Noi idei de succese online

Thursday, 24 February, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Primo

    Zero comentarii ? Comunitatea lipsa la apel ? Trafic din scheme, figuri si smecherii ?

    Nu conteaza!

    De astazi puteti da uitarii toate aceste probleme. Folositi CDATA pentru a monetiza blogul dumneavoastra. Nu e nevoie de trafic, nu e nevoie de continut. E nevoie doar de CDATA!

cdata-succese-online

Secundo

    Greseste ghiceste cineva ce-a facut gresit distinsul Author : florin ? Hm ? Idei ?

    Nu-i ca si cum un copy/paste de pe un comunicat de PR cu chestii de interes limitat-cultural-obstesc cit si tipi de prin inchisori si Bucovina nu justifica o pastisa serioasa de Groupon. Continut original, de calitate + informatii de interes, comentate si filtrate + comunitate activa si interesata de cititori = profit.

    Recomand inserarea unui spatiu publicitar ininteriorul literelor P, R, O si Q dupa modelul patentat de expertii din trustul PRO, precum si lectura faimoasei carti de afaceri online How To Make Money By Renting The Space Inside Your Nostrils, de Denis Patrick Carlin. Mie unul mi-a deschis narile.

insufficient-google-succese-online

Tertio

    Cum am citit pe la experti si asa si este, nu conteaza cit de des scrii, atita timp cit iti obisnuiesti cititorii cu un anumit ritm si te tii de el. De exemplu, poti scrie odata pe an (da, al treilea articol e din 2009, chit ca nu se vede in imagine). Aceasta abordare, pe alte ritmuri, mai apropiate de nevoile broastelor testoase, baobabilor si Marii Bariere de Corali are si avantajul ca ilustreaza clar evolutia intereselor mintii internautului : de la Scoala Doctorala la seriale.

    Ma rog, si una, si cealalta vazute pe Internet, da' asta nu impedimenteaza cu nimic actul opinarii. Te bloger creamus!

no-rush-succese-online

Tarii cit mai mult succese!

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. Asta e cel mai NASPA blog ESTI VARZA !!!!!!!

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 6 March 2011

    Hehehe da' mai poftiti pe la noi.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.