Educatia tinerei Z. - XXXIII

Monday, 13 June, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

[...]ce se intimpla, fara sa noteze nimic, fara sa auda profesorul. Nu se putea gindi decit la chilotii aflati in jurul coapselor. Ii simtea sub fund. S-ar fi masturbat dar ii era frica. In pauza merse la baie, intra intr-o cabina dar nu indrazni sa se masturbeze. Isi privi doar chilotii deplasati si isi apasa usor cu mina vulva fierbinte. Era la fel de uda ca ieri. S-ar fi masturbat dar auzea mereu voci in jur, se temea ca va geme si cine stie. Reveni in clasa.

In pauza mare Dana o lua de-o aripa si-o duse la baie. Se [...]

Category: Prz arhscrt
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

4 Responses

  1. Adica o facea in public dar nu o facea intr-o cabina de wc?!

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 6 July 2011

    Pai asta nu-i public, asta-i clasa. Si tu o faci in public daca esti cu cortu' la munte si nu este wc, ca nu te roade daca te vad greierii si furnicile, este ?

  1. [...] putin inainte sa se sune. Ora trecu fara sa-si dea seama [...] Category: Prz arhscrt Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a [...]

  2. [...] [...]inchisera amindoua intr-o cabina. "Jos blugii", ii sopti. Zoe si-i cobori pina la glezne, ca si de dimineata. Snoopy era in continuare mototolit intr-un ghem, neacoperind nimic. Dana zimbi si-i sopti aproape dragastos "Descaltarea". Zoe ramase in sosete pe cimentul cabinei de toaleta. Statea pe virfuri. Dadu jos blugii si apoi chilotii. Era complet dezbracata de la mijloc in jos. "Oare ce-mi va face acum ?" se intreba obsesiv. Dana ii dadu inapoi blugii, o puse sa se incalte dar ii pastra chilotii, pe care ii arunca intr-un colt al baii, linga chiuvete. Reintrara la clasa. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.