Pula mica, pula mare

Tuesday, 14 June, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Ei da, iata ca-mi permit titluri. Da' nu panicati, ca vom discuta in scris tema, nu cu imagini, bine ? Intru care scop, in deschidere, va ofer un videoclip :

Mbon. Si-acum, sa purcedem la fapte, adica ma rog, la discutia faptelor, pe puncte.

I. Vaginul este adaptabil. Literalmente, fiecare femeie se gaseste echipata de la natura cu o chestie intre picioare prin care poate trece un pepene de marime medie. A, ca o doare. Sigur c-o doare, da' iata ca n-o murit nimeni. De futut zic, nu de pepene, nu incercati acasa cu pepeni, mai ales daca zice c-o doare.

II. Vaginul are memorie. Atunci cind femeia nu este excitata sexual (chestie pe care-o puteti verifica prin aia ca se gidila) vaginul are dimensiunile interioare aproximative ale degetului mic. Cam atita ar incapea in el. Atunci cind femeia este excitata sexual (chestie pe care-o puteti verifica prin aia ca geme), vaginul revine aproximativ la dimensiunea ultimei pule care-a futut-o. Asta cel mai adesea. Uneori, in cazurile mai nefericite, revine la dimensiunea ultimei pule care-a futut-o si i-a placut.

Chestia nu-i constienta, se petrece automat, cam ca si scaunele de la masina cu memorie, e un motoras acolo cu niste setari si gata, si nici nu-i neaparat un bun motiv de gelozie : e adevarat ca daca pisi e dintr-o data ceva mai larga, se poate intimpla sa-i fi placut, da' nu-i neaparat ca i-o placut de altu', poate are dildo. Ma rog, sigur ca daca n-are dildo e cam nasol, si daca are un coleg negru rau la munca e inca si mai nasol... da' totusi, va puteti consola cu ideea ca poate are dildo si-l tine ascuns. Pina la urma, e mai usor de pitit prin dormitor decit ditai negrul, nu ?

III. Pula prea lunga doare. Asta-i un fapt al vietii : vaginul e inervat de natura sa-i faca placere frectia, da' colul nu-i inervat de natura sa-i faca placere impunsaturile, mai ales nu alea bruste (adica asa cum ii place lu' ghiolbanu' sa dea in ea s-o rupa), cel putin nu din prima. O parte din femei nu gusta si nu vor gusta niciodata intromisiunile adinci, si o alta parte le gusta numa' dupa o buna tavaleala, din repriza a doua incolo etc.

Iarasi, nu-i nici constient si nici educabil, asa-s legaturile ei electrice, le invatati si le respectati. Ca atare, a avea o pula mare in sensul de lunga implica niste responsabilitati si deprinderea unor abilitati de care aia cu puta mica in sensu' ca scurta nu au nici o nevoie, ca oricum n-au cum sa ajunga ei unde doare. Da' nu-i asa o mare suparare, ca se invata, atit pula cit si pizda, dupa care merge unsa. Atit una cit si cealalta, nu mai repet.

pula-groasa-si-placereaIV. Pula groasa e o placere. Pula groasa e o placere pentru orice femeie pentru ca o intoarce pe dos, in cel mai propriu si mecanic mod. Adica, orice pula o desparte la intromisiune (cind i-o bagi, adica), dar pula groasa are proprietatea ca vaginul adera, si la extromisiune (cind i-o scoti, adica) aplica o forta care-i da ei senzatia ca-i trasa afara dinlauntru, si ca se desface si-si pierde matele si se pierde toata in mediul inconjurator. Ceea ce, in mod improbabil dupa descrierea textuala e perceput drept foarte placut de catre majoritatea gagicilor (explicatia fiziologica e ca vaginu-i inervat intru placere, si ca atare al'ceva decit "uoai moama ce bine e" nu stie zice).

Astea-s problemele, si ca sa le punem capac : o femeie fututa bine devine, cel putin pentru o perioada, foarte submisiva. Nu-i constient, e o simpla chestie de functionare a fiziologiei umane, pusa acolo special ca sa le scoata din pepeni pe feministe.

Cam asta-i toata discutia. Sper c-am risipit niste mituri si-am raspuns unor intrebari de va framinta. Iara daca nu, asta e, am incercat.

Category: Trilenciclopedia
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

14 Responses

  1. aia nu e a planetei moldova si cred ca ar fi bine sa vezi video-ul original, poate mai e prin vreun pc obosit pe dc++

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 14 June 2011

    Link.

  3. ehei, au trecut ani de cand am vazut chestia aia. vreo 5. cine naiba mai sta pe huburi acuma

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 14 June 2011

    Deci atunci practic vorbim ca sa fie zis ceva sau cum ?

  5. cam asa ceva.

  6. Uite unde era pedobear!

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Sunday, 18 September 2011

    Asta-i pedoboi.

  8. =))))pedoboi,auzi la el

  9. ba tu parca ziceai ca o arzi cu prezervative extralargi si aici ca aia lunga e naspa.

    te mai contrazici mult?

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Monday, 19 September 2011

    Io cred ca respectivele contradictii-s strict contributia ta la text.

  11. @Freud: lui Mircea îi place să le chinuie.

  12. III. Pula prea lunga doare.
    IV. Pula groasa e o placere.
    Sper c-am risipit niste mituri si-am raspuns unor intrebari de va framinta. Iara daca nu, asta e, am incercat.

    k.

  1. 13
    Cum sa fac pula mare ? | ROMANIA INEDIT (via Pingback)
    Tuesday, 6 December 2011

    [...] Pe blogul lui Mircea Popescu puteti citi mai multe sfaturi si consideratii despre pula mica si pula-mare [...]

  2. [...] Pula mica, pula mare [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.