Ciinele si ingenua

Tuesday, 22 November, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Asa cum probabil ati aflat, cocalarii cu pretentii de hipstari care ne-au ramas noua pe cap mostenire din comunism, de pe vremea cind ideologia conta si practica nu interesa pe nimenii n-au facut mare brinza nici de data asta : ciinii vagabonzi vor fi omoriti, raminindu-le lor, iubitorilor de animale pe bani publici (adica ai altora, ca ei nu contribuie, evidament) optiunea sa-i ia acasa. Caz in care nu vor mai fi vagabonzi, si pe cale de consecinta nici nu vor mai fi omoriti. Da' am inteles, nu practica conteaza, ci ideologia, bine-bine. Mai si cit s-au vaitat, si cit au chelalait, si cita gargara si citi bulbuci au dat pe nas... si cit de degeaba. Oare nu se deprima, si din depresie nu dau in fandacsie, si din fandacsie nu li se nazare sa observe cit de putin conteaza, si asta din cauza de cit de gresiti is ? Oare ?

haterita-si-invidioasa-pe-catelele-nesterilizateSlabe sperante. Da-n tot cazul, agitatia din vigneta mi-a amintit de-o aventura de-acum citiva anisori care inca si acum ma distreaza.

Deci, aveam eu o tinara si dragalasa liceeanca prinsa-mi ghearele-mi de zgriptor, foarte tinara si foarte cruda, in etate poate de 16 primaveri, sau la rigoare nici atita, depinde cind incepuse sa umble la scoala. Si foarte-foarte indragostita si cu niste ochi mari asa, imeeensi ce ca mari. Bambi frate.

Mnoa si eu o mai duceam pe ici-pe colo, prin lacasurile de pierzanie, casele de [ampla] toleranta si alte locuri rau famate pe care le frecventam, da' cu multa fereala si punind intotdeauna in grija tuturor apucatilor si zarghitilor s-o ia usor si s-o lase repede ca-i cruda. Si-o trimiteam acasa daca nu pe la zece atunci singur inainte de unspce ceasuri nocturne, pentru ca stiti voi cum ie chestia, in faptul noptii fapturile noptii nu prea mai asculta din cuvinte.

In paralel si fara legatura aveam o veche amica cu care trecusem prin multe, de care ne legau multe si care-si cistigase prin fapte iara nu prin vorbe fara echivoc posibil dreptul de-a fi om (care da, se cistiga, nu-i un ceva cu care se naste nimeni). Care fata nu era lezbianca da' era misandra rau, dar rau de tot. Nu genul asta de fatada si declarativ, poate din citi o cunosteau cinci sau zece sa fi stiut cam ce parere are ea despre barbati asa, ca grup. Nu stiati ca exista asa ceva, apropo ? Pai cam indica intimplarea cit va gasiti de naivi, pen'ca-i cam plina lumea, mai ales intre fetele competente vorbitoare de limba romana, da-n fine, ce nu stim nu ne poate dauna, este domnilor ?

Aceasta veche amica primise demult pe-atunci, deci azi inca si mai demult un pui de buldogel cadou. Pe care-l iubise foarte, adevaru-i ca era si dragalas (cum de altfel is cam toti puii de chestii). Si dormea cu el in pat. Ceea ce... mnoa. Mai dorm stapinii de animale cu animalu-n pat, mai ales daca-i pisica. Dupa o vreme, animalul mai crescind... cum sa va explic eu asa delicat... astia s-au iubit. Iara ei i-a placut : uite dom'le ca se poate pula calda (ca are si dildau' limitele lui) fara barbat atasat, ba chiar dimpotriva. Si inca si cu nod, ca nu stiu daca stiti fiziologia genitala la canide, da' face-un nod asa. In fine.

Ei, si eu fara intentie si chiar fara cunostiinta de aste imprejurari am luat copila cu mine-n vizita la respectiva. Si pin-am discutat noi ce chestiuni erau in discutie catelu' o luat-o pe domnita cea ingenua la analiza olfactiva. Intii asa, prietenos, cum face orice ciine respectabil, pe urma parca o idee insistent, si pe urma i-o bagat hotarit botu' sub fusta, ceea ce va inchipuiti ce-o isterizat-o pe demoazela, iara daca nu va inchipuiti nu ie problema, ca dind de zama proaspata de fata tinara s-o si excitat, urmind s-o execute ceea ce o ba da, a isterizat-o clasa-ntii.

Mai frate, si cit am ris pe urma de misandra noastra, ca uite fa, din bucata ta de piine ai crescut nu om ci ciine SI TOT SE DUCE DUPA PIZDA ADOLESCENTA SI TE LASAAAAA.

Ei, asta este. E greu sa imbatrinesti, ca femeie.

———
  1. Apropo, ca tot se plinge lumea ca n-au partidele ideologie : e drept ca n-au si-s de acord ca-i pacat, da' totusi, poate se explica prin abuzul de ideologie anterior, nu ? []
Category: Zsilnic
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

5 Responses

  1. Apropo, ca tot se plinge lumea ca n-au partidele ideologie : e drept ca n-au si-s de acord ca-i pacat, da’ totusi, poate se explica prin abuzul de ideologie anterior, nu ?

    Ceea ce ne aduce aproape de Realpolitik, chestie care-mi pare ca oricum se practica. Realpolitik de cea mai joasa speta, da' mnoa, aia zic c-ar fi categoria.

    Apropo, partidele n-au ideologie imho din simplul motiv ca n-au avut timp sa-si construiasca una. Adica io asa stiu - aia de stanga zic "sa dam la saraci" fiindca or vazut ei cateva cazuri in care o aruncat cineva cu banii in saraci si din aia o rasarit unu' destept care altfel ar fi murit de foame. Idem cu aia care spun ca oamenii tre' ajutati sa-si conserve banii, astfel incurajandu-i sa-i foloseasca cum stiu ei mai bine etc.

    Mbun, da' Romania in 20j de ani e in prefacere continua, iar oameni capabili de sociologie cred ca poti numara pe degete. Asa ca practic ideologia unui partid se construieste pe fix vorbe goale, ca exemple particulare nu avem inca, iar daca ceva pare a fi exemplu nu-i niciodata clar dac-o fost chiar datorita ideologiei in actiuen sau conjuncturii. Pe scurt, nu poti aplica un mutadis mutandis pe nici o situatie de 20 de ani incoace. Incet-incet ajungem si acolo, sper eu.

  2. Mircea Popescu`s avatar
    2
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 23 November 2011

    Poate ca n-au ideologie din lipsa de cerere pe piata. Nu stiu, zic si eu.

    Vezi ca libertatea-i inversul stabilitatii, asa ca pe cind om ajunge si noi acolo or incepe astia cu transgressive fictionu' lor sa insemne ceva cultural. Nici nu-i clar cum e mai bine.

  3. Şi eu care credeam că o înjuri pe asta doar pentru că-i nedeflorată (ceea ce, evident, îţi răstoarnă lumea cu curu-n sus)... De fapt, individa e proastă ca noaptea. Adică dintre toate motivele pentru care putea să zică Muie PDL!, ea a ales tocmai un lucru pe care l-au făcut bine? Dumb bitch is dumb.

    Sorry I doubted your wisdom, oh not-so-wise-but-nonetheless-amusing-one. :)

  4. Mircea Popescu`s avatar
    4
    Mircea Popescu 
    Wednesday, 23 November 2011

    A well. Live&learn, an Internet experience.

  1. [...] bani foarte, foarte negri pe care uita foarte foarte convenabil sa plateasca impozite (nu c-ar fi singurii) ca sa sustina niste enormitati [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.