O vaca cu cabina

Saturday, 02 July, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Stiti zicala aia ca Internetu' nu prosteste, doar ca face prostia preexistenta mult mai accesibila ? Eu cred ca-i perfect adevarata, si pina la urma rubrica asta-i dedicata tocmai ilustrarii ei.

In episodul curent, vom cita direct... o vaca. Pe bune. Zice vaca :

Pe la 0:00 a început. Ciulesc urechile bine și aud ce părea a fi un lemn care se loveste de perete. În aproximativ 30 de secunde însă totul a devenit clar. Dinr-o dată de deasupra mea am auzit:

- Ahhhhhhhhhhhhhhh! Ohhhhhhhhhhhhhhhh!

Să înlemnesc și altceva nu. Dar era adevărat. Deasupra mea doi făceau secs atât de tare, încât tăblia de la pat se lovea violent de perete și genera zgomotul pe care îl tot auzisem! Și felu’ în care tipa aia…doamne ferește. Aș fi jurat că dacă nu ascultam cu atenție aș fi sunat la POLIȚIE pentru jaf armat și tentativă dă’ omor.

La 0:30 zgomotele s-au oprit. Dar la 2:00 au început iar…si la 3:40…și la 4:15…

Ieri la muncă la Receseu am fost praf, ca de vreo săptămână încoace. Am ajuns acasă distrusă, canci chef de scris, canci chef de altceva. Dar am zis că e o excepție.

Sigur că da.

Azi-noapte am putut să număr vreo 4 numere din nou, cu țipete și toate alea, de ai fi putut să juri că se toarnă un pornache deasupra mea. Bineînțeles că nu am putut închide un ochi.

Deci, nu toate femeile de locuiesc la bloc sunt niste proaste, sa stea cu picioarele incrucisate cit mai strins, acumulind frustrari ca sa aiba ce deversa pe blog. Ca sa vezi chestie, sunt socat, nu altceva. Nu-i ca si cum pot sa ilustrez din experienta directa. Da-n fine, hai adelante cu Rosinanta.

Se făcea că Jenna Jameson a noastră a plecat într-o zi de acasă și nu s-a întors decât seara târziu

[...]

Când s-a întors ea, pe la 12 noaptea, eu și cu Nea Haolică eram plini de spume. Rupți de oboseală, leșinați după o zi în care băgasem ca migurile, tot ce voisem era să zacem în patul nostru până dimineața, ca să ne mai recăpătăm din puteri.

[...]

Când a ajuns tanti acasă, m-am sculat, m-am încălțat și m-am înfipt direct în ușa ei. Când a descis ușa, vaca a luat-o în primire și a lovit în ea cu cuvinte atât de grele de am cocoșat-o. Simțeam io că ar vrea să se facă mică ca o păsărică și să intre sub ușă, dar nu putea săraca, pentru că avea atâta curu’. Cea mai tare fază a fost când i-am spus că nu e normal ca tot blocul să știe când ea se f$#e și că țipă ca o scroafă în călduri de o știe tot cartierul, moment în care s-a înroșit toată și a pus privirea în pământ. Promițăndu-i solemn că la prima abatere o mut cu totul din oraș, am plecat liniștită și m-am dus să dorm.

N-ar fi fost mai logic sa se duca sa suga pula ?

Pe bune, ziceti si voi. Pe de-o parte avem exemplarul 1, o femeie care se fute, da' nu oricum, se fute-n draci, se fute bine de tot, se fute de rupe patul. O femeie care stie sa-si exprime urletul interior, pe scurt, o femeie adevarata. Pe de cealalta parte avem o proasta, grasa (sigur e grasa, ca altfel nu si-ar zice vaca, probabil ca are niste tite de-alea de vinzatoare in piata) si [probabil] buboasa, care face pe casierita la ceva firma de doi rahati. Si care crede despre sine ca "munceste din greu", probabil crosetind pe-acolo. "Baga ca migurile", va dati seama ce-o fi bagind ca migurile, rigiieli de la pizza cu bere.

Mnoa, oriunde in lumea reala exemplarul 2 s-ar duce pe coate si genunchi la exemplarul 1, i-ar linge umila degetele de la picioare, s-ar oferi sa-i curete prin casa, sa-i spele chilotii de mina si sa-i duca gunoiul. Pentru ca si-un cal, si-o vaca, si orice dobitoaca oricit de primitiva stie, intelege si aplica regula aia simpla, "nu futi, nu existi". Pina si copilasii lachiosi de 16 ani inteleg atita lucru.

Cit de proasta gramada sa fii tu ca sa te apuci sa povestesti pe blog cum te-ai dus, o strimba nefututa, sa-i faci gura uneia care ia pula de patru ori pe noapte, sa-i faci tu ei scandal ?

Cit de vaca cu cabina tre' sa fii ca sa-ti inchipui ca pune cineva botu' la fantezii de-astea pseudoerotice de prost gust ? Deci in primul rind ca o vaca grasa si buboasa de la RDS nu are atita tupeu in ea nu ca sa deschida gura, da' macar sa ridice ochii spre o femeie normala. Ca-si stie, ca orice vaca, locu' in staul. Si-n al doilea rind, ca daca e chiar lovita de Kreutzfeld-Jacobs si incepe sa mugeasca, pai isi ia cit nu poate duce, vaca de povara cum o fi ea. Va dati seama ca una care rupe patu' de la pula rupea firida liftului in dantura proastei. Nu-i ca si cum n-am vazut cazuri in experienta directa.

Va dati voi seama, una care n-are nume si chip pe Internet s-o dus la una care fute de rupe si o amenintat-o c-o muta din oras. Nu, zau, pe bune. O facut ea asa ceva.

Ca-i curajoasa. Ce rideti si voi acuma ?!

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

8 Responses

  1. Mihai B`s avatar
    1
    Mihai Binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Saturday, 2 July 2011

    e curajoasa vaca pe internet. mai ales la fantezii. is convins ca stia care-i vecina, vaca, care nu iese din casa, decat ca sa mearga la serviciu.

    da' o cred. e un fel de rambo. cand au venit legionarii la putere, ea s-a opus si a activat ca si partizan prin muntii patriei. cand secuiul ala a vrut sa il ucida pe mihaita viteazu, ea era acolo si l-a imbrancit, de a cazut ala de pe cal...

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Saturday, 2 July 2011

    Tu vorbesti asa ca n-ai fost niciodata la o vaca in cabina si vrei sa vezi cum e, probabil.

    Iti spun eu, ca sa nu te mai stresezi : e cam ca in tractor.

    PS. Ai grija la gonoree.

  3. lexy229`s avatar
    3
    lexy229 
    Saturday, 2 July 2011

    Ati scris telecabina gresit. Ambii!

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 3 July 2011

    Pai nu e telecabina, e cabina simpla. Sa nu exageram acu'.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Monday, 8 April 2013

    Apropo, nefututa discutata aici intre timp o murit.

    Nu-si mai aminteste nimeni de ea. Cauza este ca pin-o trait o fost proasta. Asta e.

  6. A murit acum vreun an.

  1. [...] ba chiar sunt foarte curios sa aud cirteli din public pe aceasta tema (nu ma luati cu rahaturi a la vaci, babe si alte bizdiganii, ala nu-i umor, e ciorba de loboda, sitcom pozitional, ce vreti voi, e [...]

  2. [...] O vaca cu cabina [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.