O aroganta de buna-dimineata

Tuesday, 10 May, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

aroganta-bunadimineata-1

Poza originala e datata 10 Mai 2006, ceea ce inseamna ca iata, au trecut cinci ani.

Ca un fum.

Ce-ati facut in ultimii cinci ani ?

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

10 Responses

  1. Pentru astia care suntem mai grei de cap binevoiesti sa ne lamuresti care-i aroganta? :)

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 10 May 2011

    Nu, pentru ca voi sunteti aroganti la rindul vostru, si nu pricepeti ca o bucata de carne fripta si-o sticla de vin acceptabil nu inseamna normalitate decit intre oameni normali in locuri normale.

    Cunoscute si drept salasuri ale arogantei.

  3. Asta explica de ce ma lua lumea (prin Cluj) de arogant cand povesteam despre cum se face normal una alta. Nu ma credea lumea ca branza trebuie musai facuta din lapte nici cu dictionarul in fata.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 10 May 2011

    Pai ce, daca se poate margarina din ulei de palmier hidrogenat, de ce nu s-ar putea brinza din resturi vegetale ?

  5. Apoi se poate.
    Am dat in supermarket de o chestie pusa langa branzeturi ce se numea "râpé pour la cuisson" facut din lapte praf si grasimi vegetale. Sau de un "Emmental râpé" cu amidon de cartofi in cantitati nedeclarate.
    3 sferturi din timpul petrecut la cumparaturi merge in ultima vreme pe citit/comparat etichete. Noroc ca-s obligati aici sa scrie pe etichete ce-i inauntru.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 10 May 2011

    Mdap.

    Sa vezi distractia dincoace, in lumea a 3,14-a, unde mintiucile cele fragede nu pricep neam ca valoarea asociata unui brand (si deci NU "a unui" brand, ca brandurile nu au in sine nici un fel de valoare tot asa cum litera q nu are in sine nici un fel de continut notional) e mult mai usor de pierdut decit de cistigat. Si ca rezultat schimba retetele macar in tot anotimpul daca nu de-a dreptul lunar.

    Ca rezultat cumpar o baterie de teste, 6 tipuri de gem de exemplu, gust, arunc cinci, pastrez una (daca am noroc), dupa care o tot cumpar si o tot cumpar. Pina intr-o buna zi cu soare cind descopar ca... pai... nu mai e. Pur si simplu. Asa ca o arunc si iara baterie de testare. "Brandul" lui peste a pierdut un client, ceea ce le prabuseste vinzarile in magazinul respectiv cu un 50% cromat asa, da' ce conteaza ? Ei au facut afaceri.

    Asa-i la vie.

  7. Acum depinde dacă majoritatea cumpără un produs pentru că este nou sau pentru că este brand, mai ales în caz că nu-i un brand aşa de cunoscut, cum e probabil cu gemul ăla. Uită-te la Colgate-Palmolive: brand-ul e dat de numele Colgate şi Palmolive dar la nivel de produse sunt mai nestatornici ca o fată nemăritată. Şi musai să aibă eticheta NOU pe ele.

  8. parfum

  9. Mircea Popescu`s avatar
    9
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 25 May 2011

    Par femme.

  10. Omega Peter`s avatar
    10
    Omega Peter 
    Friday, 16 November 2012

    Sa nu va uitati cand va e foame...eu nimerii cam prost...ma cam roade acidul in stomac :)))

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.