Ceausescu, koreenii, explozia si Sfintul Duh

Saturday, 09 April, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Deci, o stiti pe aia cu Ceausescu, koreenii, explozia si Sfintul Duh ?

Nu ? Mnoa, ma gindeam eu. Dar daca tot m-am apucat sa-mi amintesc bancuri de pe vremea lui Ceausescu, sa vi-l notez si pe asta, oricum nu-l mai tine minte nimeni.

Merge Ceausescu in vizita la poporul chinez prieten si oarecum vecin (spre deosebire de poporul rus, vecin si oarecum prieten) unde omologul sau il trambaleaza sa-i arate cuceririle revolutionare ale Partidului Comunist Chinez. Intre altele, o fabrica de cirnati de nustiu citi kilometri patrati, unde taiau sute de porci pe ora si faceau kilometri intregi cirnati pe ceas.

Ceausescu ramine foarte impresionat si se hotaraste sa aplice si el in Romania ideea. Ca atare da dispozitie sa se niveleze terenul intre Timisoara si Arad, si pe o suprafata de cincizeci de mii de kilometri patrati sa se ridice cel mai mare Combinat de Facut Cirnati DIN LUME!!!

Intr-un final cu chiu cu vai o aproximatie oarecare a ideii capata forma-n fapt, si i se da drumul. In prima saptamina fura sacrificati pentru nevoile tehnologice ale behemotului toti porcii traitori in tara. Dupa doua-trei zile de importuri foarte costisitoare din Ungaria vecina precum si celelalte tari prietene din CAER inginerii detasati au adus niste imbunatatiri fluxului si metodologiilor de productie care au atras dupa ele completa disparitie a populatiilor de ciini si pisici din zona. Evident, cirnatii nu erau vinduti nicaieri, ci se depozitau in clai tot mai inalte de cirnati tot mai indoielnici.

Intr-un final si-n disperare de cauza, cu largul concurs al organizatiilor de baza precum si al intregului aparat administrativ al Republicii Socialiste, mai multi generali de armata si de militie au conceput un plan, anume de-a arunca in aer combinatul si a-i spune lui Ceausescu ca americanii, invidiosi pe rezultatele politicilor luminate ale intiiului geniu planetar al planetei au sabotat unitatea de productie.

Zis si facut, s-au golit toate obuzele de artilerie de materialul explozibil care s-a cladit uniform printre claile de cirnati si la semnal BOOM. Deflagratia a aruncat cu mari cantitati de cirnati in toate partile, un cirnacior mai mic dar dens ajungind pina pe podeaua Raiului.

Aici il gaseste Sf. Leufteria, care foarte uimita il arata Sf. Eudochia, Pamplona si Omida, care nici ele n-au habar, ce-o fi lucrul asta ?! Intr-un final o ciurda insemnata de sfinte vin in fuga la Maica Precista, care sedea privind in zare, si-o intreaba pe ea, oare ce-i lucrul ciudat gasit de ele pe podeaua Raiului ?!

Maria se uita la cirnacior, il ia in mina, dupa care zice ca parca-parca seamana cu Sfintul Duh.

Acest text este arhiscurt nu prin lungimea lui, ci in pofida ei.

Category: Prz arhscrt
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

12 Responses

  1. mitzaabiciclista`s avatar
    1
    mitzaabiciclista 
    Saturday, 9 April 2011

    Pfoaaaaaa! Ereticule! :)))))

  2. nu vad unde ai vorbit de Korea mai exact, dar in fine.

    aia cu fabrica de carnati e pe bune? trollololol atunci.

  3. Mircea Popescu`s avatar
    3
    Mircea Popescu 
    Saturday, 9 April 2011

    @mitzaabiciclista Din care punct de vedere ?

    @Critic Cum adica unde am vorbit de Korea ?! Pai tu ai citit articolu' ?!

  4. mitzaabiciclista`s avatar
    4
    mitzaabiciclista 
    Saturday, 9 April 2011

    Cum adică din care punct de vedere Mircea? Din cel al cârnăciorului, evident :D

  5. păi ziceai ceva de koreeni dar ai povestit de chinezi. imma missing smth?

  6. Mircea Popescu`s avatar
    6
    Mircea Popescu 
    Saturday, 9 April 2011

    @mitzaabiciclista Pai din punctul de vedere al cirnaciorului eretice-s ele nu io.

    @Critic Pai coreenii nu-s chinezi ?!

  7. mitzaabiciclista`s avatar
    7
    mitzaabiciclista 
    Saturday, 9 April 2011

    Da, dar tu eşti eretic, pentru că prin modul tău fabulos de a scrie a-i lăsat să se înţeleagă de către creştini cum că Sfântul Duh ar avea un cârnăcior, când el doar a pogorât asupra Mariei fără să... nici un cârnăcior, adică...ăăăă.....stai aşa că tot nu sună bine....ăăăă....aşa deci Sfântul Duh era aşa ca un abur adică, înţelegi? Tu dai o formă fizică oarecum cumva....chestiunii în speţă care de fapt se referă la un fel de ....n-ar mai fi!
    Da muştar avea?!

  8. Mircea Popescu`s avatar
    8
    Mircea Popescu 
    Saturday, 9 April 2011

    Avea-n savarina si niste mustar din cite am inteles.

    Ma rog, e ambiguu.

  9. http://en.wikipedia.org/wiki/Gojoseon ?

  10. Mircea Popescu`s avatar
    10
    Mircea Popescu 
    Saturday, 9 April 2011

    Ia uite, tara gojonelelor ?! Sa-i transmita careva lu' Groza.

  11. mda.

  1. [...] de-o curiozitate. Sa vedem daca-l scoate tac-su' si din miinile mele. ———Stiti bancu' ? [↩] Category: Gandesc, deci gandesc Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment [...]

Add your cents! »
    If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.