Coduri secrete ale telefoanelor mobile

Thursday, 31 March, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Nu exista sa n-aveti prin casa minim un telefon mobil, mai ales cei care ma cititi de pe mobil. Pe de cealalta parte, nu exista sa aveti habar de cele mai obscure, ermetice si bine pazite secrete confidentiale ale minunatei lumi a telefoniei mobile.

Spun asta in deplina cunostiinta de cauza, pentru ca exista o intelegere secreta intre toti producatorii de telefoane mobile, inclusiv cei viitori care n-au aparut inca, pentru a tine publicul in obscuritatea necunoasterii acestor elemente informationale. Ca sa vedeti cit de mare este foamea de profit si dispretul pentru consumatori intre aceste companii interesate numai de profit si la care nu le pasa de consumator, va spun numai ca si producatorii care chipurile pun pe piata telefoane copiate dupa produsele de marca totusi fac si ei parte din aceasta intelegere secreta de-a tine secretele secrete. Ba chiar si companiile care au dat faliment intre timp sunt in continuare participanti egali la cabala secreta a secretelor, participind la intilniri publice secrete cu scopul de a pastra secretul. Secret.

Toti sunt acolo! Toti! Nu va incredeti in rationamente care par sa indice ca de fapt X sau Y nu are cum sa fie parte din cabala secretelor, pentru ca sunt pur si simplu falsuri ordinare si neadevarate menite numai si numai a perpetua confuzia si necunoasterea in care se afla publicul consumator. Eu insa, in mod inexplicabil nu fac parte din conspiratia universala, desi cumva am acces la informatiile ei secrete, si va voi spune adevarul cel adevarat, pe puncte!

I. Toate telefoanele contin un videotelefon. Absolut toate modelele de telefoane produse dupa data de 15 Septembrie 1993 contin camera video si ecran color de 640x320, si pot fi folosite pentru videotelefonie. Aceasta facilitate exista in urma unei conventii cu CIA prin care licenta de a produce telefoane nu se acorda decit pentru modelele care respecta aceste cerinte. Motivul era pentru ca agentii CIA si alte organisme secrete ale Guvernului sa poata in caz de nevoie sa confiste telefonul mobil cel mai apropiat si sa poata intra in legatura cu Centrul de Operatiuni de pe planeta Vega (e mai simplu sa pui un videotelefon secret in fiecare telefon mobil decit sa faci Centrul de Operatiuni sa functioneaze pe semnal audio-only din motive tehnice). Intre timp agentii CIA si alte agentii inca si mai secrete vin din fabricatie cu cip de comunicare implantat dar protocoalele secrete cu Guvernul nu au mai fost anulate raminind in vigoare. Chestiunea este documentata in whitepaper-ul Space Odissey, recent dat publicitatii de o celula de leak-uri condusa de dr. Richard Dix.

II. Toate telefoanele contin o doza de 75 de grame de popcorn neexpandat, care poate fi expandat prin introducerea codului secret. Cauza acestei ciudate proprietati este ciinele lui Norio Ohga, un explorator spatial din anii '30, care obisnuia sa manince cu mare placere popcorn in timp ce asculta simfonia a 9-a a lui Beethoven (un alt ciine celebru, doar ca Saint-Bernard, nu c-ar fi ceva rau in asta). Totusi, ne facem o datorie sfinta din a va avertiza ca in unele modele mai vechi de telefoane popcornul poate fi intre timp expirat, chiar inainte de expandare.

III. Telefoanele mobile tinute cu capul in jos nu pot inregistra convorbirea. Chiar daca posibilitatea de-a inregistra orice convorbire de pe un telefon mobil (chiar si catre un telefon care nu este mobil, si eventual chiar si catre un mobil care nu este telefon) a fost de la bun inceput inscrisa in Codicilul Secret al Conventiei de Licentiere a producatorilor de telefoane mobile valabila la nivel global, totusi pentru a respecta legislatia in vigoare in ce priveste imunitatea diplomatica (intrucit in Conventia Suplimentara Secreta a Conventiei de la Viena in ce priveste Latimea Banderolei Rosii e mentionat clar la cap 72 subcap 14 lit d si e ca dispozitiile se aplica atit regulamentelor simple cit si regulamentelor secrete emise de statele membre) s-a luat masura tehnica de a face imposibila inregistrarea oricarei convorbiri de pe un aparat tinut cu capul in jos. Intrucit nimanui altcuiva (in afara unui diplomat de cariera) nu i-ar trece prin cap sa vorbeasca la telefon cu cracii la deal s-a considerat ca solutia este cel putin optica. Minim spus.

IV. Toate telefoanele marca BlackBerry se pot transforma intr-un iPhone si respectiv toate telefoanele marca iPhone se pot transforma intr-o masina de spalat, daca tastati codul aferent. De asemenea, anumite modele de telefon se pot transforma intr-o ceapa, precum si unele cepe se pot transforma in telefoane (reciproca nu este valabila). Telefoanele Samsung Galaxy se pot transforma intr-o naveta spatiala, dar din nefericire este defecta intr-un mod ireparabil (motorul a ramas pe folie la producator).

V. Daca apasati combinatia corecta unele telefoane mobile de generatie recenta (modelele Helicopter Ben) vor scoate o bancnota din valuta tarii in a carei zona au fost destinate sa opereze (in general dolari, euro sau yeni japonezi). Operatia functioneaza de doua-trei ori in fiecare zi, desi exista si modele speciale Jackpot care tiparesc nonstop.

Incheiem aici aceasta prima introducere in problemele secretelor telefoanelor mobile, urmind ca intr-un episod ulterior sa dezvaluim si codurile aferente precum si multe alte informatii.

Category: Cuvinte Sfiinte
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

28 Responses

  1. vreau codu pentru floricele :)) =))

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Thursday, 31 March 2011

    Cu siguranta la urmatorul episod.

  3. interesanta tentativa de trollism. pana la aia cu iphone putea parea chiar credibil. bine, 75 grame popcorn e o cantitate dubioasa la maxim 120 g pentru un telefon obisnuit.

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Thursday, 31 March 2011

    Pai nu stii cum asiatici astia miniaturizeaza totul ? Ei, au miniaturizat si popcornul.

  5. da, aici dovada ▲

    http://www.youtube.com/watch?v=V94shlqPlSI

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Thursday, 31 March 2011

    Deci just!

  7. Eu mi-am luat un laptop chinezesc ieftin si naspa, iar chinezii aia chitrosi nici macar nu mi-au pus led la webcam. Imi poate baga cineva rootkituri si se poate uita la mine cum ma masturbez, desi este extrem de improbabil ca cineva chiar sa faca asta intentionat... eventual asta e cea mai buna metoda de protectie impotriva spionajului, ca a doua oara nu mai intra de scarba.

    Ca sa nu mai zic ca orice microfon ar trebui sa aiba un buton hardware din care -l poti opri.

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Thursday, 31 March 2011

    Pai orice microfon pe care l-am cumparat eu are.

  9. ai uitat sa zici de keylogerul din pc-urile samsung. si nu numai

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Thursday, 31 March 2011

    Cica de fapt n-o fost keylogger, ci blogerii si utilizatorii erau invidiosi pe succesul lor online.

  11. Mitzaa Biciclista`s avatar
    11
    Mitzaa Biciclista 
    Thursday, 31 March 2011

    Eu întotdeauna am zis că voi băieţii în discuţii sunteţi mult mai interesanţi, dar mai ales amuzanţi

  12. gheorghe`s avatar
    12
    gheorgheinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Thursday, 31 March 2011

    @Mircea Popescu Microfoanele de pe laptopuri de obicei nu prea au... cum dealtfel nici cele de pe mobile nu au.

  13. Mircea Popescu`s avatar
    13
    Mircea Popescu 
    Thursday, 31 March 2011

    Laptoape si mobile cum de altfel io nici n-am.

  14. te-ai cam plictisit pe la sfarsitul articolului, recunoaste... :D

  15. Mircea Popescu`s avatar
    15
    Mircea Popescu 
    Thursday, 31 March 2011

    Recunosc.

  16. helicopter ben.... that was funny :))))))) bomb boc, aka poc boc

  17. gheorghe`s avatar
    17
    gheorgheinsigna de tehnologinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Thursday, 31 March 2011

    @Mircea Popescu folosesti telefoane publice?

  18. Mircea Popescu`s avatar
    18
    Mircea Popescu 
    Thursday, 31 March 2011

    Am secretara.

  19. pun pariu ca nu stiai de asta :D

    http://morom3t3.wordpress.com/2011/04/01/ipad-2-poate-face-poze-prin-haine/

  20. Mircea Popescu`s avatar
    20
    Mircea Popescu 
    Friday, 1 April 2011

    Pai tu cum crezi ca fac io pozele cu gagici in pizda goala de le public pe-aici ?!

  21. Critic`s avatar
    21
    Critic 
    Friday, 1 April 2011

    ▲ da moromete, asa e. Si MP lucreaza cu CIA, de ce crezi tu ca a fost in SUA ? ah? gotcha.

  22. mihai b`s avatar
    22
    mihai binsigna de prim sositinsigna de trolinsigna pentru 1000 de comentarii 
    Saturday, 2 April 2011

    care ma cititi de pe mobil...
    ^
    |
    am ridicat mana si din greseala m-am lovit in cap. :))

  23. Andrei`s avatar
    23
    Andrei 
    Monday, 4 July 2011

    In sfarsit cineva care face public adevarul ! Bravo Mircea ! Sa scrii ceva si despre iminenta apocalipsa zombie si rebeliunea robotilor. Oamenii trebuie sa stie !

  24. Mircea Popescu`s avatar
    24
    Mircea Popescu 
    Monday, 4 July 2011

    Intr-adevar, voi da publicitatii aici pe blog toate rezultatele de indata ce le voi obtine! Un om imformat e un om liber! Un om imformat e un om puternic!

  25. Mosule, esti tare!.... Mi-l umplusi pa-l batran da' ganduri (al batran e mai mare cu 9 luni dacat mine, ca a plecat cu tata si s-a'ntors cu mama)...
    Ma, traiti-ar, da' n-ai si tu nimic "da" spus daspre 21.12.2012, care, cica, va fi sfarsitu' (dupa unii) si inceputu' (dupa altii) lumii?... Hai, sa mori tu, boierule... da' nu inainte dah data mhenthionata mai sus....

  26. Mircea Popescu`s avatar
    26
    Mircea Popescu 
    Saturday, 13 August 2011

    Problema pe care o ridici, cu 21.12.2012 e in studiul unui sobor de spaghete, marimea 7. De indata ce ajung dinsele la un rezultat promit sa-l comunic si publicului interesat.

  1. Coduri secrete ale telefoanelor mobile pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu-...

    Cinci dezvaluiri absolut secrete despre telefoanele mobile de la Mircea Popescu citire :)

    ...

  2. [...] Coduri secrete ale telefoanelor mobile [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.