De pe cind eram si noi mai tineri

Tuesday, 20 December, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

manuale-scolare

Tre' sa va atrag atentia asupra unui sait care contine o adevarata comoara in felul ei : Manualul.info. Aici puteti gasi "Manuale scolare vechi, din epoca de aur", in format pdf. Mie mi-a facut seara, literalmente, gasindu-ma astfel in masura sa arat fetelor cum erau cartile din care-am invatat eu matematica de-am ajuns ase dastept. Sau alte chestii.

As zice sa faceti de urgenta un mirror, sa nu se intimple cum s-a intimplat si cu site-ul dedicat aventurilor lui Habarnam. Sau ma rog, urmeaza sa se intimple.

Recopilarire placuta!

Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

 1. aia cu iarba ai citit-o? :d

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 20 December 2011

  Tu esti mai nou pe interneti bag sama. Sa incepem cu ceva simplu : pe Internet exista link-uri, ceea ce-ti ingaduie sa faci referinte functionale, in loc sa te referi ca prostu' la "aia cu". Pentru ca pe Internet totul este "asta cu", si doar idiotii se exprima-n termeni de "aia cu".

 3. Haha' pe-aia cu tatal keu amavut-o si eu.

 4. Mircea Popescu`s avatar
  4
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 20 December 2011

  Tin minte o chestie chiar amuzanta : clasa s-a impartit rapid dupa criteriul daca tac-tu se gaseste sau nu se gaseste descris in poezia respectiva, constructor-miner-muncitor-doctor-profesor. Daca da inseamna ca esti banal si neinteresant, daca nu cu atit mai bine! Si uite cum copchii de noua ani si-or reconstruit o elita-n mintea lor, in plini ani 80, pe exact criteriile opuse intentiilor regimului. Este ca-i "imposibil" ?

 5. poker online`s avatar
  5
  poker online 
  Friday, 30 March 2012

  Ha ha ha!!! :)) Imi amintesc de poezia asta! Ce tare! :D

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.