Bursele Trilema pentru doctoranzi si masteranzi

Thursday, 10 March, Year 3 d.Tr. | Author: Mircea Popescu

Tocmai ce-am incheiat catastifele firmei pe anul trecut. Pot zice ca n-a fost un an tocmai rau, asa ca m-am gindit sa investesc ceva in formarea viitorului tarii.

Ca atare, imi face deosebita placere sa anunt Bursele Trilema, care se vor acorda anul acesta dupa urmatorul program unor doctoranzi si masteranzi alesi :

 • Bursa Trilema pentru doctorat, in suma de 3,500 lei
 • Bursa Trilema pentru master, in suma de 2,000 lei

Acest program este deschis oricarei persoane interesate care satisface simultan si cumulativ urmatoarele conditii :

 • studiaza in limba romana, sau daca studiaza in mai multe limbi urmeaza a prezenta lucrarea in limba romana in fata unei comisii formate din vorbitori ai limbii romane
 • in cadrul programului normal de master sau doctorat organizat de o universitate din Romania acreditata pentru respectivul program de master sau doctorat
 • si va prezenta o lucrare de doctorat sau de master a carei subiect central il constituie blogul Trilema.

Prin aceasta din urma cerinta intelegem in principal fondul (sensul, intelesul, continutul intensional) unui articol ori grup de articole aici publicate, si secundar forma acelorasi cu conditia ca aplecarea asupra formei sa aiba o insemnatate care sa treaca dincolo de simplul interes formal (astfel, o aplicatie care pur si simplu numara vocale nu este un exemplu de abordare acceptabila in cadrul acestui program). De asemenea abordarile care privesc spre contextul blogului sunt perfect acceptabile in masura in care blogul ramine punctul central al efortului.

Persoanele interesate a participa sunt rugate sa trimita pe adresa de email urmatoarele documente :

 • Scrisoare de intentie, care nu are a depasi cinci sute de cuvinte, prin care candidatul explica cine este, ce a realizat, ce urmareste sa realizeze si in general ne ingaduie sa ne formam o opinie despre persoana sa si traiectoria sa profesionala.
 • Scrisoare explicativa, care nu are a depasi o mie de cuvinte, prin care candidatul explica si eventual ilustreaza tema de cercetare propusa dupa cum considera de cuviinta, fara a neglija insa prisma utilitatii (chiar daca are libertatea sa defineasca utilitatea asa cum considera). Scopul acestui document este sa ne ingaduie sa ne formam o opinie despre ideea candidatului cit si despre metodele, mecanismele si mijloacele pe care intentioneaza a le pune la lucru in implementarea ei.
 • O notita din partea conducatorului stiintific, prin care acesta ne informeaza ca are cunostiinta de candidatura celui pe care-l indruma, cu care este de acord, precum si orice alte mentiuni sau precizari pe care le considera utile a fi facute.

Candidatul este in principiu liber sa adauge orice documente doveditoare ori in sustinerea afirmatiilor sale doreste, in masura in care considera respectivele adaugiri utile.

In principiu pentru a satisface ultimul punct ar trebui sa fie suficient a prezenta acest text indrumatorului stiintific, care va proceda in consecinta, trimitindu-ne notita respectiva. Indiferent de restul evaluarilor, nu vom lua in considerare (cu regret!) aplicatiile inaintate de catre doctoranzi ori masteranzi ai caror conducatori stiintifici nu sunt deschisi participarii in cadrul acestui program.

Tot in principiu programul este deschis oricarui tinar de oricare specializare, in limitele trasate de ultima cerinta. Chiar daca participarea din cadrul unor discipline precum chimia ori matematica pare o imposibilitate in aceste conditii, nu vom limita apriori participarea nimanui in virtutea specializarii sale, ci vom lua in considerare toate propunerile.

Participantii acceptati in cadrul programului vor fi anuntati atit personal cit si prin afisare aici. In masura timpului disponibil si a programului meu de calatorie voi incerca sa particip ca auditor la sustinerea tezelor bursierilor Trilema, cu care ocazie doresc o copie a lucrarii, in acelasi format pe care-l depune si institutiei de invatamint. In cazul in care aceasta participare imi va fi imposibila, bursierului ii revine a-mi remite copia respectiva prin posta rapida (costurile ocazionate de expeditie fiindu-i returnate odata cu plata bursei). De asemenea, lucrarea in format digital va ramine la dispozitia publicului interesat pe serverele Polimedia.

Lucrarea are a contine, pe reversul paginii de titlu sau in sectiunea rezervata de autor multumirilor mentiunea "Lucrare realizata cu sprijinul SC Polimedia SRL, prin programul Burselor Trilema". Daca autorul a participat in mai multe programe, sau are a multumi mai multor entitati din orice motive, mentiunea poate deveni la libera lui alegere "Lucrare realizata cu sprijinul [..., [si] al] SC Polimedia SRL, prin programul Burselor Trilema, [...]"

Plata se va face in termen de o saptamina (zile calendaristice) de la data sustinerii, in contul bancar nominalizat de catre bursier.

Pentru orice intrebari, clarificari ori nelamuriri puteti folosi adresa de email in cazul in care problemele in discutie sunt de o natura eminamente privata, dar prefer sa folositi casuta de comentarii in toate celelalte cazuri, pentru ca raspunsurile sa poata servi edificarii si altor persoane.

Succes!

Category: Activism
Comments feed : RSS 2.0. Leave your own comment below, or send a trackback.

57 Responses

 1. O teza de doctorat dureaza 3 ani +.
  Cine incepe anul asta (in noiembrie) va termina peste 3 ani. Cum tu platesti dupa sustinere asta inseamna ca anul asta nu ai burse pentru doctoranzi.

 2. Mircea Popescu`s avatar
  2
  Mircea Popescu 
  Thursday, 10 March 2011

  Mi se pare ca mai nou exista si programe de doi ani, si mi se pare ca titlul lucrarii nu se stabileste intotdeauna de la inceputul programului, deci in principiu e posibil sa platesc anul asta. Daca nu, si anul viitor, si in 2013, nu-i nici o problema, odata ce omul aplica si e acceptat indisponibilizam sumele respective si gata, nu-i ceva mare filosofie.

 3. @Mircea Popescu

  Pentru Vanghelie probabil exista programe de 2 ani. In ce priveste titlul era vorba de continut. O teza inseamna documentare, cercetare, redactare.

  Puteai macar niste credite de acces la continut sa dai la saracu cercetator. :D

 4. "si va prezenta o lucrare de doctorat sau de master a carei subiect central il constituie blogul Trilema."

  ca ce naiba, studiu psiho-sociologic.

  wtf

 5. Mircea Popescu`s avatar
  5
  Mircea Popescu 
  Thursday, 10 March 2011

  @Dr.A Tu traiesti intr-un turn de fildes si te gindesti cum ar fi sa fie dac-ar fi sa fie. Nu contest ca la fizica-i cum zici, da' ia tu numa' la puricat Jurnalismul, Comunicarea, etc.

  Toti acceptatii primesc credite gratuite daca cer, nu-i nici o problema.

  @Critic Ca ce doreste el.

 6. miriam957`s avatar
  6
  miriam957 
  Thursday, 10 March 2011

  Nu prea inteleg cum ar putea fi tema principala a unei teze de doctorat sa il constituie blogul Trilema.

  Chiar si pentru master mi se pare un subiect destul de restrans. Dar eu sunt economist si...poate de aia nu inteleg.

  Nu e ironie, dar chiar nu inteleg.

  Cand mi-am scris teza de doctorat a fost o documentare ampla si...in fine...sper sa fiu inteleasa.

 7. Mircea Popescu`s avatar
  7
  Mircea Popescu 
  Thursday, 10 March 2011

  Io te inteleg, dar admitind ca pentru documentare ai citit cincizeci de carti, din scoarta-n scoarta, de cite cinci sute de pagini bucata, tiparite in conditii medii (cam 400 de cuvinte pe pagina) rezulta ca ai citit aproape toata Trilema, care-i ceva mai mare de atit, daca te apuci s-o tiparesti (strict articolele, excluzind comentariile). Ceea ce ar trebui s-o faca un subiect suficient de intins pentru aplicarea diverselor scule analitice, dat fiind ca se scriu teze de doctorat respectabile asupra unor opere mai restrinse, cel putin din ce-am vazut eu.

 8. mda, macar gasesti o metoda de a trece in istorie.

 9. Mircea Popescu`s avatar
  9
  Mircea Popescu 
  Thursday, 10 March 2011

  Ori eu, ori cercetatorul, depinde cum privesti.

 10. Asta da inovatie!!!

 11. Constantin Enache`s avatar
  11
  Constantin Enache 
  Thursday, 10 March 2011

  Este o idee buna, asemanatoare mac.ro-urilor patriciene, dar parca si el acorda burse, nu?

 12. si voiculescu are burse. in general lumea cu bani da burse pentru ca au castigat banii usor sau necinstit si vor sa-si mai spele din pacate. asa o fi si in cazul domnului Mircea Popescu?

  eu sunt curios ce ar putea scrie cineva care face un master in matematica or some shit! :P

  btw, banii sunt bani, cam taxa pe un an la master, deci putin nu-i. din doi ai unu ar fi platit ... tot e o treaba!

 13. Uffffffff, ce mă oftic. Tocmai ce mi-am susținut lucrarea de disertație săptămâna trecută. :(((((

  Ești un urâcios!!!

 14. Constantin Enache`s avatar
  14
  Constantin Enache 
  Thursday, 10 March 2011

  Ionut,
  nu conteaza cine si ce face, cat timp produsul este promovat corespunzator. Pana la urma, marketingul tinteste cresterea vanzarilor si nu depinde de calitatea continutului promovat.

 15. Constantin Enache`s avatar
  15
  Constantin Enache 
  Thursday, 10 March 2011

  Ionut,
  intrebarea cu bursele patriciene era retorica, poate reusim sa oferim si noi cateva burse. Ce zici? ;)

 16. Mircea Popescu`s avatar
  16
  Mircea Popescu 
  Friday, 11 March 2011

  @Madalin Blidaru N-am pretentii de inovatie, io ma multumesc cu platitudini bine alese.

  @Constantin Enache, Ionut Imi place sa cred ca asemanarile-s mai putine decit deosebirile.

  @Mari Aww :( R sorry!

  Da' mai fa si tu unu', ce (stii bancu' cu tiganca si puradelu' murdar ?).

  PS. Felicitari. Cum o fo ? :)

  @Constantin Enache Deci cum ?!

 17. Îl știu, dară. Încă nu ne-am hotărât, dar nu e exclus să "mai facem unul". :D

  Mulțumesc. A fost fain, cu multă munca, studiu, oboseală, stres... dar în final a meritat efortul.

 18. Constantin Enache`s avatar
  18
  Constantin Enache 
  Sunday, 13 March 2011

  M.P.,
  cum ce?

 19. Constantin Enache`s avatar
  19
  Constantin Enache 
  Sunday, 13 March 2011

  Mircea Popescu,
  la ce se refera intrebarea ta din final?

 20. Critic`s avatar
  20
  Critic 
  Monday, 14 March 2011

  ca nu te-ai hotarat ce vrei sa spui prin comentariile tale unul dupa altul, nr 14-15.

 21. Constantin Enache`s avatar
  21
  Constantin Enache 
  Monday, 14 March 2011

  Critic,
  eu asteptam un raspuns de la Mircea, dar daca tu ai reusit sa-i ghicesti gandurile inseamna ca ai potential de guru, nu gluma! Sau ai devenit angajatul trilemei?

 22. Mircea Popescu`s avatar
  22
  Mircea Popescu 
  Monday, 14 March 2011

  @Mari Lasa ca asa-i frumos :)

  @Constantin Enache Poti folosi raspunsul de la Critic, mi se pare ca descrie corect.

 23. paul gabo`s avatar
  23
  paul gabo 
  Thursday, 7 April 2011

  Am o intrebare, bursele sunt doar pentru master si doctorat? Anul viitor trebuie sa imi dau lucrarea de licenta si mi se pare un subiect interesant. Cred ca nu e greu sa imi conving profesorii sa imi accepte proiectul.

 24. Mircea Popescu`s avatar
  24
  Mircea Popescu 
  Friday, 8 April 2011

  Dupa o matura chibzuinta, m-am decis sa extind oportunitatea si spre undergrazi, pentru lucrarea de licenta, in conditii similare. Bursa in cazul lor va consta intr-o luna de angajare la Sc Polimedia Srl, cu toate formele etc, la salariul minim (care le va fi de altfel si efectiv platit, alaturi de impozite CAS etc), incepind din ziua urmatoare sustinerii tezei. Ca sarcini de lucru bursierul va primi ceva in domeniul lui, care sa acopere undeva in jur de 15-20 de ore de munca in luna respectiva.

  Acest aranjament ofera tinarului ocazia sa-si caute de lucru in timp ce este deja angajat, evitind deci gaura din CV, si de asemenea sa se familiarizeze cu munca in domeniul lui intr-o atmosfera mai relaxata si probabil mai educativa decit in "realitate".

  Nu ezita sa trimiti pe email materialele cerute.

 25. paul gabo`s avatar
  25
  paul gabo 
  Friday, 8 April 2011

  Multumesc, ideea pare interesanta. Momentan sunt plecat cu o bursa Erasmus in Polonia asa ca o sa trimit documentele in toamna cand o sa ajung acasa si o sa imi aleg profesorul coordonator. Momentan sunt la Facultatea de Jurnalistica din Sibiu deci nu as fi departe de Timisoara. O zi faina :)

 26. Mircea Popescu`s avatar
  26
  Mircea Popescu 
  Friday, 8 April 2011

  Nu-i urgenta. In tot cazul, nu se pune problema de relocat, nu te-oi pune acuma sa faci naveta scl. Doara de-aia avem Internet.

  Spor.

 27. paul gabo`s avatar
  27
  paul gabo 
  Friday, 8 April 2011

  Stiu ca avem Internet dar nu pierd niciodata ocazia de a vizita timisoara...Sincer multumesc ca mi-ai dat o idee pentru licenta, voiam sa o fac pe un proiect propriu dar Trilema mi se pare mai interesanta. Cat despre 'sa se familiarizeze cu munca in domeniul lui intr-o atmosfera mai relaxata si probabil mai educativa decit in “realitate”' sunt foarte familiarizat, lucrez de cel putin 3 ani si am acoperit cateva domenii pana acum. Ce mi se pare mai interesant e faptul ca o sa fiu angajat cu 'toate formele' pana acum nu am fost asa:)) . Insa nu mai stiu care este legislatia in vigoare cu referire la studenti si caritile de munca. Am inteles ca daca nu o sa ma angajez pe timpul facultatii, ani de facultate o sa fie trecuti ca si vechime. In orice caz nu ma astept sa ies la pensie in Romania, si sper ca prima si ultima oara cand ma angajez sa fie la Polimedia, asta daca profesorul o sa imi accepte proiectul. Nu as vrea sa fiu nevoit sa aleg Gazetaria lui Eminescu sau mai stiu eu ce cu toate ca a scris foarte bine in presa.

 28. Mircea Popescu`s avatar
  28
  Mircea Popescu 
  Friday, 8 April 2011

  Pai nici eu nu-s tocmai pregatit, dar am sa dau chestiunea in lucru departamentului juridic, scopul e sa ajutam nu sa incurcam oamenii. In principiu odata cu licenta se termina facultatea, si deci nu ar trebui sa existe incalecari. In tot cazul, faptul ca noul cod admite contracte cu durata determinata e ce m-a inspirat sa verific in practica chestiunea.

  Oricita experienta ai, niste experienta in plus n-are cum sa strice. Iar vizitarea Timisorii cu atit mai putin :)

 29. Mai bine citesc trilema decat toate cartile pe care le am la master. Sincer!

 30. Mi se pare destul de interesanta initiativa ta. O sa te caut anul viitor :P

 31. Mircea Popescu`s avatar
  31
  Mircea Popescu 
  Thursday, 20 October 2011

  Pai succes.

 32. asa, luati-i(luati ii, luatii, le fuck) banii lui popescu.

 33. Mircea Popescu`s avatar
  33
  Mircea Popescu 
  Thursday, 20 October 2011

  Tu ce-astepti ?

 34. adica?

 35. Mircea Popescu`s avatar
  35
  Mircea Popescu 
  Monday, 7 November 2011

  Adica, ia-mi banii, ce-astepti dupa altii.

 36. Ti i-as fi luat de mult cu karma daia de pe fain in euro, sau ce sistem aveai tu, da' n-am jewpal la card si nu merge.

 37. Mircea Popescu`s avatar
  37
  Mircea Popescu 
  Monday, 7 November 2011

  Fa-ti bitcoini, sunt care scot asa.

 38. Pft, gheorghe?

  Bitcoin e un cacat.

  Tu si restul de oportunisti o sa scoateti pula, dat fiind ca bitcoinii se obtin pe curentul unui pc si nu in schimbul de tranzatie pe bani reali, sau cel putin nu suficient.

  De fiecare data cand urca goimcoin la xx usd si vrea sa scoata unul 100-1000 $, goymcoinu' scade la x,x; trebuie sa apara si 0,xx cat de curand.

 39. Mircea Popescu`s avatar
  39
  Mircea Popescu 
  Monday, 7 November 2011

  Bai auzi... pentru unu' care nu-i capabil sa-si faca un prapadit de cont la paypal mi se pare ca ai prea multe convingeri ferme extrase din anus.

 40. Lolz, mai discutasem pe tema asta. Paypal are ceva neintelegeri cu Banca Transilvania.

  Convingerile mele's corecte dat fiind ca cretinii de subsol nu au valuta.

 41. Mircea Popescu`s avatar
  41
  Mircea Popescu 
  Monday, 7 November 2011

  Da bre. Atita ca in ultimele 30 de zile s-au vindut bitcoini de fo' 5 milioane de dolari pe o singura piata. Ceea ce inseamna, noteaza tu, mai mult decit veniturile mediului online de la noi pe-un an de zile. Intr-o luna.

  Deci, daca bitcoinii nu merita augusta-ti atentie, pe Internet.ro ce mai cauti ?

 42. Bai ce v-as lua si ce v-as bate, pusi in linie asa ca exemplu public.

  Hereby I present you cacatii anarhisti care fura negotul cinstit si impozitele, generat o piata fantoma pe monezi fara acoperire legala, care vor duce doar la paguba.

 43. Mircea Popescu`s avatar
  43
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 8 November 2011

  Legile urmeaza realitatea nu invers, tinere.

 44. Ba eu nu cred in pulisme dastea spontane.

  Daca e pe bune ce zici tu, trebuie sa fie ceva test bine pus la punct de undeva de sus.

  Deci tu nu poti muta bani ilegali fara sa faci niste pagube, sa fii persecutat, sa etc. Exceptand sa fii deja foarte bogat sau politician.

  Spre exemplu cretinii astia fraudeaza statul american, infundandu-l si mai rau in criza.

 45. Mircea Popescu`s avatar
  45
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 8 November 2011

  Tu esti complet idiot. Deci, "nu crezi". Da' nu stii ce-i aia, cum functioneaza, ce este. Ca tu de-aia ai cap pe umeri, dobitocule, sa crezi sau sa nu crezi. Ca-i greu sa afli cum e de fapt, poate tre' sa mai inveti cite ceva pe ici colo, e de munca. Lasa mai bine rezolvam cu credinta, futa-te Noe ca prost te-o mai facut ma-ta.

  Dupa care "tre' sa fie de undeva de sus". De ce ? Ca asa gindesc imbecilii. Deci ori nu e ori e de undeva de sus. Ca sa n-aiba dobitocu' (adica tu, sa-ti fie clar) nici un fel de responsabilitate. Ori nu exista, ori exista da' e in afara controlului lui, tralala noi doar cintam si dansam, si batem de-ampulea din gura aia.

  Ai responsabilitati, ba pulica. Faptu' ca esti un dobitoc nu-i nici vina statului, nici vina proastei de ma-ta, c-o fost curva cit sa se futa da' nu suficient de curva cit sa si inghita. E fix vina ta. Tu te-ai facut dobitoc, in mod activ. Facind alegeri de dobitoc.

  Si anume : alegerea de-a crede in loc de-a afla, si alegerea de-a pasa responsabilitatea catre cineva "de sus".

 46. Lolz la toate.

  Eu nu pot considera chestia asta de subsolisti pe bune. Niste idioti care traiesc intrun univers steampunk facand din curent electric bani monopoly de jocuri in timp ce comercializeaza joint, crack sau mai stiu eu ce pe un market virtual cu o adresa falsa pe proxy mi se pare absurd.

  Ori ne aratam mutra, ori venim cu idei, ori stragem semnaturi, campanii, ceva in mortii ma-sii. Nu ne jucam de-a desene animate si herp derp anarhie muie statul.

  3 puleti cu masti de vendetta care vai avem bitcoini la subsol sunt irelevanti si nu merita nicio atentie, pentru ca punct

  Venim cu studii, venim cu idei, venim cu asociatii, votam si facem proteste. Nu ne futem pe chanuri cu masti, dupaia iesim ca occupy pula da defapt suntem angajatii lor si le cumparam produsele, etc.

  Asta e ipocrizie. Nu poti sa sustii ca o miscare in secret, de parca te urmareste masonu' pulii pe fir, e ceva serios.

  Ori bitcoin pe fata ori muie. Cu garantii, cu legi. Nu se poate? Atunci muie si mult succes la tarana usoara in sicriu, poate mai punem mana sa si muncim decat 20 ore de vazut anime si fabulat monezi virtuale si alte cacaturi.

 47. Deci hai ca va zic eu cum sa-l stoarceti pe Pircea de bani :

  1. Faci facultate daia de piar, RISE, la buget 3 ani daca-i locuri, am dubii
  2. Dati la Master de Economie pe taxa, la buget va vor da muie
  3. Scrieti o lucrare scurta, de vreo 200 pagini, cu umplutura anonimous, hardware si bitcoin, citandu-l pe Mircea ca sursa de inspiratie si blogul lui de unde ati aflat voi de minunatia bitcoin, ceva c/p de pe vreun .biz si asta e, le imbinati voi.
  4. Mircea scoate banu !
  5. ???
  6. Profit.

 48. Mircea Popescu`s avatar
  48
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 6 December 2011

  Si ce-astepti ?

 49. aparent, Cristian nu poate sa doarma de vreo 8 ani, caci inca n-am raspuns la mesajul asta... in masura in care s-a incheiat "programul", si are pingback in comments catre articolul cu anuntul incheierii...
  >[i]hardware si bitcoin[/i]
  macar, intre timp, partea asta a devenit chiar fezabila, de cand cu proiectul 'no such labs'.

  ie frumos asa sa ai 18 ani o singura data, si prost, si troll prost. cred ca pe vremea aia asteptam sa ma calce pizda sau trenul, una din doua, dar macar 'sa ma'.

 50. Mircea Popescu`s avatar
  50
  Mircea Popescu 
  Tuesday, 5 March 2019

  Ca-n viata.

 51. Ca-n fantezie
  ...
  Vine un mucalit din departare..
  Tigane, tigane, o sa-ti canti maneaua?
  Acordeoane si trambite, mare mare suparare
  Botisva, botisva, samsara of viata meaa

  Sunt un mic tigan si satra nu ma vrea
  E un tigan mic si satra nu-l vreaaa
  Curmati-i viataaaa

  Hai gata sefu, nu dadea
  Bismillah asta-i soarta taaa

 1. 52
  La caz ca v-ati saturat de “facut handmade” si “lucrat online pe OnBux” pe Trilema - Un blog de Mircea Popescu. (via Pingback)
  Saturday, 12 May 2012

  [...] esti pe punctu’ sa te apuci de master sau doctorat poti primi o bursa, e vorba de mii de lei [...]

 2. [...] pai... acum ce facem cu banii ?! Intr-o incercare de-a gasi o solutie mai pe termen lung am propus niste burse cercetatorilor romani dispusi sa inteleaga si sa aplice imperativul prim al cercetarii, si anume ca munca de cercetare [...]

 3. [...] spun toate astea pentru ca directoarea zisului centru, inspirata pesemne de programul de Burse Trilema pentru doctoranzi si masteranzi mi-a cerut sprijinul in organizarea evenimentului, solicitare la care ma bucur c-am fost in masura [...]

 4. [...] esti pe punctu' sa te apuci de master sau doctorat poti primi o bursa, e vorba de mii de lei [...]

 5. [...] Bursele Trilema pentru doctoranzi si masteranzi, un program lansat in Martie 2011 si care urma sa finanteze studiile unor masteranzi sau doctoranzi in anumite conditii se incheie aici. In afara de citeva discutii vagi nu s-a angajat nimeni concret, asa ca nu ramine nimeni suspendat prin inchiderea asta. Sorry daca v-ar fi interesat da' ati delasat, asta este. [...]

 6. [...] woefully improductive but radically unseemly besides. [↩]Here's a coupla bonus items, for the would-be philologist [...]

Add your cents! »
  If this is your first comment, it will wait to be approved. This usually takes a few hours. Subsequent comments are not delayed.