Moment mondenic

Friday, 28 January, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Pentru ca oricum scriu din ce in ce mai putin pe blog (nu mai rideti de mine buei oameni, mi-au zis mie cititori, pe cuvintu' meu daca nu primesc in toata ziua macar doua mail-uri care-mi atrag atentia ca scriu tot mai putin [ma rog, si zece care-mi atrag atentia ca scriu tot mai prost, da' aia ignoram ca nu ne convine]) zic ca ne putem permite sa renuntam cu totul la pretentii si sa iesim in capot pe balcon, asa grasi si diformi cum suntem, si mai da-l in ma-sa de machiaj ca-i scump si daca iara plingi se-ntinde tot.

In acest sens, astazi vom discuta niste fascinante revelatii de monden-online precum nici nu s-au mai auzit nici nu s-or mai auzi. Citatul :

ps: ah, da, ca să înlătur orice dubii, sunt urât şi am încercat să le fut pe toate, de aia am scris textul ăsta, să mă răzbun pe ele. printre cele care au stat şi care, culmea, şi scriu mişto: Supermagneta, Andressa, Marie-Jeanne, Bogdana, Denisuca, Andra Iliaş, Sorina Matei, Maddy WOW, Puttycat, Simona Tache şi altele.

Observam in treacat ca o anumita domnisoara lipseste din lista, spre amuzamentul colectiv al celor care stiu de ce precum si al celor care n-au habar dar vor sa para ca si ei is in treaba. Precum mai lipsesc un numar de alte cazuri similare (degeaba rideti de mine, nu este vina mea ca stiu tot, este vina obiceiului de-a birfi, atit de adinc inradacinat in spiritul romanesc, si a faptului ca eu tind sa petrec cam cu un ordin de marime mai mult timp cu femei decit cu barbati, precum si-a faptului ca tind sa ascult, ceea ce poate fi la rigoare chiar si-un hint pentru diversii cetateni cu problemele de socializare ale subiectului).

Ne facem ca ploua apropo de implicatiile haioase (zau asa, a stat Sorina Matei, mai zoso mai ? In ce sens, a stat adica n-a sarit pe geamul compartimentului cind ti-ai dat tu jos opincile in celalalt vagon sau cum a stat ? Unde a stat ? La ce a stat bre, timuruc raschetat ?!), desi, la drept vorbind aia partea cea mai carnoasa din toata discutia. Simona Tache si gagica aia cu sini din FHM pe care-o tot lamureste producatoru' sa "nu mai scrie, dezbraca-te" de fo' trei ani de zile, asa, de cind i-a vazut porumbeii. O stiti, hai c-o stiti sigur,

andra-ilias-tinctura

Dar trecind peste partea de papagalu' malai viseaza, sa revenim la concret : aflam din aceste fierbinti dezvaluiri de alcov ca Sebi Bizdigau nu-i singurul care fute la balena mustacioasa. Il mai ajuta prietenul lui de nadejde, Vali Prostcu.

Iar ea sta pentru ca... pai... adica vreau sa zic... Hm. Cum sa ne exprimam politicos ? Hai sa incercam o abordare stiintifica : exista un motiv pentru care o gaura neagra poate avea moment cinetic, dar numai de rotatie, nu si de translatie. Iar acest motiv este tocmai massa ei. Ca de-aia sta, ca nu exista ce Frantz forta pe lumea asta cit s-o poata accelera pe ea, punind-o astfel in miscare. Sau in vorbire vulgara, oricit de voinic esti si oricit de lansat te bagi in ea din loc tot n-o clintesti, cel mult intra in rotatie in timp ce te devoreaza. Mnoa.

vali-petcu denisa-bargau

Cuplul anului, ce mai.

PS. Tinarul zoso are sanse bune sa ajunga chiar si spagatist, cind se va face mare :
zoso-terminator

Category: Rautati si Mizerii
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

7 Responses

  1. Cica s-au gasit si gauri negre care au fost dejectate din galaxiile lor fiindca s-au ciocnit cu alta gaura neagra sau ceva: http://scienceblogs.com/startswithabang/2008/04/black-hole-kicked-out-of-galaxy.php

  2. Cica s-au observat gauri negre date afara din galaxii: http://scienceblogs.com/startswithabang/2008/04/black-hole-kicked-out-of-galaxy.php

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Friday, 28 January 2011

    Asa o fi.

    Adevaru-i ca fenomenul n-ar contrazice neaparat nici teoria folosita de mine...

  4. Ce la fix ai postat asta :)). Te-as ruga sa treci pe la mine sa vezi ultimul post daca binevoiesti :)). Universul domnule Mircea, Universul.

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Friday, 28 January 2011

    Awww.

  6. mda, tin minte postarea pentru ca am lasat un comment la ea dar nu mi l-a aprobat. eram curios daca nu a fost vice-versa faza cu fata de zid. asa s-ar si explica multe.

    asa, acum legat de sanii din poza. am cautat-o pe gogle pe aia si pelanga pozele modificate si niste sani mari am vazut ca o stica fata ... atat.

  1. [...] au tite mari si in felu' asta nu mai tre' platite modele sau locatie ? Ele [cred ca]-s editoare, ca Andra Ilias gen, doar ca-n fisa postului mai figureaza diverse chestii, cum ar fi de exemplu sa stea la camera. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.