Educatia tinerei Z. - LXVIII

Monday, 25 July, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

[...]Totusi, am sa-ti dau o alta sansa. Miine ne intilnim la Alina acasa sa facem o seara a fetelor, coafura, manichiura, tot ce trebuie pentru simbata si weekend. Nu n-ar strica o servitoare. Vrei sa vii la intilnire ca servitoarea noastra ?

Zoe o privi confuz.

- Daca vii, vei primi un cadou. Daca nu vrei, iti iei bataia cum ti-am promis si-atit. Cum preferi ?

- Pot... sefa, pot sa fiu si servitoarea voastra si sa imi iau bataia ? intreba ceva din Zoe, nu chiar Zoe, altceva, altcineva.

- A, nu. Trebuie sa alegi. Asa e in viata, vezi tu [...]

Category: Prz arhscrt
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

2 Responses

  1. [...] slabele tale rezultate, curvistina mica, zise Dana pe-un ton cald si iubitor, aproape parintesc. [...] Category: Prz arhscrt Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a [...]

  2. [...] [...]Zoe, incepu Dana pe-un ton filosofic, unele fete au noroc si minte, asa ca sunt bune la invatatura. Dar celelalte, care n-au si nu pot nu trebuie neaparat sa ajunga curve. Pot sa se faca servitoare, ceea ce-i oricum mai bine. Crezi c-ai putea sa incerci macar sa fii servitoare, daca de scoala uite ca nu te poti tine ? Zoe dadu din cap. [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.