Gazduire via fain

Friday, 07 January, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Incepind de astazi, persoanele interesate pot sa-si gazduiasca blogul pe serverele polimedia, platind nu cu bani ci cu karma. Este ca-i o idee revolutionara ?

Un pachet de baza costa 300 karma lunar, si include exact aceleasi facilitati oferite si bursierilor Trilema (500 MB spatiu pe disc, 5 GB banda lunara, cpanel, php 5, mysql 5, cont ftp, cont email, subdomenii etc, tot ce-i nevoie).

Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa aveti deja un domeniu propriu (daca nu aveti, va recomand cu caldura namecheap, accepta si PayPal si cartile de credit romanesti si ofera servicii excelente pentru domenii). Trimiteti un email care sa includa numele contului de pe fain din care se va face plata (de pe adresa de email asociata contului respectiv, bineinteles). Odata contul de gazduire creat va revine sa editati nameservers (ns) cu valorile ns1.gendns19.com si ns2.gendns19.com si asta-i tot.

Bineinteles, daca la un moment dat nu veti avea suficienta karma pentru a realiza plata contul dvs. de hosting va fi suspendat, asa ca ingrijiti-va din timp sa nu ajungeti acolo, si nu presupuneti ca daca ati neglijat problema cineva va lasa totul ca sa vina sa va salveze : asa o presupunere nu este neaparat intemeiata. Cel mai sigur este sa va manifestati responsabilitatea proprie.

Chiar daca 99% dintre blogeri nu reusesc sa consume resursele puse la dispozitie intr-un pachet de baza, daca aveti nevoie de un cont special (mai mult spatiu, mai multa banda, in fine, ce necesita fiecare) nu ezitati sa ne contactati, croim ceva pe masura.

PS. Un ghid cred eu util pentru incepatori in ce priveste gazduirea pe server propriu se gaseste aici, nu strica sa aruncati un ochi.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

15 Responses

  1. Partea proastă cu karma aia e că expiră la 30 de zile. Se poate lua 1800 karma pentru găzduire pe 6 luni?

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 13 January 2011

    Nu. Oferta asta este pentru oamenii moderat activi.

    Exista in continuare varianta cu 3700 karma pe an, pentru ce zici tu.

  3. as dori si eu o gazduire, dar nu am un domeniu propriu in prezent, adica e pe o platforma gratuita wordpress, se poate sa beneficiez de oferta prezentata mai sus in cazul acesta?

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Sunday, 23 January 2011

    Pai se poate, da o fuga pina la namecheap inregistreaza-ti un nume de domeniu dupa care esti in regula.

  5. ah da' asta implica plata cu visa sau paypal si eu nu am asa ceva, imi pare rau... credeam ca e ceva mai simplu, doar sa imi fac un cont.

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Sunday, 23 January 2011

    Mei intr-o vreme ofeream sa cumpar eu pe firma si numele de domenii, dar experimental s-a dovedit ca nu-i chiar cea mai buna idee asa ca prefer sa-si faca oamenii contul lor. E mai bine asa oricum.

  7. Dar Mircea Popescu, om bogat cu resurse, de ce gazduieste toate astea pe un shared amarat cand el are dedicat, tier pula cel mai rapid, etc etc?

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Monday, 6 February 2012

    99,99% din bloguri n-au nevoie de dedicat.

  9. A vai si trilema e ala 0.01% mai special dintre toate?

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 7 February 2012

    Si chiar mai mult decit atit.

  1. Gazduire via fain pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Vesti bune....

  2. 12
    Cel care striga in pustie s-a mutat | Cel care striga in pustie (via Pingback)
    Sunday, 6 February 2011

    [...] aproximativ un an am primit de la Mircea Popescu, în urma unui concurs, domeniul danpatrascu.eu plus găzduire gratuită pentru un an. Primeam [...]

  3. 13
    Hosting pe moka sau cu putin efort « Bordelul Vesel (via Pingback)
    Thursday, 6 October 2011

    [...] O initiativa minunata pentru cei care nu doresc sa scoata bani din buzunarul propriu si pesonal pentru a-si plati hosting-ul. Ca idee, un CLICK AICI. [...]

  4. [...] acasa). De asemenea, daca sunteti utilizator de fain puteti efectua o retragere de 3700 karma cititi aici specificand ca doriti prelungirea domeniului (si specificand [...]

  5. [...] principiu. Un server propriu cu capacitati de email va costa mai nimic, vi-l puteti lua la o adica si pe karma, pur si simplu n-are rost sa va complicati cu niste [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.