Mistere ne-ntelese

Thursday, 03 March, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Privind eu haaaapt prin strafundurile rapoartelor awstats am dat peste niste chestii pe care nu le pricep. Ilustratie :

mistere-neintelese

Daca incercam sa urmarim primul link, facebook.com ne informeaza ca fisierul l.php nu exista. Pai daca fisierul nu exista, cum de primesc eu vizite de la dinsul ?

Mai departe, prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/king-kenny-8018988 chiar exista, la fel cum chiar exista si cotidianul.ro/138153-Lucrez-de-azi-pe-maine-cu-dalta-si-ciocanul. Doar ca pe de-o parte articolele respective n-au nici un fel de legatura cu mine, sau ma rog, precit ma duce capul, iar pe de cealalta parte nu gasiti nici picior de link catre mine acolo. Cel putin eu n-am gasit.

Fac cotidianul si prosport un pic de referer spam ? Imi lipsesc mie anii de experienta cit sa inteleg subtilitatile cu pagini generate dinamic la care-au ajuns distinsii experti in weburi ale celor doua stabilimente ? Se inchide Facebook ?

Cite intrebari, cite mistere, cite lucruri ne-ntelese pe Internet...

Category: AICMF
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

10 Responses

  1. http://lmgtfy.com/?q=facebook.com/l.php+referer

    vezi "activity feed plugin" de la feistbuc

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 3 March 2011

    Buei smartass, chestii care dau "Understanding the latest Facebook privacy train wreck" ca prim rezultat nu-s adecvate aplicarii lmgtfy, ca ala-i rezervat banalitatilor. Daca te intrebam ce-i facebook avea sens, da' nimeni n-are obligatia sa se tina la curent cu toate prostiile la orice nivel de precizie.

  3. Deci chestia cu "nimeni n-are obligatia sa se tina la curent cu toate prostiile la orice nivel de precizie" imi pare ca e o schimbare fundamentala de filizofie :) .

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 3 March 2011

    Hahaha omg trol!!

  5. are dreptate A

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Thursday, 3 March 2011

    Pe celelalte doua chestiuni nici o idee ? Ca da, am inteles, nu se inchide feisbuc ala, nu inca.

  7. am incercat sa caut vreun redirect in codul de la prostsport .. nimic

    looks liek spam

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Friday, 4 March 2011

    Si eu, si mie.

    Ma amuza doua aspecte : ca la ce-or ajuns sarmanii, tre' ca se moare de foame in cel mai propriu sens, si respectiv ca cum or ajuns cutotii deodata. Presa este deci cam ca o turma, rabda cit rabda, daca se apuca o oaie de mincat cacat din disperare se mai apuca cinci in urmatoarele zece minute.

    Chestia cu publicat stenograme obtinute nu se stie cum ar fi un exemplu, asta ar mai fi alt exemplu si la rigoare s-ar mai gasi numeroase alte exemple. Ca atare, in ziare citim cel mult adevarurile turmei. Nu ca ar fi mare descoperire.

  9. sa-nteleg ca daca tu ai un ad cum ar fi adsense pe pagina respectiva si cineva arde un click, nu iti apare ca referrer pagina ci adserverul?

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 8 March 2011

    Logic.

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.