Hai sa discutam o situatie complet ipotetica

Sunday, 03 July, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Deci, sa zicem ca de exemplu ca-i simbata, asa spre noapte.

Si - da' tot ipotetic discutam, ati retinut amanuntul, da ? - locuiti intr-un cartier de case cu aspiratii la suburbanitate americana-n mijlocul unei tari sarace-lipite. Da' lipite asa la nivelu' ca se lucreaza cite-o luna pe-o masa la un restaurant spalatel, nu discutam de Meinl am Graben sau chestii cu stele Michelin pe-aici.

Iara dintre vecini - in general expati si "mafioti" localnici, unde prin "mafioti" intelegem asa, cum sa zic io, un fel de doua feluri, de care-ar ride si cartusele-n banduliera unui bandillero* adevarat, ca sa nu mai vorbim de dintii falsi ai vre-unui Louie Ricco* - ati avut "noroc", sa-l numim astfel, de-a ajunge cu o singura fata in contact cu de-astia localnicii.

Care singura fata-n contact cu localnicii da-n fundu' gredinii unor copchii complet nauci de ce-i pe lumea asta, care normal ca-si baga muzica la tubu' catodic de basi (nu c-ar conta, la citu-i distanta si ce hal de izolatie-i pus pe casa oricum nu-ti dai seama ca aia exista pina cind nu iesi afara sa te relaxezi cu o cana de votca si-o galeata de mufine*** cu afine proaspat scoase din cuptor) si isi traiesc viata.

In cadrul caror operatiuni complexe de trait viata la un moment dat primesc intr-o masina de-asta de mari fite, opt mii de cai putere (da' cam pocanita pe ici-pe colo) doua curve, imbracate impreuna cit s-ajunga aproximativ unei fetite de sase ani daca tocmai face baie.

Si-acuma, la momentu' la care tu iesi pe usa cu galeata de mufine si cana de votca-n mina, dai cu ochii de astea doua, care spate-n spate amplasate lucra fiecare cu cite-un organ in gura, altfel destul de neimpresionant de felu' lui. Si ai' dinspre tine'ti face smechera cu ochiu', ca adica sa taci din gura.

Pentru ca tu o cunosti, si pe ea, cum cunosti si masina. Pentru ca ti-o prezentat-o unu', ceva om de-afaceri de-asta, mic patron de mica afacere cu mari aspiratii si sperante de la viata. Si anume, masina ti-o prezentat-o cu nedisimulata mindrie drept masina, iara femeia drept nevasta. Ca-s luati. De altfel il si cunosti pe nasu' lor de cununie (ca copii nu vor sa faca inca), pe-ala il cunosti chiar bine, putem zice ca sunteti chiar prieteni, si de la el ai ajuns sa-l stii oarecum, vag, pe asta cit si pe, ma rog, nevasta-sa.

Mnoa, in aceasta situatie ipotetica, ce-ar zice intelepciunea internetilor ca-i cel mai bine de facut ?

Ca garantat barbatu' nu stie cam ce soi de coarne poarta, iara curva de nevasta-sa (si cind zic curva o spun fara nici un fel de judecata de valoare implicita, ca sa fim bine intelesi) pretinde-n general ca-i asistenta personala sau secretara sau contabila sau ceva la firma lui, nu-i ca si cum si-or facut carti de vizita, Familia Ionescu, servicii complete de catering si supt pula.

Si pe de cealalta parte clar fata-si cunoaste mai bine meseria ei cea pe care teoretic n-o are, chit ca-i indiscutabila bratara de aur decit isi cunoaste el meseria lui pe care cic-o are, chit ca scoala mi se pare ca n-o prea facut (da' ce, ca sa fii om de afaceri tre' sa mergi la scoala mai nou ?! ce urmeaza, sa se ceara Bacu' daca esti expert pe internete ?!?!). Plus ca sincer sa fiu parea ca se simte destul de bine in genunchi in fundu' gredinii acolo unde am gasit-o eu.

Mnoa, cum era teoria aia, ca-n viata gasesti de toate, amestecate ? Este.

---------
* Salgo como bandolero regreso rey, baby!

** Brash.

*** Muffins for teh mufarina, baby!

Category: Lifespiel
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

11 Responses

  1. iart-o bre ca nu stie ce face.... not11!

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Sunday, 3 July 2011

    Daca asta nu stie ce face apai atunci e grav, ca nu stie nimeni. Zau.

  3. daca vobesti de persoane cu consimtamant si discernamant mie nu mi-e clar ce te impiedica sa-ti consumi ipotetica galeata de votca.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 3 July 2011

    Cana buei, nu fii invidios pe galeata mea de turte.

    Si pe mine num ma impiedica nimic, da' vorba-i, ce asteptari are societatea de la omu'-participant la dinsa ? Aia eram eu curios, ca sincer, asa izolat in turnu-mi cum ma gasesc mai uit chestii. Si-n plus, suspectam o eventuala lipsa de consens.

  5. Tu esti pe jos sau in masina? Ca daca esti pe jos e o situatie despre care am discutat saptamana trecuta cu ceva imberb pe aici si ai putea lua un hint de acolo :) .

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Sunday, 3 July 2011

    Buei hatere, nu ma intereseaza pe mine nevasta lu' ala, mersi de intentie. Io-s om la casa mea, cu haremu' meu, crezi ca mai culeg din drum ?

  7. Sa nu-mi zici ca faceau muierile zgomot si nu puteai dormi noaptea dupa ce-ai tras ca un mig toata ziua?

  8. pletzalcoatl`s avatar
    8
    pletzalcoatlinsigna de criptograf 
    Sunday, 3 July 2011

    Un peu hater mr le docteur, hein?

  9. @pletzalcoatl
    ma non troppo je l'espère.

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Sunday, 3 July 2011

    @pletzalcoatl He clearly works against me!

  1. [...] Hai sa discutam o situatie complet ipotetica [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.