O zdreanta

Saturday, 19 November, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Ca tot discutam de antirocuptul si altminteri foarte curatul PDL :

o-zdreanta

Tipul care-a facut o gresala cu "dom' Costel"i este oarecum nemultumit de faptul ca dupa doi ani si ceva (apropo de chestia asta) s-a dat intr-un final o decizie definitiva si irevocabila in cazul rapirii lui.

sofica-dumitrascu-o-alta-zdreantaInalta Curte de Casatie si Justitie a decis ca fraierul din poza (Andrei Alexandru Constantin Nitu) a facut de fapt doua greseli : una cu dom' Costel de la PDL si a doua cu justitia de la Romales de-aici de la noi, din comuna Ilfov.

Curiozitatea mea e cam asa : mai dureaza mult sa-l impuste careva pe Berceanu ? Ca as mai avea o recomandare in persoana Soficai Dumitrascu, cetateanca faimoasa prin eliberarea lui Hayssam acum niste ani. Daca nu neaparat impuscata si asta, macar legata-n pizda goala de ceva gard. Dac-o facut si ea o gresala-doua, are ce sa-i strice ?!

Poze de la Claudiu si de la luju.ro.

PS. Blogarii sunt prea ocupati cu chestii de catifelat pielea ca sa preia chestia asta. Pentru ca sunt curve, si curve fiind la ce sa te si astepti de la ei ?

———
  1. Iancu Constantin, fost secretar de stat al PDL în ministerul agriculturii si reprezentantul pentru Romania al Marelui Orient al Italiei []
Category: Breaking News
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. http://realpolitic.ro/cum-a-murit-procurorul-din-dosarele-vantu-luminita-sega-diagostic-otravire-lenta-cu-aluminiu.html

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 19 November 2011

    Nu stiu cit creditez conspiratita pe tema aia.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.