Realitatea sexului
Saturday, 12 February, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu
Fostul loc de munca al lui Dobitoc Stanca (apropo, a mai auzit cineva ceva de el ? mai succeseaza ? l-au acceptat pina in final pe postul ala de spalator vase categoria II pe nave de croaziera ?) dribleaza si, daca mi-e permis sa ma exprim astfel, o cam inscrie :
Deci cum e pina in final, include sau nu include sexul fantastic preludiu ? In aceeasi linie de interogatii pur retorice, include sau nu include "munca" la Realitatea plata unui salariu ? Ca am auzit versiuni divergente pe tema, si anume, in majoritate ca nu.
PS. Un sex doua sexe, un sex doua sexuri ? Un sex doua dexe ? Si, in aceeasi linie, o realitate, doua irealitati ? O presa, doua mui ?
Category: Trilema Presei
Saturday, 12 February 2011
Un JouRnal of Sexual Medicine, zero R, zero linkuri, zero respect, zero profesionalism, zero valoare, zero relevanta, zero zero zero
Saturday, 12 February 2011
Barat.
Saturday, 12 February 2011
A scris gresit, e orgasm all inclusive ....
Saturday, 12 February 2011
Cine, preludiul sau jurnalul ?
Saturday, 12 February 2011
GOoooooOOOOOOluuuul.
Saturday, 12 February 2011
Golul e all inclusive ? Recunosc ca mi-a scapat aspectul, ceea ce schimba tot. Cutotul.
Saturday, 12 February 2011
Si gol e deja prea mult zis.
Saturday, 12 February 2011
!!! curat post supra realism frate ¡¡¡
Saturday, 12 February 2011
Imi amintesc cum Agenda a fost preluata de aceeasi firma care a preluat TiON, iar la 2-3 zile de la preluare aparea un articol cu un limbaj adecvat publicului sub-educat, despre un bebe de "un kil", "ma-sa zicea", exprimari d-astea. Cre' ca-si testau piata, dupa ce-a trecut un intreg shitstorm pe la comentarii au revenit la a face articole normale macar ca exprimare.
Who knows, poate si Realitatea ..
Saturday, 12 February 2011
@Luka D Lol de notat asta.
@F Este.
@dAImon Acu' nu stiu daca stii sau nu stii care-s realitatile de zi cu zi ale productiei in bransa presa la noi, da' explic pe larg pentru posteritate :
Editia scrisa are nevoie de materie, ca si pe vremea lui Caragiale, "mai trebuie materie, domnule", pentru ca ziarul nu se poate tipari cu lorem ipsum. Editia online, care n-are o lungime fixa ca si editia pe hirtie are insa nevoie de si mai multa materie, pentru ca altfel daca Trilema publica patru articole vineri 11 februarie si trustul realitatea media 2 rezulta problem, atit din punct de vedere al indexarii cit si al relevantei in general.
Chit ca Trilema este editorial un singur om, acel singur om este foarte scump. Limitat fiind de modelul de business defectuos (cel bazat pe advertising), trustul realitatea media isi permite sa plateasca undeva in jur de 0.1-0.3 centi per cuvint, sau intre un nickel si-un dolar per articol. Intre sute de dolari pe ora, cit cistiga consultantu', si zeci de centi per articol, cit isi permite sa plateasca "trustu'" se casca, evident, un hau.
Acest hau este umplut printr-o abordare structurata. Considerind un mix de o suta de articole, debitul saptaminal al unui mediu de-asta cotidian cum e de exemplu emisia trustului in discutie, si un buget de o suta de dolari, problema productiei de articole se rezolva cam precum urmeaza :
Problema mare nu-i neaparat existenta categoriei deprofesionalizante (a treia), aiureala cu care ne-am cam obisnuit din 2000 incoace, ci faptul ca intre timp calitatea productiei categoriei a doua a coborit la nivelul de-l vezi dinsus.