Realitatea sexului

Saturday, 12 February, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Fostul loc de munca al lui Dobitoc Stanca (apropo, a mai auzit cineva ceva de el ? mai succeseaza ? l-au acceptat pina in final pe postul ala de spalator vase categoria II pe nave de croaziera ?) dribleaza si, daca mi-e permis sa ma exprim astfel, o cam inscrie :

GOOOOOOOooooOOOOooollllLLLLL!!!11

GOOOOOOOooooOOOOooollllLLLLL!!!11

Deci cum e pina in final, include sau nu include sexul fantastic preludiu ? In aceeasi linie de interogatii pur retorice, include sau nu include "munca" la Realitatea plata unui salariu ? Ca am auzit versiuni divergente pe tema, si anume, in majoritate ca nu.

PS. Un sex doua sexe, un sex doua sexuri ? Un sex doua dexe ? Si, in aceeasi linie, o realitate, doua irealitati ? O presa, doua mui ?

Category: Trilema Presei
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

10 Responses

 1. Un JouRnal of Sexual Medicine, zero R, zero linkuri, zero respect, zero profesionalism, zero valoare, zero relevanta, zero zero zero

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Saturday, 12 February 2011

  Barat.

 3. A scris gresit, e orgasm all inclusive ....

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Saturday, 12 February 2011

  Cine, preludiul sau jurnalul ?

 5. GOoooooOOOOOOluuuul.

 6. Mircea Popescu`s avatar
  6
  Mircea Popescu 
  Saturday, 12 February 2011

  Golul e all inclusive ? Recunosc ca mi-a scapat aspectul, ceea ce schimba tot. Cutotul.

 7. Si gol e deja prea mult zis.

 8. !!! curat post supra realism frate ¡¡¡

 9. Imi amintesc cum Agenda a fost preluata de aceeasi firma care a preluat TiON, iar la 2-3 zile de la preluare aparea un articol cu un limbaj adecvat publicului sub-educat, despre un bebe de "un kil", "ma-sa zicea", exprimari d-astea. Cre' ca-si testau piata, dupa ce-a trecut un intreg shitstorm pe la comentarii au revenit la a face articole normale macar ca exprimare.

  Who knows, poate si Realitatea ..

 10. Mircea Popescu`s avatar
  10
  Mircea Popescu 
  Saturday, 12 February 2011

  @Luka D Lol de notat asta.

  @F Este.

  @dAImon Acu' nu stiu daca stii sau nu stii care-s realitatile de zi cu zi ale productiei in bransa presa la noi, da' explic pe larg pentru posteritate :

  Editia scrisa are nevoie de materie, ca si pe vremea lui Caragiale, "mai trebuie materie, domnule", pentru ca ziarul nu se poate tipari cu lorem ipsum. Editia online, care n-are o lungime fixa ca si editia pe hirtie are insa nevoie de si mai multa materie, pentru ca altfel daca Trilema publica patru articole vineri 11 februarie si trustul realitatea media 2 rezulta problem, atit din punct de vedere al indexarii cit si al relevantei in general.

  Chit ca Trilema este editorial un singur om, acel singur om este foarte scump. Limitat fiind de modelul de business defectuos (cel bazat pe advertising), trustul realitatea media isi permite sa plateasca undeva in jur de 0.1-0.3 centi per cuvint, sau intre un nickel si-un dolar per articol. Intre sute de dolari pe ora, cit cistiga consultantu', si zeci de centi per articol, cit isi permite sa plateasca "trustu'" se casca, evident, un hau.

  Acest hau este umplut printr-o abordare structurata. Considerind un mix de o suta de articole, debitul saptaminal al unui mediu de-asta cotidian cum e de exemplu emisia trustului in discutie, si un buget de o suta de dolari, problema productiei de articole se rezolva cam precum urmeaza :

  • Se solicita de la doi-trei-cinci oameni "grei" in domeniu articole, in general cu promisiuni de plati colaterale, "te ajutam" sa X Y sau Z, unde X poate fi s-o tavalesti pe Maricica de la HR, Y poate fi sa iti publicam cartea cutare, Z poate fi te recomandam prietenului nostru Ionescu ("prieten" pe exact aceleasi coordonate). Din acest proces in principiu rezulta intre unul si trei articole "bune".
  • De la negrisorii de pe plantatie, platiti cu salar minim pe economie pe cartea de munca, si-n rest in plic din cind in cind cite ceva, dupa cum are si patronul bani, inclinatie si dispozitie (Indiferent ce s-a negociat. Curcanul vine la negociere, cere trei mii [de lei] ca atita e onest si onorabil, accepta doua, din care ia 600 pe cartea de munca si 1400 "teoretic", anume, din cind in cind cite o suta-doua, dupa cum are chef patronu') se scot cam 5-10 articole pe zi. Intr-o vreme erau cam 6-8 negrisori, rezultind astfel 30-80 de articole, dar mai nou au ramas cam 2-3 maxim 4, si anume cei mai fricosi (restul s-au mutat la munca pamintului in Spania) si mai incapabili (aceeasi munca pamintului, Balotesti). Ca atare, productia lor a cazut spre 10-20 pe zi.
  • Ce mai trebuie completat intra de la fraierii aspiranti la statutul de negrisor pe plantatie, cunoscuti in jargon de specialitate drept "in probe". Astia sunt in general studentasi naivi, taximetristi pe care-i roade morbul scrisului, diversi alti dementi, decerebrati si descreierati. Ei scriu gratis si gratuit, in vederea... unei eventuale, posibile angajari. Cu o runda solida de spam pe bazele de date bestjobs/etc pot rezulta si o mie de articole din categoria asta

  Problema mare nu-i neaparat existenta categoriei deprofesionalizante (a treia), aiureala cu care ne-am cam obisnuit din 2000 incoace, ci faptul ca intre timp calitatea productiei categoriei a doua a coborit la nivelul de-l vezi dinsus.

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.