problema ca discuta lumea? Michael Jackson a luat muie de la o planeta intreaga cand cu scandalul de pedofilie, what's the big deal?

  oamenii mor zilnic. [..] asa lea fost lor scris.

  Canta la alta masa. Soarta oamenilor alora poate era sa moara, da' asta nu inseamna ca il absolvim pe criminal de orice raspundere.

 120. Femanon detected @#117

  Deah copiii, nu uitati ashea' ie Dumniezeu. Cand i se scoala, hopshea' 3 mortzi.

  End iu mast acsept iur feit.

 121. lexy229`s avatar
  121
  lexy229 
  Monday, 17 October 2011

  Lol@da-ti o palma. Popascule you evil genius you

 122. Sa feriti corpu ca beliti pula pe drumurile romanesti. Nu in general, doar asa cand e mai iarna, sau mai ud, sau mai soare, sau mai asfalt pe drum, ceva de gen cu conditii acceptabile sa intri in alti. Le zice bine @neversaynever

  Mai MP (mpzeu, ca tu esti mai tare ca dumnezeu), cine te califica pe tine sa-mi dai mie insigna de troll, huo democratia. Sa te stergi la cur cu ea, sau cu monitoru.

 123. Anonimosu`s avatar
  123
  Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
  Monday, 17 October 2011

  #120 you are correct, sir. neversaynever = CROITORU. C. CATALINA-ANA-MARIA, uaic.ro.

 124. SHEET NIGGA MUHAMMAD ALLAHU MAMADOU JEAN FRANCOIS.

 125. Anonimosu`s avatar
  125
  Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
  Monday, 17 October 2011

  1444 CROITORU C. CATALINA ANA MARIA IASI COLEGIUL NATIONAL "EMIL RACOVITA" IASI 9.08 8.86 9.30 9.00 9.00 Geografie 8.60 - - COLEGIUL "COSTACHE NEGRUZZI" IASI
  Real/Liceal/Invatamant de zi Matematica-Informatica
  Limba romana(128)

  (2005)
  str.calificativ.ro/storage/admitere_computerizata/IS/page_73.html

  A dat si la medicina, cu care ocazie aflam pana si CNP2910826226748.

  Daca asa i-a fost scris fetei...

 126. Mircea Popescu`s avatar
  126
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  @dAImon Faza cea mai faina fiind lea ala.

  @Cristi Ho ba ce te panichezi ? Io numa' te-am intrebat.

  @Anonimosu Stop scaring me.

 127. deci ce cauta la medicina daca e proasta, a? muri-v-ar copierea.

  tocmai se laudau aia la stiri ca d'le vin francezii la iasi sa studieze medicina ca cica avem reputatie de buni anatomisti.

 128. Hai sa-mi bag pula, blogu asta devine periculos. Cina anonim pe net, pula ba ca nu l-ati cunoscut pe http://trilema.com/2011/responsabilitatea-si-serban-huidu/#comment-68419

 129. Mircea Popescu`s avatar
  129
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  @Freud Pai de ce sa fie neaparat proasta ? Doar pentru ca nu stie scrie corect si are idei bizare despre rolul divinitatii in functionarea civilizatiei umane ? E tinara, are vreme.

  @Cristi Mdeah.

 130. Stiu un inconstient care a sofat beat si a omorat un om. Nu a stat nici o zi la inchisoare. Si din pacate nu e singurul. Si din pacate sunt prea multi si de asta se tot repeta. Sa zicem ca Huidu fiind persoana publica ii va pune pe inconstienti pe ginduri, daca va ajunge la inchisoare. Mda, ii va face sa se gindeasca: mie nu mi se poate intimpla asta. Asa ca nu va folosi la nimic. Mi-e indiferent daca Huidu face sau nu inchisoare. Mi-ar fi ceva mai putin indiferent daca s-ar putea schimba macar o parte din factorii care contribuie la nenorocirile astea.
  Btw: si sa comentezi articole de pe bloguri si sa le scrii sunt scuze proaste pentru lipsa unei activitati utile

 131. Mircea Popescu`s avatar
  131
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  Poate fi si ce zici tu, nu contest.

  Bai frate, deci cit de acord pot fi cu un comentator nou, nu ie de crezut, zice trei chestii si la toate is de acord, cre' ca-i o premiera.

  Welcome Diana.

 132. Diana : Defineste utilitatea? Cititul blogurilor e? Da stat cu pizda la bec si belit ochii la tv merge?

 133. Mai baietei, care d-abea ati pus picioru pe o pedala sau altii nici macar atat, unii dintre voi chiar sunt atat de naivi sa creada ca o masina ca aia paraseste banda (spre stanga) de una singura? Hai sa fim seriosi. Este un ML. un Mercedes. Putea fi si cu opinci, nu doar cauciucuri de vara. Atata timp cat nu era polei pe jos sistemele electronice ale masinii o tine pe directie. De ce n-a derapat spre dreapta? Ca pana acolo a avut si curbe la stanga, nu?
  Anul trecut am mers la revelion cu un X3 al unei prietene. Undeva in Comandau, Covasna. Ultima suta de metri era o panta abrupta catre cabana ocolului silvic. D-abea acolo am bagat de seama ca aveam cauciucuri de vara. si pe langa Bucuresti-Brasov-Covasna, am mai avut si serpentinele pline de zapada batatorita dintre Covasna si Comandau. Masina m-a tinut perfect pe linie.
  Chiar vand gogosi astia? Vor sa credem ca un ML nu poate sta pe sosea cu cauciucuri de vara in conditii de ploaie? Daca se intampla in iulie? Tot asta invoca? Oare Mercedes nu se sesizeaza, ca Volvo in cazul lui Dumitru Tinu (parca)? In cazul asta, inseamna ca astia fac cele mai naspa masini. Loganu a stat pe banda lui, ML-ul n-a reusit. Acum, mai erau si alte masini in coloana. Mult mai nedotate si ieftine. Cum de celelalte n-au derapat? Cum de nu s-au proptit si ceilalti ca berbecii in amaratul de logan? Sincer imi pare rau pt cei 3, imi pare rau si pt ce traieste Huidu acum. Totusi... responsabilitatea nu-i a lui Dumnezeu ca a dat ploaie. Sau da?

 134. da.

 135. Mircea Popescu`s avatar
  135
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  @dan Pai de-aia nu s-au bagat toti ca berbecii in bietu' loganu' ala pentru ca Dumnezeu n-a dat ploaie pur si simplu, ci a dat ploaie de derapat merzane.

  Apropo de care imagine mentala ar iesi un desen animat destul de misto in genu' robotzi, doi tipi intr-un logan incercind sa conduca prin Romania.

 136. nu.

 137. Atentie soferi de Romania, au anuntat acum la meteo ca maine ploua pt Audi. De la A5 in sus si toate Q. A3 si A4 sunt OK.
  Aveti 2 optiuni:
  1. Stati acasa sau mergeti cu trenul
  2. Mergeti tractati la sufa de un Logan.

  Fiti responsabili, ascultati de recomandarile de la TV (eu n-am tv de 4 ani:)))) )

 138. Mircea Popescu`s avatar
  138
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  Ahaha deci bun.

  Cu broaste cind ploua, n-o zis ?

 139. Eu aștept să plouă cu bani.

 140. Mircea Popescu`s avatar
  140
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  Pai lasa, sa ploua cu broaste pe urma dam o lege ca broastele-s bani, ca asa le-o fost scris, si gata.

 141. ba', pe mine puteti sa ma hackuiti sa ma alea alea?

  adica nu de altceva dar poate am o surpriza si m-a mentionat cineva pe undeva.

  mi-am dat numele cu google de vreo cateva ori si am dat peste ceva tarani de la sate
  (numele meu de familie nu e prea comun)

 142. Mircea Popescu`s avatar
  142
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  And so it begins

  The great EPIC of our time

  THE HACK FREUD PROJECT

 143. ahahaha, deci unrelated.

  tocmai cautam in mail de ce naiba numai am update de la 1libro1euro.com, ceva proiect spaniol
  cu mizerii save the children etc, unde era un buton paypal de doneaza daca vrei langa o lista cu carti
  si download free de pdf la carti cunoscute de autori spanioli, care deja s-au extra vandut, out-of-print, etc.

  ma rog, initiativa nu era rea, ceva free culture si etc.

  NOTICE: This domain name expired on 10/13/2011 and is pending renewal or deletion.
  This web page is parked FREE, courtesy of GoDaddy.com

  mda, multe succesuri in continuare si etc.

 144. Catalin`s avatar
  144
  Catalin 
  Monday, 17 October 2011

  Cred ca orice om care ar omori 3 oameni nu ar mai fi intreg dupa astfel de tragedie . Ca isi va petrece sau nu zilele dupa gratii este ceva infim pe langa povara pe care trebuie sa o duca

 145. Mircea Popescu`s avatar
  145
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  Atit ca pe mine nu ma intereseaza de nici o culoare persoana lu' omu' respectiv. Aia-l priveste, pe el, pe ma-sa, pe nevasta-sa, pe bona, pe cine mai vrea el. Eu n-am treaba in discutia aia.

 146. Mi-au tras atenția două comentarii de pe un blog, comentariul lui camionagiu:

  Ci numai apropo de intamplat prostii la orice viteza: credeti-ma masina e dracu gol, e un cacat si nu obiect de distractie.
  La absolut orice viteza, si la 2 km pe ora mers cu spatele cand pleci relaxat de la magazin, poate iesi o panarama de numa numa.
  “Cand te-ai urcat in masina esti cu un picior in groapa si cu unu-n puscarie – vorba sofereasca.

  și al lui Luci:

  Din pacate, de multe ori ma simt obligat sa merg peste viteza legala sau sa-l depasesc pe cel din fata mea, deoarece ma preseaza aia din spate; ala din spatele meu din start merge cu sanse mai mari de rateu al depasirii pentru ca are cel putin 2 masini in fata; si daca rateaza, exista sanse mari sa ma mature din lateral sau sa mi se bage brusc in fata; habar n-am cat de prost e, asa ca mai bine fac eu depasirea, chiar daca uneori e putin riscanta; daca ar fi sa fac o statistica, cred ca mai des era sa fiu omorat din cauza depasirilor esuate ale celor din spate, decat ale depasirilor sa le spunem, neoportune, facute de mine. Asa ca din doua rele, aleg…al treilea..CFR-ul..acolo unde se poate. Am scris doar asa, pentru marii specialisti in trafic care nu prea au condus la viata lor.

  Cum te-ai prins anonimosule cine e neversaynever?

 147. Mircea Popescu`s avatar
  147
  Mircea Popescu 
  Monday, 17 October 2011

  Io-s perfect de acord cu primul citat. A te sui la volan inseamna a promite solemn si a-ti lua angajamentu' in fata colectivului ca n-ai sa lovesti pe nimeni si n-ai sa strici nimic. Asta e contractul social cu soferii. Partea naspa e ca asta inseamna ca te angajezi la niste chestii absolute, ceea ce-ti poate aduce suprize absolute. Cine a vindut vre-odata naked options stie despre ce-i vorba, iar cine crede ca n-a vindut e pur si simplu ignorant si nu stie ce-s alea, si aia-i tot. Da' asta e si n-ai ce-i face, cine nu se simte capabil de angajamentu' asta nu-i obligat sa conduca. Maica-mea de exemplu de-aia nu si-o luat carnet niciodata, ca n-o vrut sa se angajeze la asa ceva.

  Rationamentul lui Luci e defectuos sub ambele planuri. In primul rind, asta cu presiunea sociala merge la copii timpiti. Toti din clasa fumeaza, cum sa nu fumez tocmai io ?! Toti baga sare de baie pe nas, io cum sa nu bag ? Toti depasesc aiurea, cum sa fiu io naspa si sa nu depasesc aiurea ? Prostii din cap in coada, soferia e pentru adulti nu pentru copii de gimnaziu.

  In al doilea rind, aia cu "tre' sa fac eu o prostie de gradu' 1 ca altfel idiotu' din spate face o prostie de gradu' 2, ceea ce e mai rau" e o prostie de gradu' 3. Nu exista solidaritate cu idiotii. Daca el e idiot, sa suga o ceapa, nu am sa devin eu un idiot mai mic decit el ca sa nu se manifeste idiotenia din el. O regula de viata care are multiple aplicatii-n fiecare zi din viata adulta.

  Si io is curios de faza cu never aia.

 148. anonimosu has SKILLZ!

 149. Anonimosu`s avatar
  149
  Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
  Tuesday, 18 October 2011

  gravatar→email→nume pentru ca fata isi facuse cont pe un forum sub partea locala din email→restul
  Nu e mare smecherie.

 150. Mircea Popescu`s avatar
  150
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 18 October 2011

  @dAImon He has something.

  @Anonimosu Lolz. Uite asta ar trebui sa se predea la liceu la competente informatice. Parerea mea.

 151. Eram sigur că după Gravatar. Dar cum ai ghicit emailul în funcție de gravatar?

 152. Anonimosu`s avatar
  152
  Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
  Tuesday, 18 October 2011

  Sa nu exageram acuma. Daca te intereseaza poti incepe de aici.

 153. Mircea Popescu`s avatar
  153
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 18 October 2011

  Probabil ca acuma tre' sa fac o insigna speciala pentru hackeri.

 154. lexy229`s avatar
  154
  lexy229 
  Tuesday, 18 October 2011

  Din toate articolele de pe internet cu Huidu asta are cele mai multe comentarii. inb4 "you don't care".

 155. Mircea Popescu`s avatar
  155
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 18 October 2011

  I care that you care. Truely, I do.

 156. @lexy229: zoso are 160 :-p Încă 5 și îl ajungem.

 157. Mircea Popescu`s avatar
  157
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 18 October 2011

  Io cre'ca se referea la articole de pe internet, gen.

 158. O fi având zoso net free (la fel ca și tine de altfel), dar tot pe Internet sălășuiește. Uite cum mă faci să mai scriu încă un comentariu și deci să-ți te apropii de el.

  @Anonimosu: mulțumesc! Citesc chiar acum articolul recomandat.

 159. Mircea Popescu`s avatar
  159
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 18 October 2011

  Adaugam si 74 de pe fain sau lasam asa ? :D

 160. Am citit articolul ăla, dar de la un hash MD5 și până la a ghici o adresă de email pentru neversaynever e cale lungă. Am încercat cu numele ăla @Yahoo! și @GMail și n-a ieșit hashul bun. Ai rainbowtables cu adrese de email?

 161. E discutabilă cumularea cu cele de pe fain.

 162. bai noi nu avem nimic in legislatie cu endangering the public?
  Ca adica la asta ar trebui insrisi astia care conduc asa. Trebuie o legislatie asa de a dracu incat sa circule toti ca niste mironosite.

 163. Uite ce iese daca supui o problema serioasa cum e transportul cetatenilor si marfurilor in fata unor soferi de duminica cu experienta in condus camile pe paduchiosu.

  METODA: folositi aia 3 ani de experienta in onlain pentru a va construi analogii si testa nivelul de ridicol daca vreti sa propuneti solutii intr-un domeniu in care nu va pricepeti.
  EXEMPLU: cum s-ar transpune ideea voastra in privinta condusului daca s-ar aplica la interneti?

 164. Andrea Vass`s avatar
  164
  Andrea Vass 
  Tuesday, 18 October 2011

  Domnul Dr.A se inseala amarnic, greseste cand crede ca numarul de victime rezultate din accidente rutiere in Ro, e mare, nu este deloc asa, asta pentru ca noi avem drumuri mai bune decat cele din Americaca cele din America, iar Marcel Popescu avea dreptate cand spunea ca : daca reteaua rutiera din Ro nu ar fi mult subdimensionata si nu am fi pe ultimul loc in Europa la capitolul drumuri (si pe priul loc la nr. de accidente/cap de furajata participanta la trafic), ar fi un carnagiu pe drumurile frumoasei patrii.
  Nu cu mult timp in urma am declarat la un post de televiziune ca vom avea in 2013 minim 800 de km de autostrada in Ro (nu mai conteaza daca se pun la socoteala cei trei sute si ceva existenti), veti vedea ca, proportional cu numarul de km de autostrada dati in folosinta in Ro, va creste si numarul de accidente. Asta intampladu-se daca chiar vom avea cei 800 de km de autostrada in 2013, caci daca nu ii vom avea, ar insemna ca sunt o muista ordinara care ar trebui sa suga toate pulile spalate si mai putin spalate din Ro (lucru la care pot sa declar ca am o vasta espirienta) si sa mai si recunosc ca vorbesc - de regula - dampulea. Va astept cu drag in 2013 pentru a verifica cele declarate, pana atunci, un calduros: muie soferilor, muie votantilor, muie Concordia Chiajna!!!111112322345654654

 165. @Dr. A: da' ce nu există permisul iuropean de conducere utilizare a calculatorului?

 166. Andrea Vass`s avatar
  166
  Andrea Vass 
  Tuesday, 18 October 2011

  Domnul Crisitian, vad ca dvs. luati in calcul factorul de eroare umana, alfel nu vad de ce va inchipuiti ca soferul tir-ului ar putea sa aiba dreptate. Nu-i adevarat, soferii nu pot si nu au cum sa greseasca, soferii nu sunt oameni, ei sunt supraoameni care nu gresesc (pentru ca, pana la urma, un accisent este o greseala), obtinerea permisului de conducere tocmai asta atesta, ca soferii care l-au obtinut in mod corect nu au cum sa greseasca.

  Peste tot in lume mor zeci de mii de oameni in accidente rutiere, dar sa stiti ca asta se intampla doar celor care nu au obtinut permisul de conducere in mod corect, altfel, cei care l-au luat "pe bune", nu vor cauza niciodatat accidente de masina.

 167. @Cristian
  Ti-o cerut cineva permisul ECDL ca sa pornesti calculatorul sau pentru a te inscrie pe feisbuc ?

 168. Subscriu la cele spuse de Dr.A si de Cristian.

 169. cum s-ar transpune ideea voastra in privinta condusului daca s-ar aplica la interneti?

  Pai ...
  - ar fi mult mai putini oameni neinformati pe interwebs [WIN]
  - ar exista mai putine spamsites destinate idiotilor [WIN]
  - ar exista mai putine reclame [WIN]
  - ar exista mai putin spam mail [WIN]
  - un numar de "webmasteri" de 12 ani s-ar reprofila pe meserii normale [WIN]
  - and so on ad libitum

  Deci .. unde votez pro?

 170. Pai vezi si tu ceva ziar local si da un anunt la mica publicitate. Pe interneti ne ocupam cu lucruri serioase si oamenii inteligenti nu au nevoie de vot.

 171. Dr.A ari drieptate.

  Ie 10 clase minim legal, deci poti sa dai cu parerea si etc ,si fara competente digitale.

  Oricum ECDL e un jeg imens pentru ca se face doar Windows. Chestia asta e chiar de trecut pe lista euroscepticism-antieuropa.

 172. *ecdl se echivaleaza la bac, optional. asta vroiam sa zic.

 173. de ce internetu omoara oameni sa se faca reguli in privinta asta?
  Auzi domla, reguli pe internet fireati ai dreq de fascisti.
  internetii este liberi.
  Maine ai sa ceri calificare ca sa circul pe jos.

 174. :))))))))))))))))))))
  meh, regulile de buna purtare erau ceva la casele regale. dat fiind ca taranii erau prosti, codul civil nu-l citea nimeni(lol ca acum) si etc, chiar nu avea sens sa dea o lege, dat fiind ca ei erau educati cu profesori privati de mici.

 175. Mircea Popescu`s avatar
  175
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 18 October 2011

  @cipslim Mei, o solutie relativ buna la faza asta e sa iei pe cite unu' mai cunoscut/mai audibil si sa-l tipi de la 25 de metri inaltime prin 3 rinduri de sticla nesecurizata. Construiesti o sera mai mica intr-o sera mai mijlocie intr-o sera mai mare si-l tipi prin acoperis. Dupa care il tragi undeva intr-o teapa si-l lasi asa sa-l vada toti. E si mai simplu si mai ieftin decit sa faci nustiuce legi, sa le aplici, sa rida pulalaii de tine ca hahaha nu se aplica dat fiind ca si aia de le aplica tot dintre ei trebuie alesi si ei n-au respectu' legii si asa mai departe.

  Parerea mea.

  @Dr.A Cind imi arati tu omu' omorit de Internet ma gindesc ca analogia de-o propui nu-i ridicola. Pina atunci mi se pare cam bizar ce zici tu acolo.

  @Andrea Vass De fapt Romania e cam pe ultimul loc in Europa dupa numarul de accidente (in sensul ca face cele mai multe), cam cu un factor de 5x mai multe decit tarile civilizate. Asta dupa fapte.

  PS. Do not troll, teh internet is serious biznis.

  @Cristian Lolz.

  PS. Cum mai stam cu numaratoarea ? Ca s-ar putea sa observi o chestie de baza care-i totusi usor de ignorat (pentru aia care nu se pricep) : io scriu la cinci minute dupa eveniment, un articol cu substanta. Perfu ala scrie la cinci ore dupa eveniment un articol fara nimic in el. "Articolele" lui sa le zicem astfel se discuta cite sase ore de catre cei citiva cu magazine online si alte cacaturi care incearca sa mai suga un trafic de-ala, articolele mele se discuta si cite sase ani (doar ca deocamdata n-are niciunul sase ani, ca altfel s-ar discuta). Probleme.

  @Florin Bine ca nu subscrii la cele spuse de m-mme Vass.

  @dAImon Wink wink.

  @Dr.A De ce esti hater ? Nu, pe bune acuma.

  @Freud ECDL e o gluma proasta, nu doar pentru ca se face doar Windows, ci mai ales pentru ca am vazut citiva de-au trecut respectivul ca mare implinire de-a lor. Nivelul lor de competenta intelectuala era perfect echivalent cu al domnisoarei Croitoru dinsus. Tot asa cum ea crede ca tehnologia vine de la dumnezeu si aspira sa fie avocata-medic (ca e fata ascultatoare de parinti si invata bine, fara indoiala), tot asa si aia. Astea nu-s competente, imi pare rau sa spun. Sunt incompetente glorificate.

  @cipslim Mda.

 176. Pai subscriu la tantea Adrea Vass partea cu 2013, adica, daca nu-i vom avea pe aia 800 de km de autostrada in 2013 (si-i clar ca nu avem cum sa ii avem) sa-i batem obrazul cu afirmatiile de rahat.
  Pana cand vom avea cum sa circulam decent (CFR-ul de la noi consider ca-i infect, mai ales ca viteza medie de deplasare), suntem, din pacate, in pozitia scape cine poate.

 177. WTF?? Sigur am mai comentat cu adresa de acum, di ce pustie ma baga la moderare?

 178. S-o stricat Trolema?

 179. @Andrea Vass: cred că mă confundați sau trollați.

  @Mircea Popescu: măi, eu nu-ți neg valoarea, chit că nu-mi place tot ce scrii sau nu sunt de acord cu toate ideile tale. Totuși din anumite puncte de vedere vali (care vrei tu) e mai tare ca tine, chit că acei comentatori sunt doar magazine SEOiste sau blogări ahtiați după trafic. Dacă e să compar însă la substanță, trebuie să recunosc (chit că nu prea îmi place sau nu mă așteptam) că articolele tale sunt ceva mai consistente în mare parte și discuțiile sunt categoric altfel, cel puțin din punctul meu de vedere. Eu nu am văzut încă blog românesc atât de animat ca al tău, unde zic ceva și după mult timp și tot apare o replică sau o continuare în mai puțin de o zi și nu neapărat din partea ta. Iar faptul că răspunzi tuturor comentatorilor, cu mici, mici excepții e de vis. Ăsta e unul din lucrurile care îmi plăceau la copila blondă. Uite așa am reușit să fiu din nou pe lângă subiect, dar nu-i nimic, să moară dușmanii de ciudă că n-au valoarea ta :-)

  Legat de ECDL, așa cum am mai zis-o și pe aici, dacă până și Iliescu îl are...

 180. Mircea Popescu`s avatar
  180
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 18 October 2011

  @Florin Pai va mutati toti in Timisoara ca aici interactionezi cu Romania pitoreasca numa' urban.

  @Cristian Io is de parere ca pur si simplu sub anumite aspecte ai o minima competenta cit sa poti evalua corect situatia din teren, si sub alte aspecte n-ai. In general zonele din ultima categorie se pot recunoaste in practica dupa rezultatele absurde care-ti ies la masuratorile imaginate de tine.

  Da-n rest ai dreptate.

 181. Hater, că mai mult nu pot spune acuma.

 182. @Mircea Popescu: legat de stomatologii ăia: eu nu spun să fie fără școală, ci doar că nu pun preț pe tot felul de diplome și certificări gândite să aducă bani diverșilor evaluatori.

 183. Mircea Popescu`s avatar
  183
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 18 October 2011

  Bun, dar nu rationezi corect. Spre exemplu, daca in 1920 avionul zboara mai nesigur decit merge trenul asta nu inseamna sa nu mai facem avioane. Inseamna sa perfectionam avioanele.

  Deci, daca un proces e gresit implementat asta nu ne duce la a renunta la ideea din spatele lui, ci la a-i corecta implementarea. N-o sa desfiintam acuma scolile si diplomele doar pentru ca doua-trei generatii de romani mai timpitei le-au implementat gresit. Diplomele sunt mai vechi decit tiparul, daca-i pina acolo, au o istorie destul de buna in lume cit sa nu impieteze cine stie ce asupra lor prostia romaneasca a momentului.

 184. http://www.allvoices.com/contributed-news/4191027-teens-suicide-caused-by-facebook-bullies

 185. http://www.lejdd.fr/Medias/Internet/Actualite/Facebook-cause-d-un-suicide-175919/

 186. Mircea Popescu`s avatar
  186
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 18 October 2011

  Auzi. Scrie cuvintul "suicide" acolo in titlu ? Pai si-atunci despre ce discutam ?

  Ca presa e proasta am inteles, da' de ce te pretezi tu la prostiile lor nu pot zice c-am inteles.

 187. Suicidul e omucidere.

 188. Mircea Popescu`s avatar
  188
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 18 October 2011

  Suicidul nu poate intra intr-o discutie despre responsabilitate sociala bre. E cel mult o problema metafizica.

 189. Sinuciderea a fost provocata de terti "care pe internet." Dar problema aici e de perceptie: consideri in mod dogmatic ca e strict virtual ce se intampla pe net si deci nu are efecte IRL.

 190. Mircea Popescu`s avatar
  190
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 18 October 2011

  Sinuciderea nu poate fi provocata. Ea este un act unilateral si spontan al individului in toate cazurile. Acolo ie problema.

 191. Eu zic că are sens ce încearcă să sugereze Dr. A în contextul unui permis de Internet.

  @Mircea Popescu: de acord că noțiunea de certificare sau diplomă nu este rea, dar dacă implementarea lasă de dorit, mă adaptez și eu. Folosind analogia ta, prefer să merg cu trenul până începe să devină și avionul sigur.

 192. Copiii triebuie batuti, ardei satana o arde pa feisbuci cu roacheri si dupa face ritual satanic.

  Deci Iliescu are blog, uite ce hater e Cristian.

  http://ioniliescu.wordpress.com/

  Este ca sunteti surprinsi?!

  Si ie scrise de iel, sa nu bagati strambele dalea cum ca i le scrie cineva.

  Si Nastase are blog.

 193. deci lol

 194. Sinuciderea nu poate fi provocata. Ea este un act unilateral si spontan al individului in toate cazurile. Acolo ie problema.

  Lol dar are ceva procese emotionale inainte ei care pot fi induse. E.g. ii repeti la unul pe banda rulata esti prost, mori odata.

 195. pletzalcoatl`s avatar
  195
  pletzalcoatlinsigna de criptograf 
  Tuesday, 18 October 2011

  Mai bine ii repeti pe banda rulanta esti destept si ai bani si atunci va fi destept si va avea bani. Succese online!

 196. Doar că din păcate chestiile pozitive sunt mai greu de îndeplinit. E mult mai ușor să distrugi decât să creezi (cu câteva excepții).

 197. @pletz : ba ce haterita esti.

 198. Mircea mi-a lasat in moderare 2 comentarii.

  Ce, nu va place Iliescu?!

 199. Mircea Popescu`s avatar
  199
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 18 October 2011

  @Cristian Eu am dubii c-ar fi o idee asa de buna, chit ca Internetul pe vremea cind accesul era drastic limitat prin permise arata mult mai bine. Totusi, impactul lui social era mult mai mic. Imi pare ca-i mai bine cum e acum, per total.

  @Freud Stiam de ambii. In rest vad ca te-o rupt pletzl, draga de ea.

  @pletzalcoatl Da-le noapte de Arad si beton de Bucuresti, da-le, da-le sa sara etc.

  @Cristian Cred ca credinta aia e semn de prostie.

 200. @Mircea Popescu: era vorba de treaba cu dentiștii. Vezi de cam de aici în sus. În privința Internetului, din partea mea nu au decât să se dea uța pe Internet toți Gigeii, deși era interesant și pe vremea când nu toți tembelii aveau acces. Puteai să trimiți un email cuiva mai cunoscut și mai primeai și răspuns. Knuth nu se pune. De spam nu mai vorbesc, abia prin 2001 - 2002 l-am descoperit.

  Care credință? Că dacă repeți ceva se va îndeplini în cele din urmă? Îți poate demonstra Freud că așa este.

 201. Eu cum ce?!

  Meh, credinciosii sunt self-fulfilling. Da doamne casa, masa, etc; dupa 20 de ani ne-am luat casa si la pensie va ce misto dumnezeul asta ne-a dat casa gratis. Nu, n-am muncit 20 de-am rupt spatele in hernie la platit rate. A fost mniezeu.

 202. @Freud: q.e.d.
  =====
  Pentru cel/cea care spunea de nevastă-sa:

  Manichiurista mai povesteşte că, în cei 11 ani de când lucrează la Creative Style, Cristina i-a demonstrat că este o femeie de treabă. Ultima oară când a venit la salon, acum o lună şi jumătate, i-a povestit că a avut o operaţie la genunchi din cauza unei rupturi de menisc. Printre altele, i s-a cerut să nu mai conducă o vreme.

  "Am văzut la televizor că s-a spus că maşina e a lui Şerban. Nu e a lui. E a Cristinei, ea o conducea", a mai spus Viky, dezvăluind informaţia care ar putea clarifica de ce era Şerban Huidu la volan.

  Citiţi mai mult: EXCLUSIV EVZ: Motivul pentru care Şerban Huidu s-a urcat la volanul Mercedesului - Exclusiv EVZ > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-evz-huidu-era-la-volan-pentru-ca-sotia-lui-e-operata-la-genunchi-video-950301.html#ixzz1bAbcmbZf
  EVZ.ro [n-am scos partea asta pentru că îi place lui MP]

 203. Și continuarea pentru Mircea Popescu:

  „Eu am fost foarte surprins că el era la volan. Cristina avea şi ea permis, iar Şerban mereu avea şofer de la firma socrului său. E prima dată când am auzit că el conduce după accidentul suferit în Austria. Ghinioanele l-au urmărit. Greşelile sunt greşeli şi cred că şi Şerban are o parte de vină aici, dar totul e mai complex”, a spus tatăl lui Șerban Huidu .

  Citiţi mai mult: EXCLUSIV EVZ: Motivul pentru care Şerban Huidu s-a urcat la volanul Mercedesului - Exclusiv EVZ > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/exclusiv-evz-huidu-era-la-volan-pentru-ca-sotia-lui-e-operata-la-genunchi-video-950301.html#ixzz1bAcK8tzL
  EVZ.ro

 204. Mircea Popescu`s avatar
  204
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 18 October 2011

  Ahahaha EvZ are tynt mai nou ? AHAHAHAHA Epic.

  I rule. That's it. King and Queen of Internets.ro = me.

 205. Are asta de cel puțin o lună dacă nu mai mult, dar am decupat mereu prostia aia. Pentru tine am făcut însă o excepție, ha ha ha!

 206. Mircea Popescu`s avatar
  206
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 18 October 2011

  Nimic! Si-au dat ceasul inapoi la server!!11

  Da' la subiect : presa aduce valoroase informatii de la coaforul unde acum o luna si jumatate sotia lui Huidu isi povestea intentiile criminale.

  Chiar ca se dovedeste ca bietul Maricari avea de fapt dreptate.

 207. Ahahaha, Mircea alu Piaru'.

  new shit.

 208. Hater pe coafeza alteia :-) Iar Cosmin bineînțeles că avea dreptate cu aia. Sfârșitul comentariului său este bestial.

 209. Mircea Popescu`s avatar
  209
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 18 October 2011

  Dac-ar sti cite gagici imi sadesc mie gradina (cu pauze sa le-o sadesc si io pe-a lor) mai-mai ca l-ar lua cu lesin.

 210. Hai zi câte.
  inb4 If you have to ask the price, you can’t afford it.

  Sursa: http://trilema.com/2011/webfactor-procedurile-si-idiotenia/#ixzz1bAiqVbFt

 211. Mircea Popescu`s avatar
  211
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 18 October 2011

  Cum scriu nubii comentarii :

  Hai zi câte.
  inb4 <a href="http://trilema.com/2011/webfactor-procedurile-si-idiotenia/#comment-68563" >If you have to ask <del>the price</del>, you can’t afford it.

  Sursa: http://trilema.com/2011/webfactor-procedurile-si-idiotenia/#ixzz1bAiqVbFt
  </a>

 212. Vezi că știi. Te pomenești că n-ai fi vrut să precizez sursa.
  End ză answer iz?

 213. Mircea Popescu`s avatar
  213
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 19 October 2011

  The answer iznt.

 214. un articol de tot ra...sul, scris ca sa ai vizitatori si sa cresti in seo. un articol "suipat" care daca ar fi pus pe hartie nu ar merita nici locul din toaleta. eu zic ca ori nu ti-ai ales bine subiectul, ori esti foarte slab. nu ma astept sa treaca postul meu de moderare dar daca as putea raporta un articol foarte slab, pe asta l-as raporta. data viitoare foloseste si circumvolutiunile si neuronii si sinapsele, apoi reciteste-l cand esti odihnit si abia dupa aceea publica.

 215. sabina anton`s avatar
  215
  sabina anton 
  Wednesday, 19 October 2011

  ce iti mai place sa te dai in spectacol!!! esti un nesimtit si un idiot care incearca sa denigreze imaginea unui super om! te-ai pus in locul lui ca sa realizezi ce i se intampla? crezi ca el a vrut sa omoare oamenii aceia? sau ai facut vreo ora de puscarie ca sa stii cum e??? nu cred ca merita scuipat si aratat cu degetul..ca oricui i se poate intampla..Si ma rog la dumnezeu sa patesti si tu ca el ca sa vezi cum e.........NESIMTITULE!!!ITI FACI RECLAMA PE SPATELE NECAZULUI ALTUIA!!! TE VEDE DUMNEZEU! SA NU UITI!!!!

 216. Bietul Maricari, i-auzi. :)
  Mircea, nici nu ştii, cât de hater poţi să fii...

  Atât de hater:
  http://www.youtube.com/watch?v=tbQfIFH0ObE

 217. @ sabina (cu toate ca dau de mancare la troli)

  Deci fai fata, fii atenta aicisa.
  1. Nu i se putea intampla oricui, ci doar boilor care isi pun viata lor si a altora in pericol conducand ca nebunii, fara nici un fel de consideratiune pentru viata atora
  2. Daca ar fi fost chiar Gheorghe Hagi la volan am fi reactionat la fel. Dar uite ca nu a fost, ca ala e om intreg la minte, elegant, cu familie si care respecta lumea si colegii din trafic.
  3. Cum isi face reclama? te-a spamat ce cacat mananci?
  4. Poti sa te rogi la Dumnezeu insa Dumnezeu acorda atentie doar rugaciunilor pozitive, in cazul in care vrei sa te rogi pentru raul altuia trebuie sa te indrepti intr-o alta directie
  5. Mircea Popescu nu conduce nici o masina, deci e cam greu sa omoare oameni pe autostrada in acelasi fel.

  mumu

 218. sabina anton`s avatar
  218
  sabina anton 
  Wednesday, 19 October 2011

  @cipslim
  1.Nici nu cunosti persoana in cauza si nu ai dreptul sa jignesti.Nici tu nu esti perfest.
  2.Si Serban Huidu are familie si era cu ea in masina,deci nu putea sa isi puna viata in pericol familiei lui.Si eu am copii si cand sunt cu ei in masina conduc prudent!
  3.Am inteles ca este ziarist. Eu nu te-am jignit si nu iti dau dreptul ca tu sa ma jignezti pe mine.
  4.Cred in Dumnezeu si mai cred ca pe cei care dau cu pietre si ii vor raul altora ii vor vedea Dumnezeu si le va da o pedeapsa meritata!
  5.Atunci nu se poate pune in locul unui sofer pt ca habar nu are ce se poate intampla pe drumurile publice si nu numai,dar acum nu dau lectii de condus!!!

 219. Mircea Popescu`s avatar
  219
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 19 October 2011

  @mihaela Cite/ce alte articole ai citit pe-aici, sa inteleg cam ce termeni de comparatie ai ?

  @sabina anton Beton aveti ?

  @cosminmaricari Ieu sunt hater tanana Dujmanii sare din calea mea. Lalala.

  @cipslim Asa mi se pare de bizara aia cu "daca nu ar fi fost X ci Y blablabla". Dinsus Dr.A ii dadea cu Kahn, io nu pricep rationamentu'. Mi se rupe de toti in egala masura, ce plosca mea ?!

  @sabina anton Tu, esti proasta sa mor io. Deci, cum adica "nu cunosti persoana in cauza" ? Pai tu o cunosti ? Ce inseamna asta, te futi cu el ? Inseamna ca poti comenta despre cum fute. Io de exemplu cunosc persoana in cauza sub aspectul abilitatilor dovedite, ca tocmai aia discutam. Daca ziceam ca-i un tata denaturat mergea obiectia ca bai frate, da' tu il cunosti ? Io n-am treaba cu problemele lui private, io discut de alea publice. Pe care iata ca le cunosc, ca s-o ingrijit el de asta, ma-ntelegi ?

  Mie sincer imi pare rau daca si tu ai copii, pentru ca tu alegi sa fii proasta da' ei nu aleg sa fie copiii unei proaste. Ghinion, si capitalismu' asta nu iarta.

  Treci si pe-aici, apropo, daca tot crezi in vuvuzeu ala.

 220. Sabina crede în multe mai puţin în logică şi gramatică.

  Dar trebuie să extind un mare şi călduros LOL Sabinei pentru faptul că l-a făcut pe Mircea jurnalist. You show'em, girl!

 221. Mircea Popescu`s avatar
  221
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 19 October 2011

  De ce vorbesti despre Sabina, doara nu o cunosti ???!?!???

 222. Băi, heităre, da tu mă cunoşti pe mine ca să ai dreptul să-ţi dai cu părerea despre cine cunosc eu pe ei, care este?
  Eu nu ţi-aş dori vreodată să ajungi să ne cunoşti,
  C-o să faci pipi pre tine, spumegând vei umple ploşti...

 223. Mircea Popescu`s avatar
  223
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 19 October 2011

  Bai da' tu ma cunosti pe mine sa ai dreptul sa ma numesti heitar cind eu in mod evident nu sunt, ci altii ?

 224. @ sabina

  1. daca imi da unu cu parul in cap tre sa il si cunosc ca sa il cataloghez ca animal? Unde am pretins eu ca sunt perfect? Nu sunt [erfect, dar eu nu pun in primejdie viata altor oameni. Eu conduc de 10 ani, nu am trecut pe rosu, nu am taiat linia continua. Am condus cu peste 220 km la ora de nenumarate ori insa in conditii de siguranta (drum uscat, autostrada, vizibilitate maxima, trafic foarte usor) insa nu mi-am riscat niciodata sanatateamea, dar mai ales a celorlalti.
  2. Deci cand nu esti cu copii tai in masina poti sa-i omori pe altii sau cum?
  3. Nu e nici un ziarist nimic, e un fel de 2 feluri si bloger pe deasupra. Pe mine sincer nu ma afecteaza opinia ta fata de autorul articolului, pe mine ma enerveaza atitudinea ta fata de situatia in cauza.
  4. Pai tu de ce ii vrei raul lui Popescu?
  5. Daca nu conduci nu inseamna ca nu ai dreptul sa fii in siguranta sau sa inchizi ochii atunci cand cineva face asemenea chestii. Ca doar 2 din masina aia nu conduceau.

  Huidu era un sofer inconstient, exact cum a pus-o CTP: nu faptul ca a omorat 3 oameni e surprinzator, e un miracol ca au scapat atatia oameni pana acuma.

 225. Deci mey Dr.A, daca echivalezi suicidul cu omuciderea....
  Ce vrei sa bagi autorul (cadavrul) la puscarie?

 226. Mircea Popescu`s avatar
  226
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 19 October 2011

  Intr-o vreme asa era...

 227. @slim
  Mortii nu se pot judeca si deci nu se pot condamna.
  Dar pentru informarea ta, majoritatea tentativelor esueaza si de exemplu in UK tentativa de suicid se pedepseste.

 228. @MP da ca pe un papa lo scos si lor rejudecat numa ca nu raspundea la intrebari. Si din cauza asta lor linsat pe papa al nou care lo judecat.

  @Dr.A
  mey ppl da tu chiar crezi ca aia daca nu era cu internetu nu gaseau ei alt motiv sa se omoare? Sa se pedepseasca tentativa de suicid, cine zice sa nu se, dar tu vrei sa condamni pe altii pentru ce nu au facut. Adica poti, par example sa-i condamni pentru calomnie, hartuire, alte prostii da nu pentru crima. Deci cum vrei tu permis de internet e ca si cum ai vrea permis de iesit din casa. Ingradirea drepturilor oamenilor este o trasatura, fascista.
  Care si Hitler tot fascist a fost.
  Hooo antisemitule!

 229. Mircea Popescu`s avatar
  229
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 19 October 2011

  Da' n-am inteles, Internetul e acum un drepturile oamenilor ?! Da' ce-i aici ?

 230. Troll Freud`s avatar
  230
  Troll Freudinsigna de trolinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
  Wednesday, 19 October 2011

  srsly. Hitler, Stalin, etc.

 231. @cipslim
  Daca ai citit tot ti-ai dat probabil seama ca eu nu propun permis pentru acces pe internet ci arat ca limitarea posibilitatilor de deplasare nu-i o propunere sustenabila.

 232. Mircea Popescu`s avatar
  232
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 19 October 2011

  Da' ar trebui in egala masura sa fii de acord ca amenintarea cu limitarea posibilitatilor de deplasare este o metoda viabila de-a educa indivizii prea caposi pentru a intelege de vorba buna.

 233. @Dr.A
  Limitarea posibilitatii de deplasare cu masina nu este o ingradire atat timp cat sunt alte metode de deplasare disponibile.

 234. Celalalt troll`s avatar
  234
  Celalalt troll 
  Wednesday, 19 October 2011

  @Hater, da di ce o intrebi pe Sabina Anton daca toarna-n sus beton?

  Contuziile cam care ar fi?
  O fost omul iresponsabil? Pai cam o fost. Se poate intampla oricui, chiar si soferilor experimentati si responsabili? Pai se poate, ca stau drept dovada accidentele cu caminonagii, soferi profesionisti, care-s si ei supusi greselii, oricine poate sa greseasca. Cu cat soferul ii mai priceput si mai responsabil, cu atat mai mult scad sansele de accident.

 235. Mircea Popescu`s avatar
  235
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 19 October 2011

  Asta cu "se putea intimpla oricui" asa-i o timpenie...

  Pai pline-s puscariile de oameni carora li s-or intimplat chestii, care in principiu se puteau intimpla oricui. Sigur, nu fara voia oricuiului, da' orisicit, de putut se putea, teoretic posibilitatea exista sigur ca da.

 236. Celalalt troll`s avatar
  236
  Celalalt troll 
  Wednesday, 19 October 2011

  @Uracios, pai daca esti responsabil, te poti taia cu cutiţu prin bucatarie? Nu ti se poate intampla, ca esti responsabil si nu-ti belesti degetele cand gatesti, la fel cum nici nu-ti faci echimoze spargand la fistic cu patentul :D Pai nu?

  Acum serios, mi s-o intamplat de n ori sa plec cu masina de la mine din sat, si in timp ce conduc sa ma gandesc la diverse, ca dupa asta sa-mi dau seama ca io am condus oarecum mecanic, sa ma trezesc la destinatie fra sa-mi dau seama cum naiba am condus pana acolo. Din cate am mai povestit cu amicii soferi, n-as fi singurul caruia i se "taie filmul" in timp ce conduce.

 237. Mircea Popescu`s avatar
  237
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 19 October 2011

  Urmatoru' pas e sa futi mecanic si sa descoperi la final ca a) nu-i nevasta-ta sub tine si b) plinge si suspina. Sa vezi atunci hai si distractie.

  Da' acuma serios : n-am auzit de om care sa depaseasca mecanic peste linie continua in curba pe ud. Adica si mecanicu' asta... are el o mecanicitate a lui, nu stiu cum sa zic.

 238. @ pula bleaga asta cu condusu mecanic e adevarat, da iti zic eu ca condusu ca nebunu il tii minte.
  Nu ai ce sa aperi mah. Ai omorat 3 oameni din vina ta, platesti
  PLATESTI!
  altfel deschidem o portita legala pe care nu cred ca ai vrea sa o deschidem.

  Da domle, daca circula legal si s-a intamplat nus ce la masina inteleg. Dar daca e vina lui nu ai ce face.
  Si mie mi se poate intampla la un bairam sa ma fac prastie si s-o iau cu japca pe sorta. Deci se poate intampla oricui si tot asa mecanic ca dupaia nu mai tin minte. Deci moral na fost vina mea ca eram beat pula mantelegi?
  deci hai sa nu...

 239. @ MP deci o sa zica lumea ca ne copiem unu pe altu.

 240. Celalalt troll`s avatar
  240
  Celalalt troll 
  Wednesday, 19 October 2011

  Daca o vrut sa depaseasca, atunci "i se poate intampla oricui" ii intradevar o tampenie.

 241. Mircea Popescu`s avatar
  241
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 19 October 2011

  @cipslim Deci intr-adevar.

  @Celalalt troll Pai tu crezi ca o alunecat SUV'u ? Mie nu-mi pare credibila teoria. Daca te uiti pe harta ii ditai serpentina citiva kilometri inainte, n-o alunecat acolo ca o asteptat pina aici ?

 242. Daca era derapaj nu intra frontal in Lastun sau ce era aia. Parerea mea de soferita, ca cum aluneca masina asa, lateral, in timp ce ruleaza normal inainte?

 243. Mircea Popescu`s avatar
  243
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 19 October 2011

  Pai soferito, poate ca-i cum s-o stabilit dinsus la #135-137, o dat Domnu o ploaie de derapat Mertane, care sa derapeze numa' lateral. Deci ploaie polarizata, nord-sud derapezi, est-vest tractiune normala.

 244. Celalalt troll`s avatar
  244
  Celalalt troll 
  Wednesday, 19 October 2011

  @Ciplism, deci tu stii sigur ca omul o vrut sa depaseasca. Bravo, ai intrat in mintea lui, mare om.

  Asta cu condusul ca nebul de unde moasa-ta pe gheata ai scos-o? Ai condus tu ca nebunul? Ca io am condus, si nici macar in varful başchetilor nu ma durea in clipele ale daca ma faceam praf.
  In cazul de fata, sunt doua variante, fie omul o vrut sa depaseasca si atunci intradevar ii vina lui, sa plateasca, fie o intrat pe sensul opus fata intentie, lucru de care spuneam ca i se poate intampla oricui. Dar noa, pentru moldoveni is mai grele astea :P

 245. Anonimosu`s avatar
  245
  Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
  Wednesday, 19 October 2011

  @MP Nu rade hatere ca daca e ceva structura supercristalina se poate!

 246. Celalalt troll`s avatar
  246
  Celalalt troll 
  Wednesday, 19 October 2011

  @Mircea, orice as crede io, vor stabili altii ce si cum, iar ceea ce cred va fi egal cu zero.
  Cred ca-i posibil sa nu fi fost atent (asta-i cauza nr. 1 cand ii vorba de producerea accidentelor rutiere) si sa fi intrat pe celalta banda, la fel cum cred ca-i posibil sa fi intrat in depasire. Sunt doo situatii, ampele veridice, iar daca o vrut sa deaseasca, cum o zis moldoveanul, vinovat, sa plateasca, iresponsabil si tot tacamul.
  Daca nu o vrut sa depaseasca, i se poate intampla oricui, asa cum am dat exemplele cu TIR-uri intrate pe contrasens, soferi profesionisti.

  @Lexxy229, la cate accidente am vazut, io cred ca orice-i posibil. Nu cred nici io ca o derapat, ci fie nu o fost atent, fie o depasit fara sa se asigure.

 247. Mircea Popescu`s avatar
  247
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 19 October 2011

  @Celalalt troll Bre, astia care intra pe sensu' opus fara intentie n-au ce cauta la 10 metri de orice fel de sensuri, opuse sau neopuse. Parerea mea.

  @Anonimosu Da, sigur ca da. Pe la minus doua grade Kelvin asa, cind se hipercristalizeaza cauciucu'.

  @CT Mei, acum recent o fost un caz in Anglia, n-am idee daca o ajuns in presa da' fierbea ambasada noastra acolo. Sofer profesionist roman, s-o suit in Tir, o pornit pe partea europeana si l-o lovit pe unu' cu ceva masina scumpa de-o zburat ala zeci de metri si-o murit.

  Magistratii i-au dat cu suspendare (ma rog, ca la engleji suspendare), chestie destul de exceptionala acolo. Nu neaparat pentru ca "se poate intimpla oricui", da' pentru ca au considerat ca nu-i indeplinit corpusul infractiunii sub aspectul intentional. Ala soferul dormise opt ore civilizat, deci nu ca era chiaun de nesomn, toate hirtoagele in regula, masina in regula, l-or aparat si-ai nostri cit or putut, o avut si fo' douazeci de ani de driving record fara pata, si asa. Da' o fost oarecum milimetrica si o fost cu emotii pina la final.

  Daca tot suntem la teorii personale, eu cred ca pur si simplu nu i-o functionat capu' normal secunda aia, s-o blocat si n-o avut reactie. Cauze neurologice, adica, nu de neatentie.

 248. Celalalt troll`s avatar
  248
  Celalalt troll 
  Wednesday, 19 October 2011

  @Mircea, lu' cumnata-mea i s-o "rupt filmu" in timp ce conducea, s-o trezit in pom. Si si-o luat permisul de conducere in Germania, nu in Ro, in sesul ca pana n-o stiut sa conduca bine, nu si-o luat permisul. Poti sa nu fii atent la drum, poti sa te gandesti aiurea, sunt ceai care si adorm la volan, oricum ar fi, cam asta ii notiune de accident, anume ca s-o intamplat.

  La teorii personale, cred ca mai degraba omul s-o bagat in depasire fara sa se asigure si mai putin probabil ca nu o fost atent la drum si o intrat pe cealalta banda.

  Daca intradevara o intrat in depasire fara sa se asigure, atunci ii tot o problema de functionat normal, pentru ca omul incerca sa faca pe libelulu si sa aproximeze distanta si timpi in functie de viteza. Unii mai si gresesc, nu in sensul de vointa, ci in sensul ca "am timp si am loc", pe cand el o calculat gresit. Ei, cu oamenii care nu-s in stare sa calculeze si sa-si coordoneze miscarile, cu astia da, n-ar trebui sa aiba permis.

 249. Mircea Popescu`s avatar
  249
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 19 October 2011

  Lolz hai c-ai fost simpatic cu libelulul :D

 250. @celalalt pula bleaga
  pai si cum ai citit tu ce am scris eu?
  daca a intrat in depasire pe linia continua (cum indica de fapt cazierul lui rutier ca sa zicem asa) sa faca bulau pana nu mai stie sa conduca nici bicicleta
  daca nu a fost din cauza asta ci din cauza ca a avut o mica neatentie se schimba problema. Dar sa fi fost cu viteza legala.
  PULA! daca erau ma-ta si cu tactu in masina? ce tot va puneti in locu lui pulica franaru asta de Huidu? Puneti-va in locul victimelor ce dracu!?

 251. Celalalt troll`s avatar
  251
  Celalalt troll 
  Wednesday, 19 October 2011

  @Ciplism, a avut o mica neatentie? Meri ma, moldovene, "daca circula legal si s-a intamplat nus ce la masina inteleg" nu-i nicidecum echivalent cu "o avut o mica neatentie"
  La treaba cu "cazierul rutier" esti imbucurator de naiv, asta probabil pentru ca nu esti sofer.

  daca a intrat in depasire pe linia continua (cum indica de fapt cazierul lui rutier ca sa zicem asa)

  Poi io-te ca tocmai ai stabilit ca-i vinovat.

 252. Mircea Popescu`s avatar
  252
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 19 October 2011

  Bai, ingaduiti-mi sa intervin ca sa lamuresc niste nelamuriri : voi sunteti amindoi cam de-o virsta +- citiva ani, ati condus cam la fel de mult, ati futut cam la fel de mult, aveti cam la fel de multa educatie si ati indeplinit cu succes comparabil slujbe de raspundere comparabila in domenii diferite da' nu diametral opuse.

  Deci, nu va mai tot muiti ca-i ridicol in plm.

 253. Celalalt troll`s avatar
  253
  Celalalt troll 
  Wednesday, 19 October 2011

  @Mircea, io nu l-am muit, ii zic moldovean tocmai pentru ca el ii mandru ca-i moldovean (chiar daca uneori se intampla ca daca-i zici unuia ca-i moldovean ii ca si cum i-ai ura o muie - ceea ce, iarasi nu-i neaparat un lucru rau, depinde de cine da si cine primeste) si, oricare ar fi realizarile si competentele fiecaruia, nu inseamna ca ne scuteste de posibilitatea de a fi, macar uneori, imbucurator de prosti.

  Am cerut concluzii pentru ca mi se pare aiure, nu stim daca-i vina sau neatentie, da infieram. Asta in conditiile in care, probabil, doar carcotelul stie si va sti care-i adevarul, idiferent de ce vor stabili autoritatile. Asta in conditiile in care, probabil, se va stabili ca nu a fost in depasire, ci neatentie, in conditiile in care, probabil, peste nici un an, majoritatea vor fi uitat, in timp ce, la stirile de la ora 6 (sau cat naiba erau alea de la protevei), printre relatarile despre vecinul care si-a sodomizat tapul cu doua capete si tatuajele de pe ceafa matusii de 80 de ani, facute cu toporul de propriul nepot, se vor strecura si accidente rutiere cu victime ce vor ramane, de regula, anonime.

  S-o spus de mai multe ori pe aici, stam cel mai rau din Europa la capitolul drumuri. Asta ii un factor major ca influenta in numarul de accidente rutiere. Timpul mediu de deplasare in Ro, pe drumuri, ii undeva pe lajumatate si ceva fata de timpul mediu de deplasare in tarile civilizate, din cauza ca sistemul rutier de la noi ii mult subdimensionat fata de necesitati. Asta, corelat cu faptul ca nu se respecta legea, incepand de la soferi (aproape toti, pentru ca daca-mi spune unul ca el nu o trecut pe linia continua niciodata, ca el nu o depasit viteza legala niciodata, il halesc), mergand la autoritatile care administreaza drumurile, recte primarii, consilii judetene si CNADNR, si sfarsind cu politia, duc la numarul mult prea mare de accidente de la noi si, din pacate, lucrurile vor ramane asa pentru mult timp.
  O sa se trezeasca unii sa sara cacocoseii in tavan ca nu-i asa, ba din contra, asa ii. Luati semnalizarea rutiera, incepand de la cea pe verticala (care se executa doar cu acordul politie si cu procese verbale, studii de trafic) care-i facuta de mantuiala si de regula lipseste, ori ii montata aiurea (apropo, conform normativelor, in localitate/afara localitatii e reglemetat ca fiind drept "primul/ultimul grup compact de cladiri DE PE AMBELE PARTI ale drumului" - adica, daca pe o parte a drumului sunt case iar pe cealalta camp/deal/pustiu, e in afara localitatii, verificati din curiozitate, la un drum, cate indicatoare de intrare iesire in localitate sunt montate corect) si mergand si la marcajele rutiere, care nu respecta noirmativele in majoritatea curbelor si a intersectiilor. Orice restrictie rutiera permanenta se instiutuie in urma unor studii de trafic justificate de administratorul drumului, cu acordul politiei, ca sa fie legale se fac procese verbale, lucru care nu se respecta la noi, majoritatea restrictiilor se instituie dupa ureche. Nu mai vorbim de restrictiile temporare, care, odata montate, acolo raman pana sunt furate, chiar daca factorul care a impus restrictia e inlaturat demult.

  Ceea ce s-a intamplat acum cu sau din cauza lui Huidu, se itampla prea des de prea mult timp pe drumurile noastre, din prostie sau din neatentie - nu mai conteaza, si se va intampla atat timp cat reteaua rutiera de la noi va ramane mult subdimensionata, legile vor fi la fel de blande, otinerea permisului de conducere va fi la fel de facila iar autoritatile nu vor fi apte sa-si faca treaba la alt nivel decat cel pompieristic.

 254. Mircea Popescu`s avatar
  254
  Mircea Popescu 
  Wednesday, 19 October 2011

  Io numa' am zis pe motiv de http://trilema.com/2010/nu-exista-prosti-online/, altfel din partea mea puteti sa va si scoateti ochii, nu-i ca si cum tre' eu sa curat sau ceva.

  Garantat ti-i ca io nu voi fi uitat, nici peste 6 luni nici peste 6 ani.

  Timpul mediu adica vrei sa zici viteza medie, ma gindesc, sau daca nu tre' sa fie la dublu ?

  In rest is de acord de ce zici tu cu nerespectarea legii, da' tocmai asta e problema. Toleranta la nerespectarea legii tre' sa scada. Nu-mi spune ca "is multi vinovati", ca ii ca si aia cu "bacalaureatul s-a picat din multe cauze". Nu ma intereseaza cauzele, nu asa se abordeaza problemele astea, "echilibrat". Nu frate. Prinzi unu' in offside, il futi de-l nenorocesti. Da' rau de tot. Tura viitoare mai prinzi unu', il futi si pe ala, da' mai rau. Inca doua-trei si pe urma nu mai ai ce prinde. Deci, is elevii prosti pentru ca-s profesorii prosti ? Sigur ca da. Is profesorii prosti pentru ca is directorii si inspectorii prosti ? Sigur ca da. Si ? Cinci sute de mii de elevi fututi in cur cu vatraiu' inrosit in foc. In piata publica. Dupa care, inca cincizeci de mii de profesori. Dupa care tot asa. Nu exista scuza ca "de ce ma iei pe mine ca si el o furat" : te iau ca te-am prins. Muie tie. Cre' ca-i clar principiul, altfel ne vom contempla raminerile in urma inca cincizeci de milenii.

  Odata ce oamenii vor observa ca uite, ajungi sa faci zece ani de inchisoare pentru ca X, Y si Z nu vor mai vota la fel de lejer imbecili, nu vor mai tolera incompetenti cu aceeasi bonomie si nu vor mai ingadui dupaurechisme cu aceeasi toleranta. Altfel raminem in situatia in care "eu nu merg la vot ca nu are rost". A ? Nu are rost ? Ia de-aici zece ani de inchisoare pisi, si mai vedem cind iesi daca are rost.

  Pai ?

 255. Celalalt troll`s avatar
  255
  Celalalt troll 
  Wednesday, 19 October 2011

  @Mircea, da di ce sa ne scoatem ochii? Stiu ca Slimu nu le da si nu le ia la modul personal, ci isi urmareste argumetatia, oricine ar fi de partea cealalta, plus ca internetii is interneti.

  Io te cred ca nu-l uiti nici peste 6 ani, la fel cum nu l-am uitat io pe Mitrea si cum nu o sa-l uit, da asta nu insemna ca toti.
  Timpul mediu in sensul ca da, ii dublu, iar viteza la jumatate.

  Pai da.

 256. sabina anton`s avatar
  256
  sabina anton 
  Thursday, 20 October 2011

  @Mircea Popescu
  Da.il cunosc,dar asta nu inseamna ca ma fut cu el....Si nu ti-am permis sa ma jignesti atata timp cat eu nu te-am jignit!Si apropo, e un tata devotat si un familist convins si mai mult decat atat, e un om de nota 20!Dumnezeu sa te ierte! Eu una imi pierd vremea cu tine...ca din punctul tau de vedere,ai dreptate intotdeauna!Asa ca HAI PA!!!

  @cosminmaricari
  Nu ti-a cerut nimeni pararea!

  @cipslim
  Nu mai are rost sa iti raspund,ca imi pierd rabdarea si timoul! Fiecare cu parerea lui sa ramanana si cu asta basta!Opinii pro si contra.... Eu doar vroiam sa va puneti in locul lui ca sa nu-l mai judecati gresit! O fi gresit,ce-i drept, dar nicidecum nu a vrut sa omoare 3 oameni! Cred ca asta il va urmari toata viata si nu va putea trece usor peste acest soc! ATAT VROIAM SA ZIC!PUNCT!!!

 257. @ celalat balerin
  Deci mey ppl eu inteleg ca tu vrei sa ridici cu ocazia asta problema drumurilor si problemele cauzate de drumuri dar ce treaba are asta cu inconstientul asta?
  Te grabesti frate? Da-i pe drum drept cu 200 la ora, nu-i o problema da nu intri pe NV in curbe pe contrasens.
  Zici ca esti sofer, cum ar veni sa-ti iasa tie pe contrasens din curbe o animala de ML in fata la 90 la ora? Da mey, ne grabim, mai depasim pe interior, mai taiem un rosu cand e goala intersectia, rupem motorul cand e liber in fata, dar nu ne jucam cu curu gol pe langa pula sculata. Nu intram cu 100 la ora in itersectie pe rosu, nu depasim in curbe fara vizibilitate, nu depasim coloana pe linia continua cu a 5-a ca sa nu consumam noi benzina, nu trecem calea ferata fara sa oprim masina si sa ne uitam.
  Cum ar fi la fotbal mey, toata lumea faulteaza d nu te apuci sa dai pumni in gura la ceilalti jucatori.

  Asa si eu sunt genul de sofer care daca ma flashuiesti si eu nu am loc sa ma dau la o parte, vii si te bagi in curul meu sa ma sperii... pun frana brusca. Dar daca vin eu din spate, te flashuiesc si nu te dai la o parte desi ai loc, te depasesc, ma bag in fata ta si pun frana brusca.

 258. Mircea Popescu`s avatar
  258
  Mircea Popescu 
  Thursday, 20 October 2011

  @sabina anton Pai atunci bravo lui. Daca violeaza o gaina si e un tata de nota 20 atunci 20 + 0 si facem media impartind la 2 iese 10 si trece clasa, cam asa ceva ?

  Io nu te jignesc, si nu pentru ca imi permiti sau nu-mi permiti tu, ca tu esti o cantitate neglijabila pe interneti, mai ai pina cind sa "permiti" chestii. Io nu te jignesc pentru ca a observa ca o proasta-i proasta nu-i o jignire, e un serviciu public. Baga la cap, ai fos proasta pe tot parcursul acestei discutii, in forma agravanta si cu incapatinare de femeie proasta. Cit timp te tii de spus prostii esti proasta, si nu te salveaza nimeni si nimic. Mai ales nu o imaginara conventie a "politetii", care ar fi gresit inteleasa (de catre proaste) sa insemne ca nu le spunem lor (proastelor) ca-s proaste (si eventual daca-s si grase nu le spunem nici aia).

  Sper c-am fost suficient de lamurit chiar si pentru abilitatile tale intelectuale mai reduse. Lui cosminmaricari i-am cerut eu parerea. Intr-o mai mare masura decit tie, cu siguranta.

  @cipslim Asta cu frinele e fapta de cacanar, indiferent ce ti se pare tie c-o facut ala. Poate ca ii sugea una pula si proasta o agatat cu clema de-i tinea paru' farurile. Ce plm.

 259. @ sabina
  da de ce te superi draga, era o discutie colocviala.
  Tu te-ai pus in locul alora 3 din masina?

 260. sabina anton`s avatar
  260
  sabina anton 
  Thursday, 20 October 2011

  @Mircea Popescu

  Stii care e problema?Tu esti un si mai mare PROST ca stai acasa si nu ai altceva de facut decat sa dai nastere unui blog de prost gust si sa comentezi cu privire la vietile altora fara sa stii macar despre ce e vorba!Imi pare rau ca m-am bagat in "breasla" asta de idioti care nu au altceva de facut decat sa-i futa grija de altii! Vezi-ti de viata ta ca e mai bine!!!!

  @cipslim

  Nu m-am suparat,dragule!Tocmai de-aia am spus ca fiecare cu parerea lui. Nu am intrat pe blogul asta ca sa ma cert si sa ne jignim....Am spus doar parearea mea,dar se pare ca pe altii ii deranjeaza! Asa ca; distractie placuta in continuare! Eu nu mai am ce cauta aici!

 261. Mircea Popescu`s avatar
  261
  Mircea Popescu 
  Thursday, 20 October 2011

  Nu mi se pare ca aia-i "problema".

 262. Defapt Mircea-i baiat bun. Ie ma' frantuz asa, L'ovre II Burgeois in gen. A fost ceva economist francez ala.

  Deci Mircea munceste din an in paste si lasa banii-n banca. Cand nu mai are, la munca. Si tot asa.

  Ie nitel anti-capilist. Anarhist asa. Si ateu, cel mai important.

  E hater pe adevaratii muncitori ca tine, gen bugetar, cu rate si credite; care dupaia urla ca n-are statul bani de salarii. Creditele, lol.

 263. mitzaabiciclista`s avatar
  263
  mitzaabiciclista 
  Thursday, 20 October 2011

  #Sabina Anton
  Domnişoară, sau doamnă(în fapt, nici nu contează starea dumneavoastră civilă într-o prea mare măsură, chit că unii din cei care frecventează acest blog, ar zice că ba da, contează) eu v-aş propune să încercaţi să fiţi mai ponderată în afirmaţii privind, mai ales, la calitatea lor, că de cantitate nu mai are sens să mai aduc vorba.
  În momentul în care afirmaţi, şi aici citez:
  "Tu esti un si mai mare PROST ca stai acasa si nu ai altceva de facut decat sa dai nastere unui blog de prost gust si sa comentezi cu privire la vietile altora fara sa stii macar despre ce e vorba!Imi pare rau ca m-am bagat in “breasla” asta de idioti care nu au altceva de facut decat sa-i futa grija de altii! Vezi-ti de viata ta ca e mai bine!!!!"
  aduceţi un afront direct TUTUROR persoanelor care frecventează acest blog, fără să le cunoaşteţi. Practic, doamnă(sau ce aţi fi) vă încălcaţi propriile principii, lucru care mă face să mă îndoiesc sincer de integritatea dumneavoastră intelectuală, fără să o mai pomenesc pe cea morală, dat fiind faptul că, după cum observăm toţi, limbajul suburban de centură vă este la îndemână. Cred că v-aţi enervat! Acuma, doamnă dragă, încercaţi să vă calmaţi, căci chiar dacă vă convine sau nu, fiecare dintre noi are dreptul la opinii personale pe care şi le poate afirma într-un loc public(cum este şi blogul de faţă) fără a avea teama cenzurii. Se numeşte "Dreptul la opinie" doamnă, şi este prevăzută chiar de Constituţia României, mai precis în capitolul "Drepturile şi libertăţile fundamentale" , art.30, alineatul1 şi ca să vă scutesc de căutări care, posibil, să vă dea dureri de cap, am să-l citez eu aici:"Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public sunt inviolabile."
  Ca să nu mai spun că un drept inviolabil, prin definiţie este un drept care se află în mod LEGAL la adăpost de orice urmărire,atingere, încălcare sau orice pedepsire. Practic, dumneavoastră, încălcaţi flagrant nişte drepturi prin constituţie dovedite prin limbajul dumneavoastră.
  Pe viitor, înainte de a intra în aceste bloguri, create astfel încât să vă dea bătăi de cap(uite că nici nu am întrebat dacă sunteţi blondă-deşi era numai curiozitatea de a şti ce fel de cap aveţi)vă recomand călduros să studiaţi întâi de toate, măcar sumar dacă aprofundat va fi prea greu, Constituţia României. Printre altele veţi afla şi lucrul cel mai important, care se dezbate aici, faptul că orice cetăţean al României se supune legilor emise de Parlamentul României şi deci şi domnul Şerban Huidu, va trebui să răspundă în faţa legii şi a societăţii la acuzaţia de omor din culpă a TREI persoane, iar faptul că este un tată perfect şi un om de nota 20, după cum susţineţi, nu trebuie să-l scutească de plata acestei vinovăţii IREPARABILE

 264. Pai de ce sa ma risc eu? Daca-mi intra in cur e vina lui, in plus el isi face varza masina eu doar pun bumperul la loc.

 265. #263
  y u no blockquote?

  orice cetăţean al României se supune legilor emise de Parlamentul României şi deci şi domnul Şerban Huidu, va trebui să răspundă în faţa legii şi a societăţii la acuzaţia de omor din culpă a TREI persoane, iar faptul că este un tată perfect şi un om de nota 20, după cum susţineţi, nu trebuie să-l scutească de plata acestei vinovăţii

  nu

  citam din #49

  nu stiti ce vorbiti.

  Serban Huidu este un personaj important al societatii romanesti, respectabil, care a suferit
  de pe urma unui accident de ski in timp ce incerca sa evite niste copiii austrieci tolomaci.
  Are o familie de ingrijit, poate ca devine invalid, e sub presiune. A facut si el o mica greseala la volan.

  Asta e. Il stim, il vrem la televiziune, e unul din rromii societatii romanesti realizati, un om serios, cu studii, de baza, etc.

  Nu-l putem condamna si nicidecum baga la inchisoare.

  Il vom lasa liber pentru ca asa este corect.

 266. @Freud: y u no link?

 267. sabina anton`s avatar
  267
  sabina anton 
  Thursday, 20 October 2011

  @mitzaabiciclista

  Nu cred ca v-am incalcat nici un drept la opinie!Daca ati citit toate comentariile mele,intr-un final am spus ca fiecare cu parerea lui ca nu are rost sa ma cert! DA: m-am enervat si de aceea v-am bagat pe toti "in acceasi oala' pentru ca acest domn Mircea Popescu m-a jignit (si nu numai el) deoarece am avut o opinie si lui nu i-a convenit! Din partea mea puteti face orice doriti; nu ma intereseaza!Nu am de gand sa o continui asa pentru ca nu ajungem la nici un consesn!
  Si apropo, nu sunt blonda sunt SATENA!Si nu cred ca ar avea vreo relevanta culoarea parului cu ceea ce gandesc!

 268. Mircea Popescu`s avatar
  268
  Mircea Popescu 
  Thursday, 20 October 2011

  @Freud Noa frate, mi-am angajat avocat din oficiu ceva ?

  @mitzaabiciclista Cita rabdare ai... te admir.

  Am ajuns sa admir oltence pentru rabdare.

  @Freud & Cristian Acesti comici ai micutului monitor.

  @sabina anton Nu te-am jignit fa. Nu mi-e clar ce-ar trebui sa spun pentru aia, din nefericire, da' nu te-am jignit. Ca te-i fi simtit tu jignita, ma rog. Fo' 20 de pipalsi de-astia virtuali de-aici de la mine de pe blog care au slujbenevestesicopii si-au simtit inteligenta jignita de catre tine, da' aia e alta caciula.

 269. @sabina
  Da va rog eu mult domnita, nu mai folositi semnul exclamarii de 9000 de ori!!!

 270. @269 - cipslim : ahahah, facand aluzie la minunatul meu nume din nickname, cu ce seamana semnul exclamarii?

  !!! stati sa-l intorc pe dos i i i i

  pac-pac.

  @268 mp : defapt eu eram pseudo hater dat fiind ca te-am facut ovreu burghez.

  apropo de care chestie ca sunt curios, mircea tine banii-n banci s.u.a. sau romania(lol, austria)?!

 271. Mircea Popescu`s avatar
  271
  Mircea Popescu 
  Thursday, 20 October 2011

  La saltea, ca n-am incredere in banci. Is toate controlate numa' de evrei iluminati electric.

 272. Hater si mincinos.

  Unrelated oarecum, care-ati citit ba alea cu protocoalele sionistilor? Nu de altceva dar e o lectura excelenta pentru a intelege ideologia comunista, care lol, tot ovree era.

 273. Ce acid esti, coane... vezi sa nu faci ulcer! ;)

 274. Cronica Cârcotaşilor ar putea face un rating record

  Reprezentanţii televiziunii Prima TV au anunţat, tot ieri, că emisiunea Cronica Cârcotaşilor va reîncepe abia din 2 noiembrie. Însă nu s-a făcut nicio precizare cu privire la o eventuală înlocuire a lui Şerban Huidu.

  Subiectul accidentului a avut parte din un interes mediatic uriaş, la tv, radio, în ziare şi pe internet. Dacă Prima TV nu va anunţa prezentatorii emisiunii şi va ţine secretă toată noua distribuţie, curiozitatea ar putea aduce în faţa ecranului poate cea mai mare audienţă din istoria televiziunii.

  Ce logică de fier au ăștia de la EvZ. Parcă seamănă un pic cu minunatele campanii de la noi de pe bloguri.

 275. Mircea Popescu`s avatar
  275
  Mircea Popescu 
  Saturday, 22 October 2011

  Pai fiind aceiasi oameni...

 276. Salutul lui huidu: cu dosul palmei peste frunte: ring ding ding

  Aveti grija sa nu-i mai cereti lui huidu un autograf de la rotile jeepului.

  Rusineeee mare huidule!

 277. FRED SUSSAN`s avatar
  277
  FRED SUSSAN 
  Thursday, 21 May 2020

  Prietenul meu m-a referit la un grup de hackeri în urmă cu o săptămână, după care i-am spus că a fost înșelat de nenumărate ori de hackeri falsi care pretindeau că furnizează un serviciu de hacking profesionist.
   El m-a prezentat acestui genial și etic grup de hackeri, legendwizardhackers, i-am contactat prin: EGYPTIANSWEBHACKERS1@GMAIL.COM
  Mi-au dat dovada bunei lor munci și au răspuns la serviciul meu cu livrare promptă și satisfăcătoare, ajutându-mă să intru în contul bancar al soției mele.
  Datorită acestor hackeri prolifici și prolifici, ei sunt cu adevărat un „vrăjitor de legendă” în lumea hackerilor. Contactați-le prin: EGYPTIANSWEBHACKERS1@GMAIL.COM
  Serviciile sale sunt garantate 100% și sunt livrate clienților cu satisfacție și securitate.
  De asemenea, sunt asistenți și excepționali în următoarele servicii de mai jos:
  1 Hack of changes changes grade
  2 Hack transcrieri și note de colegiu
  3 Cazierul penal clar
  4 hack-ul bazei de date
  5 Vânzarea de carduri de orice fel
  6 hack-uri de calculatoare individuale
  7 site-uri web de hacking
  8 dispozitive de control piratează de la distanță
  9 Hacker numere arzător
  10 Piratarea verificată a conturilor Paypal
  11 Orice hack de cont de social media
  12 hack-uri pentru Android și iPhone
  13 crește-ți scorul de credit
  14 hack-ul de interceptare a mesajelor text
  15 hacking de interceptare prin e-mail
  16 Creșterea traficului pe blog
  17 hack-ul Skype
  18 vânzări de software Spyware și Keylogger
  19 hack-ul contului de e-mail
  20 site-ul hacked
  21 Ajutor Înregistrează-te pentru ILLUMINATI și devii celebr mai rapid
  22 șterge videoclipuri YouTube sau crește vizionări
  23 transfer școlar și falsificarea certificatelor
  24 de server hacked
  25 Recuperarea fișierelor sau documentelor pierdute
  26 hacker de cărți de credit
  27 de bitcoin upload Pentru mai multe întrebări, contactați echipa de servicii la adresa de e-mail: EGYPTIANSWEBHACKERS1@GMAIL.COM
  cu EGYPTIANSWEBHACKERS1 puteți acum să zâmbiți la toate problemele de hacking

 278. Mircea Popescu`s avatar
  278
  Mircea Popescu 
  Thursday, 21 May 2020

  Pai adevarul este ca eu chiar si zimbesc acum, atit la aceste probleme de hacking cit si in general.

 1. Responsabilitatea si Serban Huidu pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

  Sunt bloger, deci am o parere. Care este....

 2. [...] bine, comentariul unui cetatean de-si zice dan la articolul despre responsabilitate si Serban Huidu mi-a amintit o intimplare mai veche, pe care v-oi [...]

 3. [...] incearca sa influenteze perceptia publica asupra autorului unui accident rutier soldat cu victime vor incerca sa puna in discutie dreptul internautilor la opinie pe un blog unde se discuta chestiunea in termeni critici, si in acelasi timp vor incerca sa [...]

 4. [...] in termeni critici, si in acelasi timp vor incerca sa impiedice desfasurarea normala a dezbaterii aruncind insulte si alte obstructii. Prezenta lor brusca si rareori suficient structurata cit sa fie convingatoare e remarcata de la [...]

 5. [...] si alte obstructii. Prezenta lor brusca si rareori suficient structurata cit sa fie convingatoare e remarcata de la mare distanta de veterani, caz in care are de obicei efecte contrare, radicalizind si soldatii neutri impotriva intereselor [...]

 6. [...] intii si amenzile pe urma). A doua amenda. A cinci suta amenda. Mama lor de tablagii jegosi cum persecuta ei cetatenii de bine, soferi de elita. Primul drum in servis. Masina-i varza, costa s-o repari cam jumate din cit a [...]

 7. [...] la gramada : Fizica pentru soferi ; Intamplarile zilei ; Sa ajutam soferii (sa gindeasca) ; Responsabilitatea si Serban Huidu ; Femeia la volan si alte aventuri hibernale si asa mai departe. [↩] Category: Cocietate si [...]

 8. [...] ce zice unu' POLItruc ca zice bine. [↩]Ref Copilul anal/. [↩]Ref Responsabilitatea si Serban Huidu [↩]Cum ati zice in romaneste ? [↩]Ref Cred ca pe alocuri se exagereaza. [↩]Asta [...]

 9. [...] that somewhat later she got convicted a cvasi-record five times for the same god damned "offence", which really... I'm not even kidding, just as she had "served" "her time" they kept coming up with inane [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.