Joe Dirt

Tuesday, 27 December, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Joe Dirti e un film care se bazeaza pe teoria ca daca idea e geniala nu conteaza cit de prost o executi.

Aceasta teorie e falsa in ideal si disfunctionala in concret, nu in ultimul rind pentru ca mintile suficient de reduse cit sa-si inchipuie ca asa ceva ar putea da rezultate sunt ipso facto incapabile de-o idee geniala. Ala care-i suficient de bombalau cit sa-si imagineze ca are o idee atit de buna incit nu conteaza cum o aplica nu este capabil de-a avea o idee buna. Ca n-are cu ce.

Nu veti fi cine stie ce surprinsi sa aflati deci ca ideea nu-i cine stie ce geniala. Chestia decurge cam pe linia Priscilla, Queen of the Desert, filmografie de umplutura. In cazul asta concret se ia un tip cu o freza de Freddie Mercury pe sibutramina, se da in el cu mult slapstickii si cam gata. A, si cu o fata si cu happy end.

Am vazut filmul pentru ca apare Christopher Walken vreo douazeci de secunde in total, si faceam o integrala. In afara de cazul ca sunteti un estet antropolog si cinesseur de elita ca mine, singura scuza credibila pentru a privi chestia asta e ca futeti o proasta. Caz in care va ramine bineinteles deschisa problema ca de ce nu ii faceti o propunere Lorenei, si-asa-i singura biata.

———
  1. Joe Dirt, 2001, de Dennie Gordon cu Christopher Walken []
  2. Glume fizice, ca X cade-n cur, ca lui Y i se pisa careva-n supa, ca Z rigiie, de-astea. []
Category: Trilenciclopedia
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

One Response

  1. mircea popescu, marele fan def leppard se uita la joe dirt.

    romani, stingeti televizoarele. azi nema talk-show in banat.

    vine lumea ca la urs sa il vada pe mircea popescu vizionand joe dirt, facand integrale intre timp. e cel mai bun show. un fel de bear grylls in salbaticia din romania. :d

    mir-cea, mir-cea, mir-cea... strigati cu totii numele conducatorului iubit! ;)

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.