O fata paralizata a fost violata cu bestialitate intr-un club din Timisoara!!!

Thursday, 23 June, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu
    Precum vedeti, odata ce te-apuca morbul presei greu te lasa. Din fericire nu m-a infectat pina-n halu' in care sa nu recunosc ca ideea mi-a dat-o Darius Lazar. Cel putin deocamdata.

O batrina in etate de 33 de ani a fost momita sub pretextul unui tweet meet de catre un numar de persoane anonime intr-un club rau famat de pe raza fostei gropi de gunoi din comuna Giarmata-Vii (peste calea ferata de comuna Giarmata-Morti*), unde profitindu-se de starea ei avansata de imovabilitate a fost supusa unui numar de perversiuni nemaiauzite!

Responsabilii par sa fie gruparea infractionala cunoscuta de politistii comunitari drept Pustimea din Banatul Online, o banda de raufacatori si obisnuiti ai arestului preventiv (precum si adaposturilor sociale de zi si de noapte din urbe) remarcati in principal prin completa si desavirsita lipsa de personalitate, absenta oricaror idei sau opinii proprii, precum si-o atroce anonimitate, atit in mediul internaut cit mai ales in afara lui.

Intr-o evolutie periculoasa, un hibrid experimental intre porcul de Basna si viermele de gunoi cunoscut sub numele de cod "Andrei Crivat" a scapat cumva din ferma de cercetari stiintifice si alte experimente genetice (FCSAEG) de la Cluj in care fusese special conceput (in vederea schimburilor bilaterale cu Regatul Unit al Fosei Marianelor) si, punindu-se in fruntea trupei de vagabonzi mentionata anterior s-a apucat de mismasuri tipice profesiunii.

Intrucit patronul clubului a refuzat sa le ofere resturile ramase pe fundul unor sticle de bere, precum si chistoacele tigarilor adunate prin scrumiere (in principal pentru ca era rupt de beat intr-un colt mai adapostit al grajdului in discutie), viermele-porc de Basna-Gunoi a instigat norul de onanisti, care-au purces la a citi bietei fete de pe blogurile proprii!

Mentionam pentru cititorii care au urmat cursurile unei unitati de invatamint pe filiera zi, precum si persoanelor cu un minim bun simt si preocupari sanatoase, demne de niste cetateni ai patriei noastre ca prin cuvintul obscen "bloguri", pluralul de la cuvintul murdar "blog" se inteleg, intre elementele declasate despre care vorbim, niste alcatuiri fetide din tot ce poate exista mai plictisitor, indigest si intolerabil spiritului uman, asezonate din belsug cu advertoriale refinantate-n sos de tnuva tinut la soare.

Dupa acest tratament barbar, care a durat mai mult de cincisprezece minute (recordul de rezistenta la ora actuala - si subliniem, in conditii controlate de laborator, cu echipamente speciale de protectie - este de saptezeci si doua de secunde la oameni, de opt minute la porci de Basna si de treisprezece minute la viermii de gunoi) biata fata a luat-o la fuga incotro auzea cu urechile, cu un butoi de bere in spate si infigindu-si de disperare umbrelute colorate in ochi.

Iata, stimati cititori, care sunt efectele libertatii, asa cum este ea gresit inteleasa de unele elemente declasate si antisociale. Iata care sunt pericolele la care se gasesc expuse batrine nevinovate, foste cistigatoare ale competitiilor de fruntasa-n pitipongism pe ramura universitara (inainte de-a-si indeplini destinul pitipongesc specific, anume participarea la parcarea nocturna de mare viteza a unui bolid marca Audi intr-un pom pe drumul Timisoara-Arad).

Zavoriti usile, votati nu la referendum, nu lasati fetele afara din casa fara zgarda precum nici lauzele fara scutec. Iar ignobililor autori ai monstruosului si mirsavului atac, rusine! Rusine, rusine, de trei-patru ori rusine!

---------
* Banc bonus : Ce ar face Madalina Manole daca ar fi vie ?

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

13 Responses

  1. eu am discutat porcaria asta pe facebook. e spatiul privat al omului, sa faca ce vrea cu el.

    la club de fite de buci, tate si pasarici, nu vad ce are cauta cineva in scaun cu rotile. o fi nevoie ceva linii de coca sa isi revada macar imaginar picioarele mergand, altfel nu pot sa inteleg tragedia.

    da cica n-avem puburi in romania, care ar fi o alternativa plauzibila

  2. Bine, fata nu are nicio vina si e normal sa spuna lumea ca e discriminare, etc. Pun pariu ca la club scrie asa pe un afis: ''avem dreptul de a ne selecta clientela''. well...

    raspunsul la banc: struguri :D

  3. oricum il pusese el deja pe twitter si trololo

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 23 June 2011

    @Critic Corect, in State daca vii cu o gasca de putoi de liceu te tine la usa, daca vii cu sase tipe te lasa sa intri. Pam-pam, discriminare.

    Pai este discriminare, tocmai asta-i si scopul localului, lumea merge acolo sa gaseasca de futut. Daca n-ar mai fi discriminare n-ar mai merge nimeni in club, c-ar fi si pe strada la fel de bine, si pe strada-i gratis.

    @Darius Ma rog, astea-s aplicatii dupa urechi specifice locului, e "discriminare". Fapt este ca respectivul local nefiind amenajat pentru cetatenii-n situatia ei, nu-si poate asuma riscu' de a-i primi. Daca, de-un exemplu, avea loc un incendiu, ca se poate intimpla, ce facea fata-n scaun cu rotile-n inghesuiala din discoteca lu' peste ?

    Unde-s periculosii astia sa sara de cur in sus ca-s discriminati fumatorii, de-un exemplu ales asa la intimplare ? Pe mine ma cam oboseste stilu' asta de turma, ne alegem cite-o chestie si da-i cu ea inainte, ca oile, fara sa luam un moment de pauza si sa incercam a gindi cu capu'.

  5. corect.

  6. Amin. În sfârşit o abordare raţională.

    Oricum, din câte am citit pe TiON mi se pare că fata o petrecut ceva vreme prin Germania, sau chiar locuieşte acolo. Aşa că îmi pare plauzibil un scenariu în care ea a venit aici obişnuită cu facilităţile ţării nemţeşti, aşteptându-se la ceva similar. Evident, nu a găsit aşa ceva aici. Strike 1.

    Pe de altă parte omul obişnuit cu germana îmi pare că capătă o înţelegere mai abruptă şi mai lipsită de răbdare în discuţiile cu românii; cum badigarzii minte nu prea are şi se exprimă ca pietroiu' probabil a ieşit instant o neînţelegere între ei, ea dorind şi ei neştiind să explice frumos că nu se poate. Strike 2.

    Evident, e mai uşor să strigi "discriminare" decât să procesezi faptele. De unde şi atracţia subiectului ...

  7. Mircea Popescu`s avatar
    7
    Mircea Popescu 
    Thursday, 23 June 2011

    Io numa' atita doresc sa interoghez onor publicu' adica pe voi, daca realizati cam cit, CIT de trista se gaseste situatia daca chestia asta e o abordare rationala prin comparatie.

    CIT!!!

  8. Strike 1. Alo buna ziua, UE?

  9. nue

    decat formal

  10. a pai acuma incompententa statelor membre in sine... meeeeh, euro keeps flowing.

  11. Mircea Popescu`s avatar
    11
    Mircea Popescu 
    Saturday, 17 September 2011

    Lol cit umor aveam cind eram mai tinar. CIT!

  1. [...] O fata paralizata a fost violata cu bestialitate intr-un club din Timisoara!!! [...]

  2. [...] comentarii, din care de fapt doua-s trackbace, din care unu' de la viermele irelevant de-si zice Andrei Crivat. Care evident ca are el ceva treaba cu chestia asta, ca nu se putea piscotarie fara Andrei, cele [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.