Petreceri alternative de nunta

Saturday, 17 September, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Tristete mare azi, dat fiind c-o domnita draga tuturor a hotarit sa se marite.

In caz ca nu stiti cum e in realitate, si va inchipuiti oniric cam ce-ar fi si cu ce s-ar minca un harem, ca adica e cu forta si cu lacrimi si cu izolare si asa mai departe, avatarurile gindirii medievale, facem o paranteza sa facem niste precizari.

Deci, e adevarat ca fetele sunt multe sclave, da' nu-i adevarat ca-s toate. Sunt si supuse, sunt si libere destule. Diferenta intre sclavie si simpla supunere se poate trasa de exemplu pe chestia de-i zic englejii total power exchange, pentru a simplifica aceasta discutie (da' nu folositi simplificarea daca nu posedati o solida intelegere a simbolului in cultura lui de origine). Altfel, In limba romana diferenta ar fi cam ca si diferenta intre angajat, care face ce-i spune patronul sa faca indiferent daca el considera ca-i bine au rau, si liber-profesionist sau ma rog, consultant pe contract, care face ce i se spune dupa cum considera el, pina la proba contrarie.

Exista evident o ierarhizare aici, toleranta la incompetenta e mai larga fata de sclave, si mai ingusta fata de supuse, dat fiind ca avind mai mare libertate de actiune e mai grav daca fac timpenii. De-aia o fata noua va fi acceptata in general ca sclava mai degraba decit ca supusa, dat fiind ca-i improbabil sa fie ea chiar asa de competenta indesine. Se intimpla, da' nu-i probabil.

Si-apoi, pe masura ce mintea fetei se invata sa rationeze corect, formele sclaviei se estompeaza pe de-a-ncetul. Unele fete prefera sa treaca inspre supunere, si sa-si exercite-n mai mare libertate abilitatile cistigate, alte fete prefera sa ramina sclave si sa se bucure de rigoare-n continuare. Ambele variante sunt perfect respectabile, pe de-o parte e o sursa de imense satisfactii personale sa vezi ca da, acum poti, acum stii cum, iata ca obstacole insurmontabile iti revin azi drept musuroaie de furnici iar pe de cealalta parte continuitatea si stabilitatea are si ea adincile ei placeri. Fiecare cum ii convine, pina la urma ce-i batut in cuie pe lumea asta ?

Ambele categorii se pot considera ca facind parte din harem, care-i astfel destul de extins. Se intimpla uneori ca o fata sa faca inca un pas inspre libertatea-i proprie, si sa lase-n urma supunerea cu totul (admitind ca asa ceva-i posibil, ceea ce nu prea este, da' o construim ca o fictiune comoda pentru toate partile participante). In general asa ceva se intimpla pentru ca fata vrea sa se marite, sa aiba copii, casa ei scl. Nu-i o crima, ba chiar dimpotriva, e perfect respectabil, si asta aduce indiscutabil adinci ori imense satisfactii personale, cum vreti sa priviti chestiunea.

Da-n general se lasa cu lacrimi si tristete mare de toate partile, dat fiind ca si supunerea si sclavia-s mari edificii de intimitate (ceea ce nu se limiteaza la intimitatea sexuala, da' cu siguranta nici n-o exclude). Asa ca se bocesc fetele tinindu-se-n brate de sfirsitul lumii. E trist, noa, care-ati plecat in armata lasind iubiri adolescentine-n urma stiti, iara restu' va-ti inchipui cumva.

Sigur, fetele pot trai ca agenti liberi si fara sa se marite neaparat, da' aia nu-i asa mare tristete, aia e ok, mai vin in vizita, mai aduc vesti, parfumu' exotismului si fascinatia regasirii, nu-i chiar asa grav. Da' ai care se marita e cam moarta cum ar veni, macar fo' douaji de anisori asa, vorba autorului.

Cind lacrimile incepusera deja sa sece le-am pus, cu cruzimea care ma caracterizeaza, "Ia-ti mireasa ziua bunaaa", ceea ce s-a lasat cu un cor de vaiere rupte din Iad la o prima auditie, dupa care le-am tradus si alora care nu vorbesc limba romana chiar asa fluent, ceea ce s-a lasat cu un al doilea cor de vaiere rupte de-a dreptul din Infern.

Azi dimineata-s toate plinse si distruse, iote ca am petrecut un weekend in care n-am batut pe nimeni, da' adevaru-i ca degeaba le si bateam in conditiile date, ca uite cum sufletu' doare mai rau ca curu', orice-i face.

Viata, dragii mei, aceasta petrecere alternativa de nunta.

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

16 Responses

  1. Uhm deci textul asta e scris de tine?!

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    Pai de mine dara.

  3. milf pleaca de la premiza gresita ca milf in sine exista. e doar un concept artistic, teatral, cinematografic, ma rog. asta merge doar in filmele porno cu vai baba bogata nordica care nu are niciun rid. lol.

  4. @MP Ah pah bun, aveam nevoie de o confirmare :)

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    @Freud Da' daca are riduri ce ?

    Pe bune acuma, tu n-ai futut peste 30 de ani ? Sau mai bine sa te intreb peste 20 ?

    @Luka D Vezi, asa e creierul omului, daca vede doua laturi trage el concluzia ca neaparat a treia-i lipsa.

    Se mai numeste si hatereala :D

  6. A venit la fix articolul ăsta, după ce ieri mi-ai zis că unele mai pleacă să se mărite. Apropo cu fata aia din 2001 când n-ai avut tu timp de-un joc de s-a întâmplat? De fapt fetele că deveniseră două după o vreme.

  7. @Mircea Popescu: Freud nu corupe majori.

    @Luka D: să știe că mie mi-a sunat destul de plauzibil ce-a scris. Nu prea aș pune la îndoială autenticitatea.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    Adica care din 2001 ? Cu referinte bwey!

  9. @MP Numa' ca una nu ar trebui s-o excluda pe alta, doar zic :)

    @Cristian Pah tocmai!

  10. @Mircea Popescu: gata, am găsit.

  11. @MP: deci?

  12. Mircea Popescu`s avatar
    12
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    "pe care am sa vi le povestesc pe blog nu inainte de 2055, termenul legal de prescriptie a unui pomelnic destul de lung de activitati antisociale"

  13. Reformulez: care-i situația actuală? E(sunt) măritată(e)? Nu mă interesează poveștile de pe vremea pașoptiștilor, alea le poți păstra secrete dacă asta ți-e dorința.

  14. Mircea Popescu`s avatar
    14
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    Apai poa' sa te intereseze ce te-a interesa, ca io tot aia-ti zic.

  15. Ok, jos pălăria pentru faptul că le respecți dreptul la intimitate.

  1. [...] ani era exact la fel, sigur ca fetele-si mai iau cimpii si se duc sa faca alte chestii (in general sa se marite in sensul clasic al termenului - chestie care de altfel nu totdeauna reuseste) da' singuru' moment [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.