O pereche absolut ideala

Tuesday, 22 March, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Lumea ma intreaba de ce scriu pe blog despre toti timurucii* si eu nu stiu raspunde. Chiar n-am habar, asa-mi vine mie cite-odata, sa scriu despre timuruci, si-atunci scriu, pe de-o parte pentru ca-s incontinent si pe de cealalta pentru ca nu-i bine sa te abtii**. Si-n plus singura metoda de-a rezista tentatiei este sa i te supui***.

Asa ca, sa va povestesc despre o pereche absolut ideala.

Ea se crede inteligenta, ceea ce intr-un sens e adevarat, de exemplu prin comparatie cu copiii cu nevoi speciale este, la 103 sau 105 sau cit are ea IQ, foarte-foarte inteligenta. Se crede de asemenea cultivata si citita, ceea ce iarasi, prin comparatie cu Daddy Fizz de exemplu, este. Indubitabil. Sigur ca o suta de carti citite intr-o proportie medie de saizeci la suta nu constituie un "bagaj de lecturi" decit intr-o colonie miniera, da' atita timp cit exista colonii miniere nu putem nega ca intr-un oarecare sens si intr-un oarecare context, da, este, si citita, si cultivata.

Chestia absolut haioasa este ca-i foarte evident (si aparent fara sa-si deie seama ?!) genul ala de pizda speriata de bombe care nu indrazneste sa se futa nici in ceasul clasa a 12-a, da' vrea sa stea in camera cu aia care se fut. Dupa care se da pe linga pustimea de-a 9-a in recreatii, facind pe marea experta inaccesibila. Sau, cu cuvintele ei :

Una dintre ele a fost la Maxim România. Le-am zis un banc haios şi au decis să îl publice, propunându-mi să mimez eu sfârşitul într-un filmuleţ online. Sfârşit cu sugestie de sex oral. Eu, presupunând că e atât de obviously o glumă, am zis ăv cors, în ideea că da, bun, haioasă glumă, hai să râdem, dar nu în această viaţă voi mima eu o muie filmată, într-o Românie atât de grăbită să categorizeze, să eticheteze şi să umilească.

Next thing you know, mă pomenesc cu gluma în revistă şi cu “bun, hai să facem filmul”. Whaaaaaaa’?. Nu, frate, niciodată nu mi-am dat acordul în mod serios în privinţa asta, nu am zis “Da, o fac” privindu-vă grav şi ferm în ochi. O glumă e o glumă, ok?

Păi ce ne facem, am publicat-o. Fără să mă întrebaţi serios dacă mă bag? Fără. Ei bine, atunci e fix problema ăluia care a publicat-o, eu aşa ceva NU FAC. Punct.

Next thing you know: cea mai bună prietenă a mea din acel moment mi-a devenit cel mai aprig duşman, pă sistemul: “Sau faci muie filmată de dragul meu, sau te duci în morţii mă-tii”.

În morţii mamei mele nu m-am dus, dar nici nu m-am lăsat manipulată. De aceea vă recomand – luaţi orice hater al meu. Pe oricare. Veţi descoperi tot atâţia oameni pe care i-am tratat cât se poate de fair, dar care au încercat să mă ia de proastă. Şi care refuză să admită faptul că nu le datoram nimic, iar pretenţiile lor erau nejustificate. Gluma e glumă, dar când tu o iei în serios şi mă tratezi ca atare, devine subit scary şi antihaz.

Cred ca autocaracterizarea citata dinsus e perfect aliniata realitatii, fata chiar asta este. N-ati intrebat-o serios daca vrea sa mimeze ? Pai, e viol, ce mai. Scrie clar Irigaray pe tema asta. Da' ca sa nu va las cu un singur pasaj, chit ca un singur pasaj ar fi suficient, mai cautam unu', sa zicem pe latura profesionala, asa. Poftiti :

Într-un an şi ceva de Playboy şi încă un an şi ceva de Maxim, am intervievat cam tot ce înseamnă bărbat valabil şi interesant (a se citi “cu creier şi umor”) din show-bizul românesc.
[...]
Bun, ideea e următoarea: eu aş putea duce lucrurile la “the next level”. Aş putea scrie biografii. Dacă am făcut odată omul să se deschidă şi să mi se dezvăluie în ce are el mai personal şi mai frumos, o pot face şi pe întinderea unei cărţi. Nonfictionul e oricum punctul meu forte şi plăcerea mea vinovată.

Desigur, nu aş face asta decât cu ăia care s-ar băga să coopereze şi să mi se dezvăluie la fel de onest şi de autentic după cum au făcut-o şi în interviu. Dragoste şi biografie cu sila nu se poate. Şi speculaţiile sterile nu mă încântă. Ei ar avea garanţia unei opere literare de calitate, care să pună accentul pe ei, nu pe mine (cum fac anumite biografii scrise de critici cu coaie, de-ţi vine să le torni gaz lampant în cur, să bagi un fitil şi să dai foc), iar eu aş avea garanţia unui bestseller.

Ce părere aveţi de ideea mea de afaceri?

Precum va puteti inchipui, aceasta idee de afaceri traznet n-a fost (inca, bineinteles) concretizata sub nici o forma, dar asta nu din cauza ca e o idee cel mult indoielnica, daca exageram si-o numim idee, si cu atit mai putin nu din cauza ca nimeni nu crede ca Lorena Lupu ar putea duce ceva, orice, la un nivel. Nu ca "next level", ci nivelul minim acolo, zona 0. Ideea de afaceri cea traznet n-a fost (inca, bineinteles) concretizata sub nici o forma pentru ca a) oamenii sunt prosti ; b) oamenii care nu sunt prosti sunt hateri, rai si rau intentionati si respectiv c) huo Romania, ca nu ti se ofera aici nici un fel de posibilitati.

In final, daca mai aveti nervi, va las cu interviul meu favorit cu o personalitate culturala semidocta-n ebulutie**** : Ce te face pe tine sa crezi ca lucrurile pe care le scrii sunt importante pentru altcineva decit tine ?

El, ca pe ea am epuizat-o, nu este inteligent, cult si deosebit de rafinat sexualmente la nivel strict teoretic. Ci este inteligent si deosebit de puternic, la nivel strict teoretic. Vedeti cum modelele mentale pe care publicul le aplica genurilor rezulta nemijlocit in valorizarile despre sine ale celor lipsiti atit de caracter cit si de o valoare oarecare, fie ea si de schimb ? Nu intimplator avem cocalari si printese intr-o societate in care femeia perfecta tre' sa fie curva si barbatu' perfect tre' sa stoarca piatra-n pumn (si sa-i dea ziua benzina si noaptea votca). Nu intimplator cei ramasi mental la virsta liceului dau tircoale cu fereala acestor lacuri anumite si nu altora.

Ei bine, el cel foarte puternic are opinii ferme (pentru ca toti oamenii puternici au opinii ferme, ca semn si masura a puterii lor opinative), cu precadere despre chestii pe care nu le intelege. De exemplu, despre afacerile externe ale Romaniei.

Tineti minte postul asta?

Il lasasem acolo, la featured, cand foloseam sliderul. E, o sa-mi dau importanta aiurea si-o sa spun ca, in sfarsit, l-a citit si cineva din MAE.

Asa se face ca, 5 luni mai tarziu, ministrul de externe se trezeste vorbind neintrebat.

Teodor Baconski il citeste pe-un tip despre care nu ati auzit, prin intermediul MAE, si astfel

V-ati prins? D-aia are Romania minister de externe (da-le dracu’ de majuscule, ca nu le merita) si ministru. Sa ajunga la concluziile la care ajung pana si bloggerii care nu fac politica, da’ 5 luni mai tarziu.

Sau, despre femei si aspiratiile lor.

Se punea problema “frate, ne mai casatorim sau nu? merita? are vreun sens?”. Toate pizdele, da, da, sigur, trebuie, asa e bine, asa pula mea. Tipii…mai subtire, de toate parerile posibile. Ba ca merita, ba ca trebuie, ba ca-i OK si concubinajul. Da’ nu aia e problema. Problema e ca, luate la bani marunti, toate vor casatoria din acelasi motiv.

Nu, nu pentru statut social. Nah. Vor casatoria pentru ca vor copii si, in caz de divort, vor sa aiba pensie alimentara pentru copilul ala. Sa fim bine intelesi: nici nu-si pun problema sa-l lase pe potentialul tata sa-l creasca. Nu, tati. Il vor ele. Si vor sa fie casatorite, cu acte-n regula, ca-n caz de ceva, sa primeasca papica gratis. Pizde la care te uitai si ziceai “da, frate, uite, una serioasa, casatorita cu copii”, pizde de 18-20 care nici nu stiu sa scrie “casatorie”, toate guita intr-un cor sinistru acelasi lucru: daca ti-a placut sa futi, sa-ti placa si sa platesti.

Chestie care n-are nici o legatura cu faptul ca acum vreo doua luni, cind mai era inca maritat (casatoriti fiind barbatii, ceea ce nu-i cazul de nici o culoare) debita asa o suita de prostii incit oamenii mai sanatosi la cap i-au spus limpede si lamurit ca daca o tine asa va ajunge la divort.

La care, culmea suprizelor inexplicabile, a si ajuns. Da' stiti de ce ? Nu ca o fost el prost, deosebit de prost, exceptional de incredibil de ghiolban timpit vizibil de pe Luna pentru oricine nu bause sase doze de butan pentru incarcat brichete consecutiv. Nu! Ci pentru ca Romania e de cacat, romancele sunt de cacat si romanca anumita cu care se maritase el (ca barbatii se casatoresc, copchii cel mult se marita) e de cacat.

Femeia care cu un copil de citeva saptaminii o ajuns sa-i spuna ca ei nu i-i frica sa-l creasca singura daca e, fiind ea spre deosebire de el chiar o persoana. Femeia pe care-o santajase sa plece din tara, ca stie el mai bine, ca rolu' ei ii sa asculte scl etc, ea-i de cacat. Sincer acuma, o tipa care maritata cu un apucat, cu copil mic (primul) reuseste cumva sa se ridice in picioare si sa-i traga aluia o linie in nisip de care sa se si tina este absolut respectabila. Ea-i adultu' in discutie. Iar ala care crede cu fermitate si afirma cu tarie chestii care se schimba dupa cum bate vintu' e undeva intre debil mintal si debil emotional.

Da' nu conteaza astea, la mintea lui. Ci "pizdele guita", si anume, "toate in cor" ca vor casatorie ca sa-l sece pe masculu' cel inteligent, cultivat si puternic de pensie alimentara. Stie el. De unde stie el ? Pai, din experienta nemijlocita. Asa cum si-o intelege el. Problem ?

As mai putea continua cu citate, da' zau daca merita. Sa va ilustrez cum "Romania e de cacat, eu sunt absolut genial, ma duc in Anglia, unde rup tot", dupa care doua saptamini de "Hahaha eu cistig imens de bine aici hahaha ce fraieri sunt toti aia care nu is si ei in Anglia cu mine hahaha", dupa care acum doua saptamini

Revin cand o vrea pula mea, daca mai vrea. Si nu stiu nici daca, nici cand, da’ ce stiu e ca nu pe banii astia sau la modul asta. Ori sa fie bani sanatosi si prime de relocare si alte cacaturi, ori imi bag pula. Eu n-am venit aici “sa ma descurc”. Si da, normal, problema nu-i a angajatorului ca eu am avut 2 luni futute aiurea de lume in pizda, problema e a mea, da’ ce pula mea, mi s-a luat mie. De absolut tot.

Daca aveam chef sa ajung sa-mi trimita mama bani sau sloboz mai stie ce, pai, stateam in pula mea in Romania cu burta la soare de la 18 ani, fara nici o grija. Daca aveam chef in pula mea sa stau “temporar” intr-o chestie fara baie, munceam pe-un santier in Romania. Da’ n-am chef.

... ma rog, ce rost are ? Dobitoc cu patalama, spune prostii cu emfaza, lumea ride de el, "lasa ca vedeti voi", se ajunge in fapt, se constata ca nici vorba, dobitocu' o intoarce intr-o alta directie, iara prostii cu emfaza, lumea iara ride, iara "lasa ca vedeti voi", practic un fel de zoso, ceva mai volubil.

Am scris acest articol din urmatorul motiv : amindoi bat strazile Bucurestiului la ora actuala, din lipsa de ocupatie mai buna, sau ca sa citez

Am incercat sa vorbesc cu diversi la telefon, in afara de Patrick, pula mea, unul n-a raspuns. Nici macar nu m-a mirat.

Amindoi citesc Trilema, probabil in speranta ca asa cum altii reusesc sa plece de-aici mai destepti decit au intrat vor reusi si ei. Din nefericire nu le prea iese chestia asta, da' mnoa, late bloomeri cum le zic englezii, treizeci de ani si tot fara un rost, se mai intimpla, au vreme. Sunt tineri.

Date fiind aceste circumstante, gasesc ca exista o probabilitate intreaga nenula sa afle astfel fiecare de existenta celuilalt, dupa care sa observe cit de bine se potrivesc, in ce priveste gusturile si inclinatiile, dupa care sa cada la mare dragoste din care sa rezulte cumva (cu ajutorul unei muste ?) un copil.

Da, incerc sa creez antihristul. Probabil ca o sa-mi si iasa. Macar am bunul simt sa va avertizez dinainte. Puneti-va socotelile in ordine, nu mai aveti multa vreme.

Spor.

---------
* alternativ ţâmuruc, un cuvint romanesc aparent necunoscut dictionarului (chestie care de altfel de mult nu ne mai surprinde). Inseamna in sensul direct ceva mai mic decit ar fi de asteptat, subdezvoltat, insuficient, si-n sensul metaforic un personaj de-o anvergura intelectuala neglijabila in raport cu functia, rolul sau pretentiile.

** Dupa cum ne invata George Costanza.

*** Dupa cum ne invata Orson Scott Card Oscar Wilde.

**** Ca si ebulitie doar ca fara aport de caldura din exterior.

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

44 Responses

  1. Anonimosu`s avatar
    1
    Anonimosuinsigna de prim sositinsigna de tehnolog 
    Tuesday, 22 March 2011

    Err, ok. de la punctul asta, o sa ziceti ca aberez, mananc cacat si-i SF, dar aveti cuvantul meu ca-i adevarat, altceva n-am de zis O las pe ea acolo, eu ma urc in masina, hai sa ajung “acasa”, sa scot alea la imprimanta, sa moloz. Acum, nu pot spune daca-i din cauza de paranoia sau din cauza distractiilor de la CI de pe vremuri (primul care-ntreaba poate sa-mi suga pula), dar observ ca sunt urmarit. Da, cu masina, lol. Ma, ce pula mea, ori eu sunt paranoic, ori asta-i complet amator. Sincer, imi aminteam si eu cum se face un filaj – si nu asa se facea, ce pula mea. Ma rog, ma plimb eu de nebun de colo-colo, stil “hai sa vad cati am pe coada” si era prea de tot treaba. Pentru amatori, trebuie sa mentionez o chestie: cand filezi un tip la volan, ii pui 2 masini in spate, 2 in fata. Eu nu vedeam decat una in spate. Insistenta, dar una singura. Asta, in caz ca va intrebati, nu-i de natura sa te linisteasca, cand tu esti ala filat. Nu de alta, da’ de obicei inseamna ca-i bine sa ai testamentul scris. Am tot stat eu, eram vag ingrijorat, ca nu prea era benzina-n rezervor, Cristiana nu era la mine, maaaa, ce pula mea, de la ce se trage, aia nu, aia nu, de aia nu stie nimeni, la ailalta au murit toti aia care stiau, ma ce pula mea? Tot vorbind si grohaind, ma hotarasc s-o sun pe nevasta-mea, sa-i zic si ei, da’ in paranoia mea, imi dau eu seama ca n-am de pe ce. Logic ca aveam telefonul la mine, dar daca erau baietii aia la care ma gandeam eu, puteam la fel de bine sa opresc masina si sa-l rog pe-ala din spate sa transmita mesajul. Hmm. Ma car eu pana acasa, opresc, o iau pe Cristiana (da, asa se numeste arma mea), incarc frumos, cobor inapoi la masina. Ala din spate, in masina lui, la colt. Bine, prietene…daca pana aici a fost, asa sa fie, da’ tu vii cu mine.

    Betting pool: cine il impusca primul pe MP, Visurat sau Manowar?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 22 March 2011

    Ahaha te caci pe tine cu stropi.

    Alendelon ala s-o spart in cioburi si acuma rid in soare din fiecare bloagher cite unu'. Ce haios e-n pauza mare, toti care nu-s Sitting Bull is Wyatt Earp.

  3. ha

  4. ce-ai cu manowar?

    //

    cate carti zici ca-i citit?

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 22 March 2011

    @F Hi.

    @Critic Daca documentez prostia unui prost, timpenia unui timpit ori idiotenia unui idiot nu inseamna ca "am ceva cu el". N-am nimic nici cu Nicolae Robu nici cu Eugen Simion nici cu Bogdan Voicu nici nu Lorena Lupu nici cu Sebastian Bargau nici cu absolut nimeni. Ei au ceva cu mine, ceea ce nu-i asa de grav, si au ceva cu ratiunea sanatatea mintala, ceea ce e destul de grav. Nu pentru mine, nici pentru tine, noi mai ridem, da' pentru ei grav, zic.

    Una, da' buna.

  6. Violeta duce ... galeata la gunoi ... ahhhhhhhhhhhhhhhh ...

    http://www.youtube.com/watch?v=cOxiGEiIya0

  7. De ce te iei de zeiţaţe Popescule?

  8. Rusineeeeeee ...

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 22 March 2011

    @Luka D Deci sa inteleg ca te dai la colegele noastre, da ?

    @lexy229 Am o sensibilitate pentru t,a^t,e.

  10. 'mneavoastra? Is bune?

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 22 March 2011

    Depinde de context :D

  12. Context: muia.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 22 March 2011

    P Diddy e foarte priceput.

  14. Mi(-i) dor de el :(

  15. lexy229`s avatar
    15
    lexy229 
    Tuesday, 22 March 2011

    http://polimedia.us/dtng/c/src/130080084272.jpg

  16. Mircea Popescu`s avatar
    16
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 22 March 2011

    Noa frate. Cam uzata.

  17. lexy229`s avatar
    17
    lexy229 
    Tuesday, 22 March 2011

    "Vasile Enea prea perfecta sa existi cu adevarat" nu fi hater!

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 22 March 2011

    Plm, da' de unde le scoti mei ?!

  19. lexy229`s avatar
    19
    lexy229 
    Tuesday, 22 March 2011

    R#5: [...] Ionut Oprea, Bogdan Gavrila, Ronald MacDonald Minyo, Oltea Zambori, Victor Capra, Cetin Ametcea, Miruna Siminel, Radu Boncea, Marian Stavarache, Constantin Cocioaba, Marihuana Cocioaba, Catalin Tenita, Radu Apostolescu, Patrick-Andre de Hillerin, Radu Ceuca, Monica Columbeanu + Ramona Gabor, Andrei Gheorghe, Gheorghe Fluture, Dragos Stanca, Razvan Tirboaca, Paul Amanoae, Maris Ciprian, Adrian Paunescu, Vladimir Oane, Dragos Novac, Bogdan Gulie, Dumitru Cirstea, Florin Cirstea, Marius Nica, Crin Antonescu, Claudiu Lupu, Mihai Voicu, Dan Puric, Regele Mihai, oare am scapat pe cineva?

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 22 March 2011

    Lol da, si aia!

    (De capu' meu citi prosti is sub soare...)

  21. Primele paragrafe sunt ''confusing'' sau chiar mai rau, ''indecipherable''.

  22. Mircea Popescu`s avatar
    22
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 23 March 2011

    Noa, pai sorry.

  23. @Mircea Popescu: în ce citesc eu aici, argumentele nu justifică tonul. este ceva ce îmi scapă? mă refer la lorena, că de celălalt ins aici am cetit prima dată.

  24. Mircea Popescu`s avatar
    24
    Mircea Popescu 
    Thursday, 24 March 2011

    Pai argumentele nu justifica niciodata tonul, ca una-i chestie de continut si cealalta de stil, una-i forma celalalt fond and never the twain shall meet.

  25. Ok, atunci insist cu o refolmurare: citind eu câteva articole la tine pe blog, aşa mai puţine ca un nou venit ce sunt, am impresia că articolul de faţă este diferit ca stil de celelalte, să îi spun mai abraziv. Din care motiv mă întreb dacă ai ceva cu fata, dacă există o istorie în spatele acestor rânduri sau dacă este un articol la fel ca oricare altul din punct de vedere al neutralităţii tale. Asta având în vedere că tu totuşi ponegreşti aici pe cineva care nu e de prezent. Da oricum din ce spui, intuiţia mea masculină intuieşte că e un articol pentru cei avizaţi. Întreb şi eu aşa de curiozitate că întâmplător blogul ei îl ştiu şi mai intru pe acolo.

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Thursday, 24 March 2011

    Pai de-aia se si afla la rubrica "Rautati si Mizerii". Ai mai citit de-acolo ?

  27. Nu am observat categoria. Nu cred că am mai citit din acea rubrică. E pamflet ?

    Eu am văzut articole inteligente pe blogul ei. Cu mult peste nivelul articolelor de pe multe bloguri. De cunoscut nu o cunosc dar din ce am înţeles se întreţine singură şi nu o duce chiar rău (legat de lipsa de căpătuială la 30+ invocată).

    Acuma, relativ la raportarea ei la ceilalţi colegi de clasă, nu o ştiu că eu sunt la alt profil.

  28. Mircea Popescu`s avatar
    28
    Mircea Popescu 
    Thursday, 24 March 2011

    Pai nu e neaparat pamflet, zic asta pentru ca mie-mi displace atitudinea oarecum aiurita a celor ce se ascund dupa "dom-le, e pamflet". E pur si simplu o abordare mai abraziva. Tot adevarul se prezinta doar manusile-s lipsa.

    Nu neg ca "exista si articole mai inteligente decit media", da' problema cu media asta e asa : blogurile se distribuie dupa Zipf, si ca rezultat orice medie aritmetica e un punct de referinta mult prea jos si un standard mult prea slab(se discuta aici la obiectia arogantei).

    Habar n-am cum o duce, traieste din traduceri si probabil ocazionala compunere pornografica din ce-am inteles, ceea ce poate fi orice intre Anais Nin si-o mare massa de anonime, proletariat intelectual.

  29. ehh, aici cine stă prost la capitolul pudibondism? aşa cum blogul ei e peste medie, playboy e o revistă foarte bună prin comparaţie cu aproape tot restu. părerea mea, acum nu am citit de mult, dar înclin să mi-o menţin. iar legat de ce scrie, cred că ia interviuri în mare parte, eu am citit unul şi nu era rău. în plus dacă vrei să te legi de un om aproape unanim considerat inteligent şi să demonstrezi că de fapt nu e, eu cred că o abordare mai potrivită ar fi una mai subtilă, nu cu epitete de autobază ca aici. dar mă rog, chestie de gust. încă o dată, mie nu mi-a lăsat o impresie rea fata şi cred că este ok ca persoană, ceea ce despre tine încă nu mă pot pronunţa.

  30. Mircea Popescu`s avatar
    30
    Mircea Popescu 
    Thursday, 24 March 2011

    Pai pe de cealalta parte io nici nu-s fata.

    Parerea mea apropo de playboy e dimpotriva, astalalta. Si io mi-o mentin.

    N-am nimic impotriva sa compari blogul fetei cu "media blogurilor" si sa-ti dea cu plus cum n-am nimic impotriva sa compari Playboy cu ma rog, Libertatea ? Click ? si sa-ti dea tot cu plus. Cum bine zici, chestie de gust.

  31. :) Isus a spus fariseilor: cel ce nu are pacat sa arunce primul...

  32. Mircea Popescu`s avatar
    32
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 24 May 2011

    Tocmai asta se si intimpla. Cel absolut perfect (eu) arunc.

    Problem ?

  33. Traian`s avatar
    33
    Traian 
    Sunday, 17 July 2011

    Ondilol: Jon Bon Jovi a luat cina cu 10 frumuseţi autohtone
    Ondilol: sugeti pula
    Ondilol: Refuzul de a declara datele pentru recensamântul populaţiei va fi amendat…
    Ondilol: cu 10 mui
    Ondilol: de la bongiovi
    Ondilol: Foto | Monica Gabor, alături de un bărbat în restaurant: Cine e tipul?
    Ondilol: e ma-ta
    Ondilol: Mendy, despre meciul cu Bute: Am văzut numai stele!
    Ondilol: daca esti prost is te cheama ca pe pateu
    Ondilol: De ce este necesar sexul? Cercetătorii au aflat răspunsul
    Ondilol: WAU
    Ondilol: SONDAJ: Ce ministru din Guvernul Boc ar trebui remaniat?
    Ondilol: ce pula mea inseamna remaniat
    Ondilol: oricum toti
    Ondilol: Cercetătorii au descoperit că organismele se reproduc încrucişat, mai degrabă decât asexuat, pentru că acest fel de înmulţire ţine la distanţă atacurile paraziţilor. Constatările vin în sprijinul teoriei evoluţioniste, în care din două organisme rezultă un pui cu un cod genetic nou, mult mai rezistent.
    Ondilol: tu, deci nu-mi vine sa cred
    Ondilol: cercetatorii au descoperit asta cand, amu 250 de ani????
    Ondilol: cei cu IQ sub medie zic ca pentru placere
    Ondilol: io cu iq de stau peste ma-ta spun ca sugi pula
    Ondilol: Imaginea articolului Ce joburi preferă românii în străinătate şi care sunt aşteptările salariale
    Ondilol: dansuri de prezentare intr-un mod erotic si exotic si in acelasi timp culturale langa o bara, ingerarea k-ritciului pentru sume de bani si spalatul buzilor unde adineauri conationalele o sugiau
    Ondilol: Salariile, mai mari în Bucureşti decât în Iaşi, Timişoara şi Cluj, însă costul vieţii este apropiat
    Ondilol: doamne ce veste super buna baga-mi-as pula pot lucra pe 7 milioane nu pe 6 ca-n cluj, gata, deja si marchez joburile in ziar
    veta: da poti sa folosesti banii ca sa faci dus cu apa mai calda
    Ondilol: Orange va lansa vineri o retea WiFi in Centrul vechi din Bucuresti. In primele trei luni, acces gratuit la internet pentru utilizatorii din toate retelele, anunta directorul de marketing al Orange Romania
    Ondilol: doamne de cand asteptam asta
    Ondilol: acum o sa ma duc sa stau 12 ore in soare
    Ondilol: ca sa am net gratuit de la orange
    Ondilol: multumesc orange
    Ondilol: Ce trebuie sa faci pentru a primi indemnizatia si alocatia pentru cresterea copilului? “Adeverinta de la angajator si decizie, aveti? Pai vreti si indemnizatie?!?”
    Ondilol: ce pual mea, nehalitelor, va trebe si copii si indemnizatii
    Ondilol: ia sugeti pula
    Ondilol: ceea ce ar fi trebuit sa faceti in the first place
    Ondilol: Prahova: Doua persoane care au contribuit la identificarea violatorului unei fetite de 10 ani au refuzat recompensa
    Ondilol: nu-i bai, ia bagati aciulea in contul meu

    Ai avut dreptate ba. A gasit una exact ca Lorena Lupu.

  34. Mircea Popescu`s avatar
    34
    Mircea Popescu 
    Sunday, 17 July 2011

    Domnisoara suna a tinara speranta. Ii dorim bafta la Bac.

  35. Hipsterilor`s avatar
    35
    Hipsterilor 
    Sunday, 17 July 2011

    omfg avem si poze http://www.opencube.ro/2011/07/2002/

  36. Mircea Popescu`s avatar
    36
    Mircea Popescu 
    Sunday, 17 July 2011

    Dragutei asa. Tineret, mindria tarii.

  37. Băi frate, pe ce-mi consum eu creditele alea gratuite, taman pe articolul ăsta. Huă! Să se mărească toate pensiile, alocațiile și ajutoarele. Se aude, dom' președinte? Apropo, de care președinte ești, de bloc sau de scară?

  38. Mircea Popescu`s avatar
    38
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 5 October 2011

    De ghinda.

  39. Bine că nu de scorbură.

  40. Vexare`s avatar
    40
    Vexare 
    Sunday, 9 June 2013

    alternativ ţâmuruc

    Tumurlug probabil, bustean. Contaminat cu ţîcă.

  1. [...] suplini propria lipsa de gust, cultura si inteligenta - in caz ca va intrebati, de-aia scriu despre copilele mediocre de azi in termenii proprii si nuzi ai mediocritatii lor : ca sa nu vad peste inca zece ani alt Alex [...]

  2. [...] numa' dupa bani, alea. Practic el traieste intr-o lume imaginara, populata exclusiv de clone dupa Nedeflorena. Si nici nu [...]

  3. [...] 20, 2011 la 8:06 pm, zisa Marghioala (care-mi este in continuare simpatica, pentru aia dintre voi obsedati sa-mi tina scoru') intervine in discutie, cu observatia deplasata cum ca Vezi c’ai scris bine “e un [...]

  4. [...] si cu Dreptmergatoarea Parnasia sa formulezi atacuri virulente la adresa cuiva precum odiosul "Ce te face pe tine sa crezi ca lucrurile pe care le scrii sunt importante pentru altcineva decit tin...", sic [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.