Excursie-n absurditate

Friday, 25 March, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Ne propunem sa stam degeaba, cum a fi curios să văd dacă nu cumva aceasta va fi aplicată ca şi legea pensiilor, acestea sunt ingredientele magice.

Dati click AICI si dati LIKE pentru omul amarat. Exista mai multe metode pentru indexarea site-ului – şi totuși, bretonelul meu e îndreptat de degetele grăbite ale mamei. E primul proiect colectiv în care mă implic, mereu ajung cu gândul în înălţimea norilor negri. Întreaga serie (cu replicile transcrise) o puteţi urmări şi aici. In esenta par a fi oameni ca oricare altii, mai exact isi pot reumple paharul ori de cate ori vor.

17 iulie 2006 : INDONESIA - Un cutremur cu magnitudinea de 7,7 provoaca un tsunami pe coasta de sud a insulei Java, soldat cu 654 de morti. Si aici ma refer la mediul blogaricesc. Le spal doar atunci cand ploua in balta, au fost extrem de deschişi, o trupă portoricană, mi-e dor de căldura trupului tău, în două secunde știm cu convingere ce e frumos și ce e urât, e vreun trecător - asta e tot.

La inceput usori, iar dacă asta sună a vrăjitorie, scrisoarea electronică suna aşa: în plus ai posibilitatea să găseşti ofertele într-un loc ceea ce te scuteşte de nişte timp şi telefoane.

Merită astăzi să spunem câteva cuvinte despre iubirea la acest om. Ştiu. Poate că eu i-am amăgit, de voie sau fără de voie. Adica sa imi disponibilizez calculatorul in favoarea unei carti care nu face altceva decat sa imi iroseasca timpul? Dar alegerile vor avea loc abia peste trei ani.

Vor fi acordate premii pentru douăsprezece secţiuni, precum şi trei premii speciale. Nu ma asteptam nici macar sa te comporti impecabil dar ai facut-o si radeam si tu nu stiai de ce. Tot ce trebuie să știți este că a fost odată și doar o dată, foloseste scuza aia ca sa se indoape. Generaţiile actuale de indivizi dornici să exceleze în domeniul sportului au ridicat o nouă etapă benefică în viaţa sportivului în speţă: Acestia initiaza foarte rar jocul si apropierea de alti copii sau adulti in parc, se face că printre toate activitățile mai mult sau mai puțin lucrative pe care le desfășor în timpul liber, dumnealui mă iniția cu răbdare și pricepere în tainele specialității sale medicale dar îmi dădea și sfaturi despre viață, zic eu că cine mă place o face pentru ceea ce sunt și, mâinile lor se încleştau cu tot mai multă putere în timp ce într-o cascadă a plăcerii şi a nebuniei inspirată de iubirea nesfârşită sărutările continuau în număr infinit…

Multe din portative poarta pe ele note ce canta despre banii castigati sau pierduti de unii avari, era cald afara.

Nu stiu cum ar iesi, scriu eu un mail joi noapte de genul : zic..hai sa intru si eu pe site-ul mama care a publicat prima oara pozele, cu personaje foarte bine conturate, îşi aduse aminte de marile încercări ale vieţii care acum îi păreau nimicuri dar atunci ar fi jurat că o să-l învingă, subiecte: cam ca pe toate blogurile de genul – ce timpuri…

Bineînţeles că mi-a crescut inima cât un balon cu heliu de „Ziua îndrăgostiţilor”, niciodata sa nu scrii articole pe un subiect negativ din punctul tau de vedere.

Care sunt cauzele?

PS. Articolul a fost compus din... fragmente de articole luate la rind din lista celor publicate pe fain (cinci pagini, incepind cu "Un blog de poveste -- Blog Archive -- Cum sa stai degeaba"), dupa urmatoarea metoda : textul cuprins intre al doilea punct si primul semn de punctuatie, punct, virgula, liniuta, ce-o fi el.

Category: Meta psihoza
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. lolz asta trebuia sa fie fara hint :)

  2. Heh, tare. Aproape la fel de aleator ca și dadadodo-ul. :D

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Tuesday, 29 March 2011

    Ma bucur ca mai apreciaza lumea literatura adevardevaradadevaveradata.

  4. Uluitor rezultat. Nu te-am citit de mult si era sa fac un infarct miocardic minor cand am vazut postat ceva ce parea sensibil. Nu era, am aruncat aspirina si am respirat usurat Sa ai spor la trileala Mircisor!

  5. Mircea Popescu`s avatar
    5
    Mircea Popescu 
    Saturday, 15 September 2012

    Dar mersi.

    PS. Sensibil adica sensible ?

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.