Pentru ca zmeul de Internet e prea zmeu...

Sunday, 20 November, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

... sa-i dam putintica de-asta, cum ii zice... dragoste.

Deci, un pustan nici prea-prea nici foarte-foarte - absolvent de Biblioteconomie, de loc din Oradea, frecator de duda pe Interneti (ma rog, vindut link-uri, scris articole, chestii de-astea un pas peste piarismul simplu) s-a simtit el asa in sufletul lui ca-i la nivelul la care se poate baga in seama cu mine.

Doua zile.

Dupa care a sters urmele.

Cum mie nu-mi place sa vad pustani care se cred smecheri, dau una cu capu' de zid si pe urma sterg urmele, am sa le nemuresc aici, pentru posteritate.

Mircea Popescu lovește din nou
Posted on November 17, 2011 in: Random Thoughts

…dar lovitura e între propriile lui coaie, ca de obicei. În stilul lui tipic de preș, Mircea scrie un articol care copiază ideile din articolul meui. Asta n-ar fi mare problemă, că am mai găsit și pe la alții expresii de-ale mele, idei pornite din textele scrise de mineii. Nu prea mă afectează, sincer să fiu. Dar Mircea Popescu merge un pas mai departe și face chestia de mai jos:

    (Aici sub titlul mp_retard.jpg intervenea o captura de ecran dupa comentariul meu de pe blogul porcului. Chestia amuzanta fiind ca iata, zmeul de Internet Coloja a sters, Porcul n-a sters. Aparent captura de ecran n-o fost chiar asa utila, hm ?)

Link-ul ”reinventează roata” duce fix spre articolul lui de acum o lună, ăla copiat după al meu. Ceea ce Mircea Popescu încearcă să spună acolo e că eu l-am copiat pe el. Nu contează că ”Zmeul de Internet” are ”Repost” în față, semn că mai fusese publicat (prin luna mai dacă nu mă înșel), înainte să șterg blogul ăsta prin vară, cu câteva luni bune înainte ca Mircea să aibă strălucita și originala idee cu ”Soldații Internetului”. Cei mai vechi de pe-aici îl știu pe ăla cu ”Zmeul”, l-au citit de pe-atunci, de pe când cu episodul ”Terente”.
Băi Mirci, măcar de tăceai…
Pățăști…

Si-acum, comentariile :

zoso
ăsta e ăla care stă ascuns când dau pe acolo şi care trece pe celălalt trotuar când vede tipe pe care le-a jignit. mare om, mare caracter.

Razvan T. Coloja
@zoso: ăsta e un tip din Timișoara căruia Manowar i-a futut iubirea viețiiiii, iar acum se leagă de tot și toți cei care au avut sau nu legătură cu Manowar. E amuzant el cumva, mai ales de când i-am clătit gura cu pula acum câteva luni.

Andrei
Îmi pare rău că web.archive.org nu are snapshot de la tine cu Zmeul.
Eu îmi aduc bine aminte de articolul respectiv, mai ales pentru că după ce ţi-ai şters blog-ul m-am întristat deplin că nu aveam către ce să mai dau link.
Vom arhiva site-ul tău de acum înainte, în caz că te hotărăşti să-l reînchizi ;)

Razvan T. Coloja
@Andrei: da, am căutat și eu pe web.archive.org dar nu aveau snapshot din data respectivă. Oricum, am un dump XML al blogului de atunci. 06 Noiembrie 2010, cu 11 luni înainte ca Mirci să aibă aceeași strălucită idee. :))

Manowar
that looks photoshopped
i can tell by some of the pixels and from seeing quite a few shops in my life.

animaloo
pixelu albastru nu doarme!

Robert
Ce aveti ma cu femeia lui? Probabil ea a luat in serios treaba cu “share” si da la cati prinde. Mai si spameaza uneori.

Mircea Popescu
Pai vezi daca stergi ? Baga la cap.
Lasind la o parte, bineinteles, partea unde chestiuta ingalata de-ai [re?]publicat-o tu e nici 1% din chestia de-am scris-o eu (si care de altfel chiar are sursa, nefiind copiata, ci tradusa). Lasind la o parte zic pentru ca nu ma roade pe mine, daca te coafeaza sa traiesti intr-o lume alternativa unde te copiaza cineva, asta e, succese.
Da’ de curios, ai citit macar dupa ce ti s-o atras atentia ca reinventezi roata ce scria acolo ? Sau degetele in urechi si cerculete-cerculete ? A ?

Razvan T. Coloja
@Mircea Popescu: după cum scrii aici, aproape că ar zice lumea că ești un soi de intelectual neînțeles. Desigur, asta durează până ajungi înapoi la tine pe blog, unde îți revii rapid și începi cu aceleași și aceleași comentarii și articole tâmpite. Nu uita să treci din nou pe la fiecare link postat către articolele mele pe agregatorul ăla borât al tău și să lași – din nou, la fiecare – comentarii inteligente cum că eu n-aș ști să scriu, n-aș fi defapt amuzant, aș face parte cu Manowar dintr-o conspirație menită să-ți fută ție feblețea vieții și alte chestii de-astea amuzante care-ți dau scop vieții.

Mircea Popescu
Haha, io sug pula pana la floci!

Mircea Popescu
Auzi, zi ceva concret si din realitatea obiectiva, ca n-am pe moment sapca de psihoterapeut la indemina sa ma preocupe universul oniric al n-am inteles exact cui, ceva cetatean din Oradea.

De exemplu poti incepe cu raspunsul la intrebare : dupa ce ti s-a atras atentia ca reinventezi roata, ai citit articolul in discutie ? Sau ai tras o concluzie asa, imaginar, dupa cum ti se pare tie ca ar putea (sau ma rog, ar fi fain) sa fie ? Da sau nu, l-ai citit sau nu l-ai citit, hai ca nu-i asa de greu.

Razvan T. Coloja
@Mircea Popescu: bă! Ți-o futut ăla prietena.
Cel mai fain lucru pe care-l poate face un om cu tine e să te ignore. Că atunci pălesc sutele de comentarii lăsate pe bloguri, texte aiurea, promovare prin supt de pulă în genul ”hai măi pune link și către mine” și alte chestii la care te dedai. Tu crezi că oamenii nu și-au dat seama de ce bagi contre la absolut toți oamenii cu blog?
Și era să uit: Manowar ți-a futut prietena.

Mircea Popescu
Bun mai tovarase cerculet, da’ la concret poti raspunde ?
Ca asa in universu’ lui imaginar, cu vocile, toti is tari, Perfu are trafic, Liviu saracu’ isi cumpara singur saorma, nu mai traieste de pe ma-sa la 30 de ani, chestii de-astea.
Da’ hai putin si-n realitate, daca se poate. Deci, da ? Nu ? Cum stam ?

Razvan T. Coloja
Nu știu cine-i Perfu, Liviu desigur e sărac – că n-a fost deștept ca tine să ceară bani pe vizualizare de articol (businesss care, la cum scrii, nu mă-ndoiesc că e în plină dezvoltare) – io-s un oarecare din Oradea al cărui nume se întâmplă să nu-l ții minte după ce bagi strâmbe la absolut fiecare link pus către mine (lol!), alții trăiesc cu părinții la 30 de ani, spre deosebire de tine…
Uite mă cum sugem noi toți pula și nu te înțelegem pe tine. Pur și simplu, universul a fuzionat în așa fel, încât toți cei pe care-i lingi în cur la ei pe blog și-i înjuri mai apoi la tine pe site s-au coalizat cumva împotriva ta să-ți dea muie… E un mister.
Și ca să-ți răspund la întrebare, nu – nu plătesc ca să citesc un blogpost scris de un tip cu sechele din Timișoara. Nici chiar dacă acel tip este mărețul Mircea Popescu.

Razvan T. Coloja
De menționat că Mircea Popescu ăla de mai sus, ăla de zice că suge pula, ăla nu-i defapt Mircea Popescu ci un tip care a postat cu numele și URL-ul lui Mircea Popescu. Cu toate astea, apreciez gestul lui Mircea Popescu.

Mircea Popescu
Pai si daca nu l-ai citit, atunci

Link-ul ”reinventează roata” duce fix spre articolul lui de acum o lună, ăla copiat după al meu.

aia ce-i ?
Tre’ sa inveti doua chestii, nu neaparat de la mine daca te deranjeaza sa inveti de la mine, da’ asa in general tot tre’ sa le inveti. Prima e ca unu’ care te critica iti face mai mult bine decit unu’ care te lauda. Revizuieste-ti gindirea eronata in care cine te critica “baga strimbe”, ca e contraproductiva (pentru tine, pe mine nu ma afecteaza). Nici daca toata suflarea Romaniei online iti cint-o oda tu nu vei fi mai cistigat decit din exercitiul asta simplu, in care-ai muscat-o dintr-o dilema incercind sa faci pe desteptul cu mine, cind nu era loc. Da, probabil ca doare la ego sau ce-o fi fiind. Da’ banui ca tu vrei mai degraba sa fii bun decit sa fii mindru. Ma gindesc eu.
A doua e ca sa faci sustineri fara sa te obosesti sa le verifici e un obicei prost. L-a nenorocit pe Vali, a nenorocit destui tineri mai agitati decit inteligenti, mai doritori decit capabili scl. Te-a nenorocit si pe tine in cazul asta concret, i-a nenorocit si pe anti-basescieni cind s-au apucat sa sustina ca prostii tot soiu’ de enormitati despre Basescu, dindu-i astuia ocazia sa-i faca de ris, va mai nenoroci destui.
Pe scurt, cele doua revin la aia ca fudulia si prostia. Lasa-le pentru altii, ca-s destui care sa le duca, nu e problema. Parerea mea.

Sau cum se zice prin blogosfera, patasti.

———
  1. Ceva aiureala in care el explica-n de zece ori mai multe cuvinte decit e necesar ce-i ala "zmeul de Internet". []
  2. Duma asta am mai vazut-o si pe la celalat irelevant cu figuri si impresii in program. Aparent e contagioasa. []
  3. This otherwise inexplicable item is (on a preponderence of evidence standard) yet another example of the well documented loser projection, likely stemming from this episode. []
Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

36 Responses

  1. pletzalcoatl`s avatar
    1
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Sunday, 20 November 2011

    If there's anything funnier than the fact that Romanians say baaa like a sheep when provoked, I dont know what it is.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 20 November 2011

    Don't be insultin' our here sheep witcher fancy bigtown words.

  3. Romanian sheep say "beeee" or "behehe" :D

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 20 November 2011

    Unlike romanian roosters, which say cucurigu, and I'm told that is even funnier.

  5. pletzalcoatl`s avatar
    5
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Sunday, 20 November 2011

    BTW, did the comments really end there or did he actually respond to that?

    As for the sheep, I just hope they're not a part of this "ham ham" business.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Sunday, 20 November 2011

    Well I dunno, I said that, saved the 3rd version of the page and went along my merry way. Conceivably it got to be 100+ comments long, clearly proving how very wrong I am for being mean or something. I guess we'll never know.

    Come to think about it, I almost miss the days of yore when his boyfriend was still writing. This guy is about as stupid, much more verbose and significantly less articulate.

    PS. The dogs really go Ham! I heard it with my own ears.

  7. Pics or didn't happen :D

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Monday, 21 November 2011

    Ai acolo de pe "patasti".

  9. Da, no found. Deci pics or didn't happen :>

  10. opera->settings->word offiline check->[url]->printscreen

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Monday, 21 November 2011

    http://lmgtfy.com/?q=Razvan+T.+Coloja+%C2%BB+-+%C2%BB+Mircea+Popescu+love%C8%99te+din+nou

  12. Si deci care e morala?

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Monday, 21 November 2011

    Morala e ca patasti.

    Sau in versuri : Superautostrazile Informationale.

  14. Reclama mascata!

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 31 May 2016

    Deci am pescuit fisierul in chestiune dintr-o arhiva dtng si l-am redat circulatiei publice!

    Ca tot is racit si imi pierd vremea aiurea to obositii din tara-pasune.

  16. Care ii tara pasune? (me n00b)

  17. Mircea Popescu`s avatar
    17
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 1 June 2016

    Apai aici concret era vorba de Romania, da' nu poci zice ca Argentina-i mai breaza.

    Pasune este.

  18. Da, este. Dar asta nu e musai un lucru rau, ca ne-a antrenat de suntem pregatiti pt. Tot felul de situatii. Noi stim ca absurdul nu are limite ;)

    Nici nemtii nu-s mai breji. Tot mai des intalnesc boi care au avut marea sansa sa se nasca pe pasunea asta. In alta parte nu prea ar fi avut sanse de supravietuire.

    Sa te faci bine, Uraciosule!

  19. Mircea Popescu`s avatar
    19
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 1 June 2016

    Parca asa incet-incet incepe sa se aseze...

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 22 April 2020

    The most recent advances in dramasciences permit us to enrich this historical piece with footnote number iii. Sa fie primit!

  1. Pentru ca zmeul de Internet e prea zmeu--- pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    de-ale internetului. patasti....

  2. [...] ne mai si alegem prost prietenii. De unde vine obiceiul sa spunem ca trebuie udata încăltămintea sau haina noua? Obiceiul ca [...]

  3. [...] si scriitor Colojai comite o incercare de descriere a unei orgii cu puterile modeste ale tineretii revolutionare si [...]

  4. [...] acum un an-doi ? Vai, s-au reprofilat, acuma construiesc comunitati de "scriitori talentati" din cotirle (thx anon) [...]

  5. [...] Un expert in biblioteconomie se face putin de ris. Chestia-i in mare irelevanta, ca n-om sta acuma sa catalogam prostiile [...]

  6. [...] de vina eu ca zmeul de Internet era prea zmeu. Nu te obliga nimeni sa te bagi in seama cu aia mai destepti decit tine, mai puternici decit tine, [...]

  7. [...] impact cultural decit o basina-n piscina oraseneasca din oraselul natal ? Pai de un' sa aiba... Razvan Coloja e scriitor(oare?). Si el a smingalit niste hirtii, care idem s-au tiparit, si el s-a facut de ris [...]

  8. [...] viermisorului a fost... sa-si stearga blogul. Scoala Coloja sau asa ceva. O chestie de-asta nu are cum sa se spele, vei fi marcat pe viata ca poltron si gata, [...]

  9. [...] toti ratatii ceva mai inteligenti decit o bota da' ceva mai lenesi decit o vaca (gen asta, sau asta, sau etcetera) in intervalu' ala dintre cind or scapat din mina parintilor si pin-or intrat sub [...]

  10. [...] - si daca va inchipuiti fie si numai pentru un moment ca n-ar incerca uitati-va un pic la puletii internetilor si va prindeti : orice scuza e buna, scuza sa fie). Mnu, nu-i bine-asa. Lasa sa fie liber si [...]

  11. [...] He doesn't have the discipline to do much with them, especially not much that hurts. [↩]A, B, C etc. [↩] Category: Adnotations Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment [...]

  12. [...] same, perhaps on the even weaker basis that "heh our friends know who we are derp". You know, like that Romanian writer-dragon-lolguy. Or like any one of the thousand-odd examples littered all around here that I'm too lazy to dig up [...]

  13. [...] like me because you know, he's supposedly a liberal dontchaknow! Not that there's any shortage of humiliation poured from Trilema's ever sputtering sprinkler heads on Romania's ever stunted genii. [...]

  14. [...] to tell you sir, but... not in this life. It's just not possible, see, nothing "bad" in the sense an dork'd expect can possibly happen to me (or for that matter to anyone else). I trust you understand why. [...]

  15. [...] story here, as you've probably read it time and again in various pedestrian restatements of assortments of menalone should go something like I took nothing on credit, not ever, and [...]

  16. [...] a crypto-expert now, of course, just like all the other ones. He's working to solve the problems of humanity, also. Here : One important note [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.